Sivas Maçı İçin Ankara'ya
Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Beşiktaş Forum|Sivas Maçı İçin Ankara'ya Arkadaşlar konuyu başlatayım dedim. Buradan gelebilecek arkadaşlarla haberleşelim. Ankara'da ki organizasyonu yapalım. Gidiş ve dönüş için

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sivas Maçı İçin Ankara'ya  [Okunma sayısı 165727 defa] Sivas Maçı İçin Ankara'ya

Çevrimdışı kaanzor

Evet aynen dediğin gibi yapıp alacakmışız biletlerimizii benimde yaptığım araştırmalardan edindiğim sonuç bu.

usta kusura bakma arıcaktım seni unuttum bu akşam söz işten çıkınca ilk iş seni arıcam
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı bangelero torpedo

Arkadaşlar, maçın ankarada oynanacağının kesinleştiği tarih 09.10.2014'tü. Bu tarih itibariyle Beşiktaş passolig satış rakamını bilen var mı? Ben 13.10.2014 tarihinde 63.594 adet, 14.10.2014 tarihinde 64.591 adet olduğu bilgisine sahibim. Yani 1 günde satılan beşiktaş pasolig kart sayısı 1000 civarında. Satılan bu kartların sivas maçı için satıldığını düşünürsek sayı bana çok az geldi. O yüzden soruyorum 9 ekim itibariyle kaç passolig satılmıştı diye...

Stad boş kalacak diye korkan bir Ankaralı yazdı :by2:
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı ilhan

usta kusura bakma arıcaktım seni unuttum bu akşam söz işten çıkınca ilk iş seni arıcam
Önemli değil kardeşim ne kusuru daha maça çok var nasıl olsa.

Çevrimdışı kaanzor

Arkadaşlar, maçın ankarada oynanacağının kesinleştiği tarih 09.10.2014'tü. Bu tarih itibariyle Beşiktaş passolig satış rakamını bilen var mı? Ben 13.10.2014 tarihinde 63.594 adet, 14.10.2014 tarihinde 64.591 adet olduğu bilgisine sahibim. Yani 1 günde satılan beşiktaş pasolig kart sayısı 1000 civarında. Satılan bu kartların sivas maçı için satıldığını düşünürsek sayı bana çok az geldi. O yüzden soruyorum 9 ekim itibariyle kaç passolig satılmıştı diye...

boş kalacağını sanmıyorum en az 15 bin kişi gelir sanırım maça düşünsenize Beşiktaş ankarada hem cavcav rantı yok hemde ev sahibi  :sevinc :sevinc
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı haruntsn

Hayırlı olsun P2 ben,P3 rubitobin,P5 AdemG
4'le 6 bizden mi  :D
Bu arada gol olunca sırtıma atlayacak kişi de senmişsin abi  :lol:

P6 bende Ankaradan

Çevrimdışı yigitcan1903

P6 bende Ankaradan
Hayırlı olsun,maçtan önce bir araya gelicez
Katılmak isterseniz buyurun siz de

Çevrimdışı frkndgnr

Merhaba abilerim passolig başvurumu yaptım, sonra passo com dan para yükledim ama maç gününe kadar kartım ulaşmayacağı için geçici pass almam gerekiyormuş ben siteden biletimi yarın alayım mı yoksa geçici pass kart aldıktan sonra mı alıcaz bileti

Çevrimdışı kaanzor

Merhaba abilerim passolig başvurumu yaptım, sonra passo com dan para yükledim ama maç gününe kadar kartım ulaşmayacağı için geçici pass almam gerekiyormuş ben siteden biletimi yarın alayım mı yoksa geçici pass kart aldıktan sonra mı alıcaz bileti

Önce bileti alman lazım geçici pass sonra alınacak kardeşim

Çevrimdışı If Else

Farkeder mi bilmiyorum. Ben bileti passo'dan almayı düşünüyordum. Sonra pass kart'ı almaya gideceğim.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi murat

önce adınıza bileti tanımlatacaksınız sonra passo kartınız olmadığı için plastik bileti alacaksınız.passo kartı elinde olanlar direk karta yükletecek.

Çevrimiçi Necmi

kartal yuvasından geçici pasını biletle birlikte al stada bırakma saatlerce uğraşırsın :D @frkndgnr

ysariusta

• Ziyaretçi

@MURAT eğer söylediğin gibi sen arayınca para yükledilerse Paossoyla ilgili kötü kokular yanık kokularına dönüşür. bankacılık kanununa da aykırı durumlar var demektir. Çünkü o senin cari hesabın. Oraya yatacak para yatırılmamışsa kimin hesabında kaldı?

Çevrimiçi murat

@MURAT eğer söylediğin gibi sen arayınca para yükledilerse Paossoyla ilgili kötü kokular yanık kokularına dönüşür. bankacılık kanununa da aykırı durumlar var demektir. Çünkü o senin cari hesabın. Oraya yatacak para yatırılmamışsa kimin hesabında kaldı?
Hesap 0 gözüküyordu kulübünüzle görüşün dedi 1 saat sonra hesaba yatırılmış.hesap hareketinden deggörebilirsin  kart parasıni .geri yüklenmesini vs hepsini aynı güne işlediler.normal bir süreç değil gibi alelacele işe giriştiler bazıvşeyleri unutuyorlar sen aramazsanda düzeltmiyorlar.dün mesela alış veriş bakiyesi 0 olması gerekirken -25 görünüyordu bugün düzelmiş veya düzeltmişler.

ysariusta

• Ziyaretçi

Hesap 0 gözüküyordu kulübünüzle görüşün dedi 1 saat sonra hesaba yatırılmış.hesap hareketinden deggörebilirsin  kart parasıni .geri yüklenmesini vs hepsini aynı güne işlediler.normal bir süreç değil gibi alelacele işe giriştiler bazıvşeyleri unutuyorlar sen aramazsanda düzeltmiyorlar.dün mesela alış veriş bakiyesi 0 olması gerekirken -25 görünüyordu bugün düzelmiş veya düzeltmişler.
açıkçası sistemsel bir durum mu, bilerek mi yapılıyor midem bulandı

Çevrimiçi murat

Midemiz çoktan bulandıda işte Beşiktaş aşkından tutuyoruz :evillol: ortalığı batırmayalım :D birileri sıfırlayacak diye futbolunda alet ediyorlar :akuma:

Çevrimiçi murat

Sanki kart bedeli alınmamış gibi düne kadar işlenmemiş işlenmediği içinde geri ödeme yapılmamış gibi bir durum olmuş.parayı işleyince hemen iadesi de olmuş.sormasaydık para aktifbankta bir yerlerde kalacaktı.geri ödemeyi kulüp yapıyor dediler kulüp yapıyorsa eğer k vermedikleri için iadesi olmamıştır diye düşünüyorum.herkes iade yapılmışmı kontrol etsin.ankara mevzusu çıkmasa o paraya bakmazdım belkide.

Çevrimdışı ilhan

Peki o 63.594 pasodan Ankaralıların hiç  almadığı kesin mi  :D :D
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2014, 22:50:35 ÇİÇEKDAĞLI ]

Çevrimdışı Fatih

Abilerim cok uzulerek gelemeyecegimi belirtmek istiyorum... :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi murat

fireler başladı :D sağlık olsun başakşehirde görüşürüz. :icool:

Çevrimiçi Necmi

sağlık olsun :ok:

Peki o 63.594 pasodan Ankaralıların hiç  almadığı kesin mi  :D :D
63594 sayısı 13/10/2014teki yani maçın Ankarada oynanacağı belli olduktan 4 gün sonraki sayı. Benim merak ettiğim Ankaranın Beşiktaşa evsahipliği yapacağı belli olmadan önceki sayı. Passolige de sordum maille belki cevap verirler.

Bu arada 15.10.2014 tarihi itibariyle besiktas pasolig sayısı 65487. yani dünden bugune yaklasık 900 tane daha satılmış. Satış hızı iyi değil...

Çevrimdışı yigitcan1903

63594 sayısı 13/10/2014teki yani maçın Ankarada oynanacağı belli olduktan 4 gün sonraki sayı. Benim merak ettiğim Ankaranın Beşiktaşa evsahipliği yapacağı belli olmadan önceki sayı. Passolige de sordum maille belki cevap verirler.

Bu arada 15.10.2014 tarihi itibariyle besiktas pasolig sayısı 65487. yani dünden bugune yaklasık 900 tane daha satılmış. Satış hızı iyi değil...
Satış miktarlarına nereden ulaşıyorsunuz? @bangelero torpedo

Satış miktarlarına nereden ulaşıyorsunuz? @bangelero torpedo
Passolig.com.tr açılış sayfasında her takımın sattığı kart sayısı yazıyor. ben 3 gündür takip ediyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Passolig.com.tr açılış sayfasında her takımın sattığı kart sayısı yazıyor. ben 3 gündür takip ediyorum.
Teşekkür ederim

Çevrimdışı yigitcan1903

Genel satışa bugün çıkacağı için yeni yeni artış başlar

Etiketler: