Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776274 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

hgahaha :)) gerçeklerden o kadar kopuksunki, istifa ettiği dönem dahil her zaman fikret orman’ı destekleyip haklı bulduğumdan(sadece pep hunter getirmesini eleştirmişimdir), siyasi operasyon çekildiğini savunan bir avuç yazardan olduğumu bile bilmiyorsun.. dipnot: onana’yı Şenol Güneş istedi ve aldırdı. Anç beyaz futbol’da açıkladı bunu zaten.. :))
CK öyle demiyor ben aldırdım demişti yok yok sen Şenol Güneş e yaz

Çevrimiçi Necmi

CK öyle demiyor ben aldırdım demişti yok yok sen Şenol Güneş e yaz
yuh yani artık şenol bile kendi aldığını söyledi mazeret olarakta taraftar oyuncu alın diye baskı yapıyordu deyip suçu taraftara atmıştı

Çevrimdışı Talisca1903

CK VI 4 lüye dçnmesinim baskıyla felan alaksı yok İspanya kampı sonu konuştum bu oyunculara 3 lü uymaz illa ki 4 l
üye kaçıyorlar dedi.Şimdi nerede Wtaforda ne oynuyor 4 lü  konuşuyor dinleyin

bak bak bak devam devam

tarftar baskısından 4 lüye dönmüş ya watford taraftarı da baskı yapmış galiba
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 00:09:24 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

yuh yani artık şenol bile kendi aldığını söyledi mazeret olarakta taraftar oyuncu alın diye baskı yapıyordu deyip suçu taraftara atmıştı
onanayı hocaya sunduk listedeydi  oda aldı suçluysak hepimiz suçluyoz onanadan onananın pazarı var diye iddia ediyor

kimi satmışsa satarmış istenirse

Çevrimiçi gokhans

CK VI 4 lüye dçnmesinim baskıyla felan alaksı yok İspanya kampı sonu konuştum bu oyunculara 3 lü uymaz illa ki 4 l

bak bak bak devam devam

watfort maçlarını izleme fırsatın oldumu hiç? 4 lü gibi dursada has 3-4-3 oynuyor. Livermore savunmada ortaya çekiliyor, bizdeki saiss’in düşünüldüğü görevi yapıyor, hücumda oyun kurarak orta alandan destek veriyor. Bekler tüm kanatta yanlızlar. Mentalite aynı fark yok yani.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

watfort maçlarını izleme fırsatın oldumu hiç? 4 lü gibi dursada has 3-4-3 oynuyor. Livermore savunmada ortaya çekiliyor, bizdeki saiss’in düşünüldüğü görevi yapıyor, hücumda oyun kurarak orta alandan destek veriyor. Bekler tüm kanatta yanlızlar. Mentalite aynı fark yok yani.
ben demiyorum ck diyor watford felan izlemem ben fr ve alman ligi izliyorum
 ingiliz 2. ligi nedir o çapsızın oyununa katlanılmaz

Çevrimiçi gokhans

championship türkiye liginden çok daha kaliteli ve keyifli. Öneririm.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bak bak bak devam devam

bu oyuncularla 3'lü olmazsa adama niye 3'lü oyuncuları almadın aaaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

bu oyuncularla 3'lü olmazsa adama niye 3'lü oyuncuları almadın aaaa
sen SD den iyimi bileceksin Rizeyi küme düşüren akılı burada gökten zembille inmiş gibi anlattılar bize

Çevrimiçi Necmi

sen SD den iyimi bileceksin Rizeyi küme düşüren akılı burada gökten zembille inmiş gibi anlattılar bize
kim anlattı

Çevrimiçi Necmi

niye senin aklın yokmu ck gibi birinin dediklerine inanıp yorum yapıyorsun

valeriana yetersiz₁ diyen şenolu göklere çıkarıyor tuhafsın gerçekten sakın şampiyon oldu deme terim daha fazla şampiyon oldu ama çapsızın önde gideni ertuğrulda şampiyon oldu ama oda çapsızın tekidir sergenin çapı vardır ama o çap futbolla alakalı değil hocalık konusunda oda çapsızın tekidir
tabi bunu söylerken herkesin futbol çapını kasdediyorum yoksa kimseyi tanımam etmem insan olarak bilemem ne olduklarını gerçi bazıları kendilerini belli ediyor o ayrı.

Çevrimdışı levitate

yok be abi forumda ck öven hatırlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kim anlattı
23.15 de Ceyhun Kazancı canlı yayındaydı. Adam öyle konuştu ki herkes her yöne çeker :) Transfer konusunda bir onana da patlamış. Bu seneki transferlerin çoğu o gittikten sonra yapılmış, amartey dijiku arasından amarteyi Şenol Güneş. seçmiş, VI mart ayında alabileceğimiz seçenekler arasında bizim projemize en uygun olanıydı misal gio ile vı olsa Gio'yu seçerdim dedi. Vı bizim girdiğimi yolun başlangıcıydı falan dedi. VI kendi isteği ile 4lüye dönmüş. Falan filan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

yok be abi forumda ck öven hatırlamıyorum
Ck fazla kimse övmedi ama erdemli adammış, bugün benim zamanımda kim alındıysa ortak sorumlukta benimde payım var dedi. Bunu herkes söyleyemez. Gider bir başkasına suç atar kendini aklar.

Onana için halen piyasası var dedi ben bile şaşırdım :) adamı Marsilya alıyor :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

23.15 de Ceyhun Kazancı canlı yayındaydı. Adam öyle konuştu ki herkes her yöne çeker :) Transfer konusunda bir onana da patlamış. Bu seneki transferlerin çoğu o gittikten sonra yapılmış, amartey dijiku arasından amarteyi Şenol Güneş. seçmiş, VI mart ayında alabileceğimiz seçenekler arasında bizim projemize en uygun olanıydı misal gio ile vı olsa Gio'yu seçerdim dedi. Vı bizim girdiğimi yolun başlangıcıydı falan dedi. VI kendi isteği ile 4lüye dönmüş. Falan filan.
çoğu o gittikten sonra yapıldıysa kim yapmış acaba  :alala:
girdikleri yolun başlangıcı vi de o yolun sonunuda gördük  :bandit:
şenola tercih ettirmek zaten yolun bittiği yerdir başkada birşey demesine gerek yok. :by2:

Çevrimiçi Necmi

Ck fazla kimse övmedi ama erdemli adammış, bugün benim zamanımda kim alındıysa ortak sorumlukta benimde payım var dedi. Bunu herkes söyleyemez. Gider bir başkasına suç atar kendini aklar.

Onana için halen piyasası var dedi ben bile şaşırdım :) adamı Marsilya alıyor :)
biz hiç denemedikki adımını atar atmaz taraftar tepkisi nirvana oldu cesaret edip oynatamadılar bile

Çevrimiçi Samet Demir

çoğu o gittikten sonra yapıldıysa kim yapmış acaba  :alala:
girdikleri yolun başlangıcı vi de o yolun sonunuda gördük  :bandit:
şenola tercih ettirmek zaten yolun bittiği yerdir başkada birşey demesine gerek yok. :by2:
Bu sene Amartey, Onana ve Emrecan şu somadan gelen çocuğun transferini yapmış. Diğerleri ondan sonra.
VI zamanı transferlerden bahsetti, taraftar ozaman Beşiktaş United diyordu herkes tarafından kabul görmüştü dedi. Kendisinin büyük fiyaskosu VI olayı oldu. VI konusunda da isim yetersiz hatalı olabilir fakat burada zihniyet önemliydi dedi. Bunu bir çok kez söyledi. Şenolg gelmesiyle bu tarzdan vaz geçildi dedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi COB

Fernando Santos yeni teknik direktörümüz olmuş. Yönetim bu ismi de hiç sızdırmadı, bu açıdan tebrik ederim.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun. Bu isim sızdırmama olayı transfer döneminde kulubun faydasına ancak biz taraftar için baya sıkıntılı olacak, üstelik besiktas muhabirleri ile aramiz bu kadar kötü iken....
Ben operasyonların gizli yurutulmesini destekliyorum bu arada. Önceki dönem bize ders oldu. Hasan Arat'ın secilmesinin sebeplerinden biride zaten eskinin tekrar etmeme arzusuydu. Serdal bey seçilseydi muhtemelen butun isimlerin transfer surecini en bastan muhabirlerden dinleyecektik sonra diger kulupler fiyat arttiracakti... Sonra serdal bey oyuncuyu kaptirmamak icin kulubu zarara ugratacak buyuk paralar odeyecekti... Filan falan siz mevzuyu anladiniz. Evet transfer edilen her oyuncunun basarili olma ihtimali yok ancak Hasan başkanımın gizli ve hesaplı transfer politikasini destekliyorum ki gelen oyuncu basarisiz oldugunda bizi maddi acidan da cok üzmesin.

Çevrimiçi Necmi

Yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun. Bu isim sızdırmama olayı transfer döneminde kulubun faydasına ancak biz taraftar için baya sıkıntılı olacak, üstelik besiktas muhabirleri ile aramiz bu kadar kötü iken....
Ben operasyonların gizli yurutulmesini destekliyorum bu arada. Önceki dönem bize ders oldu. Hasan Arat'ın secilmesinin sebeplerinden biride zaten eskinin tekrar etmeme arzusuydu. Serdal bey seçilseydi muhtemelen butun isimlerin transfer surecini en bastan muhabirlerden dinleyecektik sonra diger kulupler fiyat arttiracakti... Sonra serdal bey oyuncuyu kaptirmamak icin kulubu zarara ugratacak buyuk paralar odeyecekti... Filan falan siz mevzuyu anladiniz. Evet transfer edilen her oyuncunun basarili olma ihtimali yok ancak Hasan başkanımın gizli ve hesaplı transfer politikasini destekliyorum ki gelen oyuncu basarisiz oldugunda bizi maddi acidan da cok üzmesin.
muhabirlerle bırak aramız kötü kalsın beşiktaş muhabiri diye birşey yok beşiktaşın haklarını savunan muhabir gördünmü hiç herkes hak ettiği muameleyi görür

Çevrimdışı Akil Emre

Bu saatten sonra Hasan Arat’a yapılacak her eleştiriyi art niyetli olarak algılayacağım. Adam kısa sürede dediklerini yapmaya başladı, kendisine güvenim tam kısa sürede başarılı olacağımıza inanıyorum.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu saatten sonra Hasan Arat’a yapılacak her eleştiriyi art niyetli olarak algılayacağım. Adam kısa sürede dediklerini yapmaya başladı, kendisine güvenim tam kısa sürede başarılı olacağımıza inanıyorum.

Hata da yapacak, alacagı oyunculardan kötü performans verende olacak illaki... Ama ben ortaya koydugu aklı takip ediyorum, Beşiktaşın iyiligini dusunerek hareket ettigi sürece neler olacagini birlikte gorecegiz zaten.

Şimdi gidipte sakat oyuncu alırsa çok eleştiririm. Ama hiç sakatlık geçmişi olmayan oyuncu gelip sakatlanarak sezonu kapatsa çok eleştirecek bir kitle var sosyal medyada bu da beni endiselendiriyor açıkcası.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: