3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 30403 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

4 oldu

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sEuL

Evet buyuk dehamizin yaptigi degisikliklerden sonra farki cok sukur daha da actik.

Çevrimiçi sefaköykartali

Takım inanılmaz gevşek, ads net golü kaçırırken colley de ayakta uyudu. İstifa gibi sert bi reaksiyon lazım. Erken seçime de götürsünler, takımın sahada, yönetimin saha dışında yaptıklarınıb açıklanabilir bi tarafı yok. Camia kendine gelemez yoksa. Sonumuz hayrolsun.

Çevrimdışı uğur07

Bu rezillik
anca bu kadar tepki gosterebiliyor bu arkadaş. o da ayip olmasin diye

Çevrimiçi tolga1903

4 az lütfen 5 6 at ads lütfen

Çevrimdışı Ravenman

5-0 olacak dedim kimse inanmadı.

Trabzonsporlu başkan ve hoca istemiyoruz.

Sponsorda zarar, Kriptoda zarar, transferde zarar, sportifde zarar.

Bunlat hep kasıtlı.

Bu gece kulüp binasına gitmesek taraftar değiliz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

anca bu kadar tepki gosterebiliyor bu arkadaş. o da ayip olmasin diye

ne diyelim küfürmü edelim

Çevrimdışı zubeyirbaya

Bu durumdan Şenol hocanın gelmesini isteyen herkes de sorumludur. Kimse üç maymunu oynamasın. O zaman da yazdım. Bu adam Beşiktaş'tan başarısız şekilde gitti, saçma sapan futbolla alakası olmayan bir şey oynatiyordu giderken, hoca değil dedik. Gitti milli takımda da başarısız oldu. Şimdi ne diye Beşiktaş'a geliyor? Hangi sıfatla demiştim. Demiştim de o esnada taraftar Tarkan diye bağıran genç kızlar gibi Şenol Güneşin adını haykırıyordu Beşiktaş'ı kurtaracak diye. Gerçekten anlamak güç. Çebide de aynı şey oldu. Orman döneminde yaşanan her güzel şeyin karşısında Çebi vardı. O güzel şeyler "Çebi'ye rağmen" yaşandı. Gelmesin dedik. Bu adamın vizyonsuzluhu Beşiktaş'ı Anadolu takımı yapar dedik. Ama yine taraftar Çebi'yi kurtarıcı ilan ederek kucakladı. Ne diyeceksin ki. Mal bu. Zeka bu kadar. Ne yapsan olmuyor.

buna katılıyorum. bir çok taraftar da üç kuruşluk operasyonun payandası oldu.

Çevrimiçi sEuL

Neyse, gecmis olsun - daha fazla izleyip moral bozmaya gerek yok.
Bu rezillikte bizim sucumuz olsun, nede olsa ne teknik heyet nede yonetim hicbir sekilde sorumluluk almaz.
Herkese Allah sabir versin, iyi gunler.

Çevrimdışı Ravenman

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ANÇ ye başkan
Senola hoca
Necipe kaptan dersek bunlar az bile

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Fikret Ormanı gönderen taraftarlara mübah bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maç burdan döner deyin hadi....

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim çok bilen futbol tayfaya bu skor hediye olsun. Geçen sene de söyledik bu yönetimle bu iş yürümez diye. Tek dertleri VI idi. O herife beden hocası diyenler iyi izlesin. Bu tablonun mimarı sizlersiniz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Abou 4 olunca koşmayı öğrendi

Çevrimiçi Monza

Anlatanın dediği doğruysa herifler tarihte bize 4 tane atmamışlar.
Bir de 10 küsür eksik var.

Neyse bir gol attık. Bi kendimize geliriz belki, bir umut.

Çevrimdışı uğur07

abus da bir zahmet ... butun mac elindeki butun toplari kaybet. 3 mn euro isterken cok cevvaldin ama

Çevrimdışı Talisca1903

Şu anda takımda kanat oynayabilecek tek adam Muleka

Çevrimdışı aunt minnie

Çağdaş Atan da gitti Başakşehire.Yılmaz Vural fal gelsin takılsın hatta Hikmet Karaman falan çekelim bu yakışır yönetime

Çevrimdışı zubeyirbaya

daha yaşı genç. bir çok hoca bugünün futbolunda prime dönemine 80lerinde ulaşıyor. taktik çalışmalı

Çevrimiçi tolga1903

Çağdaş Atan da gitti Başakşehire.Yılmaz Vural fal gelsin takılsın hatta Hikmet Karaman falan çekelim bu yakışır yönetime

Rize'nin hocasını çek geç

Çevrimdışı uğur07

cenk sahada hala bu arada. siz bilmiyorsunuz kardesim bu işi.

Etiketler: