Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 778494 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bu arada, Santos'un açıklandığı klipteki bu şarkı, mutlaka kullanılmalı - özellikle içerideki maçlarda-. Hem sözleri hem  temposuyla  biz Beşiktaş taraftarları için birebir...

https://twitter.com/Besiktas/status/1744020389372567846
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 16:20:32 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hata da yapacak, alacagı oyunculardan kötü performans verende olacak illaki... Ama ben ortaya koydugu aklı takip ediyorum, Beşiktaşın iyiligini dusunerek hareket ettigi sürece neler olacagini birlikte gorecegiz zaten.

Şimdi gidipte sakat oyuncu alırsa çok eleştiririm. Ama hiç sakatlık geçmişi olmayan oyuncu gelip sakatlanarak sezonu kapatsa çok eleştirecek bir kitle var sosyal medyada bu da beni endiselendiriyor açıkcası.

Söylediği ve söz verdiklerini yapmaya gayret ediyor ve sonunda muhakkak başarılı olacak fakat söylediğin gibi üzümün çöpü armutun sapı.

çok ufak şeylere takılıyorlar.

Mesela bi transfer web sitesinden önce açıklansa ne oldu vizyon reis falan diyecek tipler mevcut.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bu arada, Santos'un açıklandığı klipteki bu şarkı, mutlaka kullanılmalı - özellikle içerideki maçlarda-. Hem sözleri hem  temposuyla  biz Beşiktaş taraftarları için birebir...

https://twitter.com/Besiktas/status/1744020389372567846

The sound of the wind is whispering in your head
Can you feel it coming back?
Through the warmth, through the cold, keep running till we're there
We're coming home now, we're coming home now !!!
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

———————————————Mert——————————————-

Rosier——————-Nino————————Colley——————-Masuaku

—————————————-Danilo Pereira—————————————-

—————————-Demir Ege—————-Gedson——————————

———————————————Malinovskyi———————————————-

——————————-Semih——————Weghorst——————————-

Cok zor da degil. Rosier duzelmezse yerine Cedric Soares.
Demir Ege 8’de olmayip 6’ya evrilirse Renato Sanches.
Var bir hayalimiz, cok da zor degil kagit ustinde.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1744392401085399192?t=3LBcBZafc139sDlisvAkqA&s=19

Vizyon denen şeyi unutmuşuz, işte böyle böyle kazanılıyor.
bize en basit şeyleri bile unutturdular hiç kimse beşiktaşa bunların verdiği kadar zarar veremedi
sayelerinde yd bile unutuldu

Çevrimiçi Samet Demir

bize en basit şeyleri bile unutturdular hiç kimse beşiktaşa bunların verdiği kadar zarar veremedi
sayelerinde yd bile unutuldu
Dahada böyle bir dip görmeyiz inşallah.

Çevrimdışı Necmi

Dahada böyle bir dip görmeyiz inşallah.
bizde böyle taraftar varken neler görürüz allah bilir resmen yürüyen dişliye çomak soktular öyle bir çomakki bütün dişlileri kırdı attı
İşin acı tarafı daha gelmeden belliydi ama kimse görmüyorki koyun gibiler bir kaç kişinin peşine takılıp gidiyorlar
İnşallah yaşananlar ders olurda herkesi herşeyi sorgulayan kendi aklıyla haraket eden taraftara evriliriz son seçim kendi aklıyla haraket eden bir taraftar vardı ama canlar çok yandı kimseyi dinleyecek durumda değillerdi önemli olan canın yanmadanda bunları yapabilmek

Çevrimiçi Samet Demir

bizde böyle taraftar varken neler görürüz allah bilir resmen yürüyen dişliye çomak soktular öyle bir çomakki bütün dişlileri kırdı attı
İşin acı tarafı daha gelmeden belliydi ama kimse görmüyorki koyun gibiler bir kaç kişinin peşine takılıp gidiyorlar
İnşallah yaşananlar ders olurda herkesi herşeyi sorgulayan kendi aklıyla haraket eden taraftara evriliriz son seçim kendi aklıyla haraket eden bir taraftar vardı ama canlar çok yandı kimseyi dinleyecek durumda değillerdi önemli olan canın yanmadanda bunları yapabilmek
Twitter'da space odaları kapatılırsa düzelme daha da artar abi. Orada bir grup var çok tehlikeli.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1744658843458507186?t=s_nouST_GKSYhNi_oSMFFg&s=19

Baskanim boynuma dola
Dün akşamda  Fırat G. Yayında serzenişte bulunuyordu. Hepiniz izaye geleceksiniz.
Salonu (Gökhan dinç) terk etmiş sonra :)
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2024, 13:52:53 Samet Demir ]

Çevrimiçi Akil Emre

Özlemişiz bu profildeki başkanı, Fikret Ormandan sonra kendimize geliyoruz. Her konuda başarılı olacağımıza eminim.

Çevrimdışı zubeyirbaya

medyanın bir kesimi haber alamadıklarından, ayarı yediklerinden vs yönetime savaş ilan edecektir. teknik direktör arayışı döneminde bile bilinçli yıpratma politikaları üretildi. beş maçtır takımı takip eden santos'un haberini alamadıkları gerçeğini gizlemek için sanki iki günde alelacele hocaya gidilmiş gibi bir algı yaratılmaya çalışıldı. yine tokatı yediler.

taraftarın çok uyanık olması lazım. yönetimi yıpratmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. yönetimin de iletişim kısmına dikkat etmesi bir kısım medyayı doğrudan kullanması, taraftarla diyaloğu güçlü tutması lazım. güçlü durup olası saldırıları bertaraf ettikten sonra zaten yola gelecektir medyanın önemli kısmı. açıkça beşiktaş düşmanlığı yapanların teşhir edilmesi ve uzak durulması lazım. bu dönemde bu kavgaları her platformda vermeliyiz.

Çevrimdışı Necmi

eee seçim öncesinde karşısında olmanın bir bedeli olacaktı yanında basın mensubu yoktu renkli basının programlarına çıktı

Çevrimdışı Necmi

medyanın bir kesimi haber alamadıklarından, ayarı yediklerinden vs yönetime savaş ilan edecektir. teknik direktör arayışı döneminde bile bilinçli yıpratma politikaları üretildi. beş maçtır takımı takip eden santos'un haberini alamadıkları gerçeğini gizlemek için sanki iki günde alelacele hocaya gidilmiş gibi bir algı yaratılmaya çalışıldı. yine tokatı yediler.

taraftarın çok uyanık olması lazım. yönetimi yıpratmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. yönetimin de iletişim kısmına dikkat etmesi bir kısım medyayı doğrudan kullanması, taraftarla diyaloğu güçlü tutması lazım. güçlü durup olası saldırıları bertaraf ettikten sonra zaten yola gelecektir medyanın önemli kısmı. açıkça beşiktaş düşmanlığı yapanların teşhir edilmesi ve uzak durulması lazım. bu dönemde bu kavgaları her platformda vermeliyiz.
arat pek saldırabilecekleri bir tip değil

Çevrimiçi Samet Demir

1.si taraftarın büyük bölümü gözünü açtı. Öyle bir hoca getirdiler ki bütün taraftar ağız birliği yapmışcasına kabul etti hocayı. En azından herkes destekliyor.

Ayrıca medyanın saldırması için eline küçük dahi olsa bir bilgi sızıntısı geçmesi lazım. Oda olmayınca, her geçen gün paylaştıkları konularda patlamaya devam ettikçe kendi sözlerinin geçerliliğini iyice bitecek. Dünden beri Fırat Günayer veryansın ediyor kimse iplemiyor onu. :)

Çevrimdışı Necmi

Bİr aydır takımı takip ediyor demek basınla dalga geçmektir çıkıp yüzlerine uyuyorsunuz palavra satıyorsunuz dedi
Yaptığı ağır hakarete girer 😂

Çevrimdışı Necmi

1.si taraftarın büyük bölümü gözünü açtı. Öyle bir hoca getirdiler ki bütün taraftar ağız birliği yapmışcasına kabul etti hocayı. En azından herkes destekliyor.

Ayrıca medyanın saldırması için eline küçük dahi olsa bir bilgi sızıntısı geçmesi lazım. Oda olmayınca, her geçen gün paylaştıkları konularda patlamaya devam ettikçe kendi sözlerinin geçerliliğini iyice bitecek. Dünden beri Fırat Günayer veryansın ediyor kimse iplemiyor onu. :)
tek bir transfer adı bile söyleyemiyorlar 😂 basın haberi okuyucusuyla birlikte öğreniyor

Çevrimiçi Samet Demir

Bİr aydır takımı takip ediyor demek basınla dalga geçmektir çıkıp yüzlerine uyuyorsunuz palavra satıyorsunuz dedi
Yaptığı ağır hakarete girer
Abi ben en çok bizim twitterdaki kendi çapında gözlemci arkadaşlar var onlara üzüldüm. Genesio geldi dediler adamlar 1 hafta Genesionun maçlarını izlediler iptal oldu. Aynı durum Gio da da yaşandı. Bu söylediğim kişilerinde maddi bir beklentisi yok. Yeni gelen oyuncu olsun, hoca olsun bunlar hakkında bilgi paylaşıp taraftarın daha bilinçli olmasını istiyorlar.

Konuya dönünce bu durum çok zevkli hal almaya başladı :)

Çevrimdışı BlackEagle16

Abi ben en çok bizim twitterdaki kendi çapında gözlemci arkadaşlar var onlara üzüldüm. Genesio geldi dediler adamlar 1 hafta Genesionun maçlarını izlediler iptal oldu. Aynı durum Gio da da yaşandı. Bu söylediğim kişilerinde maddi bir beklentisi yok. Yeni gelen oyuncu olsun, hoca olsun bunlar hakkında bilgi paylaşıp taraftarın daha bilinçli olmasını istiyorlar.

Çok Evkli ve yaşanması gereken hi an yaşandı sen Beşiktaş başkanıyla konuşurken karşında kahveden arkadaşın var gibi konusamazsin !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ya bu muhabir bozuntularini varya komple cam cerceve girecen bunlara. bunlar gazeteci degil bunlar manupulator. ne kadar renkli ya da kendini Besiktas muhabiri diye tanimlayan asalaklarin hepsini mahkemelerde surundurup iligine kadar somureceksin
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

Ya bu muhabir bozuntularini varya komple cam cerceve girecen bunlara. bunlar gazeteci degil bunlar manupulator. ne kadar renkli ya da kendini Besiktas muhabiri diye tanimlayan asalaklarin hepsini mahkemelerde surundurup iligine kadar somureceksin
İş yönetimden çok taraftarda bitiyor, etkileşim vermememiz gerekiyor.

Çevrimdışı Necmi

onların bir günahı yokki hepsi beşiktaş taraftarı beşiktaş için güzelde hizmet veriyorlar analiz yapıyorlar ben iddalı iddalı ben bilirim diyenlerin düştüğü duruma gülüyorum adanadaki oyuncuyu sağlık kontrolüne bile getirdiler şu duruma ben düşsem utanır hesaplarımı silerim salladıkları resmen belgelendi hoca bir aydır takımı izliyormuş gecikti diyorduk ama gecikmemişler en doğru şekilde davranmışlar oyuncuların bile ruhu duymadan gelen hocanın onları izlemesi mest etti benim değerlendirme için beklemeyecek takımın içindeyken aldatıcı olurdu
Şu an keyiften dört köşeyim hoca iyimi değilmi hücumcumu savunmacımı umrumda değil çok kurnaz davranan bir yönetim var doğru adımlar atıyorlar ha doğru adımda yanlış sonuçlara yol açabilir sonuçta insan faktörü var ama yanlışı yapacaksa beşiktaşlılar yapsın bakın ne para muhabbeti oluyor nede yönetime karşı saldırı olabiliyor tv ye çıkıp ikide bir ağlarsan seni takan olmaz

Etiketler: