5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş
5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş Tarih : 17.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Volkan Bayarslan - Serkan Çimen - Deniz Caner Özaral - Tugay Kaan Numanoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 26173 defa] 5. Hafta Trabzonspor 3-0 Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

onur salih ne oynuyor bu eleman dümdüz topçu niye bu ısrar

Çevrimiçi Samet Ç

Bir Trabzon macinda, tek bir macta su takimi adam gibi oynat be adam.
Kazandığımız iki maç var onlarıda veriyordu ama kadrolar sağlam olduğu için almıştık.

Çevrimiçi gokhans

Trabzon lobisinin keyfine diyecek yoktur. Memleketlerini sevindirmek için iyi çalışmışlar..
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2023, 20:55:24 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

2. Yarı masuaku abuşla başlamazsan istifanı da ver hoca
Bu maç döner ts saçma sapan takım masuaku ve abuş Nejip yerine bailly Salih yerine bahtiyar
Yap şu şok değişiklikleri döner bu maç

Çevrimdışı Savaş

Takımda herkes bıraktı sahanın ortasına. Elle tutulur bir tane performans yok şu an.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

bundan sonraki fikstüre bakarsak ligin ortasına kalmaz o havlu atma işi.
İki senedir havlunun kralını atıyoruz. Her sene bir önceki seneden önce kapıyoruz defteri. Avrupa olmasa seninle aynı fikirdeyim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Hadi diyorum hocamızdır destek vereyim, kötüyü çağırmayım ama yok yani. Böyle rezil bir oyuncu tercihi olmaz. Necip bitti artık yeni fobimiz Onur olacak gibi duruyor.

Biz neden geçen seneden beri neredeyse her maçın ilk yarısını çöpe atıyoruz?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kazandığımız iki maç var onlarıda veriyordu ama kadrolar sağlam olduğu için almıştık.
Talisca ve Atiba öyle istemişti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KartalınGücü

Bu Amartey, Bailly, Bahtiyar, Oxlade, Onana neden alındı ts maçında oynamayacaksa? Kaç milyon ödendi bu adamlar için biz neden Onur, Necip izlemek zorundayız? Hadi geçtim Aboubakar'ı biri açıklasın Allah aşkına?

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaş'ın çeyrek asırlık, yarım asırlık efsanelerinden bahsederken babanın oğluymuş gibi bahsedip art niyetle itham etme konusunda çok cömertsin. Ama birisi Şenol hocaya bir laf söyleyince maşallah muhafız kesiliyorsun.
ne anlatıyorsun sen ya benim düsturum kim Beşiktaş a hizmet ederse onu desteklemek saçmalanızdan bıktım artık iyiyse iyi kötüyse kötü yazarım taraftarım ben ruh halim takımla değişir

Çevrimiçi Samet Demir

ANÇ seçim için mayısı söyledi. Şenol hocam sende mayıs-haziran gibi tatil planlarını yapabilirsin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi diyorum hocamızdır destek vereyim, kötüyü çağırmayım ama yok yani. Böyle rezil bir oyuncu tercihi olmaz. Necip bitti artık yeni fobimiz Onur olacak gibi duruyor.

Biz neden geçen seneden beri neredeyse her maçın ilk yarısını çöpe atıyoruz?

Kasedi başa sardık. Yine yönetim aklıyoruz böyle konuşarak bir yandan da. Bence kim daha kötü tartışmasına girsek ilk yönetim gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Unnamed

Bu Amartey, Bailly, Bahtiyar, Oxlade, Onana neden alındı ts maçında oynamayacaksa? Kaç milyon ödendi bu adamlar için biz neden Onur, Necip izlemek zorundayız? Hadi geçtim Aboubakar'ı biri açıklasın Allah aşkına?

Bunlara verilen parayla Talisca + Quaresma olsaydı iclerinden gecerdik.

Çevrimiçi sEuL

Rakipte bi cacik yok ama eziliyoruz.

ANC keyifle izliyordur memleketinin takimini.

Bravo basiretsizler ve SG.

Bir ilk yariyi daha ve buyuk ihtimalle maci verdik.

45 dakika boyunca ne yapmaya calistigimizi anlayan var mi? Amir iki savunma oyuncusunun ortasina geciyor, her top Necip/Rosier’de ve bu ikili uzerinden 45 dakika boyunca durmadan oyun kurmaya calistik. Yazik

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Trabzon kötü bir takım değil, leş bir takim.
Ama biz oyunda hiç yokuz.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şenol Güneş cidden berbat bir karakter. 20 yıl önce neyse zerre değişme yok. Sinsi, köylü uyanığı, küçük hesapların eseri ve tam bir mandıra filozofu.

Bu maç burdan dönebilir. Karşı takımda bir şey yok. Ancak Şenol Güneş hakkında görüşlerim değişmeyecek.

Çevrimiçi Samet Demir

Kondisyonları yetersiz hocamızdan daha mı iyi biliyorsunuz oyuncuların durumunu.

Çevrimiçi tolga1903

Lan hadi baily falan müzmin sakat zaten antrenman maçında oyundan çıktı dediler. Abou desen cuma geldi anladık. Bu masuaku niye oynamıyor da şu tahta bacaklı onur'a kalıyoruz? Milli takımında oynamadı mı bu herif? 2 maçtır leş atıyor eleman sol bekte umut meraş daha iyi diyeceğim dilim varmıyor

Çevrimdışı KartalınGücü

2. Yarı masuaku abuşla başlamazsan istifanı da ver hoca
Bu maç döner ts saçma sapan takım masuaku ve abuş Nejip yerine bailly Salih yerine bahtiyar
Yap şu şok değişiklikleri döner bu maç

Bu maç dönsün ben eşşeğim diye anırırım forumda. Gomez ile İlhan Mansızın ruhu duhül edip 3 gol atsak hoca kaleciyi çıkarır gene verir. Maçtan önce her şey belli oldu kadroyu görünce.

Çevrimdışı Ravenman

Çift forvete geçmeli, Trabzon defansı ve kalecisi çok kötüler.

Ancak çift forvetle bu maçı dönderirsin. Tek forvetle 3 tane atamazsın 45 dakikada.

Salihi yada Necipi çıkartacan Abuyu koyacan 4-4-2 yapacan.

ÇİFT FORVET
ÇİFT FORVET
ÇİFT FORVET

Çevrimiçi Zafer55

Cenk rebic onur çıkar abu masuaku muleka girer maçı çeviririz

Çevrimdışı Unnamed

Kondisyonları yetersiz hocamızdan daha mı iyi biliyorsunuz oyuncuların durumunu.

Rebic ile Cenk'in kondisyonu full masallah. Mactan sonra maraton koşarlar artık  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Kasedi başa sardık. Yine yönetim aklıyoruz böyle konuşarak bir yandan da. Bence kim daha kötü tartışmasına girsek ilk yönetim gelir.
Yönetimi ben geçen sene hatta Sergen hoca ile şampiyon olduğumuz zaman eleştirmeyi geçtim. Ne kadar erken giderse bizim için o kadar kâr...

Etiketler: