Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786821 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Bu yönetim içinden çıkacak birini destekleyecek kişi menfaatçidir,çıkarcıdır,BEŞİKTAŞ düşmanıdır 🦅🦅🦅 Çok şükür öyle çiğ insan yok çevremde ama yinede deklare ediyorum “Bu yönetim içinden çıkan birine destek veren olursa benimle dostluğunu kessin”diye.Göz göre göre kulübü ne hale getirip zindan ettiler hayatı bize,yatacak yeriniz yok!
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 12:13:42 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Erken hoca değişimi gelseydi kalan 3 avrupa maçını kazansak yola avrupada devam edebirdik.Gelecek yeni başkan takıma katılacak yeni hoca ve oyuncular ile başarı gelebilirdi ama yine her zaman ki en büyük Beşiktaş düşmanı ANÇ buna izin vermedi.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Besiktas/status/1722906736544162226
istifa etmese kovmayacaklar yani bir ayda ligide avrupayıda kaybettirdi dünüde bekledi son kurşunu sıkayım belki ölmemiştir diye

Çevrimdışı Akil Emre

istifa etmese kovmayacaklar yani bir ayda ligide avrupayıda kaybettirdi dünüde bekledi son kurşunu sıkayım belki ölmemiştir diye
Yaptıkları bir tane hayırlı iş yok, seçime kadar 4 maç Rıza hocaylailerledikten sonra ne olacak, mecburen yeni yönetim sene sonuna kadar Rıza hocayla devam eder, bizim yapılanma hayalleri de suya düşer.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1722708527758626915

aday oluyormuş bu arada
adalıyı sevsem de yanlış konuşmuş kendisi de yd ile çalıştı aday oldu, he bunlardan daha fazla faydalı transferleri oldu zamanında orası ayrı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Yaptıkları bir tane hayırlı iş yok, seçime kadar 4 maç Rıza hocaylailerledikten sonra ne olacak, mecburen yeni yönetim sene sonuna kadar Rıza hocayla devam eder, bizim yapılanma hayalleri de suya düşer.
boşver rızayla devam etmeseler ne olacak adamlar sergen diyor onunlamı yapacaklar yeni yapılanmayı rıza sergenden iyidir

Çevrimiçi Samet Demir

boşver rızayla devam etmeseler ne olacak adamlar sergen diyor onunlamı yapacaklar yeni yapılanmayı rıza sergenden iyidir
Abi neden biz seninle hep aynı şeyleri düşünüyoruz :) Geçen sene Şenol yerine Rıza hoca gelseydi bile bu durumda olmazdık. Yine dünkü maç geldi aklıma. Takımın kondisyonyiu neydi öyle geçen sene bekledik durduk Şenol hoca kampını yemiş futbolcu ve futbolunu görmeyi. Bu muydu yani? VI bu nedenle mi yedik :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/CokSevdikkBeAbi/status/1722918540066328920?t=kJxZZ3yWofakskMpyumXDA&s=19

İyi olur kötü olur bilemem ama olursa yuvamıza hoş geldin hocam. Çocukluğumun kahramını. Bende yerin hep ayrıdır. Şifo Mehmette aynı şekilde. Umarım başarılı olursun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ortama girince öz Beşiktaşlı dersiniz. ilk fırsatta Beşiktaşla olan resimleri silmiş. 38 yaşında ergeni hoca diye getirenlere yazıklar olsun.

Çevrimdışı mellfred

katılıyorum

Çevrimiçi levitate

zamanında şenol hoca kovulunca bunlar yeni hoca seçmesin burak devam etsin demiştim, bu kadar kötü olacağını bilmiyordum özür dilerim valla :D genç, avrupa görmüş diye farklı bir bakış açısı katabilir sandım ama düz adamcı kafasından devammış meğersem. o da yetmedi ergen gibi fotoğraf silmeler falan, hani kongre üyesiydin seviyordun bu kulübü?

bu karam tayfadan hoca çıkmaz zaten, istisna olarak arda şimdilik iyi gidiyor

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi neden biz seninle hep aynı şeyleri düşünüyoruz :) Geçen sene Şenol yerine Rıza hoca gelseydi bile bu durumda olmazdık. Yine dünkü maç geldi aklıma. Takımın kondisyonyiu neydi öyle geçen sene bekledik durduk Şenol hoca kampını yemiş futbolcu ve futbolunu görmeyi. Bu muydu yani? VI bu nedenle mi yedik :)
doğru tektir samet ondan olabilir

Çevrimiçi Necmi

Ortama girince öz Beşiktaşlı dersiniz. ilk fırsatta Beşiktaşla olan resimleri silmiş. 38 yaşında ergeni hoca diye getirenlere yazıklar olsun.
hayırdır burda iyi beşiktaşlı olduğunu savunanlar vardı

Çevrimdışı mellfred

zamanında şenol hoca kovulunca bunlar yeni hoca seçmesin burak devam etsin demiştim, bu kadar kötü olacağını bilmiyordum özür dilerim valla :D genç, avrupa görmüş diye farklı bir bakış açısı katabilir sandım ama düz adamcı kafasından devammış meğersem. o da yetmedi ergen gibi fotoğraf silmeler falan, hani kongre üyesiydin seviyordun bu kulübü?

bu karam tayfadan hoca çıkmaz zaten, istisna olarak arda şimdilik iyi gidiyor
almancılar  avrupa görmenin avrupalı olmaya yetmediğini ziyadesiyle gösterdi

Çevrimdışı sEuL

Serdal beyde aciklama yapmis bizi duzluge cikaracak hoca Sergen falan diye. Sergen Yalcin'i kurtarici olarak yada TD vaadi olarak goren herhangi bir baskan adayindan ben pek birsey beklemiyorum.

Bize isini ciddiye alan bir TD lazim, Sergen gelir 4 ay sonra beyefendinin cani sikilip antrenmanlara cikmaz. Bi bakarsin Sergen Yalcin Bodrum'da falan filan. Teknik taktik olaylarina hic girmiyorum bile, Sergen'in hoca oldugu donemdeki mac basliklari forumda halen duruyor - hepimiz sac bas yoluyorduk hep beraber burada. Mucize bir sampiyonluk alindi Sergen ile, adi ustunde mucize. Isimizi yine mucizelere birakacaksak, bizden bi cacik olmaz.

Çevrimiçi levitate

almancılar  avrupa görmenin avrupalı olmaya yetmediğini ziyadesiyle gösterdi
maalesef öyle ya, ders olsun diyelim
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

evine hoş geldin atom karınca.

https://twitter.com/Besiktas/status/1722975913472598464

hayırlı olsun, umarım beklentinin üstünde başarılı olur tekrardan hoca falan uğraştırmaz ne diyelim
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 19:23:36 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

hayırlı oldun, umarım beklentinin üstünde başarılı olur tekrardan hoca falan uğraştırmaz ne diyelim

bu takımla çok bir şey beklememek lazım ama buraktan kötü olacağını düşünmüyorum.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Etiketler: