19. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor
19. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Beşiktaş Forum|19. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor Tarih : 05.01.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Mehmet Emin Tuğraş - Süleyman Özay - Oğuzhan Çakır

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

19. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor  [Okunma sayısı 11515 defa] 19. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 05.01.2024
Saat : 20:00
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Arda Kardeşler - Mehmet Emin Tuğraş - Süleyman Özay - Oğuzhan Çakır
VAR : Emre Malok - Onur Özütoprak - Esat Sancaktar
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 20:36:36 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Yönetim sırf medyanın sözleşme bonusu aktif olmasın balonunu patlatmak için kadroya geri aldı bence medyaya bı cacık bildiğiniz yok diye ayar veriyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Son dakika antrenör bile değişebilir yarın için supriz bı hoca olabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Son dakika antrenör bile değişebilir yarın için supriz bı hoca olabilir.
bence GVB oldu Berghuisinide alsın gelsin işte

Çevrimdışı BlackEagle16

bence GVB oldu Berghuisinide alsın gelsin işte
Bence olmadı abi hala ortada net bişey yok evet yüzde 80 oldu diyebiliririz ama başkan yüzde 20 bence aklında başka bulunan bir hocaean haber bekliyor. Yoksa bu kadar uzamaz bugün açıklanır akşam maça gelirdi. Kesin bir kişi daha var son dakikaya kadar beklenen

Çevrimiçi Samet Demir

Gençlerimizin günü olur inşallah. Kasımpaşa da 18 yaş altı 3 kişi ilk 11,yedeklerin hepsi gençlerden olacakmış. Ligimizin çehresini değiştirme zamanı. Zamanı geçmiş sözde super star oyuncuların dönemi böylece biter inşallah.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Semihin tez vakitte kuaförünü değişmesi lazım :)

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim Orta yuvarlak bomboş...

Çevrimdışı sEuL

Haci'yi iki stoperin arasina sokup oyun kurmasini istemeyecek bir TD'miz olur insallah.
Oyun kuramiyoruz iste Haci ile geriden, israrla neden deneniyor anlayamiyorum.
Cek Gedson'u 6'ya, orta sahanin arkasini toparlasin - Haci'yi da 10 numara bolgesine koyda su son paslardaki kaliteyi arttir.
Elinde Semih gibi Rashica gibi savunma arkasina kosu yapan oyuncular var ama bunlara pasi atacak tek oyuncu iki stoperin arasinda.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

top balon gibi seke seke gidiyor zemin mi çok kötü?

Çevrimdışı Necmi

Bence olmadı abi hala ortada net bişey yok evet yüzde 80 oldu diyebiliririz ama başkan yüzde 20 bence aklında başka bulunan bir hocaean haber bekliyor. Yoksa bu kadar uzamaz bugün açıklanır akşam maça gelirdi. Kesin bir kişi daha var son dakikaya kadar beklenen
birilerinin cuma maçta balonuda patlamış oldu sallamak bedava nasılsa sallayıp dursunlar

Çevrimiçi tolga1903

Şu amir gedson salih üçlüsü kadar kısır toksik bi üçlü yok yoruluyorum bu üçlüyü izlerken. Vallahi kim ne derse desin orta sahada amartey'i arıyor takım bu üçlüyle ne defansta tamsın ne ofansta etkilisin hangisine teklif varsa direk satarım şunlardan

Çevrimiçi Samet Demir

Şu amir gedson salih üçlüsü kadar kısır toksik bi üçlü yok yoruluyorum bu üçlüyü izlerken. Vallahi kim ne derse desin orta sahada amartey'i arıyor takım bu üçlüyle ne defansta tamsın ne ofansta etkilisin hangisine teklif varsa direk satarım şunlardan
Gedsonun pozisyonu yok, salih ve amir aynı tip oyuncular, amiri etkisiz 6 bölgesine çekince takımın komple ayarı bozuluyor.

Çevrimiçi tolga1903

Gedsonun pozisyonu yok, salih ve amir aynı tip oyuncular, amiri etkisiz 6 bölgesine çekince takımın komple ayarı bozuluyor.

Bunlardan ikisi bile aynı anda sahada olmamalı geçtim üçünü.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı sEuL

colley sakat mı ?

Afrika'da bi yerlerde sanirim diger Afrika'lilarla birlikte.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Muleka nin beyni gram çalışmıyor.
Kafasında bir ezber var ne olursa olsun onu yapacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu nasıl futbol ya, yere düşen kalkmıyor.

Çevrimdışı sEuL

Salih cok dengesiz, cikar koy yerine Demir Ege'yi sarisi varken hele

Muleka'danda bi cacik olmaz, ne top tutabiliyor, ne pas verebiliyor, ne dribbling'i var, ne sutu var - nasil topcu olmus anlamak mumkun degil. Cikar Muleka'yi, en uca Semih'i koy.

Çevrimdışı mellfred

Afrika'da bi yerlerde sanirim diger Afrika'lilarla birlikte.
doğru ya ne zaman bitiyor o zamazingo

Çevrimdışı sEuL

doğru ya ne zaman bitiyor o zamazingo

Daha basladi mi onuda pek bilmiyorum. En az 4 mac desek kafadan bir ay falan yok sanirim ama bilmiyorum detaylarini.

Çevrimdışı sEuL

Hep generiklik goller yiyoruz birde, ne guzel.

Etiketler: