2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095919 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Haller transferi için görüşmeleri hızlandırdı.

(Rudy Galetti)

Çevrimdışı Talisca1903

Edon Zhegrova 25 yaşında alalım tertemiz :) bu sene 2 3 maçına denk geldim adamda nasıl bilekler var ya: )
20 milyon isterler en az

Çevrimdışı levitate

Yağız Sabuncuoğlu Hermosonun menajeriyle görüştüğünü söyledi. Napoli ve arabistandan 2 resmi teklif gelmiş. En yüksek teklif arabistandan gelenmiş. 4 milyon eurodan 3 yıllık teklif iletmiş araplar.
ya bu adam atletico'dan aldığı 3 milyonu az bulduğu için ayrıldı ve iki katını falan istemiş

bizim 3.5-4'e gelmez zaten o paraları vereceksek hummels'e verelim bu adam bekten bozma üçlü stoperi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk antrenmana katılanların listesi bir yerlerde var mı?

Çevrimdışı pinehitman

Di Maria olmazsa 28 yaş altı birini almamız lazım. Takımın yaş ortalamasını küçültmemiz gerekir.
Di maria olmazsa deme abi düşünmek istemiyorum, şu adamı hummels transferinden daha çok istiyorum

Çevrimdışı Talisca1903

Balkovec ne top oynadı bugün helal olsun

Çevrimdışı Talisca1903

penaltıyı kaçırdı 🤦

Çevrimiçi Samet Demir

Murat Özen vol 2 😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı underworld

Ajax taki Haller bir başkaydı.
O eskiye dönerse biz de deliye döneriz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Ajax taki Haller bir başkaydı.
O eskiye dönerse biz de deliye döneriz diye düşünüyorum.
hollanda yumuşak lig olduğu için olabilirmi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Almanya liginde de çok iyi performansları var abi.

Kanser dönüşü bile yağ gibi akıyordu adam.

Çevrimdışı underworld

Yetenek olarak baz alıyorum.
Kanser olmasa her takımda oynar(dı).
Zaten öteki türlü bizimle adı geçmezdi.

Çevrimdışı underworld

Haller, golün her türlüsünü atan, savunmacılar tarafından kontrolü zor bir oyuncu.
Sağlığı el verirse güzel hayaller kurdurur.

Çevrimdışı celiker1

Haller'in en yakın bulabildiğim maçı nisan ayında deplasman Atlatico Madrid  maçı oldu.Golde attığı maçta fizik kalitesini beğendim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Umarım Hummels'i kaçırmayız !!!

Mario Hermoso, Beşiktaş'ın teklifini reddetti. Oyuncu, Napoli ile prensip anlaşmasına vardı.

(Rai - Ciro Venerato)

Çevrimiçi Necmi

Haller'in en yakın bulabildiğim maçı nisan ayında deplasman Atlatico Madrid  maçı oldu.Golde attığı maçta fizik kalitesini beğendim.
afrika kupasındada oynadı sanırım sonrada sakatlandı zaten bendeki soru işareti kanser olması değil o illetten kurtuldu sanırım ama ayak bileği sakatlığı düzeldimi önemli olan o

Çevrimdışı Akil Emre

Stoperde hem hummels hem hermosa yapamıyor muyuz? Koca sezon yedek tayyip ve neciple bitmez, maliyet hesabı yapılacaksa yedek stoper olarak colley kalabilir.

Çevrimdışı KartalPencesi

Sonunda basinda Talisca haberleri dolanmaya başladı acaba ne zaman çıkacak diye cok merakla bekliyordum
Yönetim transferleri gerçekten sessiz sedasız yaptığı için herkes herseyi yazıyor çiziyor ya tutarsa mantığı ile
En temel sorun kadroda halihazır 19 yabancı olması bunlardan en az 11 tanesi ( montero, rosier,  colley,  onana,  abubakar,  rebic , amartey, hasic,  ox , svenson,  gedson) ile yollar ayrılmalı gercek fikrim gecen seneden sadece musrati kalmalı.

Çevrimdışı celiker1

afrika kupasındada oynadı sanırım sonrada sakatlandı zaten bendeki soru işareti kanser olması değil o illetten kurtuldu sanırım ama ayak bileği sakatlığı düzeldimi önemli olan o
Dediğim gibi afrika kupasından sonra nisan ayında üst düzey maç oynadı.Bizim aslında adı geçen genç oyuncudan ziyade Haller ile beraber Wegorst indirmemiz lazım.Wegorst'u Manchaster'da olduğu gibi yeri geldiğinde Rafa'yı sola atıp Haller'in arkasında da oynatabiliriz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Stoperde hem hummels hem hermosa yapamıyor muyuz? Koca sezon yedek tayyip ve neciple bitmez, maliyet hesabı yapılacaksa yedek stoper olarak colley kalabilir.
hummels, tayyip - yeni sol stoper, emirhan topçu şekli düşünüyorlar galiba

colley falan kalmaz takımda
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hummels, tayyip - yeni sol stoper, emirhan topçu şekli düşünüyorlar galiba

colley falan kalmaz takımda

Colley kalmasın zaten abi, modric bile zor kontrol eder, onun verdiği pasları ancak ronaldinho yumuşatır :)

Çevrimiçi Necmi

öyle bir lüksümüz yok 12 yabancı hakkın var on tanesi sahada iki yedeği stoperemi harcarsın yerliler iş görürken orta sahada zaten bir yabancı yedek olacak birde forvet olacak bitti kontenjan

Etiketler: