Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785351 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş'lı Burak tüm Beşiktaş postlarını silmiş

Bu taraftar boşuna birine tepki göstermez.
şenol güneş kulübün kapısından giremeyecek adamı kaç kere başımıza musallat ettin. Mutlu musun
İspanyol Guti bile hala Beşiktaş formalı kapak fotoğrafını kullanıyor

https://twitter.com/GUTY14HAZ?t=jDsSFi-tcJ1tN7A3zAnHtw&s=09&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 18:44:10 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Hoş geldin atom karınca...

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

almancılar  avrupa görmenin avrupalı olmaya yetmediğini ziyadesiyle gösterdi
avrupalı olmak çokmu matah birşey hepsi faşist ve ırkçı avrupalı olmayanı insan olarak bile görmüyorlar aslında burak avrupalı olmuş bile diyebiliriz bak ırkçılığı öğrenmiş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bu takımla çok bir şey beklememek lazım ama buraktan kötü olacağını düşünmüyorum.
en azından cenkle falan uğraştırmaz bizi diye umuyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

almancılar  avrupa görmenin avrupalı olmaya yetmediğini ziyadesiyle gösterdi
Almanya'da doğdum büyüdüm ve halen Almanya'da yaşıyorum, bana Avrupa li olmak nasıl biseymis anlatır mısın??

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

en azından cenkle falan uğraştırmaz bizi diye umuyorum
cenkin krallığını yıkmak o kadar kolay olmaz

Çevrimiçi Necmi

Almanya'da doğdum büyüdüm ve halen Almanya'da yaşıyorum, bana Avrupa li olmak nasıl biseymis anlatır mısın??

aman siz avrupalı olmayın kardeşim

Çevrimdışı ferdi1903

avrupalı olmak çokmu matah birşey hepsi faşist ve ırkçı avrupalı olmayanı insan olarak bile görmüyorlar aslında burak avrupalı olmuş bile diyebiliriz bak ırkçılığı öğrenmiş
Çok şey yazarım Necmi abi ama burası yeri değil.

Çevrimiçi Necmi

Çok şey yazarım Necmi abi ama burası yeri değil.

kimi insan sadece bakar kimiside görür burda hepimiz görüyoruz zaten bize demokrasi dersi verip dünyanın birçok ülkesini katlettiler adınada demokrasi ve medeniyet götürüyoruz dediler dediğin gibi konuşacak çok şey varda biz sporda kalalım en iyisi

Çevrimdışı ferdi1903

aman siz avrupalı olmayın kardeşim
Abi ben üçüncü kuşağım bizim aileden, rahmetli dedem, babam, ben ve şimdi çocuklarım. Almanca ve kültürlerini çok iyi bilmeme rağmen iş hayatı devlet dairelerinde nasıl ayrımcılıklarla karşı karşıya kaldığımı ben bilirim, simdi burda işte şunu bunu yapatiniz için oluyor falan diyenler ve düşünenler olacaktır, hayır öyle değil işte 1-2-3 ve 4 nesil hemen hemen hep aynı sorunları çekti ve çekiyor. İstenilmeyen yabanci gurubudur Türkler. Kültür ve din olarak istenilmiyoruz bunun başka sebebi yok

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi ben üçüncü kuşağım bizim aileden, rahmetli dedem, babam, ben ve şimdi çocuklarım. Almanca ve kültürlerini çok iyi bilmeme rağmen iş hayatı devlet dairelerinde nasıl ayrımcılıklarla karşı karşıya kaldığımı ben bilirim, simdi burda işte şunu bunu yapatiniz için oluyor falan diyenler ve düşünenler olacaktır, hayır öyle değil işte 1-2-3 ve 4 nesil hemen hemen hep aynı sorunları çekti ve çekiyor. İstenilmeyen yabanci gurubudur Türkler. Kültür ve din olarak istenilmiyoruz bunun başka sebebi yok

birde düşün almanlar avrupada türkleri daha fazla kabul edebilmiş bir millet tahminim diğer ülkeler çok daha kötüdür

Çevrimdışı levitate

hasan arat tüpraş'ın sponsorluk parasından kesinti yaptığından bahsetti, cidden her gün ayrı bir rezalet patlıyor şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

les benjamins'in sahibi abi kartal yuvasından sorumlu olacakmış galiba ya da ben öyle anladım
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

hasan arat tüpraş'ın sponsorluk parasından kesinti yaptığından bahsetti, cidden her gün ayrı bir rezalet patlıyor şaka gibi
Dediğine göre 3 senelik Tüpraş anlaşması kırdırılmış

Çevrimdışı Sefa Kara

Dediğine göre 3 senelik Tüpraş anlaşması kırdırılmış

anç paralar nerdee ?!

Çevrimiçi Samet Demir

anç paralar nerdee ?!
Kendiside bilmiyordur ki :) Onanaları karıştırıp yanlış onanayı alan insandan ne bekliyorsun. Allahtan tutup Man. Unit.'daki kaleciyi alıp gelmedi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

anç paralar nerdee ?!
Onana amarty vs vs

Çevrimiçi murat

Ortama girince öz Beşiktaşlı dersiniz. ilk fırsatta Beşiktaşla olan resimleri silmiş. 38 yaşında ergeni hoca diye getirenlere yazıklar olsun.
bunun beşiktaşlılığı para kazandığı süreç ile sınırlı.

Çevrimiçi murat

Kendiside bilmiyordur ki :) Onanaları karıştırıp yanlış onanayı alan insandan ne bekliyorsun. Allahtan tutup Man. Unit.'daki kaleciyi alıp gelmedi
o kadar masum olduğunu düşünme.karadenizliyi para pul işinde kandırmak kolay değildir.

Çevrimdışı ferdi1903

Hasan arat çok iyi konuştu, ben ılımlı görmeye başladım

Çevrimdışı levitate

Hasan arat çok iyi konuştu, ben ılımlı görmeye başladım

ağzı felaket iyi laf yapıyor ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ağzı felaket iyi laf yapıyor ya
Projelerini açıklamak için diğer adayları neden bekliyor ki

Etiketler: