Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776373 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca cephesine yaz abi onuda. Juve den kenanı daha kolay alırız.
arapların sağı solu belli olmaz değişime gidebilirler ilgiyi artırmak için

Çevrimdışı murat baltacı

Baily abou kadro dışı kalmalı amartey muleka vs şans bulmamali alt yapıdan koy oynasınlar Rıza hocaya teşekkür edilip vedalaş yeni hoca getir ya sağlam yabancı ya Sergen Yalçın yönetimin işi zor leş bir kadro aldılar ama mazerete yer yok somut adımlar atacaklar ilk etapta devre arası altı yedi çöpten kurtulabilirsek başarı psg Chelsea falan ikişer oyuncu alsak geri schout gurbetçi alt yapıdan takviye falan ikinci yarı izlemeye değer bir takım olur muhtemelen
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı uğur07

vallahi denecek herseyi söyledi herkes. inanılmaz üzgünüm. 45 yaşındayım. en aciz Beşiktaş lardan birini izledim dün fenerbahçe karşısında.

ama bu kadar art niyetli ve aptalca hatadan sonra bu işlerin buraya gelmesi normaldir. bilimin fennin gereğini yapmıyor hiç bir takım. biz ekstra yapmiyoruz. simdi tek tek oyuncu yazmam ama aklimdakini dertleşmek isterim. bizim bundan sonra şöyle gitmemiz lazım bence

1. önce hoca kim olacak ona karar verilmeli. onunla anlasilmali. ondan önce hiç kimseyi yerinden oynatmamali.

2. Türkiye de ekstra yerli oynatma zorunluluğu var. yerli olacak ilk onbirdeki 3 kadro hoca ile belirlenmeli. bunların yedeği de yerli olmalı ki oyun içinde ekstra değişiklik gerektirmesin

3. bu sene basari beklemeden hoca erken gelmeli. bu kayıp seneyi eldeki hiyarlari tanımak ve hangilerini kullanacağını belirlemek için kullanmalı

4. futbolcu izleme ve transfer bolumu hocadan bağımsız olmalı. ki her hoca değiştiğinde buna muhtaç kalmayalım. neden? hoca bu isten komisyon almak isteyebilir. futbolcu portföyü olmayabilir. bu isten anlamayabilir.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Sözde anlaşma yaptığımız takımlardan devre arası için kiralık kim varsa toplamalıyız.
Sezon sonuda sıfırdan bir takım yapmaktan başka çare yok.

Radikal hareketler farz oldu!

Çevrimdışı uğur07

bir de bu oyuncular kolay parasindan vazgecmez. kariyerli  bir hoca gelmeli ki bunlarla konusup seni istemiyorum dediğinde oyuncu kariyeri icin vazgecebilsin. birde mantikli düşünmeliyiz. ilk onbirin sekizi yabanci ise yerli hoca cok mantikli degil

[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2023, 10:21:56 uğur07 ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Ya medya adamın üzerine gitti evet iki maç kötüde oynadi diye adam bonservisi onanayi oynatamiyor biz kalkıp genç oynatmasininbekliyoruz. Polyannacilik yapıyoruz bu hoca ile olmaz. Yeni hoca gelecek tesislerden girdimi ilk hafta maç sonu radikal kararlar alacak yönetim secilirkende söyledi. Bazı oyunculardan zArarsa zarar çıkacağız dedi geç kalmak diğer oyunculara cesaret verir şimdiden fesh edeceksin herkez ayağını denk alacak yada kadro dışı kalacak.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu kadar aciz bir oyun bu kadar aciz bir yönetim gormedik. Hasan bey bu acziyeti gidermesi sert kararlar almalı acilen
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi kartalizma190399

Surekli yanlis isimlerde suc buluyorsunuz. Onur Bulut, Umut Meras ne yapsin? Bunlar yetenekleri kisitli adam. Forma verirsen oynar oynayabildigi kadar.
Sormamiz gereken soru neden bunlar ilk 11'de oynuyor. Kariyerinde hic sakatlik yasamamis Rosier, Masuaku neden bu kadar cok sakatlaniyor?
Neden 10. hafta 20 tane sakat veriyoruz. Neden Besiktas 10. haftada anca bireysel antrenor getiriyor. Neden aldigimiz oyuncularin tamami sakatlik gecmisi olan veya formsuz olan oyuncular.
Hersey liyakate geliyor. Yerli antrenor ekibi getirirsen alacagin sey bu olur, gayet normal. Yerli olarak bir potansiyelli Okan Buruk var, onu da kaptirdik. Cagdas Atan, Ilhan Palut vs var ama onlarin daha birseyler gostermesi lazim. Digerleri olmuyor iste. Riza Calimbay, Samet Aybaba kariyerinde ne yapmis ne basarmis ki Besiktas'i basariya gotursun. Olmaz iste, olmayacak da.
Adam gibi scout departmani kuracaksin, oyunculari aktif olarak izleyeceksin. Gerekise Milan, Chelsea'den degil, onun 2 klasman asagisi takimlardan oyuncu alacaksin. Ama potansiyeli olan, takimin ihtyacini dolduracak oyuncular alacaksin. Antrenorun ve ekibi liyakat sahibi olacak. Takim 10. hafta fiziksel olarak her mac dayak yiyip her mac mac icinde 2 sakat vermeyecek. Rakibi analiz edecek ekibin olacak. 2 sene evvel CL'de yasadigimiz gibi Sporting'den birbirinin kopyasi 3 gol yemeyeceksin. Bunlarin hepsi liyakatle ilgili olan seyler.
Artik romantizmi birakmak lazim. Simdi de Sergen Yalcin sesleri cikiyor. Harbiden akillanmayiz. Sanki onun doneminde PAOK ve Rio Ave'ye elenmedik, CL'de maclara berbat hazirlanip 0 puan cekmedik, kondisyon yukleyecegim diye 10. hafta 20 sakat verip ligden kopmadik. Buyuk sansla, muthis dis faktorlerle kazanilmis bir sampiyonluga kaniyoruz tipki Senol Gunes donemindeki gibi. Bir de Sergen Yalcin gelsin 10 hafta da onunla cope mi atalim yani. Artik Besiktas'in evladi falan istemiyorum. Adam gibi isini yapan, cesur liyakat sahibi teknik direktor ve ekibi istiyorum.

Dunku maci kazanamazdik belki eyvallah. Ama oyun olarak bu kadar ezilmemiz icin bir neden yok. Fenerbahce'yi yenemeyebilirsin, ama FB'yi durduracak, pozisyon bulacak plani sahaya surebilirsin. Nordsjaelland adamlara bunlari yaparken kadro kalitesiyle falan yapmadi. En azindan Dzeko'ya top aldirmayacak bir plan olabilir. En azindan Samet'in ustune oynanacak bir plan olabilir. Iki beki de ofansif oyuncudan bozma rakibini oradan zorlayabilirsin. Daha gider bu liste. Hicbir plan, organizasyon, dusunce yoktu. Sikici olan da bu zaten. Adamlar bizi kisisel yetenekle yenmedi, fizik gucle, oyunla, organizasyonla paramparca etti. Hala cikmis mactan sonra ik-mik ediyor. Geldiginden beri takima kattigi hicbir yenilik yok. Muleka'yi santrfor oynatti, sonradan anladik ki o da Cenk ve Aboubakar yok diye tesadufen olmus. Ciktigimiz dizilis yine 4-3-3. Oyuncu tercihleri yine ayni. Altyapi'dan kimse forma sansi bulamiyor. O zaman senin farkin ne? Madem Ghezzal Rashica sakat baska kanat oyuncusu yok, o zaman baklavali 4-4-2 dene mesela, gobegi kalabalik tut. Madem savunma'da sikinti var, bir mac da 3'lu deneyelim mesela. En azindan taktige organizasyona kafa yoracak, bunu bize gosterecek biri lazim saha kenarinda. Bu kisi Riza Calimbay degilse vakit harcamaya gerek de yok. Ayni seyleri deneyip farkli sonuc beklemek aptallik. Yerli antrenorlerin tamami aptal ve cesaretsiz iste. Neyin tartismasi bu hala anlamiyorum. Ne cektiysek sacma romantizm'den cektik zaten. Riza Calimbay o kadar Besiktas'liysa alsin kombinesini desteklesin tribunden. Besiktas kulubunde teknik direktor olmak bu kadar kolay, ucuz olmamali.

Çevrimiçi Monza

Gitmesi kalması gereken futbolcu listesi yapıyoruz sayfalarca. Bir arkadaşımız yazmış 'gitmesi gerekenler: hepsi' diye, ben de aynı fikirdeyim, keşke diyorum. Ancak gerçeklerin böyle olmadığını hepimiz biliyoruz. Bu kadar müsvetteden bir anda kurtulmak teorik olarak mümkün değil.

Her şeyden önce yeni yönetim bir zihniyet değişimi göstermeli. Mümkün olan en kısa sürede bir planı, bir sistemi olan yabancı bir TD ile ekibini bunların başına getirmeli. Yeni TD takımı tartıp, kadro dışı dahil tırpanı eline almalı. Alınacak TD, Avrupa ve G. Amerika'da futbolcu havuzuna hakim olmalı. 

Ancak bunu yapacak TD ü bulup, görevlendirecek futbol aklı S. Aybaba - F. Uçar mıdır, bilemiyorum, inşallah öyledir. Rıza hoca dahil bu ikisi iyi Beşiktaşlıdır, çocukluğumuzun kahramanlarıdır, o ayrı. Ancak artık bize dünyaya entegre olmuş belli bir sistemi olan ve medya şarlatanlarına karşı az da olsa daha şanslı olabilmesi için biraz da isimli bir yabancı TD lazım.

Yoksa içinde bulunduğumuz durum kaos, hasbel kader arada bir bi şampiyonluk, sonrasında uzun yıllar Ekim'de lige havlu atan bir takım döngüsünü seyretmeye devam edeceğiz gibi görünüyor.

Çevrimiçi Monza

Herkesin bakış açısı farklı olabilir, ben başından beri futbolcuların da (tabii ki hepsinin değildir ama önemli bir kısmının) gerek iyi çalışmayarak, gerek umursamayarak, gerek otoriteyi iplemeyerek, gerek gruplaşarak, gerek oynamayarak aynı oranda bu durumdan sorumlu olduklarını düşündüm.

Ante Rebiç (ki kesinlikle iyi futbolcuydu eskiden) geleli 5 ay oldu, tamam kötü çalıştırıldın da 30 dk koşacak kondisyona da mı çıkamiyorsun kardeşim. Cenk Tosun aynı şekilde, döneli kaç sene oldu arada bir gol atıyor herşey unutuluyor, 2-3 senedir bir defa 90 dk koşacak bir kondisyonu oldu mu. Ha birisi diyebilir ki 'bunları futbol bırakmış, sen koşmalarını bekliyorsun' saygı duyarım.

Dünkü maçta takım koşsa, mücadele etse, rakibe bassa, sonra da FB den 3 yese üzülürüz. Ama bu şekilde ne yaptığı belli olmayan ruhsuzlar topluluğunu görünce insan kahroluyor. Yani bu forma evinde, Avrupa'nın sıradan bir takımından 5 yemez yahu. Futbolcu tayfası çok büyük suçlu.

Tabii ki bu durum adını anmak istemediğimiz giden yönetimi ve hocayı zerre aklamaz.

Şenol Güneş efendi övünüyordu (bunu akşam Meleke de söyledi) 'ben transfere karışmam' diyordu. İyi halt ettin, bu kadar gereksiz takıma doldurulurken çıkıp konuşsaydın ya, deseydin ya bunlar benim istediğim adamlar değil deseydin ya.

Şenol Güneş, Çalımbay, Sergen Yalçın, F. Uçar, Aybaba bunların eline bir kağıt verilse ve PL den 50 tane futbolcu ismi yaz deseler yazamayacaklarına yemin edebilirim, ispatlayamam. Yıllarca kınadığımız ve arkasından teneke çaldığımız Ceyhun Kazancıyı bile ara duruma geldik.

İyi insan, iyi Beşiktaşlı romantizminden artık bir çıkabilmeyi başarmamız lazım, yoksa işimiz zor.

Çevrimiçi Monza

Burada yazan bilinçli kesim değil ama genel olarak taraftarımız da sorunlu. Önemli bir kesim Quaresma gelsin bizi kurtarsın kafasında. Ya adamın 41 yaşında olduğunun farkında değil büyük bölümü.

Rıza hoca olmadı, ki keşke olsaydı ama olması zaten mucize olurdu. Şimdi muhtemelen Sergen Yalçını isteyecek bizim taraftar.
Sergen'in şampiyon olduğumuz yılda tüm futbol alemine tek başına mesajları, basın toplantılarıyla çok değerliydi. Sırf bu sebeple bile, bence, şampiyonluğun mimarıdır. Ama bu, o şampiyonluğumuzun kuşun taşa çarpması olduğu gerçeğini değiştirmez. Bir daha olur mu, zor.

Sergen Yalçın övünerek diyor ki 'felanca cep telefonundan bana Ghezzal'in 5 sn lik klibini gösterdi, tamam bu adam gelsin dedim' diyor. Ben futbolcuyu bi bakışta anlarım diyor yani. Ya hocam sen BJK takımına hoca olacaksan PL yi veya göz önündeki liglerdeki oyuncuları zaten tanıyacaksın, maçları izleyeceksin, felanca adam benim sistemime uygun diyip bi köşeye not alacaksın. Bu işi biraz ciddiye alacaksın.

Larin'i diyor, adam yoktu mecbur sola koyduk, a bi baktık adam sol forvette iyi iş çıkartıyormuş. E hocam sen futbolcuyu bi bakışta anlıyodun, noldu, araştırmaya ihtiyacın yoktu. Larin'i anlamak için niye işin tesadüfe kaldı.

Ne diyelim, uzatmanın manası yok, üzüntüden Pazar Pazar sarıldık yazıya. Acaba milyonlarca euroyu alıp, bizim üzüldüğümüzün onda biri üzülüyorlar mıdır.

Çevrimdışı uğur07

riza hocayi da anlamiyorum. taktik uzmani değiliz ama takimin kurulusu boktan iste. bir degisiklik yap. ikili stoper sistemini uclu yap. tekli santrforu ikili yap. birseyler dene. bunlarla bu şekilde olmuyor iste. defansta bu sekilde cok aksiyoruz. amartey denen herif stoper falan degil. ya onu ya onanayi on libero gibi kullan uclu defansın onune at.

forvette tek basina ne cenk ne abubakar ne muleka olmuyor iste. ikili bir team yarat.

kanatta ne rebic ne ghezzal ne bakhtiyar olmuyor iste. kanat isini iptal et. rebic genis alanda patliyor. ikili forvete bagla. dar alanda vurusu duzgun top kaybetmiyor belki mulekanin folloslugunu kapatacak. onun dinamizminden faydalanip firsat bulacak.

rebic muleka yap. cenk muleka yap. cenk abubakar yap. kanat isini iptal et. rashica yi sag acik. bakhtiyari sol acik gibi 3-5-2 nin kanatlarinda degerlendir. masuakuya muhtac etme bizi.

yok arkadas yok yaratici bir cozum yok. ayni seyleri izleyip duruyoruz. at bu ikilinin arkasina oxlade i adam takımda futbolcuya benzeyen tek kisi. arkayi da gedson amir mi yaparsin gedson onana mi yaparsin. bir cozum bul.

Çevrimdışı uğur07

allahin emri mi bu 4 2 3 1 sistemi. bastan kurulsa adam gibi bir kadro olurdu. belki bu amartey onana uclu defansin ortasinda hafif onde olsa colley in agir olmasini necip in balta olmasini amorti edecek. bizi boyle mahcup etmeyecek. ayrica gedson iyi hos ama orta saha icin gerekli oyun aklina sahip degil. su an belki en son derdimiz gedson ama ideal bir orta saha da ona da bir bakmak lazım

[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2023, 13:41:20 uğur07 ]

Çevrimdışı uğur07

bence su ortamda yapilacak en duzgun is su ilk onbir olacaktir

Çevrimiçi Samet Demir

bence su ortamda yapilacak en duzgun is su ilk onbir olacaktir

Oyun kuramayan 3 stoper ile ne yapacağız sence. Bu 3 lü ile Mert pas rekoru kırar
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı uğur07

Şimdiki durumda da uzun top rekoru ve gol yeme rekoru kıracak. Artık hangisini arzu ederseniz

SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sinan23

Christophe Galtier gelsin. Arabistan da mutlumudur bilmiyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert, rıza ile olmayacağını söylüyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Mert, rıza ile olmayacağını söylüyor.

Bireysel olarak sorumluluktan bahsetmiş bence direk oyunculara serzenişte bulunmuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2023, 16:56:53 Sefa Kara ]

Çevrimdışı ankarakartal06

Allah aşkına sergen nedir ya  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Takim sakat diyorum kimse inanmıyor cümlesi nasıl bir ezikliktir ya

Çevrimiçi Samet Demir

Takim sakat diyorum kimse inanmıyor cümlesi nasıl bir ezikliktir ya
Hasan Başkanın tutumu herşeyi belli edecek, profesyonel mi duygusal mı göreceğiz. Aynı şey Feyyaz ve Samet Aybaba içinde geçerli.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/EKGedik/status/1733847589131366647

Sergen gelirse yanlış olur

bence ne başkanın ne de adalı'nın kafasında sergen işi yok, medyadaki kankaları zorla dayatmaya çalışıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

geçen yandaş tolga rıza hocayı konuk almış programda konuyu defalarca sergen'e getirmeye çalışyor, anladık ya yakın arkadaşsınız beşiktaş'a gelsin istiyorsun tamam (...)₇
bipbipbupbup

Etiketler: