UEFA Konferans Ligi Play-off Beşiktaş 1-0 Dynamo Kiev
UEFA Konferans Ligi Play-off Beşiktaş 1-0 Dynamo Kiev

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play-off Beşiktaş 1-0 Dynamo Kiev Tarih : 31.08.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Beşiktaş Stadyumu Hakemler : João Pinheiro - Bruno Jesus - Luciano Maia - Cláudio Filipe Ruivo

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play-off Beşiktaş 1-0 Dynamo Kiev  [Okunma sayısı 17883 defa] UEFA Konferans Ligi Play-off Beşiktaş 1-0 Dynamo Kiev

Çevrimiçi Samet Demir

adamların temposu yok neyi anlamıyorsun 90 dk çıkaramayacak oyuncuyu kora kor oyuna atıp sakatlayalım sende bir rahatla
Yav he he temposu yok. Hocayı tanımasak neyse. Adam taş gibi topçu. Öküz gibi de güçlü.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Cenk, Salih, Onur, Tayyip, Gelirse Tayfur, Semih, Demir Ege, tabii ki Necip.

Piyasada alabileceğimiz bunlardan daha iyi yerli oyuncu kalmadı bence, belki Koray ama o da ne kadar fark yaratır o paralara değer mi bilmem.

Bu arada bir parantez Necip'e bence iyi savaştı bu akşam da Mertin bir hatasını çok iyi telafi etti helal olsun Kaptan.
necip takımın bildiğin el freniydi aldığı her topu ya yana ya kaleciye verdi beşiktaşta mücadele etmek yetmez bomboşken kaleciye dönersen bütün takımı düşürürsün

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu hafta içi merak ediyorum şimdi stoper transferini ve başkanın öve öve bitermeedik kaç para getircen görün dediği sponrsour bı görelim bakalim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

Yav he he temposu yok. Hocayı tanımasak neyse. Adam taş gibi topçu. Öküz gibi de güçlü.

yahu hazırlıyor işte
Geçen senede böyle yazdın durdun
Yok Muleka yok umut yok nejip oynatıyor diye
Cenk ve hazırladığında saiss masuaku oynattı Muleka Cenk dönünce kaç maç oynadı aç izle

Çevrimiçi Necmi

adamların temposu yok neyi anlamıyorsun 90 dk çıkaramayacak oyuncuyu kora kor oyuna atıp sakatlayalım sende bir rahatla
Hoca fişek gibi takım yapıyor kamp görmemiş sakatlıktan çıkmış geçen sonra oynamamış bir sürü futbolcu ile ne yapacaktı sizce
banane kardeşim lig başlamış avrupa başlamış bir sürü maç yapıyoruz bana kimse oyuncunun temposu yok diyemez hazırlık maçı değil bunlar yenilsek eleniyoruz yönetimin ve hocanın görevi takımı lige ve avrupaya hazır etmektir edemiyorlarsa benmi suçluyum erken alsalardı kampa yetiştirselerdi biraz umursayıp avrupadan elenseydim ilk on haftada kaybedeceğim puanlarla ligden düşersem ne yapalım oyuncuların temposu yok diyemi kendimizi avutacağız

Çevrimdışı KartalınGücü

Bunu anlamıyorum anlamadığım gibi deli gibi hocanın bu işini savunuyorlar. Şu Rebic gibi adam varken Mulekaya bir insan nasıl tahammül edebilir aklım almıyor. Başı kesik tavuk gibi be yaptığı belli değil.

Rashica geçen maç performans verdi ilk 11 başladı, Rebic bu maç verdi o da başlar (yerli sınırına Cenk oynamazsa).

Senin bu Şenol Hoca takıntın hiç sağlıklı değil kardeşim. Rebic bu performans sonrası 2 maç daha yedek beklerse istediğin söyle.

Kaldı ki Muleka şanssız olmasa 3 golü vardı Onurun rakip çizgiden çıkardığı, Direkten dönen topu da yeteneksizliğe veremezsin bariz kısmetsizdi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bunu anlamıyorum anlamadığım gibi deli gibi hocanın bu işini savunuyorlar. Şu Rebic gibi adam varken Mulekaya bir insan nasıl tahammül edebilir aklım almıyor. Başı kesik tavuk gibi be yaptığı belli değil.

Rakip oyundan düştükten sonra oyuna giren Rebic ile ilk 11'de başlayan Rebic aynı performansı mı verecekti? Çok bariz Rebic fiziksel olarak hazır değil. Oyun olarak hazır olduğunu varsaysak bile kilo fazlası var, ağır, ilk 11 başlayacak seviyede değil fizik olarak. Şu halde ilk 11'e koysan kendini zorlayıp sakatlanma riski var. Sakatlansa bu sefer ilk 11'e koyulduğu için Hoca'ya sallanacak

Çevrimiçi Necmi

yahu hazırlıyor işte
Geçen senede böyle yazdın durdun
Yok Muleka yok umut yok nejip oynatıyor diye
Cenk ve hazırladığında saiss masuaku oynattı Muleka Cenk dönünce kaç maç oynadı aç izle
eee yazdı ne oldu sonunda kaybettiğimiz puanlarla ligi verdik ikinci yarı şenol takımı estirdide ne oldu biz üç yıldır ligi başında veriyoruz avrupada galibiyet yüzü göremedik bu seneye kadar bunların hepsi avrupa elemelerine ve ligin başına takımı hazır edemedikleri için oldu

Çevrimdışı zubeyirbaya

rebic'in geçen sene oynadığı dakika 800 mü ne. oyun ritmi vs düşük, takıma da geç katıldı. yetenekli olduğunu görüyoruz ama yavaş yavaş hazırlanıyor olmasına da şaşırmıyorum. yönetim geç transferler ve formsuz sezon geçiren riskli bol oyuncu alması nedeniyle eleştirilebilir o ayrı konu

Çevrimdışı KartalınGücü

necip takımın bildiğin el freniydi aldığı her topu ya yana ya kaleciye verdi beşiktaşta mücadele etmek yetmez bomboşken kaleciye dönersen bütün takımı düşürürsün

Abi sen de şaşırtıyorsun insanı asist yapamayan iyi şut çekemeyen Salih'i ölümüne savunup Necip'ten neler bekliyorsun. Saiss mi bu adam daha ne yapacak?

Hem ne malum hocanın taktiği olmadığı bu paslaşmalar ın, ki Necip baskı yemeden top kaptırıp gol yedrmeden maçı tamamlamış. Görevini 100. De 100 yaptı.

Çevrimiçi Necmi

Rakip oyundan düştükten sonra oyuna giren Rebic ile ilk 11'de başlayan Rebic aynı performansı mı verecekti? Çok bariz Rebic fiziksel olarak hazır değil. Oyun olarak hazır olduğunu varsaysak bile kilo fazlası var, ağır, ilk 11 başlayacak seviyede değil fizik olarak. Şu halde ilk 11'e koysan kendini zorlayıp sakatlanma riski var. Sakatlansa bu sefer ilk 11'e koyulduğu için Hoca'ya sallanacak
bunlar mazeret değil erken alsalardı kamp yeseydi ben kaybettikten sonra oyuncu hazır olsa ne olur olmasa ne olur yönetim bunu adet edindi eskidende geç transfer yapardık ama sadece çilek için geç transfer yapardık şimdi askerler bile lig başladıktan sonra geliyor kupa elemelerine alt yapı oyuncularıyla çıkmak zorunda kalıyoruz yönetimin umrunda bile değil bu elenmemizde umurlarında değil belkide elenmemizi istiyorlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rakibin orta sahada baskı yapıp orta sahada top kaybetmemiz bunların da tehlikeli ataklarla, golle sonuçlanmasının önüne geçti Necip'in o pasları. Salih tamam iyi oyuncu ama baskı gördüğünde top kaybetmeye meyilli ve kaybettiği toplar tehlikeli ataklara dönüşüyor. Şimdilik böyle idare edeceğiz. Bahtiyar daha fazla rol alırsa, lider tarzda bir stoper  de transfer edilirse daha farklı bir oyun izleyebiliriz. Elindeki malzeme ne ise yemeği öyle yapacaksın.

Çevrimiçi Necmi

Abi sen de şaşırtıyorsun insanı asist yapamayan iyi şut çekemeyen Salih'i ölümüne savunup Necip'ten neler bekliyorsun. Saiss mi bu adam daha ne yapacak?

Hem ne malum hocanın taktiği olmadığı bu paslaşmalar ın, ki Necip baskı yemeden top kaptırıp gol yedrmeden maçı tamamlamış. Görevini 100. De 100 yaptı.
kendi yarı sahamızda necip bomboş ve arka arkaya üç kere topu merte verdi kusura bakma hocanın taktiği buysa yandık o zaman biz en büyük kaybı baskı kuramamayı topu kendi sahamızdan hızlı çıkaramadığımız için yaşıyoruz anca orta sahadan biri gelecek topu alıp ileri çıkaracak salihe gelince attığı kritik pasları göremiyorsanız bu benim suçum değil siz hep olumsuz tarafını konuşuyorsunuz
Necipin son dakikalarda topu çıkartmasına gelince dua edin penaltı yaptırmadı yaptırma ihtimali daha yüksekti necip gibi bir adamı son adam olarak bırakmaktamı taktik

Çevrimdışı Talisca1903

eee yazdı ne oldu sonunda kaybettiğimiz puanlarla ligi verdik ikinci yarı şenol takımı estirdide ne oldu biz üç yıldır ligi başında veriyoruz avrupada galibiyet yüzü göremedik bu seneye kadar bunların hepsi avrupa elemelerine ve ligin başına takımı hazır edemedikleri için oldu
konu bu mu şimdi hazır olmayan geçen sene doğru dürüst oynamamış temposu kondisyonu hazır olmayan oyuncuyu oynatmıyor diye hocamı eleştirilir
Başka yerden eleştir ne diyorsan de ama bu olmaz

Çevrimdışı Talisca1903

bunlar mazeret değil erken alsalardı kamp yeseydi ben kaybettikten sonra oyuncu hazır olsa ne olur olmasa ne olur yönetim bunu adet edindi eskidende geç transfer yapardık ama sadece çilek için geç transfer yapardık şimdi askerler bile lig başladıktan sonra geliyor kupa elemelerine alt yapı oyuncularıyla çıkmak zorunda kalıyoruz yönetimin umrunda bile değil bu elenmemizde umurlarında değil belkide elenmemizi istiyorlar
hocanın suçu nedir ? Transferi hocamı yapacak

Çevrimdışı Talisca1903

kendi yarı sahamızda necip bomboş ve arka arkaya üç kere topu merte verdi kusura bakma hocanın taktiği buysa yandık o zaman biz en büyük kaybı baskı kuramamayı topu kendi sahamızdan hızlı çıkaramadığımız için yaşıyoruz anca orta sahadan biri gelecek topu alıp ileri çıkaracak salihe gelince attığı kritik pasları göremiyorsanız bu benim suçum değil siz hep olumsuz tarafını konuşuyorsunuz
Necipin son dakikalarda topu çıkartmasına gelince dua edin penaltı yaptırmadı yaptırma ihtimali daha yüksekti necip gibi bir adamı son adam olarak bırakmaktamı taktik
Şu maçta Nejip eleştirilmeZ başka maçlarda sahanın ortasına bırakmışlığı çoktur ama bu maç onlardan biri değil

Çevrimdışı KartalınGücü

Necipin ilk müdahalesi iyidir ileri çıksa napacaktı yeteneği belli sonuçta. Eldeki malzeme bu o malzemeden de mükemmel verim aldık bu maç. Tayyip olsa o çocuk oynayacak daha meziyetleri var gelene kadar yapacak bir şey yok Neciple devam. Amir zaten çok yardım ediyor top çıkarmada sanki arkada Thiago Silva olsa nolacak Valerien eşofmanlısının kontra takımı değiliz ki sürekli uzun top atalım.

Kaan Ayhan alınacaktı geçen sene taraftar çöp dedi, o para verilmez dedi istemedi şimdi mesela elimizi acayip rahatlatırdı.

Çevrimiçi Necmi

Rakibin orta sahada baskı yapıp orta sahada top kaybetmemiz bunların da tehlikeli ataklarla, golle sonuçlanmasının önüne geçti Necip'in o pasları. Salih tamam iyi oyuncu ama baskı gördüğünde top kaybetmeye meyilli ve kaybettiği toplar tehlikeli ataklara dönüşüyor. Şimdilik böyle idare edeceğiz. Bahtiyar daha fazla rol alırsa, lider tarzda bir stoper  de transfer edilirse daha farklı bir oyun izleyebiliriz. Elindeki malzeme ne ise yemeği öyle yapacaksın.
sadece salih değilki biz son maçlarda muazzam pas hatalarıyla oynuyoruz amir salihden daha az yapmıyor yada gedson karambole oynuyoruz ama lafı sürekli salih yiyor kimse oyuna katkısını değerlendirmiyor hele son zamanlarda üç dört kişinin presindeki oyuncuya top atmak moda oldu
Herkesin mazereti yeni gelen oyuncular hazır değil iyide yazın kamp yemiş yorgun oyuncular dahamı hazır millet papağan gibi salihi kötülüyor bir kere damga vurulursa bir oyuncuya ne yaparsa yapsın kurtulamıyor
Necipe gelince şanslı günündeydi hiç onun üstüne oynamadılar en rahat maçını çıkardı onur solda mevkii dışı oynadığı için luce onun üzerine kurmuş oyunu 😂

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu maçta Nejip eleştirilmeZ başka maçlarda sahanın ortasına bırakmışlığı çoktur ama bu maç onlardan biri değil
Onanayla başlamak lazımdı aslında. O sürekli gömülen Necip olmasaydı ne olacaktı  acaba bu maçta? Kim çıkacak maça,  nasıl performans verecekti?

Çevrimiçi Necmi

birini eleştirmen için önce birşeyler yapması lazım risk alır başarırsa alkışlanır başaramazsa eleştirilir necip hiç birşey yapmadı sadece idare etti işde bu arada ben necipi severim bazıları gibi takık değilim çok iyi maçlar çıkardığı zamanlarda oldu

Çevrimdışı Talisca1903

sadece salih değilki biz son maçlarda muazzam pas hatalarıyla oynuyoruz amir salihden daha az yapmıyor yada gedson karambole oynuyoruz ama lafı sürekli salih yiyor kimse oyuna katkısını değerlendirmiyor hele son zamanlarda üç dört kişinin presindeki oyuncuya top atmak moda oldu
Herkesin mazereti yeni gelen oyuncular hazır değil iyide yazın kamp yemiş yorgun oyuncular dahamı hazır millet papağan gibi salihi kötülüyor bir kere damga vurulursa bir oyuncuya ne yaparsa yapsın kurtulamıyor
Necipe gelince şanslı günündeydi hiç onun üstüne oynamadılar en rahat maçını çıkardı onur solda mevkii dışı oynadığı için luce onun üzerine kurmuş oyunu 😂
Nejip hiç hatasız oynadı bu maçta Şenol Güneş çok temiz oynattı takımı ve sahada iyi duruyor takım yenilerle evet çok daha iyi olacağız

Çevrimdışı Talisca1903

birini eleştirmen için önce birşeyler yapması lazım risk alır başarırsa alkışlanır başaramazsa eleştirilir necip hiç birşey yapmadı sadece idare etti işde bu arada ben necipi severim bazıları gibi takık değilim çok iyi maçlar çıkardığı zamanlarda oldu
Adam kaçırmadı ilk toplara gayet iyi bastı hava toplarında iyiydi 2-3 tane güzel diyagonal pas attı ne yapacak risk alıp ne gerek var

Çevrimiçi Necmi

Onanayla başlamak lazımdı aslında. O sürekli gömülen Necip olmasaydı ne olacaktı  acaba bu maçta? Kim çıkacak maça,  nasıl performans verecekti?
banane oda yönetimin sorunu ben orda gerçek stoper görmek isterim play off oynuyorum hazırlık maçı değil orda necip oynuyorsa play offda bu yönetimin suçudur necip iyi falan değildi iyi deyipde yönetimimi aklayayım

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Amir, Salih'ten daha az hata yapıyor . Gedson da öyle. Nasıl ki Muleka oyunumuzu bozuyor kötü gününde pas hataları yapan baskı gördüğünde topu rakibe veren Salih de oyunumuzu bozuyor. Salih rotasyonda bulunması gereken bir oyuncu ama Bahtiyar, Salih'in pozisyonunda daha az hata yapacak oyuna katkıda bulunacak bir oyuncu izlenimi veriyor. Herkes hak ettiği değeri görüp şans bulacaktır. 

Çevrimdışı KartalınGücü

Bahtiyar o golü atsaydı harika olacaktı çok temiz aldı önüne. Tam Olcay tipi çakal topçu iyi yerlerde pozisyon alıyor gereken skor katkısını vereceğini umuyorum.

Etiketler: