2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor
2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor Tarih : 20.08.2023 Saat : 21:45 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Kadir Sağlam - Murat Altan - Ogün Kamacı - Ümit Öztürk VAR : Koray

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor  [Okunma sayısı 23423 defa] 2. Hafta Beşiktaş 1-1 Pendikspor

Çevrimdışı KartalınGücü

4 tane kanat orijinli adam yedekte biz gene Onur ve Muleka ile ilk yarıyı çöpe atmasaydık keşke:/

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoca amartey colley tandemini görmek istemiş iyide yapmış playoflar için necibe pek güven olmuyor
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi sEuL

2. lig kalitesindeki bir takima karsi evimizde ilk maca cikiyoruz onun icin bugun kimin oynayip oynamadigina bakmiyorum pek - en az 4+ farkli bir galibiyet bekliyorum takimdan.

Çevrimdışı Sefa Kara

Raşitsa,Oxled ve Cenk'i de göreceğimiz maç olsun.

Çevrimdışı ankarakartal06

kendi evimizde tarihi bir yenilgi bekliyorum. çok umudum yok  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Necmi

2. lig kalitesindeki bir takima karsi evimizde ilk maca cikiyoruz onun icin bugun kimin oynayip oynamadigina bakmiyorum pek - en az 4+ farkli bir galibiyet bekliyorum takimdan.
1-0 olsun bizim olsun şu maçları kayıpsız geçmemiz lazım takım oturana kadar kazanma alışkanlığı önemli

Çevrimdışı annoca

rosier rasihca ilede büyük oynar tam onun ön oyuncusu çıktığında arkasını kapatacak bir açık oyuncusu masuaku ilede çok iyi ikili olur bence
kesinlikle aynı fikirdeyim. geldiğinde ilk bunu belirtmiştim. rosinin performansını çok yükseltecektir. ayrıca bizde daha fazla skora katkı yapar. icardi abouya göre daha iyi bitirici ama abou alan açıp kanatları orta sahayı bekleri oyuna dahil eden biri. abounun hem boşalttığı alanlara girip gol koklar hemde diğer kanat rebic veya cenk olacağı için ortaları asist olacaktır.

Çevrimiçi sEuL

1-0 olsun bizim olsun şu maçları kayıpsız geçmemiz lazım takım oturana kadar kazanma alışkanlığı önemli

Olmasin agabey 1-0, artik averajlarin sampiyonu belirledigi bir donemdeyiz. Rakip cidden cok zayif, 4-5 atip gecmeliyiz.
Gecen senelerde ne zaman 4-5 atariz desek zorlaniyorduk hatirliyorum, ama Pendikspor'a karsi oynuyoruz - evimizdeki ilk maca cikiyoruz, farkli bir galibiyet olmazsa pis soverim :)

Çevrimdışı Talisca1903

aynen 3 puan olsun da nasıl olursa olsun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mulekanin şu memnuniyetsiz surat ifadesine acayip sinir oluyorum.

Çevrimiçi sEuL

Mulekanin şu memnuniyetsiz surat ifadesine acayip sinir oluyorum.
Insallah hat trick yapacak bugun.
Iyi oynasinda bir an once satip kurtulalim bu arkadastan.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Insallah hat trick yapacak bugun.
Iyi oynasinda bir an once satip kurtulalim bu arkadastan.

Malin ilk dokunusuna bak. Feyk atsa onu bomboş ama fırsat touch 3 kişinin arasına.

Çevrimdışı levitate

kapalı alt neden bu kadar boş, fiyatlar yüzünden galiba?
bipbipbupbup

Çevrimdışı beno1903

Mulekaya teklif yokmu hemen verelim

Çevrimiçi sEuL

Malin ilk dokunusuna bak. Feyk atsa onu bomboş ama fırsat touch 3 kişinin arasına.
Bol kufur yiyecek, insallah atar sansa bala bir kac tane de satabiliriz. Yoksa kafayi yedirtecek

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şu pasları doğru düzgün atın aptal aptal paslaşıyor takım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi tolga1903

Şenol güneş'in şu muleka sevdası 2 haftada bezdirdi beni yemin ederim

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı KAP

Bol gollü bi maç olacak gibi, Salih falan ileride aldığı paslari iyi degerleniremedi bi türlü
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Etiketler: