Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 788851 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Valla yeter artık benim bu yönetimdeki hiçbir kişiyi 1 dk bile görmeye tahammülüm kalmadı, Anç veya Emre kocadağa oy verecek kişilerin Beşiktaşlılığı sorgulanır. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Sefa Kara

Aslında tam olarak Hasan Arat eleştirmek değilde, sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz diyelim. Fikret Ormandan sonra sorgusuz sualsiz Ançye sarıldı taraftar. Yine aynı tablo olmasın. Şahsen benim korkum o.

Benimde sana kötü bir haberim var. Twitterın kaanaat önderleri olan haşmetli büyük abilerde Emre Kocadağı destekliyor.

orası öyle de daha adam hiçbir şey açıklamadı direk hemen eleştirmek ne kadar doğru ? projeler nerde neden açıklamadı vs filan.

Çevrimiçi Samet Demir

orası öyle de daha adam hiçbir şey açıklamadı direk hemen eleştirmek ne kadar doğru ? projeler nerde neden açıklamadı vs filan.
Açıklaması lazım işte, aslında burada eleştir Hasan beyden çok onu sorgusuz destekleyenlerde. Önce tüm adaylar belli olsun, vaadlerini görelim ona göre karar verelim. En mantıklısı bu olur. Birde twitter tayfa açık şekilde Hasan Aratı eleştirip Emre Kocadağ güzellemelerine başladı bile.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ahmet Nur Çebi: “Bence yüzde 98 şampiyonuz.”
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Bu açıklama hepimizin içine su serpti.

Çevrimiçi Necmi

Valla yeter artık benim bu yönetimdeki hiçbir kişiyi 1 dk bile görmeye tahammülüm kalmadı, Anç veya Emre kocadağa oy verecek kişilerin Beşiktaşlılığı sorgulanır. Hakkımızda hayırlısı olsun.
yanlış bir kelime bu
Beşiktaşlı beşiktaşa kimin menfaati olacağını düşünüyorsa onu destekler herkes senin gibi düşünmek zorunda değilki benimde tahammülüm yok üstelik en başından beri yoktu ama bu beşiktaşlılara mahalle baskısı yapma gerekçesi olamaz fikrini söyler eleştirini yaparsın kararıda insanların kendisine bırakırsın zamanında istemiyordum bu olacakların hepsinide öngörmüştüm ama seçildi başkan oldu bu güne kadar destekleyenlere siz beşiktaşlı değilsiniz demedim forumda herkes çebiyi destekliyordu insanların fikrine saygı duymak lazım bence savunanda savunduğunu söyleyebilmeli gelecek olan başkanın isim önemli değil daha iyi olacağının garantisi varmı herkes zar atıyor ya tutarsa diye yarın senin desteklediğin kişi bu durumu yaşatırsa insanların senin beşiktaşlılığını sorgulama hakkı olurmu

Çevrimiçi Necmi

beşiktaş başkanı bence demez şampiyonluğa inanıyorsa şampiyon olacağız der ne yüzde koyar nede bence der bu kelimelerden biri bile cümlede geçiyorsa ben mecburiyetten sallıyorum siz inanmayın demek oluyor beşiktaş adına konuşamayan aciz bir başkan var koltukta birisinin öğretmesi gerekiyor beşiktaş başkanın ağzından çıkan her kelime beşiktaşın ağzından çıkar beşiktaş başkanı birey değildir

Çevrimdışı Akil Emre

yanlış bir kelime bu
Beşiktaşlı beşiktaşa kimin menfaati olacağını düşünüyorsa onu destekler herkes senin gibi düşünmek zorunda değilki benimde tahammülüm yok üstelik en başından beri yoktu ama bu beşiktaşlılara mahalle baskısı yapma gerekçesi olamaz fikrini söyler eleştirini yaparsın kararıda insanların kendisine bırakırsın zamanında istemiyordum bu olacakların hepsinide öngörmüştüm ama seçildi başkan oldu bu güne kadar destekleyenlere siz beşiktaşlı değilsiniz demedim forumda herkes çebiyi destekliyordu insanların fikrine saygı duymak lazım bence savunanda savunduğunu söyleyebilmeli gelecek olan başkanın isim önemli değil daha iyi olacağının garantisi varmı herkes zar atıyor ya tutarsa diye yarın senin desteklediğin kişi bu durumu yaşatırsa insanların senin beşiktaşlılığını sorgulama hakkı olurmu
Abi yanlış anlaşılmak istemem ama bu kadar yaşanılandan sonra, aklı selim Beşiktaşlı kimse bu ekibe oy veremez, yıprandık resmen. Benim derdim Beşiktaş, üzerimizdeki kara bulutlar dağılsın istiyorum, tabiki de gelenin başarı garantisi olmaz, ama bu ekibin yaptıkları yapacaklarının garantisi olduğu için gitmeleri lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Çoktan isimler arasında taşını elin altıma koyan canı yanan tek zarara uğramış adam Serdal Adalı bence şu anda en uygunu o

Çevrimiçi Samet Demir

Çoktan isimler arasında taşını elin altıma koyan canı yanan tek zarara uğramış adam Serdal Adalı bence şu anda en uygunu o
Kesinlikle abi. O kadar şey yaşadı adamın tek bir serzenişi de olmadı. Hasan Arat birlikte çalışmak istediğini söyledi geçen günlerde.

Benim korkum ise twitter abileri şuan yoğun şekilde Emre Kocadağı destekliyor ve başkan olursa hiç şaşırmam. Son 2 gecedir yayınlara ne zaman girsem sürekli Kocadağ güzellemesiyle karşılaşıyorum. Seneryosu da aynı Anç'nin gelişi gibi. Sözde Kocadağ yönetim içerisinde sürekli Anç' ye muhalefetmiş.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2023, 20:00:33 Samet Demir ]

Çevrimiçi murat

Desene emre kocadağ da anç ye ahmet nur lupen diyecek.

Çevrimiçi gokhans

yanlış bir kelime bu
Aslında senin dediklerin yanlış bence. Anç ve ekibindene oy veren adam beşiktaş menfaatini düşündüğü için değil kendi menfaatini düşündüğünden verir. Senin söylemeye çalıştığın o saf kitle, kongrede anç veya kocadağ’a oy kullanacak kitlenin %5’ini geçmez belkide yoktur bile. Mamalanan derneklerden, kendi elleriyle kongre üyesi yaptıkları insanlardan yada seçim sonuna vaatte bulunduklarından asıl oyu alacaklar. Bir beşiktaş taraftarının, beşiktaş menfaatine inanarak anç’e oy vermesi mantıklı geliyor mu sana? :) mesela çarşı’nın o tribün abileri, demirören’i ibra için el kaldırdıklarında beşiktaş menfaatinimi düşündüler sence?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Kesinlikle abi. O kadar şey yaşadı adamın tek bir serzenişi de olmadı. Hasan Arat birlikte çalışmak istediğini söyledi geçen günlerde.

Benim korkum ise twitter abileri şuan yoğun şekilde Emre Kocadağı destekliyor ve başkan olursa hiç şaşırmam. Son 2 gecedir yayınlara ne zaman girsem sürekli Kocadağ güzellemesiyle karşılaşıyorum. Seneryosu da aynı Anç'nin gelişi gibi. Sözde Kocadağ yönetim içerisinde sürekli Anç' ye muhalefetmiş.

Beşiktaş görünümlü ajan muhabirler isim vermeye gerek yok.Emre kocadağ güzellemesi yapıyorlar hemen hergün.

Anç ben olmasamda uzaktan emre kocadağ ile bitirmeye devam edeceğim diyor :akuma:

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Necmi

Aslında senin dediklerin yanlış bence. Anç ve ekibindene oy veren adam beşiktaş menfaatini düşündüğü için değil kendi menfaatini düşündüğünden verir. Senin söylemeye çalıştığın o saf kitle, kongrede anç veya kocadağ’a oy kullanacak kitlenin %5’ini geçmez belkide yoktur bile. Mamalanan derneklerden, kendi elleriyle kongre üyesi yaptıkları insanlardan yada seçim sonuna vaatte bulunduklarından asıl oyu alacaklar. Bir beşiktaş taraftarının, beşiktaş menfaatine inanarak anç’e oy vermesi mantıklı geliyor mu sana? :) mesela çarşı’nın o tribün abileri, demirören’i ibra için el kaldırdıklarında beşiktaş menfaatinimi düşündüler sence?
peki anç nin ne olduğu belliyken ikinci kez seçim kazanmasına ne diyorsun biz yanlış tercihleri her zaman yapıyoruz taraftarımız koyun gibi birinin peşine takılıp gidiyor asla oturup düşünüp değerlendirme yapmıyor taraftar böyleyken kongre üyelerinin farklımı olacağını düşünüyorsun evet mamalanöış olanlar illaki vardır ama onların seçime oy olarak etkisi olmaz 35 bin üye var sorun koyunlarda o mamalanmışların peşine takılıp gittiği için koyun dersin kukla dersin kendilerini düşürdükleri durum bu ama beşiktaşlı değil denmez çebi en başta adayken ne olduğu belliydi burda çok söyledim bunu ama büyük çoğunluk alkış tuttu kongre büyük çoğunlukla seçti o zaman sizin düşüncenize göre haraket etsem benim dışımda beşiktaşlı yok
O iş dediğiniz gibi değil sana göre başarısızdır ama başkası başarılı bulur bana göre beşiktaşlı bile değiller ama iş beşiktaşın oyunun satılık olduğuna gelince ben buna katılmam içlerinde illaki satılık vardır ama seçim sonucunu belirleyen beşiktaşlı oyudur sorunda burda zaten o beşiktaşlılar oyunu kullanırken kendi aklı ve vicdanına değilde üç beş dingilin lafına bakıyor yada aday olmadığı için kafasına yatmasada daha fazla artısını gördüğüne veriyor ciddi birkaç rakip yarışsında işde o zaman beşiktaşın gerçek oyunu görüp yargı koyarız
Beşiktaş kongresi dediğin senin benim gibi beşiktaşlılardan oluşuyor aramızda bir çok kongre üyesi var sen oyunu satarmısın hiç sanmam ama yanlış bir adaya verebilirsin bunun için suçlanırmısın çebiyi savunan bir sürü insan var kimsede satın almış falan değil sadece doğru buluyorlar yaptıklarını suçlayamazsın çebi gelirkende ben aynısını hissediyordum beşiktaşın dibe vuruşuna oy kullanıyorlar diye düşünüyordum ama hiç kimseyide beşiktaşa ihanet ediyor diye suçlamadım bir düşüncenin yanlışlığı doğruluğu çoğunluk tarafından yaşanmadan görünmüyor
Çebi beşiktaşı anadolu takımı yapar dedim burda ama beni fo cu ilan ettiler şimdi ne değiştide çebiye oy verecek olan beşiktaş düşmanı ilan ediliyor

Çevrimiçi kartalizma190399

Su secim olayindaki davranis da adamin yonetim seklinin tam ozeti vallahi.
Plan program 0, liyakat 0, tamamen sacma sapan sonsuz bir bekleme ve kamuoyuna gore son anda karar verme.
Ama kararin arkasini doldurabiliyormusun? Yok.
Bos bos isler. Besiktas baskani adayi ol veya olma, ama planini programini yaparsin, durum degerlendirmesi yaparsin, aciklarsin fikirlerini yapmak istediklerini aday olursun arkadas.
Besiktas baskani kamuoyunu beklemez, kamuoyunu olusturur. Bildigin haftalik mac skoruna gore aday olacak veya olmayacak bir Besiktas baskani var, saka mi bu?
Ben kufure karsiyim, eyvallah, ama oyle bir davraniyor ki insanlarda baska secenek birakmiyor. 30.000 kisinin istifa bagirisina kulak vermezsen onlarin da baska caresi olmaz bir sonraki adimi atarlar. Insan biraz da sucu kendisinde arayacak.
Ben vallahi billahi cok sikildim artik. Bu bagnazliktan, liyakatsizlikten, orumcek kafaliliktan cok sikildim.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1720730448660156636

adalı-arat işi pozitif olur gibi, kazanma şansı yüksek
Adalı yönetim tarzı pek yeni nesil tayfanın beğendiği şekil değil ama adam Kapkara Kartal bedelse ödedi bağışsa yaptı bir hak varsa benim Adalıdan yana

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1720498721413079070?t=JdlJvHnXyY61hFoK_aD9rg&s=19

alzaymır,demans belirtileri göstermiyorsa en son milli takımda gösteriyordu her zaman iş yapar lucescu Türkiye liginide biliyor nasıl işlediğini vs.

olmazmış yaşına bakmadım 78 yaşında bu adamın üstüne sistem kurulmaz daha genç biri lazım.Yaşını bilmiyordum.

Çevrimiçi Samet Demir

alzaymır,demans belirtileri göstermiyorsa en son milli takımda gösteriyordu her zaman iş yapar lucescu Türkiye liginide biliyor nasıl işlediğini vs.

olmazmış yaşına bakmadım 78 yaşında bu adamın üstüne sistem kurulmaz daha genç biri lazım.Yaşını bilmiyordum.
Babası sportif direktör, oğlu teknik direktör :)

Çevrimdışı Talisca1903

Luce bu şu Kievi bile belli bir oyunda oynatabiliyor oğluyla gelsin işte

Çevrimiçi murat

Zorlu fikstür devam ediyor.maç deplasmanda rakipte bizden çok kuvvetli bir takım.mağlubiyet normal.şenol hocam gelse de seri yapsak!

Çevrimiçi murat

Takımdaki oyuncuları da parlatır hemde.sayedinde ne satışlar yaptık ,o olmasaydı şampiyon olamazdık.

Etiketler: