UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.09.2023 Saat : 22:00 Stadyum : Jan Breydel Stadium Hakemler : Aleksei Kulbakov - Dmitri Zhuk - Oleg Maslyanko - Dzmitry Dzmitryieu VAR:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22938 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "1. Maç" Club Brugge 1-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi Necmi

Çok kötüyüz anlaşılan yeneriz  o zaman
tam poliyannasın he rakip sahaya geçemiyoruz
Yarım saatte gol yemediysek mucize resmen

Çevrimiçi levitate

bailly hoca o boy ve fizikle nasıl o kadar hızlı yaw
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Adamlar ne kadar kompakt duruyor ya biz hucumdayken

Çevrimdışı ferdi1903

Bu ne ya iki macdir bir gol pazisyonu izlemedik daha kendi adımıza

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı İzmitlibjk

Maçtan 4-5 saat önce kafamda oynatıyordum maçı.... hayal kurmuştum; masuaku-rebic-aboubakar-ox   sol çizgiyle ortaya yakın bir yerde 4lü kurmuş tekte net hızlı paslar ile paslaşıyorlar, aboubakar rakip defansi sirtina almis ileri cikarmiş, rebic topu ox'e veriyor ox cizgideki masuakuya bekletmeden veriyor, masuaku da defans arkasına rebici kaciriyordu, rebic karsi karsiya yaziyordu golu.
Peki maçta ne izliyorum, 2.lig topcusu mulekanın..... uzatmak istemiyorum arkadaşlar canım çok sıkkın, biz bu kulube gonul vermisiz ama kulup ile herhangi bir duygusal bağı olmayan insanlarin kulubu harcayişini izliyoruz, üzgunum

Çevrimiçi tolga1903

Bu şenol hocanın yeni çift 8+6 düzeni bizim hücum gücümüzden baya götürdü bu döneminde. Brugge trabzon falan geçtim anadolu takımına bile sayısal üstünlük kurulmuyor bu şekilde hücumda.

Çevrimdışı Mehmet57

Senin kreatif oyuncularin Ghezzal ve Ox, ikiside yedekte.

Cidden, biz Rebic’i niye aldik? Yedekte oturtup Muleka’nin soldan gelen ataklari öldürmesini izlemek icin mi?

Çevrimiçi levitate

Bu şenol hocanın yeni çift 8+6 düzeni bizim hücum gücümüzden baya götürdü bu döneminde. Brugge trabzon falan geçtim anadolu takımına bile sayısal üstünlük kurulmuyor bu şekilde hücumda.
ortayı güçlü tutalım kenarlar oyun kursun diye düşünüyorda ghezzal falan lazım o işler için
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Gedson sen özürlümüsun al götür topu kaleye otuz kere ne pas deniyorsun

Çevrimdışı Akil Emre

Kaç maçtır pozisyona giremiyoruz, keyifli bir oyun yok, yaratıcı oyuncu eksiği var ya ghezzal yada ox maçta olmalı. Bunun yanında bu seneyi afrika kupası sebebiyle unutalım, zaten şansımız azdı birde afrika kupası planlaması bizi bitirecek.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Begenilmeyen Muleka bana göre fiziksel anlamda en hazır oyuncumuz
Biraz kafası da çalışsa fena olmazdı ama neyse.

Çevrimiçi tolga1903

ortayı güçlü tutalım kenarlar oyun kursun diye düşünüyorda ghezzal falan lazım o işler için

Ghezzal'da çare olmaz bu düzende orta saha oyunculari girmiyor ki ceza sahasına herif her aldığı topu abou'ya mı atacak şu vanaken gibi biri lazımdı bize ox yapabilir o işleri ama demir ege tercih edildi

Çevrimdışı İhsan

Rashica cok kötü.
Muleka en istekli.
Abu henüz yok
Orta Saha hic yok
Bailly cok klas
Masuaku ileriye iyi geri dönüs cok acik veriyor
gol atacak hissi hic yok bende
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı KartalınGücü

Onyedikanın da sarı yemeden onyedi tane faul yapma hakkı var herhalde.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Masuaku nun onune raşitsa gecti hemen fark belli oldu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Senin kreatif oyuncularin Ghezzal ve Ox, ikiside yedekte.

Cidden, biz Rebic’i niye aldik? Yedekte oturtup Muleka’nin soldan gelen ataklari öldürmesini izlemek icin mi?

Ghezzalin normal seviyesine gelmesi en az 1 ay.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Kaleye şut çektik sanki

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi tolga1903

Abi nazar değmesin bu bailly harbi iyi stoper. Çok çabuk oyuncu anlamadım ama baya baya çabuk ve oyun aklı var. Sakatlanmazsa stoperdemi ilk tercih olur

Etiketler: