Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784037 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Herkesin hesaba katmadığı şey evet başkanı kongre seçer ama o koltukta oturmasını sağlayan taraftardır taraftarın istemediği başkan koltukta fazla oturamaz

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

adalı seçilirse felaket eksiyle başlayacak, bugün olanlar iyiye işaret değil diye düşünüyorum

taraftarın çoğunluğu da istemiyor, anç tarzı başarısızlıkta yine kongre yolları gözükür gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

adalı seçilirse felaket eksiyle başlayacak, bugün olanlar iyiye işaret değil diye düşünüyorum

taraftarın çoğunluğu da istemiyor, anç tarzı başarısızlıkta yine kongre yolları gözükür gibi
Adalı kendine yazık etti.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Herkesin hesaba katmadığı şey evet başkanı kongre seçer ama o koltukta oturmasını sağlayan taraftardır taraftarın istemediği başkan koltukta fazla oturamaz
Kongreye göre bugün seçim olsa ve Anç aday olsa yine seçilirdi. Seçime gelince de Anç nin ibra edilmesi v.s. Seçime gelen sayısını arttırdı, herkes hırslanmış. Seçmen sayısı ne kadar artarsa Aratın kazanma şansı da o düzeyde artar. Gerçi Adalı da kazansa işi zor artık. İki aday da büyük vaadler verdi, taraftarın da gözü biraz açıldı verilen vaadleri unutmayacaklar diye düşünüyorum. Umarım hayırlısı olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

adamların derdi cok kalmak değil ki zaten 1.5 sene sonra demiröreni getirmek.Adalı bir piyon görevi görüyor.Son hamleyi yapıp şah-mat diyecekler.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

tüm transferleri en sevdiği adamları şenol güneşin üstüne atıyorlar güneş niye çıkıp açıklama yapmıyor inkar etmiyor. Daha düne kadar bu adamları savunuyordu demek ki dedikleri doğru, Beşiktaş kimlere kaldı yarrabi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı İzmitlibjk

Adalının kazanması durumunda orta ve uzun vadede taraftar sayisinda ciddi düşüş öngörüyorum, bu yapı ile bu kulüp ilerleyemez. Taraftar anketinde %85 ile Arat öndeyken siz çebinin devamı olan yönetimi seçerseniz kusura bakmayin ama çok kişiyi kaybedersiniz. Ben dededen beşiktaşlıyım biz ölene kadar bu armaya gönül veririz, besiktasla yatar besiktasla kalkariz ama çocuğumun böyle bir yapının olduğu kulubu tutmasını istemem. Gözyaşlarına yazık olur, bu tipler için değmez, kongrede yaşananlar tam bir rezillikti.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Şuan sosyal medyayı bir taradım, ciddi şekilde bir soğuma var. Adalı kazanırsa; "30 yıllık takımımı bırakırım" diyenlerden tutunda "şehrimin takımını destekleme zamanı gelmiş" diyenlere kadar.... Yazık edecekler beşiktaşıma... Çok üzgünüm.

Lütfen "Serdal Adalı iyi beşiktaşlı", "En azından beşiktaşlı yönetecek" gibi klişeleri bırakalım. Beşiktaş düşmanı bir yapı var, beceriksiz liyakatsiz bir besiktas düşmanı kitle var ve bu kitlenin adayi Sayın Adalı. Matruşka benzetmesi kesinlikle nokta atışı. Necmi abi gibi optimist olabilsem keşke ama olamıyorum. Anlayın artık konunun Serdal Adalı ile alakası yok. Konu bu yapı ile alakalı.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 03:54:48 İzmitlibjk ]

Çevrimiçi Necmi

Şuan sosyal medyayı bir taradım, ciddi şekilde bir soğuma var. Adalı kazanırsa; "30 yıllık takımımı bırakırım" diyenlerden tutunda "şehrimin takımını destekleme zamanı gelmiş" diyenlere kadar.... Yazık edecekler beşiktaşıma... Çok üzgünüm.

Lütfen "Serdal Adalı iyi beşiktaşlı", "En azından beşiktaşlı yönetecek" gibi klişeleri bırakalım. Beşiktaş düşmanı bir yapı var, beceriksiz liyakatsiz bir besiktas düşmanı kitle var ve bu kitlenin adayi Sayın Adalı. Matruşka benzetmesi kesinlikle nokta atışı. Necmi abi gibi optimist olabilsem keşke ama olamıyorum. Anlayın artık konunun Serdal Adalı ile alakası yok. Konu bu yapı ile alakalı.
beşiktaşı bırakmak o kadar kolaysa yada çocuğuna başka takım tut demek o kadar kolaysa zaten beşiktaşla bir bağın yok demektir o zaman kahrolmanada gerek yok
Çok kızgın olabiliriz ama ne söylediğimizi bilmemiz gerekiyor beşiktaş bu kadar kolay feda edilecek birşeyse zaten hiç konuşmayalım
Ben optimist falan değilim ya birşeyleri görmüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz arat kurtarıcı falan değil ben bu lafları çebi seçilirkende çok duydum etmeyin beşiktaş mahvolur dediğimde bana demediklerini bırakmadılar beşiktaş koca çınardır öyle başkanlarla falan devrilmez en fazla bir süre meyve vermeyi bırakır benim gördüğüm adalı ile arat arasında hiç bir fark olmadığı arat takmış basketbola sanki beşiktaşın başka sorunu yok gibi davranıyor adalıda iki yıldız alırım bütün sorunlar çözülür diyor ve bunlardan bir seçenek size mantıklı geliyor
Ben size söyleyeyim beşiktaşın şu anda kısa vadeli çözüme acil ihtiyacı var uzun vadeli planlar kısa vadeli sorunları çözmeden hayata geçirilemez denizi geçeyim derken su birikintisinde boğulup gidersin o nedenle aratın projelerine masal diyorum adalıda tribüne oynuyor ama bir gerçek var kısa vadede kulübü adalı yola koyar sıcak para akışını sağlar
Ben ortadayım iki adayıda uygun bulmuyorum ama ikisinede karşı değilim başkan seçilen kim olursa bekler faliyetlerini izlerim destekde veririm hata yaparlarsada hiç bir şey beşiktaştan daha değerli değil
Ben beşiktaşın ne hallerini gördüm ama hiç bir tönetim beni bu çebi dönemi kadar üzmedi ama pireye kızıp yorgan yakmam
Geldi beşiktaşa kabus yaşattı umarım yarında gidecek₁
Şu anda beşiktaş kendi iç siyasetini yaşıyor ve seçim dönemlerinde selam vermeyeceğin insanlarla bile aynı yolda yürümek zorunda kalırsın esas seçimden sonra koyacağın tavır önemli
Biraz olgun düşünün beşiktaş evlat gibi sen evladını istemediğin birileriyle görüşüyor diye evdenmi atarsın yanlış meslek seçti diye evlatlıktanmı reddersin hayır herşeyi sineye çeker durumu kurtarmaya çalışırsın sakin olmak önemli paniğe gerek yok savaşı güçlü olan değil paniğe kapılmayan kazanır

Çevrimdışı Talisca1903

Kapkara Kartal iki tane adayımız var hangisi seçilirse seçilsin tam destek veririm hiç fark etmez
Şu zor zamanda aday olanlara biraz destek gerek mezmi

Adalı aday olmasaydı gördük işte kongreyi ANÇ yada Kocadağ kesin kazanırmış

Adalıyı tutan tarafa hain damgası yapıştırılıyor biraz dikkat
Yok takımı bırakırım felan hiç düşünme yürü hit kapı orada biz her türlü her yerde başkan kim seçilirse seçilsin destekleriz
Beşiktaş iddia malzemeniz değil sizin o olursa tutarım bu olursa bırakırım bunu diyenden zaten pek bir şeyde beklenemez

Çevrimiçi Samet Ç

Arat'ın başkan olmasını istiyorum ama maalesef Adalı seçilecek gibi hayırlısı.

Çevrimiçi murat

hayırlısının olmasını temenni ediyorum.keşke diğeri seçildi demeyiz ama sanki kimi seçsek farketmeyecek keşke diyeceğiz.fikret orman dönemi 7 senede 2 şampiyonluk ama her sezonundan razıyım.Beşiktaşın nasıl bir kulüp olduğunu ve olması gerektiğini gösterdi.tabi beşiktaş nezaman başarılı oluru da gösterdi.yönetiminin arkasında duran taraftar ve kongre varsa o yönetim başarılı olabilir.bu ikisinden biri veya ikisi yanınızda değilse ve içeride hainler varsa başarılı olamazsınız alaşağı edilirsiniz.

şimdi yapmamız gereken hangi başkan seçilirse arkasında durmak olmalı.inşallah hainlerin uzantıları görevde değildir diyerek bitireyim.

Çevrimdışı celiker1

Arat'ın başkan olmasını istiyorum ama maalesef Adalı seçilecek gibi hayırlısı.
Katılım on bini geçerse Arat kazanabilir. Misal benim full Adalı’ya gördüğüm derneğin birinde bile sabah görüştüğüm bir arkadaşım “Biz dernekten habersiz eşlerimizle dört kişi Arat’a vereceğiz”dedi.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ankarakartal06

adalı kazanırsa iyice soğurum takımdan hatta bırakma noktasına kadar giderim

Çevrimdışı BlackEagle16

Katılım on bini geçerse Arat kazanabilir. Misal benim full Adalı’ya gördüğüm derneğin birinde bile sabah görüştüğüm bir arkadaşım “Biz dernekten habersiz eşlerimizle dört kişi Arat’a vereceğiz”dedi.
Arat secilsin valla dün akşam arata yapilandan sonra seçilmesini kalben ruhen istiyorum seral adalinin en önce basket maçı izlediği stadda diğer başkan adayına yer yok cekiliyorsa kimse kusura bakmasın burada ayrımcılık var
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

Adalı seçilirse Beşiktaşı bırakırım diyenlerle FOPN diye bağırıp ANÇ getirenler aynı tayfa azalarak yok olmanız en büyük dileğim
Beşiktaş sizinle var olmadı kendinizi bir şey sanmayın şöyle sağdan sağdan devam edin

Çevrimiçi Samet Demir

Kapkara Kartal iki tane adayımız var hangisi seçilirse seçilsin tam destek veririm hiç fark etmez
Şu zor zamanda aday olanlara biraz destek gerek mezmi

Adalı aday olmasaydı gördük işte kongreyi ANÇ yada Kocadağ kesin kazanırmış

Adalıyı tutan tarafa hain damgası yapıştırılıyor biraz dikkat
Yok takımı bırakırım felan hiç düşünme yürü hit kapı orada biz her türlü her yerde başkan kim seçilirse seçilsin destekleriz
Beşiktaş iddia malzemeniz değil sizin o olursa tutarım bu olursa bırakırım bunu diyenden zaten pek bir şeyde beklenemez
Adalı zaten Anç zihniyeti kazansın diye aday oldu. Kendisine de yazıl etti.

Çevrimiçi Ravenman

Serdar Adalı utANÇ'ın devamıdır.

Şu an saat 12.00 ve kongre katılımı 4000'e ulaştı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Katılım nasıl, sahadan haber verebilecek olan var mı?

Çevrimiçi Samet Demir

Katılım nasıl, sahadan haber verebilecek olan var mı?
4bin civarı oy kullanmış 10bini geçecek diyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

süper haber, katılım ne kadar çok olursa dernek blok oylarının etkisi o kadar düşük olur.

Çevrimdışı ferdi1903

12 bini geçerse büyük ihtimal hasan başkan kazanır

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı İzmitlibjk

Taraftar Beşiktaşına sahip çıkıyor. İngiltereden hollandadan gelenler var bravo 👏

Çevrimdışı Sefa Kara

Etiketler: