UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş Tarih : 24.08.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Bükreş Giuleşti Stadyumu Hakemler : Darren England - Simon Bennett - Daniel Robathan - John Brooks

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22730 defa] UEFA Konferans Ligi Play-off Dynamo Kiev 2-3 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Amartey Colley ve gedson iyiydi  Mukekada iş yaptı tabi masukau her zamanki gibi kalite haydi çocuklar devam

Çevrimiçi Samet Demir

kötü başladık ama toparladık oyunu
Toparlanmış halimiz buysa bu sezon Allah bize sabır versin. Uykum geldi maçı izlerken

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

On kişi oynuyoruz resmen on kişi olsak daha iyi hiç olmazsa muleka topu ezmez

Çevrimdışı Sefa Kara

Cenk oynasın artık sol kanatta yoksa muleka bizi kanser edecek.

Çevrimdışı Necmi

kötü başladık ama toparladık oyunu
bir kontra yapıp pozisyona girince korkup geri çekildiler böyle beşiktaş gibi oynayacaksın

Çevrimiçi COB

Muleka hakikatten o bölgede zoraki oynuyor. Vücut dili orada oynamak istemediğini net ifade ediyor. Cenk'in sakatlıktan yeni çıkması ve Rebić'in daha form tutamaması bizi kötü etkiliyor. Milli aradan sonra Rebić, Ox, Rashica ve Bahtıyar'ın fizik olarak hazır olmaları lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Deplasmandayız sahada çok iyi sayılmaz bence oyunumuz gayet iyi ilk 15 dk iyi bastırdıar ama şuanda gayet ortada gidiyor

Çevrimiçi tolga1903

Bu adam her maç muleka onurla mı çıkacak?

Çevrimdışı Talisca1903

muleka raschica değiştirsek nasıl olur diyorum ama hoca daha iyi biliyordur fizik durumunu Kiev at gibi takım kondisyonsuz oyuncuyla oynayamayız

Çevrimiçi Samet Demir

Muleka hakikatten o bölgede zoraki oynuyor. Vücut dili orada oynamak istemediğini net ifade ediyor. Cenk'in sakatlıktan yeni çıkması ve Rebić'in daha form tutamaması bizi kötü etkiliyor. Milli aradan sonra Rebić, Ox, Rashica ve Bahtıyar'ın fizik olarak hazır olmaları lazım.
Rebic 90 dk full oynayıp gördük mü ki form tutup tutmadığını yorumluyoruz. Bunu düşünen sadece takımın hocası. Ben form tutmamış Rebici bu Mulekaya tercih ederim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

muleka raschica değiştirsek nasıl olur diyorum ama hoca daha iyi biliyordur fizik durumunu Kiev at gibi takım kondisyonsuz oyuncuyla oynayamayız
mulekadan daha kötü olmaz en fazla top kaptırır muleka zaten kaptırıyor her topu

Çevrimdışı beno1903

Kiev yoruldu gibi abounun 1 golü daha var

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Rebic 90 dk full oynayıp gördük mü ki form tutup tutmadığını yorumluyoruz. Bunu düşünen sadece takımın hocası. Ben form tutmamış Rebici bu Mulekaya tercih ederim.

yok kardeş çok temposuz 15-20 dk yeter bence masukau elimizde kalır sonra

Çevrimdışı Sefa Kara

masuaku çıkmalı bahtiyar girmeli riske atılmaması gerekiyor dripling atamıyor masu.

Çevrimiçi Samet Demir

yok kardeş çok temposuz 15-20 dk yeter bence masukau elimizde kalır sonra
Bu kadarda hocanın algısına gelme. Muleka sola çok mu yardım ediyor sanki.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu kadarda hocanın algısına gelme. Muleka sola çok mu yardım ediyor sanki.

bence gayet etti tamam çok top ezdi ama bekide çıkarmadı

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Top ayağımıza değmedi resmen 2 dakika ve gol yedik

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

bence gayet etti tamam çok top ezdi ama bekide çıkarmadı
Yav abi Allahını seversen. Geçen sene demediğini bırakmadığın adamı sırf hocan oynatıyor diye laf söyletmiyorsun. Geçen seneki de şimdikide aynı Muleka.

Çevrimdışı aunt minnie

Zaynutdinov yeni Necip’imiz hayırlı olsun

Etiketler: