Şuan sosyal medyayı bir taradım, ciddi şekilde bir soğuma var. Adalı kazanırsa; "30 yıllık takımımı bırakırım" diyenlerden tutunda "şehrimin takımını destekleme zamanı gelmiş" diyenlere kadar.... Yazık edecekler beşiktaşıma... Çok üzgünüm.
Lütfen "Serdal Adalı iyi beşiktaşlı", "En azından beşiktaşlı yönetecek" gibi klişeleri bırakalım. Beşiktaş düşmanı bir yapı var, beceriksiz liyakatsiz bir besiktas düşmanı kitle var ve bu kitlenin adayi Sayın Adalı. Matruşka benzetmesi kesinlikle nokta atışı. Necmi abi gibi optimist olabilsem keşke ama olamıyorum. Anlayın artık konunun Serdal Adalı ile alakası yok. Konu bu yapı ile alakalı.
beşiktaşı bırakmak o kadar kolaysa yada çocuğuna başka takım tut demek o kadar kolaysa zaten beşiktaşla bir bağın yok demektir o zaman kahrolmanada gerek yok
Çok kızgın olabiliriz ama ne söylediğimizi bilmemiz gerekiyor beşiktaş bu kadar kolay feda edilecek birşeyse zaten hiç konuşmayalım
Ben optimist falan değilim ya birşeyleri görmüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz arat kurtarıcı falan değil ben bu lafları çebi seçilirkende çok duydum etmeyin beşiktaş mahvolur dediğimde bana demediklerini bırakmadılar beşiktaş koca çınardır öyle başkanlarla falan devrilmez en fazla bir süre meyve vermeyi bırakır benim gördüğüm adalı ile arat arasında hiç bir fark olmadığı arat takmış basketbola sanki beşiktaşın başka sorunu yok gibi davranıyor adalıda iki yıldız alırım bütün sorunlar çözülür diyor ve bunlardan bir seçenek size mantıklı geliyor
Ben size söyleyeyim beşiktaşın şu anda kısa vadeli çözüme acil ihtiyacı var uzun vadeli planlar kısa vadeli sorunları çözmeden hayata geçirilemez denizi geçeyim derken su birikintisinde boğulup gidersin o nedenle aratın projelerine masal diyorum adalıda tribüne oynuyor ama bir gerçek var kısa vadede kulübü adalı yola koyar sıcak para akışını sağlar
Ben ortadayım iki adayıda uygun bulmuyorum ama ikisinede karşı değilim başkan seçilen kim olursa bekler faliyetlerini izlerim destekde veririm hata yaparlarsada hiç bir şey beşiktaştan daha değerli değil
Ben beşiktaşın ne hallerini gördüm ama hiç bir tönetim beni bu çebi dönemi kadar üzmedi ama pireye kızıp yorgan yakmam
Geldi beşiktaşa kabus yaşattı umarım yarında gidecek₁
Şu anda beşiktaş kendi iç siyasetini yaşıyor ve seçim dönemlerinde selam vermeyeceğin insanlarla bile aynı yolda yürümek zorunda kalırsın esas seçimden sonra koyacağın tavır önemli
Biraz olgun düşünün beşiktaş evlat gibi sen evladını istemediğin birileriyle görüşüyor diye evdenmi atarsın yanlış meslek seçti diye evlatlıktanmı reddersin hayır herşeyi sineye çeker durumu kurtarmaya çalışırsın sakin olmak önemli paniğe gerek yok savaşı güçlü olan değil paniğe kapılmayan kazanır