9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 21.10.2023 Saat : 19:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Halil Umut Meler - Mustafa Kerem Eyisoy - Kerem Ersoy - Mert Güzenge

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 22799 defa] 9. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Hiç umudum yok ama hayırlısı bakalım

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir umut var içimde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tayfur sol bek, Bakhtiyar orta saha olmalı.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

masuakuyu ikinci yarının başında hemen almak zorunda kalırız
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Tayfur sol bek, Bakhtiyar orta saha olmalı.

buda olabilir maç içinde değişim görebiliriz.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/Besiktas/status/1715744098823364647

Bailly hayirsizi da tam sakatlanacak maci buldu. Bailly - Omar ikilisi ile kotu oynasak bile kolay gol yemezdik buyuk ihtimalle. Amartey'e hic ama hic guvenmiyorum - umarim yaniltip iyi bir performans ortaya koyar.

Cenk ve Aboubakar'i ayni anda sahaya cikarmamakta yerinde bir karar olmus.

Bahtiyar'in sol bek performansi pek ic acici degildi - maca yine sol bekte mi baslayacak yoksa orta sahada mi oynayacak merak ediyorum.

Bir kaos icerisindeyiz ama derbilerin havasi her zaman baska olur. Rakip guclu olsada umarim iyi bir oyun ortaya koyabiliriz.

Bol sans Besiktas'im.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

benim içimde umut var burak lille sonrası daha çok profesyonele dönüştü ve taktik oyuncusu oldu ve en önemli iki şey; birincisi burak bu maçları çok oynadı nasıl oynanacağını, maçın dakikalarında skorlara bağlı olarak nasıl senaryo çizileceğini iyi biliyor diye düşünüyorum ve tabii ki Beşiktaşlı ve Beşiktaş'ın büyüklüğünü böyle maçları nasıl oynanacağını iyi bilen birisi bundan dolayı umutluyum
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

En önemli dezavantajımız Aboubakar dışında skoru değiştirecek oyuncumuz yok en azından şuana kadar görmedik onu geçtim kimse uzaktan şut atmıyor geçen sene redmond deniyordu ve bizi ipten alıyordu bu sene o da yok
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Burak hoca inşallah taraftar nasıl baskı altına alınır. Ev sahibi takıma nasıl kışkırtma yapılıp oyundan düşürme yapılır, oyunculara aktarmıştır umarım çünkü kendisi bunu çok iyi yapıyordu 😂😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maçı beklerken City - Brighton maçını izliyorum.
City yi pas manyagi yapan De Zerbi çok büyük hoca.
Umarım bir gün şöyle bir hocamız olur.

Çevrimiçi sEuL

Burak hoca inşallah taraftar nasıl baskı altına alınır. Ev sahibi takıma nasıl kışkırtma yapılıp oyundan düşürme yapılır, oyunculara aktarmıştır umarım çünkü kendisi bunu çok iyi yapıyordu 😂😂

Kiskirtma, itis kakis falan hep rakiplerimize yaramistir - ben o tur maclari pek kazandigimizi hatirlamiyorum.

Çevrimdışı ferdi1903

Fark olmasın başka bir şey istemiyorum

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Talisca1903

Bir umut var içimde.

Haydi inşallah alalım şu maçı Tayfur sol bek bahtiyar orta saha olacak gibi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bakhtiyar orta saha olmalı
Ceza sahasına koşulari çok tehlikeli olabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Muslera karaktersizi göründü şunun gol yemiş suratını görmeyi nasip et Ya Rabbim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Keremin ortadan ceza sahasına konularında mutlaka baskı uygulamaliyiz.
Ayrıca Kerem şu an çok tahmin edilebilir bir oyun oynuyor, ilk fırsatta topu Icardi ye atmak için fırsat kolluyor

Çevrimdışı zubeyirbaya

Maçı beklerken City - Brighton maçını izliyorum.
City yi pas manyagi yapan De Zerbi çok büyük hoca.
Umarım bir gün şöyle bir hocamız olur.

de zerbi'nin ekibinde çalışmış ve onun sıkı bir şekilde etkilenmiş farioli yıllarca ligimizde çalıştı. kimse beğenmedi. daha 34 yaşında nice gibi koca kulüp aldı takımın başına koydu. gayet iyi başladılar. bize gelseydi de üç ayda türkçe bilmeyen bir takım taraftar temsilcileri tarafından teneke bağlanacağından da eminim malesef.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ilk 11 çok içimi açmadı umutlu oturmadım ama umarım sürpriz bir şey olur bu akşam. burak şapkadan tavşan çıkatır vs

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kafalar Bayern maçına giderse kazanırız.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı zubeyirbaya

rosier giderek defansif açıdan zayıf halkaya dönüştü. yerli sınırı yüzünden beklerden biri feda edilecekse acaba masuaku değil de o mu edilseydi. masuaku'nun hücüm katkısı en azından daha fazla.

Çevrimdışı zubeyirbaya

gs deplasmanında dahi topla oynamaya çalışan tarafın biz olmamız gs'nin ise zayıf karnımızı bildiği için daha reaktif bir oyunu tercih etmesi hoş değil.

Çevrimdışı aunt minnie

Halilin orasi burasi oynamaya basladi 2 tane yalandan faul

Etiketler: