2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor
2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor Tarih : 20.08.2023 Saat : 21:45 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Kadir Sağlam - Murat Altan - Ogün Kamacı - Ümit Öztürk VAR : Koray

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor  [Okunma sayısı 23390 defa] 2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Çevrimdışı Mehmet57

Faul olsa bile net disarda. Oyuncu kendini iceri atiyor. Mac esnasinda da yayinci kurulus burda durdurmustu.

Buz gibi golu iptal et, ceza sahasi disinda olmayan faul ile penalti ver. Yonetim buna sessiz kalirsa bu aksam daha s olup gitsinler
https://twitter.com/carsisero19/status/1693368642648301907?s=46

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Toplam vedalaşması için takım arkadaşlarının boşa çıkması lazım.

Doğru ama bostayken de pas çok aklında olan bir opsiyon değil.

Çevrimiçi Zafer55

Transferi geç yapıp aldığın oyuncunun hazır olmasını beklerken lig seni beklemiyor. Ligin başında aldığın galibiyete de ortasında sonunda aldığın galibiyete de 3 puan veriyorlar..başındakileri alamayınca sonunda aldıkların da yetmiyor...şunu bi idrak edemediler

Çevrimdışı 38life

Yineleyerek söylüyorum Rebic bu takımda Mulekayı veya herhangi başka bir oyuncuyu kesemez. Ha bu izlediğimiz şey Rebicin % kaçı? %100 olabilecek mi? Olursa ne izlicez? Orasını ben bilmem. Ama şuanki Rebic ilk 18'e bile ayıp olmasın diye alınır.

Çevrimdışı 38life

Doğru ama bostayken de pas çok aklında olan bir opsiyon değil.

Biraz sorunu olabilir. Ama şu takımda Beşiktaş puan alsın diye bu kadar çabalayan, emek sarf eden ikinci bir oyuncu yok. O yüzden Gedson'u eleştirmeye dilim varmaz benim. 11 tane Gedson olsa hepsini oynatırım.

Çevrimiçi Samet Ç

Uyduruktan penaltı çalınmış buz gibi golün iptal edilmiş ses yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Biraz sorunu olabilir. Ama şu takımda Beşiktaş puan alsın diye bu kadar çabalayan, emek sarf eden ikinci bir oyuncu yok. O yüzden Gedson'u eleştirmeye dilim varmaz benim. 11 tane Gedson olsa hepsini oynatırım.

Mücadelesine laf eden çarpılır ama efektif ve ekonomik oynamayı öğrenmesi kendi kariyeri için kritik.

Çevrimdışı 38life

Yönetimin genel taktiği bu zaten. "Ölü taklidi taktiği" en iyi yaptıkları şey ölü taklidi. Kulübün içinden geç, ortalık yansın yıkılsın ama çıkıp tek bir açıklama yapma. Yorganı başına çek, odada hayalet yokmuş gibi yap. Ve kendileri için doğru da yapıyorlar. Çünkü konuşsa tepkiler büyür. Çünkü konuşmayı dahi beceremeyen bir zattır kendisi.

Çevrimdışı Karabay

o tren geçen sene federasyon başkanı masaya eliyle vura vura bizimkileri sustururken kaçtı. Artık kim sallar.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2023, 02:53:37 Karabay ]

Çevrimdışı Talisca1903

Şu maçın hakem kararlarını kabul ediyorsak artık iddialı olmaya gerek yok bırakalım gitsin

Çevrimdışı KartalınGücü

Şu maçın hakem kararlarını kabul ediyorsak artık iddialı olmaya gerek yok bırakalım gitsin

Hakemler puan çalmaya çıkmıştı zaten ekmeklerine yağ sürdük.

Çevrimdışı beno1903

çarşı rakibi baskıya karşı :D 1-0 öndeyiz haydi beyler 1-2-3 semtimiz erkek semti  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı 38life

çarşı rakibi baskıya karşı :D 1-0 öndeyiz haydi beyler 1-2-3 semtimiz erkek semti  :halay: :halay: :halay:

Çarşı diye bi taraftar grubu hala var mı ki? 🤔

Çevrimdışı beno1903

Çarşı diye bi taraftar grubu hala var mı ki? 🤔

masaya yumrugunu vurmusmu bizim laz usakları :D yonetim acıklama yapıcak diolar sizi kim iplesin be kardesim

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Averaj kasmalık bir maç.

Böyle dedim ya kesin berabere kalırız 😂

Fakirin yüzü güler mi hiç? 🥺

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şu gölü iptal etmenin nasıl bir aciklamasi olabilir

Çevrimiçi COB

Taraftarda suç bulamıyorum çünkü takım yürüyerek oynadı, izlerken uykum geldi. Bu maçta bence yuhalanması gereken futbolculardı, en azından bundan sonrası için ayağınızı denk alın mesajı olurdu.

Çevrimdışı Ravenman

Beyaz Futbolda Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim ve Abdülkerim buz gibi gol diyor, top çıkmamış be Beşiktaşa operasyon yapılmış diyor.

Bizim yönetim bu dörtlü kadar savunmamıştır Beşiktaşı.

Çevrimiçi tolga1903

Taraftarda suç bulamıyorum çünkü takım yürüyerek oynadı, izlerken uykum geldi. Bu maçta bence yuhalanması gereken futbolculardı, en azından bundan sonrası için ayağınızı denk alın mesajı olurdu.

Şenol güneş'in oyun kurarken amir'in sağ stoper seviyesine kadar cekilmesi, santraforun bek stoper arası devamlı koşusu ve rosier'e boş alan yaratma stratejisini iyi çözmüş osman hoca. Amir'i anlamsız hale getirip rosier'i caner erkin'e çevirdi adam çok çok iyi çalışmış rakip bize. Bugünkü kurgu gs fb ts belki başaksehir ve adana demir kurgusu olsa kabul edilebilir ama rakip çok çok düşük düzeyde bir rakipti. Hoca sağlam saplantılı adamdır bu oyun aklına çok yatmış asla hepimize ezberlettiği 4 2 3 1'e dönecek gibi değil maçta da yazdım rachica'yı sağda kullanacaksa elestirilmeye diğer maçta başlar bu düzende. Çünkü çocuk çizgi oyuncusu ve hoca ısrarla beke çizgiyi birakma peşinde. Rachica daha içerde konumlandırılıp kalabalıkta iş cozecek bir oyuncu değil. Fark eder düzeltir hep bunları ama iş işten geçer bu kadar zayıf rakibe karşı bu düzen yetmez yetmeyecek de. Puan kaybını sonuna kadar hak ettik çalınan golümüzü saymazsak.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol güneş'in oyun kurarken amir'in sağ stoper seviyesine kadar cekilmesi, santraforun bek stoper arası devamlı koşusu ve rosier'e boş alan yaratma stratejisini iyi çözmüş osman hoca. Amir'i anlamsız hale getirip rosier'i caner erkin'e çevirdi adam çok çok iyi çalışmış rakip bize. Bugünkü kurgu gs fb ts belki başaksehir ve adana demir kurgusu olsa kabul edilebilir ama rakip çok çok düşük düzeyde bir rakipti. Hoca sağlam saplantılı adamdır bu oyun aklına çok yatmış asla hepimize ezberlettiği 4 2 3 1'e dönecek gibi değil maçta da yazdım rachica'yı sağda kullanacaksa elestirilmeye diğer maçta başlar bu düzende. Çünkü çocuk çizgi oyuncusu ve hoca ısrarla beke çizgiyi birakma peşinde. Rachica daha içerde konumlandırılıp kalabalıkta iş cozecek bir oyuncu değil. Fark eder düzeltir hep bunları ama iş işten geçer bu kadar zayıf rakibe karşı bu düzen yetmez yetmeyecek de. Puan kaybını sonuna kadar hak ettik çalınan golümüzü saymazsak.
Top bizdeyken Şenol hoca tamda VI'in oynatmak istediği, biz taraftarlarında büyük takım 3lü oynamaz dediği 3-4-3 oynuyoruz. Hocaya bu durumda kızamadığım tek nokta Abunun sağındaki ve solundaki topçular. Onun haricinde bu taktiksel diziliş için neden tepki yok? Mevzu taktik değil hoca çünkü...

Ayrıca benim nacizane gördüğüm gedson sola kayıyor, Hadzi defansı 3lüyor derken orta saha  boşalıyor. Biz taraftarlarda bu nedenle ofansif bir orta sahaya ihtiyacımız var diyoruz. İhtiyaç duyulan şey bu mu? Yoksa taktiksel anlayışımızın değişmesi mi gerekli??

Canımız kebap istiyor, hoca bize türlü yapıyor. Şimdi suçlu kim işletme sahibi mi yoksa aşçı mı?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Top bizdeyken Şenol hoca tamda VI'in oynatmak istediği, biz taraftarlarında büyük takım 3lü oynamaz dediği 3-4-3 oynuyoruz. Hocaya bu durumda kızamadığım tek nokta Abunun sağındaki ve solundaki topçular. Onun haricinde bu taktiksel diziliş için neden tepki yok? Mevzu taktik değil hoca çünkü...

Ayrıca benim nacizane gördüğüm gedson sola kayıyor, Hadzi defansı 3lüyor derken orta saha  boşalıyor. Biz taraftarlarda bu nedenle ofansif bir orta sahaya ihtiyacımız var diyoruz. İhtiyaç duyulan şey bu mu? Yoksa taktiksel anlayışımızın değişmesi mi gerekli??

Canımız kebap istiyor, hoca bize türlü yapıyor. Şimdi suçlu kim işletme sahibi mi yoksa aşçı mı?

ofansif futbolcu şart mecbursun ilerde kreatif orta sahan olması lazım bu ligin bugı bu.Talisca pas oyununu bozar kıvamından çıkıp hemen indirmeliyiz.

Ali Koç sene başı 40 transfer indirdi kampını gördü hazır takım veriyor biz ise çoğunluğu sakatlık geçmişli oyunculara bayıldık parayı

Rebiçi ayrı tutarım o adam kalite ama hiç hazır değil ve ucuza gelmedi ox da ucuz değil sakatlık geçmişine göre

Şu anda Amartey ve Raschica hazır gibi yeni transferlerden Onana rebiç ve Ox için çok çalışması lazım hocanın
Bahtiyarda iyi çıkar inşallah

Çevrimdışı Talisca1903

çünkü sef stoperin yok Amartey 3 lünün stoperi gibi geldi bana oynatmak istediği oyunda gayet akılcı aslında yok Osman hoca çözmüş bizi felan ne çözmüş Muleka yerinde sağlam bir Rebiç yada cenk olsaydı yada Ox u kullanabilseydik bakalım n çözüyordu Masuaku ve rosier her verdiği topatan sonra pişman olmuştur çünkü top ne kendilerine geri döndü nede ileride 2 dakika tutulabildi kara delik gibi giden gelmedi ilk yarı boyunca 2. yarıyı izlemedim neler oldu bilmiyorum

Çevrimiçi Samet Ç

ofansif futbolcu şart mecbursun ilerde kreatif orta sahan olması lazım bu ligin bugı bu.Talisca pas oyununu bozar kıvamından çıkıp hemen indirmeliyiz.

Ali Koç sene başı 40 transfer indirdi kampını gördü hazır takım veriyor biz ise çoğunluğu sakatlık geçmişli oyunculara bayıldık parayı

Rebiçi ayrı tutarım o adam kalite ama hiç hazır değil ve ucuza gelmedi ox da ucuz değil sakatlık geçmişine göre

Şu anda Amartey ve Raschica hazır gibi yeni transferlerden Onana rebiç ve Ox için çok çalışması lazım hocanın
Bahtiyar iyi çıksa ne olacak sana kalite katacak mı hayır Ox falan inanılmaz kötü transferler alınanlar arasında Rashica ve toparlarsa Rebic'ten başka oyuncu yok sana kalite katacak bu arada herkes Amartey'i gömüyor ama maalesef şu anda elde bulunanlar arasında en iyi stoperimiz bence Colley falan boş stoper adama pas atıyorsun 3 saniyede ayağından çıkarıyor baskı yese anlarım ama yanında yöresinde bir tane rakip oyuncu yokken bile topu ayağından aynı sürede çıkarıyor bu da doğal olarak sen oyun kurarken rakibin savunmada rahat pozisyon almasını sağlıyor çok yavaş oynuyoruz orta sahalarımız oyuna akıl koyamıyor Amir'in en büyük meziyeti bekleri ve kanat oyuncularını attığı ters toplarla oyuna sokması elde kanat oyuncusu varken hocamız gidip sağ bekten santrafordan kanata oyuncu koyuyor hoca kendini düzeltmeli yine eski Şenol'a bağladı geçen senede böyle başlamıştı sonra kendini düzeltmişti umarım yine kendine gelir.

Çevrimiçi Samet Demir

Yedeklerinde rebic ve rachica varken sen bu adamları yedekte oturtup muleka ve onuru oynatıyorsan burada sorun hocadadır.

Transfer geç gelmiş erken gelmiş bu durumu geçtim ben. Yönetimin kötü olduğunu siz geçen sene bu haftalarda takımın hocasına sallarken söyledim. O zaman şimdiki gibi takımın başında olduğu için hocayı biraz savunup aslın sorun olan yönetime gerekli tepkiyi verseydiniz bugün belkide çok farklı şeyleri konuşuyor olurduk.

Saçma sapan bir penaltı, nizami bir golümüz iptal olmuş. Senin başkanın ortalıkta yok..

Alın şimdi Şenol hoca kurtarsın sizi. Biraz ağır oldu ama kusura bakma.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: