5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26275 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Trabzon'la vs alakasi yok. Seno Gunes'in inat yuzunden sacma sapan kadro tercihleri yapip 45 dakika'yi cope attigi cok mac sayarim. 3. senemizde tarihin en iyi kadrosuyla bu sekilde sacma sapan tercihleri sayesinde de lige havlu atmistik. Ama hatirlamiyorsunuz sanirim. Kadro kalitesi bahane olabilir, ama kulubede sahadakinden daha iyi oldugu tartisilmayacak 5 adam varsa bahane yoktur. Siz kizsanizda ben bu antrenorlere dinozor demeye devam edecegim, cunku hepsi dinozor. Inatci, dedigim dedik, kendini dev aynasinda goren, bence kalite anlaminda 5 para etmeyecek antrenor hepsi (Senol Gunes dahil). Su kadro'yu Cagdas Atan, Ilhan Palut gibi birine versen bu tur sacmaliklar gormezsin emin olun.

Mac hala cevrilebilir.

Masuaku
Oxlade
Aboubakar
Ghezzal

Bu 4'unden en az 3'unu 46'da al en azindan beraberligi kurtarmaya bak. Ama yapmayacak. En fazla 1 oyuncu degisikligi yapar, digerleri 60'tan evvel girmez. Cunku dinozor, inatlar ve aliskanliklar disina cikmaz.

Bence sezon bizim icin yakinda bitecek. Adana Demir maciyla birlikte puan farki 7-8'e cikar, ondan sonra havlu atariz zaten.
Fenerbahce ve Galatasaray bu kadar konsantre ve kaliteli kadro'ya sahipken asla bizim yaptigimiz gibi sacma puanlar kaybetmez.
Milli takimsa milli takim. Syzmkanski, Tadic, Dzeko, bunlar da milli takimdaydi, ama hepsi sahaya cikti. Sen yerini dolduramayacagin cok belli Aboubakar ve Masuaku'yu yedek biraktin.
Adamlar ic saha maci rakip zayif vs demeden cikip aldi 3 puani, sen goz gore gore 2 puan biraktin.

Çevrimdışı Ravenman

Kondisyonları yetersiz hocamızdan daha mı iyi biliyorsunuz oyuncuların durumunu.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neredeyse 2 aydır idman yapıyorlar daha düzelmediler mi? Kulübede oturarak mı kondisyon yapıyorlar?

Bu Trabzon çetesini savunmak için daha nekadar zarar gelecek Beşiktaşa?

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimiçi hasankale

Hocaya maçtan önce beraberliği verseler düşünmeden kabul eder eminim.Ekmegini nerden kazamiyorsan ona göre davranacaksin hemsericilik yapmanın alemi yok.Su kadro sabaha kadar oynasa büyük bir mucize olmazsa yenemez zaten bu bariz belli e daha ne halt etmeye böyle çıkıp maçı kendi elinle veriyorsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimi ben geçen sene hatta Sergen hoca ile şampiyon olduğumuz zaman eleştirmeyi geçtim. Ne kadar erken giderse bizim için o kadar kâr...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu ben Beşiktaş'ın geleceğini karartmaları ile farklı bir boyutta değerlendiriyorum. Yönetim her dakika vizyonsuzlukları ile Beşiktaş'a zarar veriyorlar. Beşiktaş marka değerini bitirmek için uğraşıyorlar. Bunu sadece iletişim problemine bağlayanlara gülüyorum. 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KartalınGücü

Şu takımda biraz Mert hariç tüm yerliler zorunluluktan kadroya yazılır, sen kalkıp en kilit oyuncuların yerine fazla fazla sahaya koyuyorsun. Şu takıma kahveden adam çağır sahaya önce Abu sonra Masuaku yazar, Gedson falan devam eder. Adam gibi yönetim olsa hocayı bu maçla kovar ama kimi kime şikayet edeceksin?

Çevrimdışı 38life

Rebic ile ilgili şikayetler daha yeni yeni başlıyor anlaşılan. İlk çıktığı maçta söyledim bugün söylenenleri. Ortadaydı çünkü. Ama anlaşılan insanlara acı gerçeği yekten kabul etmek ağır geliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Çağdaş Atan forever
O balik kacti artik, Basakcity kolay kolay birakmaz

Çevrimiçi tolga1903

Takım yenilmiyor yenilmiyor dedi şu başkan olacak adam çıktığımız ilk maçta rezil oluyoruz. Şampiyon olcaz dedi 6.olduk diğer sene yine dedi 3.olduk. Kadın futbol takımına az gol atın falan dedi şampiyonluk verdiler. Sus artık be adam

Çevrimiçi Samet Ç

Şu saatten sonra bir tarafımızı yırtsak maç en fazla berabere biter geçmiş olsun.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu maç döner ha dönmezse hocam istifanı bırak git çıkardığın kadronun izahı yok

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şenol Güneş'in bütün dünyası emekli olunca Trabzon sokaklarında saygı görmek. Bu kadar vizyonu dar beş para etmez bir karakteri var. Bunu senelerdir görüyorum.

Beşiktaş ile karşılıklı faydaya dayalı bir ilişkisi oldu. Bir şeyler kattığı kadar Beşiktaş da ona bir şeyler kattı. Ancak gel gelelim bu adam karakterine hiçbir şey katamadı.

Bu yaşta bu kadar boş bir karakter bu maçtan daha çok üzüyor beni.

Bu arada maçın dönme ihtimali de çok fazla. Trabzon takım filan değil.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bakalım Beşiktaş'ın kadrosunun "yetersiz" olduğunu ne zaman kabullenebilecek taraftar. Medyadaki palyaçolarin gazıyla "iyiyiz abi, eksiğimiz yok yeaa" modunda takılıyordu taraftar. Hala da öyle gerçi.

Çevrimiçi sEuL

Rebic ile ilgili şikayetler daha yeni yeni başlıyor anlaşılan. İlk çıktığı maçta söyledim bugün söylenenleri. Ortadaydı çünkü. Ama anlaşılan insanlara acı gerçeği yekten kabul etmek ağır geliyor.
Rebic’lik birsey yok macta.

Hicbir sekilde organize olamayan, rakip sahada 3 pas ust uste yapamayan, 45 dakika kendi yari alani icerisinde al ver yapip Necip ve Rosier ile uzun top yapmaya calisan takima Messi getirsen iki mac sonra bu cop dersin.

Çevrimdışı ferdi1903

Ulan şimdi hepsini sahaya sürüyor da maç gitti be gitti

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi sEuL

Muleka’nin Cenk’in yerine forvette baslatman gerekiyordu. Simdi yine kanatta sovup duracagiz buyuk ihtimalle.

Çevrimdışı levitate

as kadro çıksan kayseri maçında dinlendirirdin boş boş işler
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Bakalım Beşiktaş'ın kadrosunun "yetersiz" olduğunu ne zaman kabullenebilecek taraftar. Medyadaki palyaçolarin gazıyla "iyiyiz abi, eksiğimiz yok yeaa" modunda takılıyordu taraftar. Hala da öyle gerçi.

Herkes yırtındı bu takıma topla katedecek, iyi şut atacak, son tercihi doğru yapacak bir ortasaha lazım diye almadılar. Gidip son kurşunla Bailly aldılar komisyon yemek için. Nerde o Bailly şimdi Onuachuyu tutacağı maçta? Nerede Amartey yangından mal kaçırır gibi en erken çektikleri? 2. Ligden takım topla bizim hücumcuları Abou hariç kilitler. Hepsi ya dümdüz adamlar ya da topu unutmuş sakat tayfası.

Çevrimdışı ferdi1903

Arkadaş şu necipi sahada görmek istemiyorum artık yeter artık yeter be

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı İzmitlibjk

Herkese merhaba, sevgiler saygilar. Stadyum insaatindan beri bu forumu okuyorum. Ara sira yazmakta istedim ama bazı arkadaslar benimle ayni seyleri dusunup yazdiklari icin tekrara girmeye gerek yok diye dusundum. Ancak bu macin ilk yarisindan sonra dayanamadim ve üye oldum. Yillardir soylemek istedigim seyi simdi soyluyorum.
Şenol güneş teknik direktor filan degil. İstedigi kadar sampiyon yapsin bu gercek degismeyecek. Turkiyenin en iyi teknik direktoru olsa bu senol hocanin iyi oldugu icin degil digerleri daha kotu oldugu icin olacaktir. Kotunun iyisi besiktaşa yakismiyor, besiktaş her seyin en iyisini hak ediyor. Malesef ben senol hoca yonetimindeki besiktasimi izlerken cok uzuluyorum. Ozellikle canerli sezonda canere bir maçta 30 orta yaptirdigi donem gozlerim kanıyordu. Neyse uzatmak istemiyorum. Besiktas icin en buyuk duam senol hocadan kurtulmasidir.

Çevrimdışı Ravenman

Beşiktaş'a ne Fenerli hoca, ne Galatasaraylı hoca, nede Trabzonlu hoca getirecen. Getirsen böyle olur.

Adam Trabzonlu işte, bu maçı çevirse bile sevinmez içten.

Biz hoca olursak Beşiktaşı yenersek sevinirmiyiz?

Burdaki Şenolcuların aklına hayranım. Gerçekten hayranım.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu takımı bu şekilde sahaya çıkarttın ilk yarıdan 2 tane yedik hocam kusura bakma batırdın

Etiketler: