ben işin eder etmez kısmındayım verirler vermezler o ayrı konu.sonuçta bu çocuk Beşiktaş'ın kötü dönemine denk geldi de forma buldu.belki hiç forma yüzü göremeden bir yerlere kiraya verilip çürütülebilirdi de.senin de dediğin gibi yetenek sorunumuz yok onları işleme sorunumuz var.bu konuda yetkin bir kulübün elinde yetşseydi belki 100 milyonlar konuşuluyor oluyordu şimdi.semih hakkında ilk 5-6 sene önce yazmıştım bu çocuğun özel bir futbolcu olabileceğini ben bile görmüşsem konuşulan 50 milyon rakamı absürt değil.şu an evet gelecek teklifler 20 milyon civarı olabilir ama ben beklenilip doğru bir takım kimyası içinde kendini daha da geliştirip(yapabilirse) daha yüksek fiyata gönderilmesini yeğlerim.semih henüz pozisyonlarını kendi bularak goller attı.daha takım ona birşey katamadı.
hatırladınmı şu çocukları yıllar önce konuşuyorduk hangilerinin ilerleyeceği o zamandan belliydi ama işde bizim gördüğümüzü kulüp görememişki hiç eğitmemişler çocuk yetenekle oynuyor ama bilgi yok zaten para verilirse yaşına ve yeteneğine verilir sahada yaptığına bakıpda vermezler
Hep hayaller sergen yetiştirmek öylede yapıyoruz saf kan yetenek ama başkada birşey olmayan amatör oyuncu yetiştiriyoruz millet burda benim gençleri eleştirdiğimi sanıyor bu çocuk oynayamaz dediğimde genç düşmanı diyorlar ama tepkim alt yapının kendisine seri üretim gibi yetenek buluyoruz iddaa ediyorum en yetenekli gençler hep beşiktaş alt yapısında oluyor ama değirmen gibide öğütüyoruz biz futbolcu yetiştirmiyoruz topluma iyi ahlaklı fertler yetiştiriyoruz yukarı çıktığında kazanma hırsı olmuyorki devlet memuru gibi oluyorlar şimdi kalk semihe demiregeye futbolu öğret yaşları olur 22 ondan sonrada zaten kaşar olurlar öyle rakamlar konuşulmaz
Semihin yeteneğinde oyuncular avrupada semihin yaşında 100 m görüyor aradaki farkı neyin yanlış olduğunu bulalım yoksa bizim ne dediğimizin önemi yok avrupalı sahada duracağı yeri bilmeyen oyuncuya bu paraları vermiyor