UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana
UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana Tarih : 27.07.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Daniel Schlager - Sven Waschitzki - Arno Blos - Tobias Reichel Yayın : S

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana  [Okunma sayısı 13054 defa] UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 3-1 K.F. Tirana

Çevrimiçi Necmi

senin Şenol Güneş düşmanlığının boyutu yok gireriz ligede sorun yok
bu lafın düşmanlıkla alakası ne karşıdaki rakip kim bu takımı elbette eler esas sıkıntı ligde başlayacak

Çevrimiçi Necmi

Zaten siz değilmiydiniz bütün sorunu teknik direktöre bağlayıp şenol gelecek herşey düzelecek diyen geldi işde düzeltsin artık bir zahmet

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş taraftarı gol istiyormuş daha topu kendi sahamızdan çıkaramıyoruz
aynı maçı mı izliyoruz

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Sağ açık almamıza gerek yok Q7 var pardon Onur var :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Samet Demir

Sevmeye başladım bu çocuğu

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

aynı maçı mı izliyoruz
bilmem ben beşiktaşın maçını izliyorum maç bizim sahada çoğunlukla

Çevrimdışı Talisca1903

bilmem ben beşiktaşın maçını izliyorum maç bizim sahada çoğunlukla
yok artık abi abartmanın da böylesi

Çevrimiçi Necmi

aynı maçı mı izliyoruz
abuşun ıskaladığı toptan önce üç dört dakika topu kendi sahamızdan çıkaramadık

Çevrimiçi tolga1903

Abubakar'ın üstünde değişik bi mallık var bugün genelde jenerik golle bitirir böyle günleri bakalım bekliyorum

Çevrimiçi sEuL

Zaten siz değilmiydiniz bütün sorunu teknik direktöre bağlayıp şenol gelecek herşey düzelecek diyen geldi işde düzeltsin artık bir zahmet

Saniliyor ki gecen sezon butun transferler sezona yetisti. Biz gecen sezon lige stoper'de Necip ile orta sahada Kartal/Berkay rotasyonu ile oynuyorduk. Ilk 5 hafta falan yedeklerde Tyler Boyd, Kenan Karaman, Oguzhan Akgun, E. Delibas, A. Hasic vardi. Taraftarin gazini almak icin yapmis olduklari pili bitik Dele Alli takima 5. hafta katildi, Mert sezona sakat girdigi icin sezonun ilk 10 haftasinda 3. kaleci Emre - Ersin'in yedegiydi. Ama oyle bir algi olusturuldu ki sanki gecen sezon butun transferler sezona yetisti, hersey kusursuzdu ve tek sorun TD'ydi. ANC ve ekibi gitmeden₁ basari zor, icimizdeki Irlandalilar... Amator branslardan futbol'a her yerde vasatliga alistirdilar butun camia'yi - en uzucu nokta ise muhalefetten tek bir kisinin cikip iki kelam etmemesi/edememesi... herkes vasatliga alismis heralde.

Çevrimiçi Necmi

yok artık abi abartmanın da böylesi
ne abartısı maçı nerenle izliyorsun golden sonra sadece iki atağımız var

Çevrimiçi Necmi

Saniliyor ki gecen sezon butun transferler sezona yetisti. Biz gecen sezon lige stoper'de Necip ile orta sahada Kartal/Berkay rotasyonu ile oynuyorduk. Ilk 5 hafta falan yedeklerde Tyler Boyd, Kenan Karaman, Oguzhan Akgun, E. Delibas, A. Hasic vardi. Taraftarin gazini almak icin yapmis olduklari pili bitik Dele Alli takima 5. hafta katildi, Mert sezona sakat girdigi icin sezonun ilk 10 haftasinda 3. kaleci Emre - Ersin'in yedegiydi. Ama oyle bir algi olusturuldu ki sanki gecen sezon butun transferler sezona yetisti, hersey kusursuzdu ve tek sorun TD'ydi. ANC ve ekibi gitmeden₁ basari zor, icimizdeki Irlandalilar... Amator branslardan futbol'a her yerde vasatliga alistirdilar butun camia'yi - en uzucu nokta ise muhalefetten tek bir kisinin cikip iki kelam etmemesi/edememesi... herkes vasatliga alismis heralde.
her kelimesine katılıyorum şu takımda bir tane alt yapı oyuncusu oynuyormu ama yenilirsek şenolun incileri dökülür biz peşin oeşin yönetime sövelim kazanırsak şenolu yağlarız yenilirsek yönetimi suçlarız diyorlar yoksa geçen sene çıkan kadrodan ne eksiğimiz var onurda oynuyordu mulekada oynuyordu dokuz oyuncu geçen senenin direk oyuncusu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Hayret la muleka oraya nasıl vurabildin:) abu'nun pas da pas yani

Çevrimiçi Necmi

Hahahha onurla mulekaya laf ettiler ama paçaları kurtaran oyuncular oldular

Çevrimdışı Talisca1903

ne abartısı maçı nerenle izliyorsun golden sonra sadece iki atağımız var
2. golle 3 atak mı oldu şimdi?

Çevrimiçi Necmi

Hayret la muleka oraya nasıl vurabildin:) abu'nun pas da pas yani
yalnız muleka bu sene çok iyi adamın geçen senesine bakım yardırıyor millette bu sene boş geçtiği maç yok

Çevrimiçi tolga1903

Hahahha onurla mulekaya laf ettiler ama paçaları kurtaran oyuncular oldular

İsterse 3'er gol 2'ser de asist yapsınlar Beşiktaş takımının resmi maçında şunlar mı olur kanatları yani? Biri santrafor biri sağ bek.

Çevrimdışı Talisca1903

yalnız muleka bu sene çok iyi adamın geçen senesine bakım yardırıyor millette bu sene boş geçtiği maç yok
Şenol Güneş efekt diyelim mi?

Çevrimiçi Samet Demir

Bayılıyorum sana valla abi :)

Abubakar efekt bence

Çevrimiçi tolga1903

Demeyelim hiç guvenilecek oyuncu değil geçen sene nasıl futbolcu olduğunu falan sorgulamaya başlamıştık. Abu'ya yedek olur en fazla kanatta bu ve ghezzal var diye 1 oyuncu falan alırlarsa biteriz biz bu sezon.

Etiketler: