UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana
UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana Tarih : 27.07.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Daniel Schlager - Sven Waschitzki - Arno Blos - Tobias Reichel Yayın : S

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana  [Okunma sayısı 13062 defa] UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana

Çevrimdışı Nazım Ar

Valla Beşiktaş'ın kanadı olmaz ama forvette şu Muleka performansını da yedirmem. Vicdansız olmak lazım adam ne yapsın daha. Kaleye yakın oynatırsan atıyor işte bir şekil.

Çevrimiçi Samet Demir

İsterse 3'er gol 2'ser de asist yapsınlar Beşiktaş takımının resmi maçında şunlar mı olur kanatları yani? Biri santrafor biri sağ bek.
Nur topu gibi bir tane soltrafor bir tanede sağtrabek'imiz oldu işte.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Karsimizdaki takim ptt seviyesinde. O da ptt’nin orta seviye takimlarindan.

Çevrimiçi annoca

muleka iyi ceza sahasında sağlam bitirici ama kanat veya 1. santrafor değil, abou gibi weghorst gibi defansı üstüne çeken adamların yanında iyi iş yapar. geçen yılda öyleydi güzel başlamıştı weghorstun yanında sonra kanada geçmek zorunda kalmıştı işin rengi değişmişti.

Çevrimiçi Necmi

2. golle 3 atak mı oldu şimdi?
golü şimdi attık ben yazıyı ne zaman yazdım golle yazıyı yazdığım süre arasında bir tane abuşun ofsaytı var birde gedsonu faulle durdurdular hatırlıyorsan başka pozisyon söyle
Kaldıki bu rakibe karşı nasıl ıynadığının bir manası yok yürüyerek geçeceğimiz bir takım alt yapıyla bile geçeriz sen bu oyunla ligde ne yaparız onu düşün sorun şenolda değil üstelik neciple stoper oynarsan topu alır colinse atar colins ona atar o tekrar colinse atar colins ona bu arada ilerdeki oyuncular markaja girer döner necip markajdaki oyuncuya atar oda ya kaybeder yada mete zoruyla geriye postalar sonra colins necip paslaşmaları devam eder maçın başından beri yaşadığımız bu hemen neden şenolu savunmaya kalktığını anlamıyorum senin stoperlerin ileri top çıkaracak yeteneğe sahip değilse şenol ne yapacak takım bu aylardır millet bunu anlatmaya çalışıyor sana sen şenolu savunacağım diye kapatmış gözlerini millete laf yetiştiriyordun

Çevrimdışı Talisca1903

Demeyelim hiç guvenilecek oyuncu değil geçen sene nasıl futbolcu olduğunu falan sorgulamaya başlamıştık. Abu'ya yedek olur en fazla kanatta bu ve ghezzal var diye 1 oyuncu falan alırlarsa biteriz biz bu sezon.
Aynen ya zaten espri olsun diye yazdım transfer şart düzelme var gibi ama satabilyorsak satalım 5 e  böyle savaşa gidilmez net adamlar lazım Rebiç inşallah sağlamsdır sakatlanmazsa iş yapar

Çevrimiçi Necmi

Karsimizdaki takim ptt seviyesinde. O da ptt’nin orta seviye takimlarindan.
ptt takımları yener bu takımı 🤔

Çevrimiçi Samet Demir

Kanat falan hikaye şu takımda Abuş olmazsa Anadolu takımına dönüyoruz. Kanat transferi olsa dahi Abunun arkasını sağlama almamız gerekiyor. Cenki iyi bir teste soksunlar yoksa Abus giderse lig bizim için biter. İstersek 5 tane daha transfer yapmış olalım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

golü şimdi attık ben yazıyı ne zaman yazdım golle yazıyı yazdığım süre arasında bir tane abuşun ofsaytı var birde gedsonu faulle durdurdular hatırlıyorsan başka pozisyon söyle
Kaldıki bu rakibe karşı nasıl ıynadığının bir manası yok yürüyerek geçeceğimiz bir takım alt yapıyla bile geçeriz sen bu oyunla ligde ne yaparız onu düşün sorun şenolda değil üstelik neciple stoper oynarsan topu alır colinse atar colins ona atar o tekrar colinse atar colins ona bu arada ilerdeki oyuncular markaja girer döner necip markajdaki oyuncuya atar oda ya kaybeder yada mete zoruyla geriye postalar sonra colins necip paslaşmaları devam eder maçın başından beri yaşadığımız bu hemen neden şenolu savunmaya kalktığını anlamıyorum senin stoperlerin ileri top çıkaracak yeteneğe sahip değilse şenol ne yapacak takım bu aylardır millet bunu anlatmaya çalışıyor sana sen şenolu savunacağım diye kapatmış gözlerini millete laf yetiştiriyordun
ne laf yetiştirmesi abi kimseyide savunduğum yok kanatların onur muleka ama tek kale maç yapıyorsun ileride tek kreatif oyuncu yok daha ne olacak rakibin atağı yok idman maçı gibi oynuyoruz işte hem turu geçip hem takımı koruyoruz daha ne olacak ne yapalım yaldır yaldır saldıralım mı attık 2 tane işte2 daha atar takılırız
sen diyorsin ki rakip hep bizim sahada adanların ayağına top değmedi tek kale oynuyoruz işte yahu gördüğümüzüdü görmez edeceksin galiba

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Amire tek tük halen Anadolu topçusu diyen var. Umarım daha da geliştirir kendini. Top ayağına gelince hiç korkmuyorum. Aynı durum Masuaku da da oluyor.

Çevrimiçi Necmi

muleka iyi ceza sahasında sağlam bitirici ama kanat veya 1. santrafor değil, abou gibi weghorst gibi defansı üstüne çeken adamların yanında iyi iş yapar. geçen yılda öyleydi güzel başlamıştı weghorstun yanında sonra kanada geçmek zorunda kalmıştı işin rengi değişmişti.
bunun suçu oyuncuda olmuyor ama kaleci alıp forvet oynatırsan neden gol atamıyor diyemezsin muleka forvet oyuncusu ceza sahasında patlama yapabilen bir oyuncu abu gibi forvetin varsa yanına cenk değil muleka olur şu anda yaşadığımız bu cenk sakatlanmasa göremezdik bile taraftarın atladığı şey muleka gittiği bütün kulüplerde golcülüğüyle öne çıkmış biz ondan kanat yaratmaya çalıştık tıpkı abu ilk geldiğinde ondanda kanat yaratmaya çalıştığımız olmayınca ne biçim oyuncu bu diye sövdüğümüz gibi allahtan afrika kupasına gittide ne olduğunu gördü taraftar mevkisine dönüncede takımı şampiyon yapmıştı

Çevrimdışı Talisca1903

Şu Amire tek tük halen Anadolu topçusu diyen var. Umarım daha da geliştirir kendini. Top ayağına gelince hiç korkmuyorum. Aynı durum Masuaku da da oluyor.

sahanın en iyisi amir bende istemeyenlerdendim ama çok fena yanılttı çok şükür

Çevrimiçi levitate

beşiktaş hani üçlü oynamazdı, takım hücumda bildiğin 3-4-3 diziliyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ne laf yetiştirmesi abi kimseyide savunduğum yok kanatların onur muleka ama tek kale maç yapıyorsun ileride tek kreatif oyuncu yok daha ne olacak rakibin atağı yok idman maçı gibi oynuyoruz işte hem turu geçip hem takımı koruyoruz daha ne olacak ne yapalım yaldır yaldır saldıralım mı attık 2 tane işte2 daha atar takılırız
sen diyorsin ki rakip hep bizim sahada adanların ayağına top değmedi tek kale oynuyoruz işte yahu gördüğümüzüdü görmez edeceksin galiba
haklısın rakibin ayağına top deymiyor ama işde sorunda bu zaten deyse canımıza okurlar bu oyunla biz colins necip takılıyoruz geride işte ben yazdığımda rakip oynuyor demedimki top çıkaramıyoruz dedim anca necip colins oaslaşması izliyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

haklısın rakibin ayağına top deymiyor ama işde sorunda bu zaten deyse canımıza okurlar bu oyunla biz colins necip takılıyoruz geride işte ben yazdığımda rakip oynuyor demedimki top çıkaramıyoruz dedim anca necip colins oaslaşması izliyoruz
peki tamam öyle olsun zaten amirle ve masuakuyl çıkıyoruz farkındaysan onur içe kaçıp sürekli rosierin önünü boşaltıyor felan diyeceğim de sen necip colley takılıyon

Çevrimiçi Necmi

sosyal medyadaki taraftarın çoğu ergen olmayanlarında oyuncu yorumlayacak kapasitesi yok başta dendi ya onlarda papağan gibi bunu tekrarlıyor maç değerlendirmesi yapacak kapasitede olsalarneler konuşmaları lazım bak şimdide muleka için yapıyorlar aynısını burdaki gençleri hatırlamıyormusun eskiden bunu atibaya yapıyorlardı ciddiye alma sosyal medyayı tek göreceğin şey kendi gözlerin ve kendi yorumlaman taraftarın çoğu kendi beynini kullanmıyor kullansaydı zaten şu yönetimi hiç yaşamazdık

Çevrimiçi Necmi

peki tamam öyle olsun zaten amirle ve masuakuyl çıkıyoruz farkındaysan onur içe kaçıp sürekli rosierin önünü boşaltıyor felan diyeceğim de sen necip colley takılıyon
valla ne diyeyim bazen gözlerin hörmesi değil beynin görmesi gerekiyor mutluysan sorun yok ama sonra bütün sene şikayet etme şurda lige girmemize bir haftamı kaldı ama klasik şenol oyunu bu maçın ilk yarıları yaşanan hep bu rolanti takılıp koca ilk yarıyı çöpe atarız ikinci yari abanırız sonuçta bir taktik bu görünende işe yaradığı

Çevrimiçi Necmi

komik masuaku ile bir kere çıktık oda golle sonuçlandı bende çıktığımız zaman ağırlıklı sağ kanadı rosier onur kullandık solu hemen hemen hiç kullanmadık ilk yarı
Bu arada rosierde çokkötü oynuyor bence

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

onanananana giriyor
okuyup üfleyip girdi karaoğlan bakalım neler yapacak

Çevrimiçi Necmi

beşiktaş hani üçlü oynamazdı, takım hücumda bildiğin 3-4-3 diziliyor :D
daha çok ikili oynuyoruz colins necip son adam

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate