12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir
12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir

Beşiktaş Forum|12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir Tarih : 12.11.2023 Saat : 16:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Arda Kardeşler - Osman Gökhan Bilir - Süleyman Özay - Ömer Tolga

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir  [Okunma sayısı 15030 defa] 12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir

Çevrimdışı ferdi1903

eyvah onana girdi yemesek bari

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ferdi1903

yemek icin ugrasiyoruz resmen

Çevrimdışı ferdi1903

neyse riza hocayla ilk galibiyet :claps:

Çevrimiçi Monza

3 puan güzel. Başak gibi bize çok  ters gelen takımdan 3 puan daha da kıymetli.

Yalnız Ersin olsa son saniyede yer, maçı 1-1 bitirirdi.

Çevrimdışı 38life

Hakemin aşırı derecede taraflı yönetimine rağmen galibiyetle başladık.

Çevrimiçi Necmi

3 puan güzel. Başak gibi bize çok  ters gelen takımdan 3 puan daha da kıymetli.

Yalnız Ersin olsa son saniyede yer, maçı 1-1 bitirirdi.
ersin olsa son saniyeye kalmazdı 😂

Çevrimiçi Necmi

Hakemin aşırı derecede taraflı yönetimine rağmen galibiyetle başladık.
özellikle yan hakem

Çevrimdışı murat baltacı

Biz savunma işini yapamıyoruz abi ikiyi üçü atıp maçı bitirmemiz lazım colleyin kesik yiyip gs maçının cezasını ona kesmemek lazım amartey daha hatalıydi o maçta son bölümde Semih girse ikiyi bulabilirdik muleka yoruldu onanayada güven verip denemek lazım amir yerine olabilir yada amir onana yapıp gedson öne atılabilir
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Sefa Kara

Sorun rebic'te değilmiş onu oynatmayanlardaymış :) @Samet Demir

Rebice mobingin kralını yapmışlar şenolita ve hamına mamına.

Takımda 1 antremanla nasıl pozisyon alınır nasıl basılır bunları ogrenmiş antalya kampı arası çok iyi gelecek sakatlarda dönerse 10 numara olur.(Rıza çalımbay effect)

Çevrimiçi Monza

ersin olsa son saniyeye kalmazdı 😂

İşi son ana bırakmazdı, doğru  :)

Ersin'in 11 de olduğu belli olunca, rakip hocaların 'iyi şut -kötü şut bakmayın uzaktan bol bol şut atın' dediklerine yemin edebilirim, ispat edemem.
Şampiyon olduğumuz sene kendisi Avrupa'nın caza sahası dışından en fazla gol yiyen kalecisi idi.

Mert tekleyince bizim taraftar unutuyor Ersin'i. Ama geri dönünce hemen hatırlatıyor.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Amir Hadziahmetovic konusunda yardımınıza ihtiyacım var, hem takımı hemde oyunculari bireysel olarak analiz ediyorum kendi çapımda ve bence fena da değilim. Ancak söz konusu amir olduğunda tıkanıyorum, nedense 18 kişilik kadroya yazmam kendisini, hatta daha önce büyük bir laf etmiştim amir ile hicbir takim sampiyon olamaz diye, ben bu oyuncunun ne yaptigini takima ne katkisi oldugunu anlayamiyorum arkadaslar, bana sorarsanız hücum futbolu oynamasi gereken sampiyonluk hedefiyle ligte yer alan besiktasimiza uygun bir oyuncu degil. Hem cezasahasi icinde hemde cevresindeki hucum aksiyonlari zayiflatiyor bana gore. Hatta sadece bu bolge olarak kısıtlamayalım genel olarak rakip kale aklında olmayan bir oyuncu gibi. Ayrıca oynadigi pozisyonu hep daha uzun boylu fizikli oyunculara yakistiriyorum, duran top tehlikesi ve hucumda dengesiz yakalanan rakip cezasahası icine kafa atmak için koşu yapabilecek vs. Defans yonundeki katkisininda abartilacak bir katki olmadigini hatta basarisiz oldugunu dusunuyorum, yeri cok kolay doldurulabilir geliyor.

Siz ne dusunuyorsunuz forum ahalisi

@38life @Samet Demir
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2023, 18:21:38 İzmitlibjk ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Yıllar sonra galibiyet gördük nasıl seviniyorduk unutmuşum :D

Çevrimiçi Samet Demir

Biz savunma işini yapamıyoruz abi ikiyi üçü atıp maçı bitirmemiz lazım colleyin kesik yiyip gs maçının cezasını ona kesmemek lazım amartey daha hatalıydi o maçta son bölümde Semih girse ikiyi bulabilirdik muleka yoruldu onanayada güven verip denemek lazım amir yerine olabilir yada amir onana yapıp gedson öne atılabilir
Gedsonu öne atmak takımı kısırlaştırır. Çok koşuyor, iyi basıyor ama gedson pas atma özürlü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Gedsonu öne atmak takımı kısırlaştırır. Çok koşuyor, iyi basıyor ama gedson pas atma özürlü.

+şut atma özürlü karşı karşıya o kacmaz.Çok calısıyor cok ısırıyor ama yetenekleri kısıtlı.

Çevrimiçi Samet Demir

Sorun rebic'te değilmiş onu oynatmayanlardaymış :) @Samet Demir

Rebice mobingin kralını yapmışlar şenolita ve hamına mamına.

Takımda 1 antremanla nasıl pozisyon alınır nasıl basılır bunları ogrenmiş antalya kampı arası çok iyi gelecek sakatlarda dönerse 10 numara olur.(Rıza çalımbay effect)
Tekrar söylüyorum ben Rebic oynasın görelim kafasındaydım. Belki böyle olmayabilirdi belki 1-2 maç sonra kötü olacak onu görmeden bilemeyiz. Ama mevzu form durumu deyip Rebici kesip Cenk oynatmak mobingdir. Bakın Cenk yerine Muleka oynasa yine çok sesimi çıkarmazdım. Muleka hayvan gibi güçlü adam. Ki Mulekanın yerinin forvet olduğunu bugün görmüştür taraftar. Sol kanatta adamı harcıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Tekrar söylüyorum ben Rebic oynasın görelim kafasındaydım. Belki böyle olmayabilirdi belki 1-2 maç sonra kötü olacak onu görmeden bilemeyiz. Ama mevzu form durumu deyip Rebici kesip Cenk oynatmak mobingdir. Bakın Cenk yerine Muleka oynasa yine çok sesimi çıkarmazdım. Muleka hayvan gibi güçlü adam. Ki Mulekanın yerinin forvet olduğunu bugün görmüştür taraftar. Sol kanatta adamı harcıyoruz.

katılıyorum muleka santrafor çok rahat oynuyor oynatan oynatıyor diyeyim en azından.Şenolita evlatcılık yapıp cenki oynattı rebici yedi onun yaveri hamına manına reyis oda ustasının yolundan gitti ben burağın kadroyu yaptıgını düşünmüyorum zaten kadroyu kesinlikle şenol telefonla bildirilmiştir.Rezil etti anç ve laz lobisi Beşiktaşı bu şenolu gönderdikten sonra yerine direk rıza hoca gelseydi hocanın dediği gibi avrupada yolumuza devam ediyorduk.

Çevrimdışı İzmitlibjk

+şut atma özürlü karşı karşıya o kacmaz.Çok calısıyor cok ısırıyor ama yetenekleri kısıtlı.

O şutu dışarı dışarı vurunca babama döndüm ve dedim ki:
Hiçbir zaman avrupanın büyük takımlarına transfer olamayacak, bizde emekli olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Amir Hadziahmetovic konusunda yardımınıza ihtiyacım var, hem takımı hemde oyunculari bireysel olarak analiz ediyorum kendi çapımda ve bence fena da değilim. Ancak söz konusu amir olduğunda tıkanıyorum, nedense 18 kişilik kadroya yazmam kendisini, hatta daha önce büyük bir laf etmiştim amir ile hicbir takim sampiyon olamaz diye, ben bu oyuncunun ne yaptigini takima ne katkisi oldugunu anlayamiyorum arkadaslar, bana sorarsanız hücum futbolu oynamasi gereken sampiyonluk hedefiyle ligte yer alan besiktasimiza uygun bir oyuncu degil. Hem cezasahasi icinde hemde cevresindeki hucum aksiyonlari zayiflatiyor bana gore. Hatta sadece bu bolge olarak kısıtlamayalım genel olarak rakip kale aklında olmayan bir oyuncu gibi. Ayrıca oynadigi pozisyonu hep daha uzun boylu fizikli oyunculara yakistiriyorum, duran top tehlikesi ve hucumda dengesiz yakalanan rakip cezasahası icine kafa atmak için koşu yapabilecek vs. Defans yonundeki katkisininda abartilacak bir katki olmadigini hatta basarisiz oldugunu dusunuyorum, yeri cok kolay doldurulabilir geliyor.

Siz ne dusunuyorsunuz forum ahalisi

@38life @Samet Demir
Forumda futbol bilgisi çok üst düzey arkadaşlarımız var onlar tekniksel olarak daha güzel açıklama yaparlar.  Amir naif, Gedson naif, keza Salihde öyle bu üçlü birbirini tamamlayan üçlü değil bence. İlk önce buraya çözüm bulmak lazım.

Çevrimdışı Sefa Kara

Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetince nede güzel taraftarlar bütünleşiyor takım daha yönetim de değişecek .

Çevrimdışı İzmitlibjk

Forumda futbol bilgisi çok üst düzey arkadaşlarımız var onlar tekniksel olarak daha güzel açıklama yaparlar.  Amir naif, Gedson naif, keza Salihde öyle bu üçlü birbirini tamamlayan üçlü değil bence. İlk önce buraya çözüm bulmak lazım.

Kale önü aksiyonundan sonra topu tekrar kazanıyoruz kenara açıyoruz, kenar oyuncumuz içeri atacakmiş gibi yapiyor... Rakip defans orta beklerken top cezasahasi disindaki amire gidiyor, rakip defansdaki herkes sağına donup markaja aldigi oyuncuyu kaybediyor, evet diyorum dengesiz yakaladik amir aradan ince bir pas atar , sut atar ne biliyim bi yaraticilik bekliyorum yani, beyfendi ise hep ezbere ayni hareketi yapiyor,  geriye oynuyor 🤦🏻

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetince nede güzel taraftarlar bütünleşiyor takım daha yönetim de değişecek .
Bizim şuan güzel oyun falan derdinde olmamamız gerekiyor. Puanlar kazanıp tribüne taraftarı çekmeliyiz. Yönetim değişikliği ile de rüzgarı arkamıza alırsak potaya bile girebiliriz. Hiç de zor değil.

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/gurlerakgun/status/1723731647495840214

al adamın acıklaması körelttiler mujlekayı bile kanada atarak.Aboubakar ile santrafor bölgesini çok rahat götürebilecek kadar iyi bir oyuncu tabi onu iyi oynatmasını bilmek gerekir.

Çevrimdışı mellfred

O şutu dışarı dışarı vurunca babama döndüm ve dedim ki:
Hiçbir zaman avrupanın büyük takımlarına transfer olamayacak, bizde emekli olur.
sol kenara plase bırakacaktı olması gereken son şeyi denedi

Etiketler: