Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165716 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı If Else

20 dakikada MD blok bu hale geldi. Ben hala alamıyorum bilet  :akuma: :akuma: :akuma:

Şimdi de site çöktü :(
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2014, 11:27:38 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

1 saatlik uğraş sonunda biletimi aldım  :ok:

Ne güzel MD blok P1 alacaktım en başında. Hata verdi sistem.

Şimdi ME blok N28'deyim. Bu maçta tribünler tam dolacak umarım  :biggrinking:

MD blok şimdi yeniden boş gözüküyor. Bu nasıl iş anlamadım? Ne güzel beraber olacaktık :)
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2014, 11:59:17 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı kaanzor

Kuzen almış ME 26-27 bizimdir   :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi murat

1 saatlik uğraş sonunda biletimi aldım  :ok:

Ne güzel MD blok P1 alacaktım en başında. Hata verdi sistem.

Şimdi ME blok N28'deyim. Bu maçta tribünler tam dolacak umarım  :biggrinking:

MD blok şimdi yeniden boş gözüküyor. Bu nasıl iş anlamadım? Ne güzel beraber olacaktık :)
tıkladığın koltuk için 10 dakikada sistem dolu gösteriyor alabilirsen koltuk kırmızı kalıyor alamazsan 10 dakika dolduğunda tekrar yeşil oluyor.sistem sorunlu olduğu için dolması gereken koltuklar bir türlü dolmuyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hadi hayırlı olsun

Geliyoruzzz!!!

Çevrimdışı Zoro

armada kartal yuvasına tek geçişlik kartımı almaya gittim. kalabalıktı ve sistem çökmüştü. kimse bilet alamıyordu. banada siz bileti almışsınız daha sonra gelin sizin işiniz kolay dediler.

Çevrimdışı yigitcan1903

armada kartal yuvasına tek geçişlik kartımı almaya gittim. kalabalıktı ve sistem çökmüştü. kimse bilet alamıyordu. banada siz bileti almışsınız daha sonra gelin sizin işiniz kolay dediler.
Adamlar şaka gibi  :D

Çevrimdışı Zoro

sistem düzeliyor galiba. passo.com.tr den aldığım bileti en sonunda görebildim.

Çevrimdışı kaanzor

kaç bilet satıldı acaba şu ana kadar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı If Else

yoğunluk var mıydı? kalabalık mıydı hocam?

Çevrimdışı kaanzor

passoligi aradım sadece stadtan alabilirsin tek geçişlik kartları dediler bana kartal yuvasındanda alınıyomu dedim hayır dediler

Çevrimdışı Zoro

yoğunluk var mıydı? kalabalık mıydı hocam?
kalabalıktı ama 12.30 a kadar 2 kişi bilet alabilmiş öyle dediler...

Çevrimdışı Zoro

passoligi aradım sadece stadtan alabilirsin tek geçişlik kartları dediler bana kartal yuvasındanda alınıyomu dedim hayır dediler
bjk.com da kartal yuvalarından tek geçişlik kart alınabileceği yazıyordu. ayrıca oradaki görevli yarın birgün gelin veririz şimdi hem sistem çalışmıyor hem çok kalabalık dedi.

Çevrimdışı yigitcan1903

İlginç resmi site duyurusunda kartal yuvalarından da alabilirsiniz diyor

Çevrimdışı kaanzor

@Zoro @yigitcan

Adamlar kendilerinden bir haber demek ki bana illa stadtan alıcaksınız dedi 1 gün önce yada maç günü alabilirsiniz dedi

Neyse şu bilet yoğunluğu bir geçsinde giderim bi kartal yuvasına o zaman

Çevrimdışı Zoro

@Zoro @yigitcan

Adamlar kendilerinden bir haber demek ki bana illa stadtan alıcaksınız dedi 1 gün önce yada maç günü alabilirsiniz dedi

Neyse şu bilet yoğunluğu bir geçsinde giderim bi kartal yuvasına o zaman
Aynen, ben yarın veya cuma günüde kartal yuvasına gidip almaya çalışacağım. bu arada passolig müşteri hizmetleri de pazartesi kartımın kuryeye verildiğini söyledi belkide kartın kendi gelir.

Çevrimdışı Zoro

kaç bilet satıldı acaba

Çevrimdışı kaanzor

@Zoro

Bende merak ediyorum bilet sayısını

Benim kart daha basım aşamasında diyo sitede gelmez bana hayatta  :icool: :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi Abi benim bilette tamam. Benim araca 3 kişi alabilirim. Karşıdan gelecekleri Kadıköy'den ya da Uzunçayır Metrobüs durağından alabilirim. Bu taraftan gelecek olan olursa konuşur kararlaştırırız. PM den mesaj atabilirler

Çevrimdışı Zoro

@Zoro

Bende merak ediyorum bilet sayısını

Benim kart daha basım aşamasında diyo sitede gelmez bana hayatta  :icool: :icool:
Kardeş sitede basım aşamasında yazıyor passolig müşteri hizmetlerini aradım kuryeye verildi dedi. sistem güncellemesi daha yapılmamıştır dedi.

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

yanlış hesaplamadıysam işte burdayım.
f blok p sıra

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Neden
Sabah dersim vardı gelince girdim sisteme baktım d blok bitmiş e de bitmiş 3. kategoriden alamadım. Bari kale arkası alayım dedim ama onları da görüntüleyemiyorum  :by2: açıkta kaldım yaa  :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

Abi katılıyorum sana bu maça gelemeyecek kombineli abilerimiz kardeşlerimiz haber verirse ücretini vererek almak isterim çünkü bilet kalmayabilir yoğun ilgi olacağını düşünüyorum  :)
Abdullah kardeşim bugünü önceden görmüşsün :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: