Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785220 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı İzmitlibjk

Herkesin proje dedigi şeyi ben açıklıyım, madem kimse acik konusmuyor madem herkes vizyoner ben elimi taşın altına koyuyorum 😄 sosyal medyada proje diyenlerin yüzde 80i için soyleyecegim bunu keza genelleme yapmak yanlis olur.

Proje : kulubun transfer butcesi 10 milyon euro iken 40 milyon harcayabilecek, maas butcesini aşıp iki katına çıkabilecek, renkliler gibi her turlu hile hurdayi kullanabilecek, kurallarin yonetmeliklerin arka kapisindan dolasabilecek, ligi birinci sirada bitirme hedefiyle hicbir kanuna boyun egmeden calisabilecek, transfer yaparken gerek kendi cebinden gerekse diger yonetici ve besiktas buyuklerinin sahsi veya sahip olduklari markalar uzerinden sponsorluk adi altinda ödeme yapabilecek,  mhk ve tff uzerine baski ve kontrol olusturabilmek icin normalde sevmedigi bir siyasetciyle bile besiktasin menfaati icin yakinlik kurup fayda sağlayabilecek....

Daha sayıyım mı arkadaşlar? Bırakın şu proje muhabbetini. Mesela cikip deseki altyapidan her sene 2 oyuncu cikaracagiz ve altyapimizdan yetisen oyunculara minimum 10 milyon euro satis limiti koyuyorum ya oynatacagiz yada 10 uzerine satacagiz filan... Allah askina soyleyin boyle proje mi olur? Bu zaten olağan şeyler. Taraftar olarak öyle vasata alıştık ki olağan olması gereken şeylerin baskanin agzindan proje basligi ile soylenmesini bekliyoruz. Siz emin olup aklinizdaki projelerin hepsi hasan bey tarafindan gerceklestirilecektir. Soyledigi seyler tepki cekiyor ama farkindaysaniz hep akla gelmeyen farkli seylerden bahsediyor. Rica ediyorum artik "proje" kelimesini kullanmayin ya

Ben mesela direk beklenti mi soyluyorum her türlü zaten batığız madem batıyoruz o zaman adam akıllı batalım, ileri dörtlüde yani forvet, forvet arkası ve 2 kanat oyuncusunda tasarruf edilmesini istemiyorum, gerekirse butcenin 10 katina cikilsin farketmez. Takim gol atamadiktan sonra boş. 3 yer 5 atariz baska turlusu yok bu işin, futbol izlemek istiyorum gol gormek istiyorum
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2023, 15:02:04 İzmitlibjk ]

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bir sey daha eklemek istiyorum;

Basketbol sahamız ufak gelmeye basladı tüm sezon tam kapasiteyle oynuyoruz ve fazla olan bilet talebini karsilayamiyoruz, bakanligimizla iletisime gectik filanca adresteki araziyi 50 yilligina kiraliyoruz falanca marka sonsorlugunda 17 bin kişilik spor salonu insaa edecegiz, mevcut saha yıkılacak ve yerine 70 katlı residance yapılacak tüm bu projeler tamamlandiginda kulubumuzun basketbol subesinden gelirinin 20 katına cikmasini ongoruyor ve thy eulig baska olmak uzere tum turnuvalarda birinci sirada olmak istiyoruz.

Mesela ben buna benzer aciklamayi 2 sene icinden duymayi cok isterim. Cümlenin başına bakalım "tum sezon tam kapasite"
Baskanin proje uretebilmesi için camia olarak kenetlenmemiz ve her ihtimalde sonuna kadar destek vermeliyiz, büyümeyi hep birlikte basarabiliriz.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Hasan Arat'ı tanıdığım kadarıyla sonuna kadar destekliyorum. Beşiktaşa sınıf atlatabilecek bir başkan oldugunu dusunuyorum, bunu yaparken besiktas geleneklerine bagli kalacagina da hic suphem yok

Çevrimiçi Necmi

Daha önce atmıştım tekrar atayım.

Yurt içi ; (siyasi olarak en güçlü rte ile iyi bir dostluğu var.Bu bylokcu badem bıyığı ve fedöncü hakemlerini korkutur.)

Yurt dışı ; (psg başkanı aynı zamanda beinsports sahibi ile yakın arkadaş) (

Chelsea başkanı ile de yakın arkadaş.

Ne kadar güçlü olduğunun kanıtı :)

Ben adamın gücünü gerek yurt dısı gerek yurt içi istediğim hocayı getiririm demesinden anlayabiliyorum.

Anç Beşiktaşa demir verdide noldu başımızın etini yedi durdu yıllarca.

Daha iyi bir aday varsa ona oy verelim şuan için 2 tane aday var röpteşambıra oy vermeyeceğimize göre !
bu yazdıklarına kendin inanıyormusun bu güne kadar korkmadan at koşturan tff arat geldi diyemi korkacak tff dediğin gibi diyelim bu bir ulusal sorunken ses çıkartmayan devlet arat ve beşiktaş içinmi ses çıkaracak hayal dünyasında yaşama sana basit bir soru sordum bu kadar gücü vardıda 18 yıldır neden kullanmadı beşiktaşın hiçmi yardıma ihtiyacı olmadı beşiktaşın kapısının önünden geçmedi üstelik biz himmetle başarı bekleyecek bir kulüp değiliz zaten haftalardır kıvranıyorsun bunun için bende açık söylemeye zorladım seni
Sana üzülerek söyleyeyim sırf arata oy vermemek için röptüşambıra bile oy verecek çok kongre üyesi tanıyorum arat iyi biri olabilir beşiktaş için çok şeyde yapabilir lakin önce kongreyi alması gerekiyor bakalım göreceğiz
Beşiktaş için en hayırlısı neyse o olsun en azından kalbi beşiktaş için atan biri başkan olsun hatada yapsa kabul edilir oluyor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Daha önce atmıştım tekrar atayım.

Yurt içi ; (siyasi olarak en güçlü rte ile iyi bir dostluğu var.Bu bylokcu badem bıyığı ve fedöncü hakemlerini korkutur.)

Yurt dışı ; (psg başkanı aynı zamanda beinsports sahibi ile yakın arkadaş) (

Chelsea başkanı ile de yakın arkadaş.

Ne kadar güçlü olduğunun kanıtı :)

Ben adamın gücünü gerek yurt dısı gerek yurt içi istediğim hocayı getiririm demesinden anlayabiliyorum.

Anç Beşiktaşa demir verdide noldu başımızın etini yedi durdu yıllarca.

Daha iyi bir aday varsa ona oy verelim şuan için 2 tane aday var röpteşambıra oy vermeyeceğimize göre !
dediğin şekilde olsa murat sancak adana ile şampiyon olması lazımdı veya demirören bizimle şampiyonluklar yaşamalıydı. Senin dediğin mantığı fikret orman ilk geldiğinde 1453 Beşiktaşlılar diye bir topluluk çıkmıştı o düşünce olmuş tam 😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

bu yazdıklarına kendin inanıyormusun bu güne kadar korkmadan at koşturan tff arat geldi diyemi korkacak tff dediğin gibi diyelim bu bir ulusal sorunken ses çıkartmayan devlet arat ve beşiktaş içinmi ses çıkaracak hayal dünyasında yaşama sana basit bir soru sordum bu kadar gücü vardıda 18 yıldır neden kullanmadı beşiktaşın hiçmi yardıma ihtiyacı olmadı beşiktaşın kapısının önünden geçmedi üstelik biz himmetle başarı bekleyecek bir kulüp değiliz zaten haftalardır kıvranıyorsun bunun için bende açık söylemeye zorladım seni
Sana üzülerek söyleyeyim sırf arata oy vermemek için röptüşambıra bile oy verecek çok kongre üyesi tanıyorum arat iyi biri olabilir beşiktaş için çok şeyde yapabilir lakin önce kongreyi alması gerekiyor bakalım göreceğiz
Beşiktaş için en hayırlısı neyse o olsun en azından kalbi beşiktaş için atan biri başkan olsun hatada yapsa kabul edilir oluyor

Fener hükümet ile arası açık olmasın rağmen lobisi var ezilmiyor güçten korkmak deniyor buna.Bylokcu gs,fb'ye davrandıgı gibi mi davranıyor bize cvp :Hayır çünkü gücün yok.Evet tam olarak gücten korkar bu bylokcu başkan ve hakemleri.Bir telefon gelir hop oturup hop kalkar emirle calısırlar.

Şimdiye kadar nerdeydi demişsin hep buralardaydı görmemişsiniz demek ki.

kongrede renkli ağırlık klübü içten fethettiler o yüzden demirören gibi bir zat suan başkan olsun misal onu seçerler halen adamları duruyor hasan arat seçilince bu renkli kongre üyelerini klüpten ihraç gerekecek.

Adamın mottosu Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetecek şuan ki ts'li ançtan daha kötü olmayız herhalde.

Çevrimdışı Sefa Kara

dediğin şekilde olsa murat sancak adana ile şampiyon olması lazımdı veya demirören bizimle şampiyonluklar yaşamalıydı. Senin dediğin mantığı fikret orman ilk geldiğinde 1453 Beşiktaşlılar diye bir topluluk çıkmıştı o düşünce olmuş tam 😂

murat sancak adana ile şampiyon olamaz anadolu takımı ama lobisi bizden güçlüdür emin ol adana demirspor kadar bile lobimiz yok :) Siyasi ayağı güçlü çünkü bu devide para güç demektir,bir de tanınmış çevren varsa ki var adamın çevresi bir telefonla hoca da indirirsin Beşiktaşın hakkını yemeye cesaret edemezler ederlerse bir telefon ile orayı da hızaya çektirebilirsin yukardan emir gelir :) Demirören bizdeyken garibandı siyasi ayağı bu kadar yoktu şuan gelse oda etkili olur.Size örnek veriyorum hakemler ağır gs'li mhk başkanı gs'li ama yine feneri doğrayamıyorlar hakemler sizce neden ? Koç ailesi ali koç güc korku bunları acıklamak zorunda kalmak çok üzücü mantıklı düşünen insanlar bunları farketmesi lazım kendisi.1453 Beşiktaşlılar toplulugu 1 maçlık çıkıp bize 5 maç ceza aldırmıştı buna truva diyoruz.gs maçı.Beşiktaş içinde kongre üyeleri böyle renklilerden olusmus durumda o yüzden rekor katılım gerekiyor gerçek Beşiktaşlılar gidip oy kullansın.

Beşiktaşın hakkı yendikten sonra yapılan açıklama şöyle olursa parmakda sallarlar hakkını da yerler ensene vurup puanını da alırlar.

[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2023, 19:49:41 Sefa Kara ]

Çevrimiçi Samet Demir

Fener hükümet ile arası açık olmasın rağmen lobisi var ezilmiyor güçten korkmak deniyor buna.Bylokcu gs,fb'ye davrandıgı gibi mi davranıyor bize cvp :Hayır çünkü gücün yok.Evet tam olarak gücten korkar bu bylokcu başkan ve hakemleri.Bir telefon gelir hop oturup hop kalkar emirle calısırlar.

Şimdiye kadar nerdeydi demişsin hep buralardaydı görmemişsiniz demek ki.

kongrede renkli ağırlık klübü içten fethettiler o yüzden demirören gibi bir zat suan başkan olsun misal onu seçerler halen adamları duruyor hasan arat seçilince bu renkli kongre üyelerini klüpten ihraç gerekecek.

Adamın mottosu Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetecek şuan ki ts'li ançtan daha kötü olmayız herhalde.

Fener ezilmiyor ama kendilerine göre ezilmiyor. En son şampiyonluğunu sorsam hatırlamazsın :)

Burada Hasan Arata muhalefet edilmiyor daha çok insanlar Anç de yaptığı hatayı yapmak istemiyorlar. Hasan Arar naif bir insan, üslubu yerinde bunlae olumlu ama yanında kimler olacak, hoca tercihi nedir, alt yapı durumu ne olacak. Oyuncu tercihleri nasıl olacak. Sportif direktör konusunda düşüncesi ne? Taraftarın asıl merak ettiği konularda neredeyse hiç açıklama yapmadı. Yanına güçlğ isimler alır, projelerini de sunarsa taraftar zaten kendisine meyilli. Seçimi de rahatlıkla kazanır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Fener ezilmiyor ama kendilerine göre ezilmiyor. En son şampiyonluğunu sorsam hatırlamazsın :)

Burada Hasan Arata muhalefet edilmiyor daha çok insanlar Anç de yaptığı hatayı yapmak istemiyorlar. Hasan Arar naif bir insan, üslubu yerinde bunlae olumlu ama yanında kimler olacak, hoca tercihi nedir, alt yapı durumu ne olacak. Oyuncu tercihleri nasıl olacak. Sportif direktör konusunda düşüncesi ne? Taraftarın asıl merak ettiği konularda neredeyse hiç açıklama yapmadı. Yanına güçlğ isimler alır, projelerini de sunarsa taraftar zaten kendisine meyilli. Seçimi de rahatlıkla kazanır.

Güçlü başkanlar aday olsun serdal bey de aday olacakmış işler şimdi değişir.

Serdal Adalı
Hasan Arat
Röpteşambır

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Allah cezanı versin şenol güneş oyuncular ayakta duramıyor inşallah bir daha hiçbir takım çalıştırmazsın lanet olsun sana
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu Afrikalı oyuncu topluluğu lucescu açıklama yaptı diye gol sonrası adama hareket yaptılar. Bizim hocamız ise tayfur'a kendi oyuncusu diyip baillye başka takım oyuncusu gibi davranması buraya geleceği belliydi...
Sadece Beşiktaş

Mesela bu yönetimi ibra eden kongre üyeleri de haindir

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

anç adaylığına karar verecek diye kongre şu ayın sonuna kaldı şaka gibi ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

maçta şenol güneş tezahüratı hiç yapılmadı şenolsporlular üzgün
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

anç adaylığına karar verecek diye kongre şu ayın sonuna kaldı şaka gibi ya
Yav adamın hala umudu var. Takım biraz iyi gitse direk adaylığını koyacak. Allah bildiği gibi yapsın. Maç başladığından beri beddua ediyorum. Geçen seneden beri ilk defa bu kadar sinirlendim. Burak kim ya takımın başına koyuyorsun. Utanmaz herifler. Allahlarından bulsunlar. İşleri rast gitmesin. İyice mahalle amcalarına çevirdiler beni.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANÇ tam bir Beşiktaş düşmanıdır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

yüzlerce milyon  transfer, yüzlerce milyon maaş onbinlerce kombine milyonlarca taraftar devasa organizasyonlar
doktorlar fizyoterapistler antrenörler altyapı hocaları binlerce kulüp çalışanı malzemecisi aşçısı muhasebecisi alt yapı tesisleri dernekler oyuncu seçmeleri yüzlerce mağaza, binlerce çalışanı
şikelere bulaşmış her puan için bir birini vuran rakipler, onlara karşı canhıraş mücadele eden sosyal medya kullanıcısı, ekran başında ağlayan küçük taraftarlar…  ve hepsinin başında
burak yılmaz

Çevrimdışı mellfred

Tercihim bu işin uzmanı Almanlar

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
bana kalırsa bodo’yı komple alsınlar td’sinden
oyuncusundan malzemecisine doktoruna başkanına kadar
rebiç amartey raşitha pahasına alınır hepsi

Çevrimdışı zubeyirbaya

yönetim çekilirken her yeri yakıp yıkan yunan ordusu gibi gidiyor maşallah

Çevrimiçi Necmi

yönetim çekilirken her yeri yakıp yıkan yunan ordusu gibi gidiyor maşallah
çekilmeden öncede yakıp yıkıyordu daha geldikleri gün belliydi

Çevrimdışı underworld

bune la bu adam 90lı yıllarda kalmış yok bjk tvyi açmak filan
90 lı yıllar cümlen o kadar doğru ki...
Kötü günler geride kalmayacak gibi.

Çevrimiçi tolga1903

Burak yılmaz senin onurun gururun yok mu hala şu takımın başında maça çıkıyorsun? Irkçılık yaptığın adamı ilk 11'de başlatacak kadar rezil birisin sen

Çevrimdışı levitate

Yav adamın hala umudu var. Takım biraz iyi gitse direk adaylığını koyacak. Allah bildiği gibi yapsın. Maç başladığından beri beddua ediyorum. Geçen seneden beri ilk defa bu kadar sinirlendim. Burak kim ya takımın başına koyuyorsun. Utanmaz herifler. Allahlarından bulsunlar. İşleri rast gitmesin. İyice mahalle amcalarına çevirdiler beni.
gs ya da deplasmandaki bodo maçından puan alsaydık banko aday olacaktı zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ah gazi paşam ne ülkene ne de takımına sahip çıkabildik, üzücü
bipbipbupbup

Etiketler: