UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.09.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Jan Breydel Stadium Hakemler : Aleksei Kulbakov - Dmitri Zhuk - Oleg Maslyanko - Dzmitry Dzmitryieu VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 23013 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Adamlar resmen dövdü bizi. Yatsın kalksın Mert'e dua etsin hoca.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bir takım puan aldığı maçta en fazla bu kadar kötü oynayabilir. Daha fazlası olmaz. İnanılmaz şanslıydık. Şans kelimesi yetersiz kalıyor bu maçı açıklamak için. Ama Şenol Güneş benim için bitmiştir. Zaten hep begenmedigim bir teknik direktördü. Ama bu gece itibariyle benim için bitmiştir. Kanserli bir hücreden zerre kadar farkı yoktur artık benim için. Ben bu geceyi kabul etmiyorum. 8 yaşındaki çocuk aklıyla görülebilecek probleme 90 dakika mudahele etmedi. Hiçbir şey yapmadı. Sadece izledi. Kendimi zor tutuyorum.

Çevrimiçi Necmi

necip amarteyden çok daha iyi futbolcu
ben ikisindende iyiyim hayatımda bir kere futbol oynadım ondada jeneriklik gol attım zirvede bıraktım 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Kenarda rebic var sen aldırdın, ox var sen aldırdın, cenk manevi oğlun zaten, üstüne ghezzal dönmüş. Sola bahtiyar'ı sağa onur'u aldı adam. İkisini de gören var mı maçta? Hadi ofansta göremezsin de defansa herhangi bi etkileri oldu mu mesela? Yapma şenol güneş yapma yakışmıyor sana bu hareketler bilinçli yapıyorsun ama yapma.

Çevrimdışı levitate

bir metreden boş kaleye iki gol kaçırdı manyaklar biz yapsak yapan oyuncunun yedi sülalesi kurtulamazdı
5-6 tane net pozisyon saydım gol olmaması mucize
boş kale önü kıçıyla falan topa vurdu, değişik elemanlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Aayatsın kalksın Mert'e dua etsin hoca.

Rıza yada İlhan Palut gelsin su oyundan üç gömlek daha iyi oynarız.😡

Çevrimiçi Necmi

Sizde kaos seviyorsunuz he
Şu maçı rahat kazansak konu beş sayfada biterdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Rıza yada İlhan Palut gelsin su oyundan üç gömlek daha iyi oynarız.😡

Çagdas atan'ı kaçırdık. Önümüzdeki sezon için şimdiden söz kesmek lazım

Çevrimdışı Sefa Kara

yönetimden hocası ile sınanıyoruz başka acıklaması olamaz.Beşiktaşı bitirmeye ant içmişler.Kenarda ghezzal,rebic kanat oynayabilen cenk var.Onur kanat olarak  oyuna alması skandal ötesi açıklanamaz.Mert olmasa maç 6-7 olacaktı tarihi fark yiyecektik.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2023, 00:25:59 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çagdas atan'ı kaçırdık. Önümüzdeki sezon için şimdiden söz kesmek lazım

Bu yönetim oldugu sürece isterse Guardiola gelsin bur şey değişmez.

Çevrimdışı 38life

Bu kadar kötü bir yönetim varken ben bile teknik direktör olsam oklar bana çevrilmez. Ama Şenol Güneş bunu başarıyor gerçekten. Dünyanın en kötü yonetiminin başarısızlığını nasıl geçerim, nasıl golgede bırakırım diye uğraşıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

İlk değişiklik ilerde Onurla Bahtiyarı görünce çok kızdım ama Ox ve golü atmasına rağmen Cenkteki kondisyon 10dk heleki Ox 5 dk da bitti
Bailyde sakatlandı
İçeriyi çok bilmeden çok şaapmamak lazım bence

Çevrimiçi tolga1903

Son şl'de de rakip xgleri böyleydi 0 çektiğimiz sene. Yani millet 8 9 atıyor bu xglere ulaşınca kulüpte farklı bi bal var gerçi rezilliğin dibini de gördük zamanında 8 yiyerek ama bir gün bugünkü rakip oyuncular kadar mal olmayacak rakip takım allah korusun o zaman işte.

Çevrimiçi Samet Demir

İlk değişiklik ilerde Onurla Bahtiyarı görünce çok kızdım ama Ox ve golü atmasına rağmen Cenkteki kondisyon 10dk heleki Ox 5 dk da bitti
Bailyde sakatlandı
Hala mı ya, valla helal olsun. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Polyanna ile akraba :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Abi iki maçtır ne tehlikeli pozisyonumuz var, ne şutumuz var, pozisyona giremiyoruz ya, ben şu iki macda gördüğüm Beşiktaş kadar kötü Beşiktaş izlemedim

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Bailyde sakatlandı
şenolla karşılaşsam şimdi öyle bir şaaparımki

Çevrimiçi Samet Demir

İşteyim bir ara maça bakamadım giren adamlara baktım onur ve bahtiyar :) Valla diyecek söz bulamıyorum.

Bu alınıp da oyuna yedekten bile giremeyen oyuncuların durumu bu kadar kötüyse lyancodaki gibi neden almaltan vazgeçmedik. Durumu kötü değilse kaç hafta oldu bu adamları nasıl hazır hala getiremediniz.

Hoca gelmeden öncede yazdım yine yazıyorum, takımı Bilicden teslim almıyor yönetimde de Fikret Orman yok. Hadi bakalım aynı oyunu izlersin yine bize.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gerek sahaya çıkan kadro ve gerekse oyuncu değişiklikleriyle hoca artık benim hocalık olayım bitti diye bağırıyor net bir şekilde. İnşallah en kısa sürede başkan hocasını da alıp gider de kurtuluruz bu vizyonsuzlardan. :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Talisca1903

Mulekadan hiç hazzetmeyen biri olarak diğer kanatları görünce ilk yazacağım adam Muleka o kadar söyleyim
Yürümeye mecali yok adamların Rashica iyi topçu ama klas değil temposuyla oynuyor yarım devrede bitti
Raşit Ox Rebic ve Cenkinde kondisyon hiç yok
İşte Bailly ilk maçtan zorladın patladı
Girene çakana karışmam şu aşamada antrenman performanslarını bilmiyoruz

Çevrimiçi Necmi

Şimdi puanı nasıl aldık anlayan biri anlatsın
Ben maçın tekrarını izlemem beş altı tane yeriz tekrarda kimse izlemesin üç maymunu oynayalım

Çevrimdışı ferdi1903

Şimdi puanı nasıl aldık anlayan biri anlatsın
Ben maçın tekrarını izlemem beş altı tane yeriz tekrarda kimse izlemesin üç maymunu oynayalım
Valla bende anlamadım

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Etiketler: