3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 30364 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

O kadar kötü takımdan 4 gol yedik ki şaka gibi yarım saat olsa maç döner

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya yanıyorum da ona yanıyorum zaten. ortalama bir takım 2-0da bile azıcık aklını başına alır maçı çevirirdi ya. ads darmadağın savunması olan bir takım.

Çevrimdışı uğur07

al iste rashica senin hocanin bu igrenc takiminda gol atti.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

dediğimi anlamadın adamların alacağı bunlar işte sakat formsuz adamlar paraysa aynı para gitti
Seninle tartışmalar kısır döngüye giriyor. O yüzden ikimizde birbirimizi yormayalım.

Formsuz dediğinde Rashica geçen sene 30 milyonluk adama kesik attı.

Tam istediğiniz oyun oynanıyor keyfini çıkarın. %65 topla oynama.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

adamların kaleci topa atlamayı bilmiyor şut çekmediler 90 dk
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

hoca sıçtı batırdı da Muleka oynatıncada eleştiriyordunuz

Hoca şu maçla kendi ipini çekti zaten ama kadroda olmayan Rebicle adamlar şakatken Muleka oynatmasıyla eleştirmeyeceksin

Kötüyken evet eleştiririm eleştirdim. Yerine daha iyisini koymuyor bu adam yerine daha rezilini oynatıyor. Takıntı etti mesela rebic'i 1 saniye şans vermedi önceki maç çünkü ts maçının sorumlusu oydu. Bu adam takıntılı bi adam şunu kabul et artık

Çevrimdışı zubeyirbaya

adamların kalesinde kaleci olmadığı şu forumda bile hafta içinde yazıldı çizildi. bizim takıma söyleyen olmamış herhalde 85te anladılar.

Çevrimdışı Ravenman

Şenol ancak Valerien'ın masörü olur.

Rezil futbol, rezil hoca.

Çevrimdışı Talisca1903

valla elinde formda her yerden çakan talisca'sı varken türkiye gibi uyduruk ligde takımını 4. yapan hocalar da tanıyorum. mazallah onlardan birine denk gelirsek talisca da kurtarmaz.
hoca gider talisca kalırdı bunları ne yapcaz şimdi hoca gitsin

Çevrimiçi Necmi

valla elinde formda her yerden çakan talisca'sı varken türkiye gibi uyduruk ligde takımını 4. yapan hocalar da tanıyorum. mazallah onlardan birine denk gelirsek talisca da kurtarmaz.
şu anda beni güldürdün ya allah ne muradın varsa versin

Çevrimdışı Talisca1903

Kötüyken evet eleştiririm eleştirdim. Yerine daha iyisini koymuyor bu adam yerine daha rezilini oynatıyor. Takıntı etti mesela rebic'i 1 saniye şans vermedi önceki maç çünkü ts maçının sorumlusu oydu. Bu adam takıntılı bi adam şunu kabul et artık
adam sakat ya yeter artık

Çevrimdışı BlackEagle16

hoca gider talisca kalırdı bunları ne yapcaz şimdi hoca gitsin
Ya birak abi seninde bu hoca inadin bezdirdi foruma girmek istemiyorum. !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı uğur07

oyle deme ya taliscaya kafa vurmayi senol hoca öğretti. yoksa adam bilmiyordu

Çevrimiçi gokhans

Raahica’nın potansiyelini geçen yıl izledik. İlk beşiktaş maçını tek başına rashica kazandırmıştı hatırlarsanız. Gs şampiyonluğunda en az torreira, icardi,mertens kadar payı olan bir oyuncu. Yani oyuncuyu değil, oyuncunun oynayacağı kurguyu kuramayan, oynatamayan hocayı gömün bir zahmet..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

adam sakat ya yeter artık
Sakatsa neden onat verdi bu tranfferlere çıksın açıklasın abicim ! Madem sakat neden aldırdı bu adamları !

Çevrimdışı uğur07

yusuf erdogan icimizden geciyor su an. bu gurur bize yeter.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su Necip i de artık yedek kulübesinde dahi görmek istemiyorum

gitsin₁ nereye gidiyorsa

Çevrimdışı Talisca1903

Raahica’nın potansiyelini geçen yıl izledik. İlk beşiktaş maçını tek başına rashica kazandırmıştı hatırlarsanız. Gs şampiyonluğunda en az torreira, icardi,mertens kadar payı olan bir oyuncu. Yani oyuncuyu değil, oyuncunun oynayacağı kurguyu kuramayan, oynatamayan hocayı gömün bir zahmet..
alakası yok aman aman bir Yıldız değil

Çevrimdışı BlackEagle16

Yokmu şu klube vizyonlu bı başkan yazıklar olsun yazıklar olsun !

Çevrimdışı BlackEagle16

Doğru diyorsun Şenol hocanın prensi onur çok büyük yıldız ! Ondan maç cevirmesini bekliyoruz ya ileriye yönelik değişiklikte kullanıyoruz ya !

Çevrimiçi gokhans

rashica nın yıldız olduğunu kim söyledi? Dalgamı geçiyorsunuz abicim ne yıldızı??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

İnadinla beraber salihinle beraber git₁.

Çevrimdışı Talisca1903

Sakatsa neden onat verdi bu tranfferlere çıksın açıklasın abicim ! Madem sakat neden aldırdı bu adamları !
al dediğini almayan alma dediğini almayacak mı

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu anda beni güldürdün ya allah ne muradın varsa versin

abi sinirden gırgıra vurduk artık ne yapalım

Çevrimdışı BlackEagle16

rashica nın yıldız olduğunu kim söyledi? Dalgamı geçiyorsunuz abicim ne yıldızı??
Ya boşversene bu yönetim hoca savunucuları iyice sapıttı zira onlarin işi algı. Olgu ortada ama görmezler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Senin yapacağın kaptanliginda ta...

Etiketler: