UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.09.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Jan Breydel Stadium Hakemler : Aleksei Kulbakov - Dmitri Zhuk - Oleg Maslyanko - Dzmitry Dzmitryieu VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22942 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi Samet Ç

Onana Ts’deki Mendy etkisi yapmali. Ondan beklenilen o, yoksa bize lazim olan oyle biri. Amir mudahelelerde cok gec kaldi hep. Ts macinda gibi, cok kotu.
Amir hep kötüydü sağına soluna isabetli pas atabiliyor diye şişirip durdular adamı savunma desen vasat hücum desen hiç yok Gedson bir maç olmasın orta saha çöker.

Çevrimiçi sEuL

2. yari Ox’ta girse Messi’de girse cok fark etmez.

Oyuncudan bagimsiz olarak, bizim herhangi bir oyun anlayisimiz taktigimiz yok ki.

Sanki tahtaya 11 kisinin ismi yazilmis, cikin oynayin denmis. Bu plansizlikta Gedson’da, Amir’de, Ege’de, Abou’da, Rebic’te herkes kotu gozukur 

Çevrimdışı Savaş

Almadılar şu takıma bi 10 numara. Saçma sapan Gedson'dan yaratmaya çalışıyoruz.

Ne oynuyoruz kaç hafta geçti hala anlayamadım. 6-1-3 falan oynuyoruz heralde

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Benim içim rahat. Şenol hocanın taktikleri ilk yarı gol yememe üzerine. Bakalım asıl oyunu ne 2. Devre göreceğiz

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

amir ne yapsın bildiğin stoper oynuyor

Aynen ben de anlamadım adam niye çıkmalı. Rosier ve baily arasına girmesinler diye oraya amir'i koymuş kaç maçta yaptı bunu çocuk da elinden geleni yapıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta sahada defans yapacak adamdan çok hücuma katılacak bir oyuncuya ihtoyacımız var. O yanlış yaptıkları Onana transferinin acısını çekiyoruz.

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/1704945557280575740

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Son şampiyonluktan sonra ikinci mucize gerçekleşti
Yalnız üstlerine gitsek savunmaları dağılır bunların ox girmeli bence
Sakar takım ama Şenol milli takım zamanına dönmüş rakibe topu bırakıp karşılamaya çalışıyor onuda beceremiyor.

Çevrimiçi Necmi

Bence şu an ileride tikanmamizin en büyük nedeni Abou ne top tutabilir, ne pas atabiliyor.
Böyle oynayacaksa ilk çıkması gereken oyuncu.
ama işde bir top gelir içeri sokar olmayacak golü atar maçı koparır o vazgeçilecek adam değil

Çevrimiçi sEuL

Almadılar şu takıma bi 10 numara. Saçma sapan Gedson'dan yaratmaya çalışıyoruz.

Ne oynuyoruz kaç hafta geçti hala anlayamadım. 6-1-3 falan oynuyoruz heralde

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne oynadigimizdan teknik ekibinde haberi yok maalesef.

Çevrimdışı KartalınGücü

Rakibi birebirde zorlayacak ince bilekli bir tane kanat oyuncumuz yok. Uzaktan tehlikeli şut atacak oyuncumuz yok buralarda yırtındık Redmond'u geçtim Nkodou yu arıyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ama işde bir top gelir içeri sokar olmayacak golü atar maçı koparır o vazgeçilecek adam değil

Abi valla hiç öyle bir ihtimal görmüyorum. Top bile aldırmıyorlar 
İleri uca Muleka geçmeli.

Çevrimdışı Talisca1903

Raşit felan girmez kardeşim adam fiziken yok  belki son 10 dk Tebic yada Ox çok orasını burasını karıştırmamak gerek takımın

Çevrimiçi levitate

Onana Ts’deki Mendy etkisi yapmali. Ondan beklenilen o, yoksa bize lazim olan oyle biri. Amir mudahelelerde cok gec kaldi hep. Ts macinda gibi, cok kotu.
onana bir şeye etki yapamaz abi adam cidden sahada turluyor ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bailly-colley sağlıklı kalırlarsa terör estirirler bu arada
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Aynen ben de anlamadım adam niye çıkmalı. Rosier ve baily arasına girmesinler diye oraya amir'i koymuş kaç maçta yaptı bunu çocuk da elinden geleni yapıyor
ben nasıl maç izliyor insanlar anlamıyorum amir daha ne yapacak birazdan rosierede laf atarlar bence sahanın en iyisiydi

Çevrimiçi Samet Ç

Rize Shelvey alıyor biz Konya'dan bonservis verip Amir alıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

bailly-colley sağlıklı kalırlarsa terör estirirler bu arada
yalnız colley gol atıyor diyemi kesildi acaba en golcü oyuncumuz o 🤔

Çevrimdışı Mehmet57

Abou da cok kotu. Arkaya kacirmaya calisiyoruz ama o hiz Abou’da yok.

Bence Abou Rebic degisiligi, Ghezzal Muleka.

Ghezzal-Rebic-Rasit. En azindan kaleyi dusununen oyuncular. Muleka kaleye dogru hizlaniyim diye dusunmuyor ki hic, Larin’in gol atamayani.

Çevrimdışı Sefa Kara

Şenol başarılı oyuncu sevmez hemen cezalandırır.

Bknz ; Bahtiyar gol attı haftalardır oynamıyor.Ox sivas maçında iyiydi hemen yedeğe çekildi.

Çevrimdışı BlackEagle16

Rahatsızlıgi varmis
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı ferdi1903

Ebubekir bu kacarmi be

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

yalnız colley gol atıyor diyemi kesildi acaba en golcü oyuncumuz o
uf olmuş abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Rize Shelvey alıyor biz Konya'dan bonservis verip Amir alıyoruz.
Bugun sahada Amir yerine Shelvey olsa farkli bir tablo olacagina inaniyor musun Samet?

Bayern, Real, Arsenal falan onlari gectim. Rakip hadi Westham United olsa, kadro kalitesinden dem vurulsa tamam diyecegim ama karsimizda adi sani duyulmamis 19-20 yaslarindaki cocuklardan olusan bir takim var.

Etiketler: