5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26197 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

Senelerdir Trabzonsporu yenemiyoruz şaka gibi

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca al diuince paramı var
Sahada oynayan yeni transfer yok para hesabında bakınca hangisi karlı acaba

Çevrimdışı Unnamed

Hadi diyorum hocamızdır destek vereyim, kötüyü çağırmayım ama yok yani. Böyle rezil bir oyuncu tercihi olmaz. Necip bitti artık yeni fobimiz Onur olacak gibi duruyor.

Biz neden geçen seneden beri neredeyse her maçın ilk yarısını çöpe atıyoruz?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayret valla. Oyuncusunu, yönetimini, hocasını yerin dibine sokmak için can atan başka bir taraftar grupu yoktur. Zevk alıyorsunuz resmen. Bunu yazdım diyede vereceğin cevapları düşünebiliyorum.

Ne oldu kardeş yönetim ve hocaya güvenmiyor muydun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kapadım maçı valla.. 10 günden beri bu maçı bekliyordum. Yazıklar olsun. Hocasıda, başkanıda tez zamanda gider₁ inşallahç

Aynı saatte oynanan Alanya - Kasımpaşa maçı daha zevkli. Bak 3-3 oldu skor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Kapadım maçı valla.. 10 günden beri bu maçı bekliyordum. Yazıklar olsun. Hocasıda, başkanıda tez zamanda gider₁ inşallahç

İnsanların yorumlarına daha çok saygı duyarsın bundan sonra umarım.

Çevrimdışı levitate

Haklısın ama taraftara da hak vermek lazım. Transfer döneminin başından beri kimse memnun değil. Ufak bir kıvılcım bile insanların tutuşmasını sağladı. Şu an belki Beşiktaş için hayırlı bir yenilgi serisinin başlangıcı olacak. Fikret Orman'ın son senesi gibi bir hava var.

valla hoca hatalıdır vs. ama şu sezon rezilliklerle geçecekse ana suçlusu yönetimdir

ekonomi vs. diye diye hocan bağıra çağıra yapmayın demesine rağmen transferlerini yine son aya sıkıştırdın + hepsi afrikalı ve ocak ayında yoklar
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

En son 2020 yenmisiz

Çevrimdışı levitate

Daha Afrika kupası var. Şu an sahada olan en az 5 adam olmayacak. Bunların yerine Cenk Onur Rebic falan izleyeceğiz daha.

Ligin 4. Haftası daha ama sezon için bir gram hevesim beklentim yok.

Bizi bu hale getirenler için ne desek az.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ek olarak afrika kupasına gidenlerin milli takımları gayet iddialı, bir 2 hafta gider dönerler durumu da yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Hoca rezil.

Yönetim hocadan daha rezil.

UEFA kura seçimlerinde başkan uykuya düşerse hemem açıklama yapıyorlar.

Bu maçtan sonra açıklama yapacaklarmı?

Milyonlarca Beşiktaşlının pazar akşamını zehir ettiniz.

Yarın bu kafaylada işe gidiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla hoca hatalıdır vs. ama şu sezon rezilliklerle geçecekse ana suçlusu yönetimdir

ekonomi vs. diye diye hocan bağıra çağıra yapmayın demesine rağmen transferlerini yine son aya sıkıştırdın + hepsi afrikalı ve ocak ayında yoklar
Hocayı yönetimden ayrı tutmak da hata olur. Hocaysan talepkar olacaksın. İşine gelince Talisca isteyip sonra 10 numara istemiyorum demeyeceksin. Onana'yı neden aldılar açıklaması yok. Yönetim kadar olmasa da suçludur. Yönetimi koruyan en büyük kişi Şenol Güneş'tir bu arada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Trabzon toplam 110 pasla falan 3 tane attı bizim takımın da foyasını ortaya çıkardı. Anadolu takımlarının hocaları ezberler bu maçı artık. Zaten gs ve fb'nin önünde bitirme ihtimalimiz yoktu konferansta yürürüz umarım. İyi forumlar

Çevrimiçi Samet Demir

İnsanların yorumlarına daha çok saygı duyarsın bundan sonra umarım.
Ben lafımın hala arkasındayım. Oynanmamış bir maç için senin yaptığın yorumlar maksatlıdır.

Söylediğin tuttuğu için kutlarım. Dilediğin gibi mutlu olabilirsin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

tek hücum aksiyonumuz yok
rezillik

Çevrimiçi COB

Maç kaybedilebilir, yanlız şu yeteneksiz Trabzondan 3 gol yiyorsan, oturup düşünmek lazım.

Çevrimdışı Karabay

Haha. Hümanizm de bi yere kadar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan şom ağzını açtığından beri kadın futbol takımımızın hali ortada. (Reziliz bilmeyenler için) Şimdi erkek takımı için yenilmiyoruz dedi ve başımıza neler gelecek bakalım :money:

https://twitter.com/Besiktas/status/1703483898271834602

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Son 11 maçta bikere yenmisiz TS Yi, bu rezilik yeter bize

Çevrimiçi Necmi

Senelerdir Trabzonsporu yenemiyoruz şaka gibi

neden acaba

Çevrimdışı ferdi1903

neden acaba
Neden?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Ançve hoca geldiğinden beri eleştiriyorum bu defa destekleyim dedim yine olmadı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Yönetime ve hocaya sövüyoruz ama bugün asıl sövülmesi gereken futbolcu grubu, çıkanıyla gireniyle hepsi.

Çevrimdışı levitate

Hocayı yönetimden ayrı tutmak da hata olur. Hocaysan talepkar olacaksın. İşine gelince Talisca isteyip sonra 10 numara istemiyorum demeyeceksin. Onana'yı neden aldılar açıklaması yok. Yönetim kadar olmasa da suçludur. Yönetimi koruyan en büyük kişi Şenol Güneş'tir bu arada  :tabe:
işte aman tatlar kaçmasın aman aramız iyidir bozulmasın kafası
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetime ve hocaya sövüyoruz ama bugün asıl sövülmesi gereken futbolcu grubu, çıkanıyla gireniyle hepsi.
Hiçbir şey demem. Onlara sıra gelmez. Onları oynatan ve takıma bağlayanlar varken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi hasankale

Kazanılan maclar dahil bu sezon daha 1 tane net iyi oynadığımız maç yok .Duran top golleri Abu'nun kişisel yetenekleri ile atılan goller hariç organize atılan gol de yok.
Daha Afrika kupası var takımın en iyi oyuncuları da olmayacak.Cok.net belli kahır sezonu olacak bu sene.

Etiketler: