2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor
2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor Tarih : 20.08.2023 Saat : 21:45 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Kadir Sağlam - Murat Altan - Ogün Kamacı - Ümit Öztürk VAR : Koray

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor  [Okunma sayısı 23264 defa] 2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Çevrimiçi Samet Ç

Masuaku kullanırken arkasından çekim yapılan görüntüyü izle.
İzledim dışarıdan gelmiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Puan kaybetmişiz yazıklar olsun 2. Yarıyı izleyemedim bu 2 puan çok aranır

Çevrimiçi Necmi

Gedsonu çıkartması gerekiyordu salihi çıkarttı amirin oyunda kalması gerekiyordu

Çevrimdışı KartalınGücü

Masuaku kullanırken arkasından çekim yapılan görüntüyü izle.

Bu arada hocaya takıma gömelim onlara yazar ama ne gsnin evinde bu golü iptal etmeye cesaret edebilirlerdi ne de o penaltıyı o kadar kolay çalarlardı.

Allah aşkına şu golü versen bir Allahın kulunun aklına gelir miydi dışardan dönüp dönmediği? Sosyal medyada bile en trol renklinin aklına gelmezdi.

Çevrimdışı beno1903

sen roiseri niye çıkarıyosun usak

Çevrimiçi sEuL

Takım maç seçmiş beyler ortada herşey. Nasıl olsa alırız diye saçmasapan bi oyun.

Ders oldu. Göreceğiz bundan sonra neler olacak.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya Savas Allah askina su yazdigina kendin inaniyor musun?

Taraftarinin onunde ilk defa maca cikmissin, takim daha hicbir bok becerememisken mac mi sececek?
Oyle bi yazmissin ki sanki sezonun sonuna gelmisiz, rakiplere 15 puan fark atmisiz ve Avrupa'da esip kavurmusuz. Bir sonraki macimizda Real Madrid ile deplasmanda, onun icin bu mac oynamamisiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su an Abou yu tehdit eden bir yedek yok.
Formsuz olduğunda Rebic oynar, Cenk oynar denecek ama ikisi de şu an oynamaz.
Defansı bence henüz test etmedik. Adana deplasman iyi bir test olacaktır.

Çevrimiçi Zafer55

Futbol koşarak oynanır...Koşmadılar,mücadele etmediler...2-0 3-0 lık yenilgiye razı olan takıma puan verdiler..

Çevrimdışı levitate

kiev maçı için yattılar, o maçı almazlarsa adam değiller o kadar diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş istifa etsin bence 🤔

Çevrimdışı Mehmet57

Her sey bir yana, yine de hakem cok etkiledi. Penalti cok kolay verilmis bir penalti, buz gibi gol iptal edildi. Daha ikinci hafta. Gecen sene de boyle gecen bir Alanya maci vardi.

Çevrimdışı Ravenman

Hiçbirzaman 1-0 öndeyken korkmazdım, 2015 ten önce.

1-0 öndeyken çok korkmamı, Şenol hoca bana ögretti.

2015 ve 2018 arası maçlarına bakın, hatta 3. ve 4. sezon sadece neredeyse 1-1 lerle bitti.

1-0 öne geç geri yaslan.

Çevrimdışı beno1903

yonetim kötü, hoca kötü, kadro kötü, taraftar kötü.

Çevrimdışı Sefa Kara

Burağın hocaya oyuncu değişikliği konusunda yardımcı olması gerekiyor ezbere değişiklik yapıyor ve çorba oluyor takım.Yönetim sağolsun kampa geç katılan oyuncular fizik olarak çok kötüler geç katıldıkları için.Oyuncuların laubali ve lakayıt oyunu.

Çevrimdışı levitate

penaltı penaltı değildi bence, o diz darbesi öyle adam falan düşürmez + elemanın ayaklar ilk müdahele sırasında çizgide
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca bu maç takıma hiç müdahale edememiş anlaşılan Kiev’e patlarız bence bu maçın ardından seri bekliyorum

Çevrimdışı 38life

Oyuncular laubaliyse suç teknik ekibindir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedson biraz topla vedalaşmayi öğrenmeli.

Çevrimdışı Mehmet57

Buz gibi golun verilmemesi goz ardi edilmemeli. Neye dayanarak iptal ettiler? Top bariz icerde.

Çevrimdışı 38life

yonetim kötü, hoca kötü, kadro kötü, taraftar kötü.

Kulübün her bir birimi kötüyse bunun sorumlusu yönetimdir.

Çevrimdışı Talisca1903

Senin golün neye göre iptal ediliyor 2-0 olacakmış maç her şey çok değişirdi

Çevrimdışı KartalınGücü

Senin golün neye göre iptal ediliyor 2-0 olacakmış maç her şey çok değişirdi

Buna kesinlikle yangın yapılması lazım böyle uyduruk gol iptal edilmez. Eden iyi niyetli olamaz.

Çevrimiçi Necmi

ceza sahasında bile çalım atmaya uğraşıyor kulağı çekilmeli

Çevrimiçi gokhans

Hoca bu maç takıma hiç müdahale edememiş anlaşılan Kiev’e patlarız bence bu maçın ardından seri bekliyorum
etmezmi, etti şimdi hakkını yemeyelim. Kusursuz oynayan roiser ve amir’i çıkardı. Baya müdahil oldu yani hoca!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Toplam vedalaşması için takım arkadaşlarının boşa çıkması lazım.

Etiketler: