12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir
12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir

Beşiktaş Forum|12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir Tarih : 12.11.2023 Saat : 16:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Arda Kardeşler - Osman Gökhan Bilir - Süleyman Özay - Ömer Tolga

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir  [Okunma sayısı 15025 defa] 12. Hafta Beşiktaş 1-0 Başakşehir

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 12.11.2023
Saat : 16:00
Stadyum : Beşiktaş Park
Hakemler : Arda Kardeşler - Osman Gökhan Bilir - Süleyman Özay - Ömer Tolga Güldibi
VAR : Mustafa İlker Çoşkun - Hüseyin Göçek - Esat Sancaktar
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

Cenk ve Abu sakat, karma bile Rebic-Muleka-Rachica diyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Cenk ve Abu sakat, karma bile Rebic-Muleka-Rachica diyor.

Raşitsa diyemiyor oda kosava maçına gidiyormuş :)

Çevrimiçi Samet Demir

Raşitsa diyemiyor oda kosava maçına gidiyormuş :)
Ox sağ açık Salih orta saha oynar o zaman. Kanatta Tayfur da olabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Ox sağ açık Salih orta saha oynar o zaman. Kanatta Tayfur da olabilir.

Muleka
Rebic                  Bahtiyar
        Salih   Gedson
             Amir
Umut  Necip   Bailly  Onur
              Mert

Ben sana çıkacak kadroyu yapayım :) Umut meraş düşünmezse onuru sol bek rosier sağ bek oynatabilir.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 18:31:56 Sefa Kara ]

Çevrimdışı sEuL

Muleka
Rebic                  Bahtiyar
        Salih   Gedson
             Amir
Umut  Necip   Bailly  Onur
              Mert

Ben sana çıkacak kadroyu yapayım :) Umut meraş düşünmezse onuru sol bek rosier sağ bek oynatabilir.
Artik farkli birseyler izlemek istiyor bu gözler. Amir’i 6 numarada izlemekten bıktım, sözde oyun kuracak diye iki senedir stoperlerin arasına girip biraz baskı yediğinde hicbirsey kuramadığını gördük.

Gedson’dan bu teknik kapasite ile 8 falan olmaz. Maalesef iki metre uzaklıktaki takım arkadaşına pas atmaktan aciz. Son paslarda yetersiz ve kendisinden beklenilen o ince işleri yapamıyor. Cenk ve Abou sahada yürüdüğü için genelde ön alandaki baskıyı Gedson ve Salih üzerine yıktık - sadece iki oyuncu ile ön baskı falan kurulamadigindan rakipler orta sahamızı çok kolay bir şekilde geçtiler. Gedson’u birde Amir’i oynattigimiz pozisyonda iki stoperin önünde Josef/Atiba gibi süpürücü bir rolde görsek keşke. Dinamik, ikili mücadeleden kaçmayan ciğersiz biri - bence tam o pozisyon için biçilmiş kaftan.

Muleka yerine de Semih’i kullanmasını bekliyorum. Sezona havlu attık zaten, gençlerden bir iki tanesini takıma monte edebilirsek hiç olmazsa bu sezondan bir kazanimimiz olur. Olmadı 4-4-2’ye geçip Semih Muleka oynatsın ileride - yeter ki şu kıt döngüden çıkılıp farklı birseyler denensin artik.

Bu arada bazı oyuncularin yaptıkları görmezden geliniyor yada bu kaosta arada kaynayıp gidiyor. Geçen maçta Rosier’in yapmış olduğu tam bir şeref sizlik ornegiydi. Hayatımda bu kadar göz göre göre takımı ve takım arkadaslarini sabote etmeye çalışan bir oyuncu izlememiştim. Tabii taraftarın sucuda az değil, bir sene iyi performans veren hemen göklere çıkartılıyor - bu heriflerde bunu iyi kullanıyor. O bir senenim kredisini 3-4 sene yatarak bi cacik oynamadan geciriyorlar. Şu romantizmi bi biraksak her şey çok daha güzel olacak ama neyse.

Abou’nun da nasıl bir karakter olduğunu şampiyonluk senesinden iyi biliyoruz. Önceki vukuatlarını pek görmezden gelemiyorum o nedenle, Afrika kupası yaklaşiyor diye kasmıyor ve sakatlik numarasina yatmiyordur umarım - sahsen karakterine güvenmediğim için ben sakatlik haberlerine pek inanmıyorum.

Neyse, umarım farklı birseyler izleme şansınız olur. Elimizdeki kadro ezeli rakiplerimizin gerisinde olabilir ama Senol ve Burak yetersizlerinin madara ettiği kadar da kötü değil.

Bol şans Besiktas’im!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Benim icin kadro'da gordugum an arti puan olacak seyler:

- gercek anlamda cift forvetle cikmamiz
- solbekte Bakhtiyar degil de Masuaku, Umut veya Tayfur'un olmasi
- Tayfur'un orta sahada oynamamasi
- Rebic ve/veya Muleka'nin ilk 11 baslamasi
- Onur'un ve Necip'in (stoperlerin durumunu bilmiyorum gerci) ilk 11'de baslamamasi
- kalede Ersin yerine Mert'in oynamasi
- Demir Ege, Semih, Aytug, Yakup'tan bazilarinin ilk 11'de baslamasi, en azindan sonradan girmesi

Kac tanesi olacak gorecegiz. Yine 4-3-3 cikacaksak, Necip oynayacaksa, genclerin hicbirine guvenmeyeceksek atin Riza Calimbay'i da cope bana kalirsa.
Ilk 11 bence Riza Calimbay'in zihniyeti hakkinda cok sey soyleyecek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muhtemelen Bakhtiyor u ilk kez orijinal mevkisinde izleyeceğiz.

Çevrimiçi Necmi

Benim icin kadro'da gordugum an arti puan olacak seyler:

- gercek anlamda cift forvetle cikmamiz
- solbekte Bakhtiyar degil de Masuaku, Umut veya Tayfur'un olmasi
- Tayfur'un orta sahada oynamamasi
- Rebic ve/veya Muleka'nin ilk 11 baslamasi
- Onur'un ve Necip'in (stoperlerin durumunu bilmiyorum gerci) ilk 11'de baslamamasi
- kalede Ersin yerine Mert'in oynamasi
- Demir Ege, Semih, Aytug, Yakup'tan bazilarinin ilk 11'de baslamasi, en azindan sonradan girmesi

Kac tanesi olacak gorecegiz. Yine 4-3-3 cikacaksak, Necip oynayacaksa, genclerin hicbirine guvenmeyeceksek atin Riza Calimbay'i da cope bana kalirsa.
Ilk 11 bence Riza Calimbay'in zihniyeti hakkinda cok sey soyleyecek.
bu kadar sakatın ve formsuz oyuncunun olduğu takımda rızanın zihniyetini nasıl çözeceksin önce kendimize çıkacak bir 11 varmı diye soralım kiminle başladığı değil ne oynadığı önemli şu anda şenol ve devamı aldıkları oyuncuları kafalarında yarattıkları ön yargıyla oynattılar oyuncu yeteneğini oek dikkate almadılar kim olursa olsun gelen hocada bu ön yargı olmaz kendi olasılıklarını yaratacaktır buda ilk maçta olması zor takım çok iyi oynasa bile bir yargı vermek için erken

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Hani genç oyuncu görecektik hocam dün öyle demiştin.Rıza çalımbay istifa  :ebebe:
Ona da sıra gelir. Şuan derdimiz genç oyuncu kazanmakdan ziyade 3 puan almak.

Bakalım Rebici göreceğiz. Giden hocalar mı haklı yoksa kendisi mi.

Çevrimdışı Sefa Kara

Rebic fizik kondisyonu maksimum 30 dk sonra top ezmeye başlıyor.

Ben sol bek umut meraş beklerdim tayfur fizik olarak bitik bindirme yapamayacak rebic yalnız kalacak bol bol o kanat S.O.S verir.

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic fizik kondisyonu maksimum 30 dk sonra top ezmeye başlıyor.

Ben sol bek umut meraş beklerdim tayfur fizik olarak bitik bindirme yapamayacak rebic yalnız kalacak bol bol o kanat S.O.S verir.
Umutu hiç izlemedin sanırım 100 mt ye koşu yapsak belki zorlasam ben geçerim onu :)

Çevrimiçi Necmi

Cenke ne oldu sakatmı sakatamı geldi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı sEuL

Omar dururken maca Amartey ile çıkmakta ne bileyim. Şu Amartey’in stoper değil topcu bile olmadığını daha ilk antrenmandan anlayacak birileri gelir umarım bu klube.

Çevrimdışı Sefa Kara

Omar dururken maca Amartey ile çıkmakta ne bileyim. Şu Amartey’in stoper değil topcu bile olmadığını daha ilk antrenmandan anlayacak birileri gelir umarım bu klube.

Omar sakatlıktan yeni döndü fizik olarak hazır değildir kaç haftadır oynamıyor stoper yok takımda stoper olsa necip oynamaz zaten mecburuz yani.

Rıza Çalımbay: Eric Bailly ve diğerleri ile ilgili konuşmak uzun sürer. Çok eksiğimiz var ancak ne kadar eksik olursak olalım sahada elimizden geleni yapacağız. Bailly 'boynumda sakatlık var' dedi, riske etmedik.

Klüpte ciddi bir temizlik şart.

Çevrimdışı Sefa Kara

Cenke ne oldu sakatmı sakatamı geldi

Cenk olsa ne olacak ki oyuna girdikten 10 dk sonra dili dışarda geziyor adama faul yapıyor gücsüz bitik.Böyle oyuncuların miladı doldu artık genç semih oynasın yada gurbetçi yerli bul onu koy en iyisi.

Çevrimdışı Sefa Kara

Martılar delik deşik yapmıs membranları ayrıca vodafone yazısı sokulmus ama izi duruyor bu çatı elden geçmesi lazım tekrardan çatıya yazı yazılmaması daha iyi olur.

bu kadar sakatın ve formsuz oyuncunun olduğu takımda rızanın zihniyetini nasıl çözeceksin önce kendimize çıkacak bir 11 varmı diye soralım kiminle başladığı değil ne oynadığı önemli şu anda şenol ve devamı aldıkları oyuncuları kafalarında yarattıkları ön yargıyla oynattılar oyuncu yeteneğini oek dikkate almadılar kim olursa olsun gelen hocada bu ön yargı olmaz kendi olasılıklarını yaratacaktır buda ilk maçta olması zor takım çok iyi oynasa bile bir yargı vermek için erken

Gayet cozersin. Sezon basindan oynadigimiz ve verim saglamadigi belli olan 4-3-3 yerine cift forvetle cikmani engelleyen birsey yok.
Cikip Semih, Demir Ege, Aytug'un oynatmayi engelleyen birsey yok. Cik Aytug'la, Amartey ve Necip'in rezilliklerini gormedi mi?
Burak, Senol Gunes, Riza Calimbay, hepsi ayni seyin laciverdi. Birinde gozumde cesaret de yok, liyakat de yok.

3 puan alsan ne olacak? Sampiyon mu olacaksin? Gulerle adama.
Asil bu sezon, bu maclarda cikip gencleri sonuna kadar kullanacaksin.
Bu sezon da genclere adam gibi sans vermeyeceksen bir daha da altyapi lafini agzimiza almayalim.

Omar sakatlıktan yeni döndü fizik olarak hazır değildir kaç haftadır oynamıyor stoper yok takımda stoper olsa necip oynamaz zaten mecburuz yani.

Rıza Çalımbay: Eric Bailly ve diğerleri ile ilgili konuşmak uzun sürer. Çok eksiğimiz var ancak ne kadar eksik olursak olalım sahada elimizden geleni yapacağız. Bailly 'boynumda sakatlık var' dedi, riske etmedik.

Klüpte ciddi bir temizlik şart.

Hikaye. Hazir olmayan adam kulubede oturmaz. Surekli zaten hazir degil diye diye beceriksiz cesaretsiz korkak antrenorleri koruduk.
Trabzon macinda da bilmemkac oyuncu hazir degildi, 3 tane yiyince hepsi 46'da girdi nedense. Ilk dakika Amartey veya Necip sakatlansa Colley girmeyecek mi?
Girecek. Neyin hikayesini anlatiyorsun o zaman hocam.

Çevrimdışı mellfred

bailly’nin sakatlanmayan uzvu kaldı mı

Etiketler: