5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26341 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Neyse güzel çaktı adamlar dicek bişey yok

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı ferdi1903

Bu rasitsa Lara verilen paralara yazik

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı bjkozy

Çevrimdışı Savaş

Çektiler fişi

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu yönetimi göndermeyi akıl edemeyenlerin daha göreceği çok şey var. Selana çağırın belki sizi kurtarır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Oyun kuramiyoruz, herif gitti 3 oyuncu cikarip ayni tipte oyunculari oyuna soktu filozof.

E be basiretsiz, alsana Ghezzal’i yada Ox’u.

Muleka kanatta Rebic’in yapamadigi neyi yapacak?

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş istifa bırak git

Çevrimiçi Samet Demir

Oyun kuramiyoruz, herif gitti 3 oyuncu cikarip ayni tipte oyunculari oyuna soktu filozof.

E be basiretsiz, alsana Ghezzal’i yada Ox’u.

Muleka kanatta Rebic’in yapamadigi neyi yapacak?
Mulekanın kondisyonu iyi. Rebicin kötü.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Geçen sezon gibi Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş memleketleri Trabzon'u fazla üzmezler sanırım.

0-0 olsun kardeş payı olsun.

0-0 düşünmüştüm lakin daha beteri varmış.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Samet Ç

Durma tese 5 at yoksa bu adamların gideceği yok şu maçtan sonra bile çıkıp kendilerini savunabilir bu yönetim.

Çevrimdışı ferdi1903

Abi bikere büyük takımın başkanı vizyonlu büyük düşünür olacak, anc gibi fakir edebiyatı yapmayacak, böylelerini başkan adayı falan yaptirmayacaksin

Çevrimdışı 38life

Rebic’lik birsey yok macta.

Hicbir sekilde organize olamayan, rakip sahada 3 pas ust uste yapamayan, 45 dakika kendi yari alani icerisinde al ver yapip Necip ve Rosier ile uzun top yapmaya calisan takima Messi getirsen iki mac sonra bu cop dersin.

Maçla ilgili söylemedim zaten. Rebic genel olarak kötü. "Sol kanat alınmalıydı, alındı." algısının yanlış olmasından bahsediyorum. Yönetim yapması gereken hiçbir transferi yapmadı. 0 transfer ile kapattık transfer sezonunu.

Çevrimiçi levitate

anç takım yenilmiyor dedi 1.5 gün sonra 243 adet gol yedik
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Dakika 65 halen Necip uzun topla oyun kuruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durma tese 5 at yoksa bu adamların gideceği yok şu maçtan sonra bile çıkıp kendilerini savunabilir bu yönetim.
En başta tarftar daha yönetimin kötü olduğu konusunda hemfikir değil ki. Biz kimin gitmesini bekliyoruz.

https://x.com/EvrenChicago/status/1703475613284090002

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ravenman

Mert'te bir tuhaflık var.

1.golde çıkmadı kaleden.

2.gol dahada tuhaf

3.golde yine çıkmadı

Çevrimiçi Necmi

Biz daha gol yeriz. Bu gidişle atamayız da. O hırsı futbolcularda görmüyorum.
sen öyle bir onbirle çıkarsan oyuncuda hırsmı beklersin maça çıkarken maçı kazanmak için çıkmadınki

Çevrimdışı ferdi1903

Sorum şu şuan kulübün baskında başkan olmasaydı daha kötü durumda olurmuyduk???

Çevrimdışı 38life

Herkese merhaba, sevgiler saygilar. Stadyum insaatindan beri bu forumu okuyorum. Ara sira yazmakta istedim ama bazı arkadaslar benimle ayni seyleri dusunup yazdiklari icin tekrara girmeye gerek yok diye dusundum. Ancak bu macin ilk yarisindan sonra dayanamadim ve üye oldum. Yillardir soylemek istedigim seyi simdi soyluyorum.
Şenol güneş teknik direktor filan degil. İstedigi kadar sampiyon yapsin bu gercek degismeyecek. Turkiyenin en iyi teknik direktoru olsa bu senol hocanin iyi oldugu icin degil digerleri daha kotu oldugu icin olacaktir. Kotunun iyisi besiktaşa yakismiyor, besiktaş her seyin en iyisini hak ediyor. Malesef ben senol hoca yonetimindeki besiktasimi izlerken cok uzuluyorum. Ozellikle canerli sezonda canere bir maçta 30 orta yaptirdigi donem gozlerim kanıyordu. Neyse uzatmak istemiyorum. Besiktas icin en buyuk duam senol hocadan kurtulmasidir.

Hoşgeldin. İlk mesajında dosdoğru olanı söyledin. Devamı gelsin.

Çevrimdışı Ravenman

Yönetimin ve Şenolun gitmesi için en az 2 gol.daha yemeliyiz.

3-0 bunlar için ufak bir kaza.

Lakin 5-0 kaybedersen işler değişir.

Çevrimdışı Karabay

Geçen sene burada Şenol Güneş borazanlığı yapan kişileri duruş sergilemeye davet ediyorum. Burası sizin deneme yanılma tahtanız değil. O gelsin bu gelsin deyip 3 maç sonra istifaya davet etmek yakışmıyor. Gidin hocanıza sahip çıkın.

Çevrimdışı ferdi1903

Lay lay lom oynamaya devam

Çevrimdışı MUSTAFA_

sen öyle bir onbirle çıkarsan oyuncuda hırsmı beklersin maça çıkarken maçı kazanmak için çıkmadınki
Maça kazanmak için çıkmıyorsan kulübede oturup dünya para kazanmayacaksın. Biz kişilere haddinden fazla değer verdiğimiz sürece böyle yüz üstü kalırız. Efsane başkanı kimde dinlemiyor. Kimsenin adamı olmamak lazım. Önce Beşiktaş camiasının bunu öğrenmesi lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: