3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 30099 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ben burada mevzu formda Rebic oynamalı derkem bu maç Cenki iyi izlesin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şenolun on maçtır yaptığı bütün saçma sapan işler cenke sol tarafı vermek içindi beşiktaş birşey yapamamış önemli değil önemli olan cenkin forma giymesi
Bakalım sezon sonunu görebilecekmi yönetim tam anlamıyla topun ağzında olduğunda ilk kopacak kafa şenolunki olur

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Ravenman

Yok abi çok iyiz plan program lazım değil altyapı hiç lazım değil.

Direk başarı istiyoruz Bayern gibi biz Altınordumuyuz bekliyemeyiz.

Okadar sabrımız yok yetiştirme yurdu değiliz.

Bizim Necmi ve Talisca abimiz diyor ya.

Buyruk bekleyelim hep beraber seneye temmuz ayını yine yeni Onanalar yeni Bahtiyarlar bi 20 milyon euro daha verelim.

Çevrimdışı zubeyirbaya

valla nasıl bir dönemi kapatmak için ibrahim toraman'ı göndermek gerekiyordu ise bu dönemi kapatmak için cenk'e de bay bay demek lazım. takım üstünde almaya çalıştığı pozisyonu da sevmiyorum. bu takım asla yerli papazlarla başarılı olamadı. son yıllardaki başarılarımızda her zaman işinde gücünde yabancı vitrin oyuncuları vardı. yerliler de varsa rol oyuncusuydu. fazlası olduklarında yaramıyor bunlar bence takım kimyasına da zarar veriyorlar.

Çevrimiçi levitate

şu anç gitse camia rahatlasa bi
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

şenolun on maçtır yaptığı bütün saçma sapan işler cenke sol tarafı vermek içindi beşiktaş birşey yapamamış önemli değil önemli olan cenkin forma giymesi
Bakalım sezon sonunu görebilecekmi yönetim tam anlamıyla topun ağzında olduğunda ilk kopacak kafa şenolunki olur

ee önemli tabi az uğraşmadı valerien'i yemek için ödülünü alacak

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yaw ne zaman topuğunla gol attın oradan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Çevrimdışı Savaş

Napiyosun Cenk? Ne izletiyosun bize?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Gecen sene bu takim 70'ten sonra dusuyor diye hocaya giydirenler bu sezon daha macin basinda gardi dusen bu takim icin ne dusunuyorlardir acaba?

Abou'ya sallaniliyor ama Abou gecen seneden beri ayni Abou, arada cikip olmadik yerden sacma sapan olmayacak goller atar. Sanki gecen sene Abou pres yapiyordu yada sahada sprint atiyordu. Yine cikip maci ve teknik ekibi kurtarir ama

Kesinlikle Aboubakar aynı. Bir kaç maç gol atamazsa bu durum göze batar demiştik şuan olan da bu.

Çevrimiçi Monza

Cenk 3 metre koşamıyor.
Eski Abou'nun ikizi var sanki sahada.
Amir'de ver yana ver geriye. Eskiden bi kanatlara uzun top atardı o da yok.
Kalede Ersin.

Fena... 

Çevrimiçi Necmi

Gecen sene bu takim 70'ten sonra dusuyor diye hocaya giydirenler bu sezon daha macin basinda gardi dusen bu takim icin ne dusunuyorlardir acaba?

Abou'ya sallaniliyor ama Abou gecen seneden beri ayni Abou, arada cikip olmadik yerden sacma sapan olmayacak goller atar. Sanki gecen sene Abou pres yapiyordu yada sahada sprint atiyordu. Yine cikip maci ve teknik ekibi kurtarir ama
millet on numara kanat isterken boşunamı forvet lazım dedim

Çevrimiçi gokhans

Yok abi çok iyiz plan program lazım değil altyapı hiç lazım değil.

Direk başarı istiyoruz Bayern gibi biz Altınordumuyuz bekliyemeyiz.

Okadar sabrımız yok yetiştirme yurdu değiliz.

Bizim Necmi ve Talisca abimiz diyor ya.

Buyruk bekleyelim hep beraber seneye temmuz ayını yine yeni Onanalar yeni Bahtiyarlar bi 20 milyon euro daha verelim.
aynen hemen yıldız transferi yapalım lingard boşta, couthino’ya da imza 5, senelik 5milyon versek gelir. Sonra büyük takım gibi hisseder bazı arkadaşlar, ne güzel dimi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

Muhteşem Mastermin Şenol Güneş ilk yarı bir şut varmı bu amatör kaleciye?

Çevrimdışı aunt minnie

Ülkede her şeyin torpili var da torpilli futbolcu nedir anasını satayım ya cenk şuan alt ligte oynar şu haliyle

Çevrimiçi levitate

cenk'i bi hurdacıya verip istanbul'a dönsünler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kornere bak süper organizasyon

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ravenman

aynen hemen yıldız transferi yapalım lingard boşta, couthino’ya da imza 5, senelik 5milyon versek gelir. Sonra büyük takım gibi hisseder bazı arkadaşlar, ne güzel dimi..

Evet bi 10 tane yıldız daha transfer ederiz sonra Demir Ege ve Semihi kiralık veririz sıkıntı yok abi biz Altınordumuyuz öyle bekliyemeyiz ben başarı istiyorum altyapı neye yarar önce bi 100 tane fırın ekmeği yesinler A takıma çıkmadan önce.

Çevrimiçi tolga1903

İkinci yarıya cenkle çıkarsa bu adam bizim düşmanımızdır hocamız değil

Çevrimdışı zubeyirbaya

rashica sol kanatta da oynayabiliyor ve en azından futbolcu fiziğine sahip olduğunu biliyoruz mesela. tamam oynatacaksan yine oynat da bari az idman yaptır az bişey koşu temposu kazandır da öyle oynat adamını şenol. bizim de canımız var moralimiz var akşam akşam.

Çevrimdışı Talisca1903

Cenk sahanın ortasına bırakıyor

Çevrimdışı Ravenman

Daha 6. Hafta.

Fenerle fark 8 puan.
Galatasarayla 6 puan.

Bu hocaya güvenin! Bu hoca bize gelmeseydi Anadolu takımı olmuştuk!

Çevrimdışı Talisca1903

Sahanın en iyi iki ismi Necip ve Salih

Etiketler: