30. Hafta Beşiktaş 1-2 Antalyaspor
30. Hafta Beşiktaş 1-2 Antalyaspor

Beşiktaş Forum|30. Hafta Beşiktaş 1-2 Antalyaspor Tarih : 16.03.2024 Saat : 20:30 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Burak Pakkan - İbrahim Çağlar Uyarcan - Serkan Çimen - Alper Akarsu VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

30. Hafta Beşiktaş 1-2 Antalyaspor  [Okunma sayısı 19651 defa] 30. Hafta Beşiktaş 1-2 Antalyaspor

Çevrimiçi Necmi

Kendi sahamızda beraberliğemi sevineceğiz
Şu rezilleri hala oynatacak yönetimede yazıklar olsun

Çevrimdışı Sefa Kara

akıl sağlığımı kaybetmeye başladım.

Çevrimdışı mellfred

antalya golü nasıl iptal ettirdi ama
bize olsa bir tane oyuncu itiraz etmezdi

Çevrimiçi gokhans

Cenk yada abou ile zaten 10 kişiyizde, Amartey çıkınca takım top oynamaya başladı. Haftaya gidip yine amartey’i koyar ortaya şentos..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Cenk yada abou ile zaten 10 kişiyizde, Amartey çıkınca takım top oynamaya başladı. Haftaya gidip yine amartey’i koyar ortaya şentos..

abou daha faydalı oldu bu arada.

Cenk,amartey cıkınca raşitsa ortaya geçince gedsonda rahatladı.

Gedson     

Muçi           Raşitsa

Muleka     Abu         Semih

oynadık.

Çevrimdışı mellfred

Gedson     

Muçi           Raşitsa

oynadık.
çok da iyi oynadık aslında 2. yarıyı
ama bu elemanın çapa aşkı asla bu 11’le başlamaz

Çevrimdışı Sefa Kara

çok da iyi oynadık aslında 2. yarıyı
ama bu elemanın çapa aşkı asla bu 11’le başlamaz

bosuna portekizli laz demiyorum elinden gelse 2 DOS çıkar maçlara.Hücum oyuncularını sokunca kalp krizi geçirmiş olabilir 2.yarı.

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson     

Muçi           Raşitsa

oynadık.

Bizim rakip karşılamalar sıkıntı bu düzende az ayağı iyi olan takım bizi elek eder. Bugün Top rakipteyken stoperlerin önünde bir blok yoktu. Ceza sahası önü boş. Gedson hızı ile işi kurtarıyor ama pozisyon bilgisi kötü, Cenk geride, semih geride muleka kanadı kapatıyor. Her maç özellikle dikkat ediyorum orta alanı sürekli rakibe veriyoruz. Hoca buna çözüm bulmuyor, ya da bu sorunu görmüyor sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Bizim rakip karşılamalar sıkıntı bu düzende az ayağı iyi olan takım bizi elek eder. Bugün Top rakipteyken stoperlerin önünde bir blok yoktu. Ceza sahası önü boş. Gedson hızı ile işi kurtarıyor ama pozisyon bilgisi kötü, Cenk geride, semih geride muleka kanadı kapatıyor. Her maç özellikle dikkat ediyorum orta alanı sürekli rakibe veriyoruz. Hoca buna çözüm bulmuyor, ya da bu sorunu görmüyor sanırım.

6 defans oyuncusu ile çıkıncada bir şey değişmiyor 2 tane yiyoruz yine.  :)

Çevrimiçi ulumemo

Cenk,amartey cıkınca raşitsa ortaya geçince gedsonda rahatladı
Gedson sabaha kadar rahatlasın, iş artık dizilim mizilim değil, psikolojik bir boyut aldı. Taraftarın dengesi bozuldu, şanzımanı kaydı artık körlemesine oynayan bu takımdan ne bekleyeceğimizi de bilmiyoruz. Bizi neyin kurtaracağı da belli değil. Td mi değişecek oyuncular mı gidecek ne olacaksa olmalı artık.

Oyuncuların bile psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum. Bana kalırsa çoğu tünelin sonunda hiçbir ışık görmüyorlar. Ha bizim kadar üzülüyorlar mı asla. Hepsi eve gidip hayatını yaşamaya devam ediyor. Kazandıkları milyon eurolar da ceplerine kalıyor.

Çevrimiçi Zafer55

Yayıncı kuruluş olaya el atar artık herhalde...bu santos bu takımın başında olacaksa, seneye kimse bu rezilliği izlemek için para vermez.

Çevrimiçi Samet Demir

Çok defans oyuncusu alınca defansımız sağlam olmuyor, çok forvet alıncada ilerisini halledemediğimiz gibi. Bir üst mesajımda da yazdım en önemli bölge 6-8-10 numara. Bunları eksilterek ne ofans gücümüzü nede defans gücümüzü arttırabiliriz. Orta sahayı sürekli rakibe bırakıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Elimizdeki tüm savunmacılarla çıkalım sahaya yine gol yeriz Talha hariç hepsi yetersiz oyuncular

Çevrimdışı underworld

Rüyalarda bile bu kadar saçmalıklar olmaz

Çevrimdışı Ravenman

Mustafa Denizli 3 tane önlibero ile çıkarken (Ernst, Fink, Uģur İnceman) kimse onun rekorunu kırmaz sanmıştım.

Santos daha korkak ve defansif çıktı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çok defans oyuncusu alınca defansımız sağlam olmuyor, çok forvet alıncada ilerisini halledemediğimiz gibi. Bir üst mesajımda da yazdım en önemli bölge 6-8-10 numara. Bunları eksilterek ne ofans gücümüzü nede defans gücümüzü arttırabiliriz. Orta sahayı sürekli rakibe bırakıyoruz.

Bu dinazor hoca ile olmaz en azından yönetimde görmüştür herhalde diye umuyorum.Dinazor hocaların devri çoktan kapandı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Sezon sonu hocamız Sergen Yalçın olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Sezon sonu hocamız Sergen Yalçın olur.
Sergen önce antalyanın hocası olmayı hak etsin. Takım ve istatistikleri rezil.

Çevrimdışı Sefa Kara

Sergen önce antalyanın hocası olmayı hak etsin. Takım ve istatistikleri rezil.

Hasan Arat 2.hatasını yapacak biri uyarması lazım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Edin Terzic ismi çıkmış ama bence hata olur.

Daha net hocalara gitmeliyiz

Çevrimiçi Samet Demir

Edin Terzic ismi çıkmış ama bence hata olur.

Daha net hocalara gitmeliyiz
Terzici taraftar gündeme getirdi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İstifa etmeyi aklının ucundan  gecirmiyormus portekizli kabız.

Verin paramı gideyim diyor yani.

Kim getirdiyse cebinden versin göndersin bu herifi

Çevrimiçi Samet Demir

Paşalarım 4 gün izinliymiş :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Paşalarım 4 gün izinliymiş :)

Zaten 8. haftadan beri izinli paşalar.
4 günden mi korkacagiz.  Az bile vermişler lig maçı dan 1 gün öncesine kadar izin vreebilirlerdi.

Çevrimdışı levitate

İstifa etmeyi aklının ucundan  gecirmiyormus portekizli kabız.

Verin paramı gideyim diyor yani.

Kim getirdiyse cebinden versin göndersin bu herifi
polonya milli takımında da aynı haltı yedi, berbat sonuçlar aldı zar zor yolladılar
bipbipbupbup

Etiketler: