Onlardan biraz fazla para harcayıp onların futbol aklını ortaya koyman için de bu oyunculardan kurtulman gerekiyor söylediğin şeyi eldeki mecvut oyuncu grubuyla mı yapmaya çalışacaksın? Ne yapmaya çalıştığını belirledin oyun tarzına uygun personel seçimine geldi konu ne yapacaksın onur bulutla mı oynayacaksın joao marioyla mı? Yani söylediğin şeyin yapılması için de bu ekipten kurtulman lazım.
Ya ben anlamıyorum kjetil knutsen'i bugün komple tüm ekibiyle getirseydin twente'ye sahada ezilmeyi önlerdi diyebiliyor musun? Sorun para dediler yönetim dediler hoca dediler bunların hepsini döndüre döndüre değiştirdi bu kulüp değiştirmediği tek şey sahada oynayan personeli ve geldiği durum ekim ayında lig bitti ocakta avrupa bitti. Yav -3 puanlı adana demir'e ezildi bu takım bodrum'a ezildi bu futbolculara düşman olmamak nefret etmemek mümkün mü ne kadar iyimser bakıyorsun şu takıma.
nasıl sahadaki oyuncular değişmedi, kaç senedir onlarca oyuncu gitti, onlarcası geldi. doğru seçimler değildi ama sen onlara personel deyince kötü zemini yaratmış oluyorsun zaten, çok yanlış bir yaklaşım bu. zaten türkiyede kafana göre kadro kuramazsın belli bir yerden müsade almadan, artık bazı şeylere uyanalım.