fatih dediğin oyuncu ne zaman gönderildi biliyormusun 4-5 yıl kulübede oturmadına bu taraftar razı olacakmıydı bak necip seyretmek istemiyorum diyorsun oda alt yapı değilmi fatihden ne farkı var üstelik ondan çok daha iyi oyuncu necip a takıma çıktığından beri bu taragtardan laf yiyor ve ondan daha yeteneksiz gelsin kulübede otursun diyorsun gerçekten tuhaf bir alt yapı oyuncusunu takımda tutsaydık derken başka alt yapı oyuncusunun neden takımda olduğunu sorguluyorsun alt yapı seviciliği yapıp sonra aynı cümlede alt yapı oyuncusunu karalamak bilemedim valla
Konuştuklarınızın hiç bir temeli yok laf olsun torba dolsun diye edilmiş laflar
Temel var da sen dediklerimi anlamamissin. Necip icin hicbir zaman gonderilsin demedim ben. Varsa postum cikar goster gorelim.
Necip ilk 11 oynamamali, abartilmamali diyordum sadece. Necip iyi bir joker'dir, hatta bana gore rotasyon oyuncusu bile degildir, FM tabiriyle backup oyuncusudur.
18'de olmaz benim gozumde, 25 kisilik genis kadro'da yer alir. Fatih Aksoy da belki 18'lik kadro'ya girmezdi ama 25 kisilik genis kadro'da pasalar gibi yer bulurdu kendine.
Kayseri'nin Konya'nin berbat oyuncularina 2-3 milyon euro bonservis verecegine altyapidan gencleri kullanirsin genis kadro'da paran cebinde kalir.
2 tane baba stoperin olur, 1 tane 11'de oynasa siritmayan yedek stoperin olur, 4. stoper de Fatih Aksoy olur. Veya Necip olur fark etmez.
Ben bunu diyorum.
Ha, Necip'i stoperde izlemezdin dememin nedeni de Necip'in kotu oyuncu olmasi degil. Necip'in stoper olmamasi. Necip altyapi'dan hangi mevki oyuncusu olarak cikti, ilk 5 senesinde hangi mevkide oynadi bir arastir ondan sonra tartisiriz. Necip bu takimda genis rotasyonda yedek onlibero'dur, cok cok sikisirsa takim 4 stoper ve 2 sagbek eksikse stoper veya sagbek de oynar. Ama anca o sartlarda. Bu sezon oynadigi gibi butun sezon as stoper olmaz. Olursa da 10. haftada havlu atarsin bombos sezon gecirirsin.