Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 789190 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı levitate

fanatik Fenerli adamdan alıyoruz haberleri bunlara gün doğdu

diğerleri yalakalığı bıraksın haber yapsınlar o zaman :D seçime 20 gün falan kalmış muhabirler daha yeni yeni yönetim eleştiriyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

emre kocadağ ne arkadaş ya. bizim derhal büyük bir kurumu ve gücü temsil ettiklerinin bilincinde bir yönetime ihtiyacımız var. daha kendi camiasıyla iletişim kurmayı başaramayan geçmiş yönetimin herhangi bir kalıntısından bize fayda gelmez.

hasan aratta en azından takımın imajına verdikleri hasarı onarabilecek bir görüntü var. daha somut projeler koymalı elbette onu da eksik görüyorum ama kocadağ gibilere göre en azından daha derli toplu duruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

emre kocadağ ne arkadaş ya. bizim derhal büyük bir kurumu ve gücü temsil ettiklerinin bilincinde bir yönetime ihtiyacımız var. daha kendi camiasıyla iletişim kurmayı başaramayan geçmiş yönetimin herhangi bir kalıntısından bize fayda gelmez.

hasan aratta en azından takımın imajına verdikleri hasarı onarabilecek bir görüntü var. daha somut projeler koymalı elbette onu da eksik görüyorum ama kocadağ gibilere göre en azından daha derli toplu duruyor.
Benim hiç birinden umudum yok açıkçası. Taraftar olarakda yönetime mualif kişiler olarakda yeterli tepkiyi veremedik. Vermiş olsaydık şimdiye kadar çoktan seçim olurdu. Kimisi cebini düşünüyor, kimisi hatır gönül işi derdinden. Olan sen ben gibi taraftara oluyor işte. Burada kendimizi parçalıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Benim hiç birinden umudum yok açıkçası. Taraftar olarakda yönetime mualif kişiler olarakda yeterli tepkiyi veremedik. Vermiş olsaydık şimdiye kadar çoktan seçim olurdu. Kimisi cebini düşünüyor, kimisi hatır gönül işi derdinden. Olan sen ben gibi taraftara oluyor işte. Burada kendimizi parçalıyoruz.
Tepki veremedik değil stad küfür ediyor bu yönetim Beşiktaşlılık hasletinden o kadar uzak ki Başkana küfür edilebilecek bir ortama nasıl geldik istifa edip gidelim demekten uzak
Tepki sorun değil bunlar için kongrede işleri bitecek ama

Çevrimiçi Samet Demir

Tepki veremedik değil stad küfür ediyor bu yönetim Beşiktaşlılık hasletinden o kadar uzak ki Başkana küfür edilebilecek bir ortama nasıl geldik istifa edip gidelim demekten uzak
Tepki sorun değil bunlar için kongrede işleri bitecek ama
Abi bir kaç haftadır böyle. Asıl tepkiyi Vı zamanı gösterecektik. En kötü yazın. Yazın da Talisca, ramos falan derken taraftarı uyuttular.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Abi bir kaç haftadır böyle. Asıl tepkiyi Vı zamanı gösterecektik. En kötü yazın. Yazın da Talisca, ramos falan derken taraftarı uyuttular.
hiç üstüme almıyorum
Önümüzdeki antalya başak samsun maçlarını kazanırsak burak şampiyonluk ortalamasını yakalayacak 😂 o zaman taliscayı nasıl tutacağız sen onu düşün 🤔

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emre Kocadag ile ilgili en doğru yorumu Abdülkerim Durmaz dan duymak çok aci.
Sinan ise kendi kendine kulübün kanaat onderligini yaptığını sanıyor ki bu daha da acı.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1719136648166773015

yalakalarımız güzellemelere başlamış, tek doğru şey okan buruk ya da sergen işi olabilir kalanında ağzını bile açmadığına eminim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1719136648166773015

yalakalarımız güzellemelere başlamış, tek doğru şey okan buruk ya da sergen işi olabilir kalanında ağzını bile açmadığına eminim

bunlar kimi yalıyorsa onun tersini seçicez.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimdışı İzmitlibjk

tabi ya. ben de başkanım sen de başkansın. hadi diğer üyeler de başkan olsun. herkes başkan olsun. hepimiz paşayız.

Ben de başkan olayım mı lütfen 🥺

Çevrimdışı Akil Emre

tabi ya. ben de başkanım sen de başkansın. hadi diğer üyeler de başkan olsun. herkes başkan olsun. hepimiz paşayız.
Giderayak reklam kokan hareketler gibi duruyor, hayırlısıyla şu ekibin tamamından kurtulalım.

Çevrimiçi Samet Demir

Serpil Hamdi Tüzün hocamız hastaneye kaldırılmış. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.

Çevrimiçi gokhans

Nkoudu, arap liginde 10 maçda 6 gol 2 asistle oynuyormuş. Gelenlerin gidenleri arattığı bir yıl yaşıyoruz resmen..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Nkoudu, arap liginde 10 maçda 6 gol 2 asistle oynuyormuş. Gelenlerin gidenleri arattığı bir yıl yaşıyoruz resmen..
Nkoudou bizde oynadığı zamanlarda kötü değildi ki. 3 maç oynuyorsa 3 maç sakattı. Taraftar o nedenle memnun değildi. Redmondla uzatamadık, Nkodou'yu istemedik. Yerlerine de sadece Rachica alındı. Ghezzala da güvendik. Şuan 2 kanat oyuncumuz eksik.

Çevrimdışı ferdi1903

ANÇ tekrar aday olacakmış, Bülent uslunun kanalında söylendi şimdi, şaka gibi. Hasan aratın ilk projesi de akaratelere taşınmak. Beşiktaş hiç baska problemi yok ya, biz kimlerle sinaniyoruz ya

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

ANÇ tekrar aday olacakmış, Bülent uslunun kanalında söylendi şimdi, şaka gibi. Hasan aratın ilk projesi de akaratelere taşınmak. Beşiktaş hiç baska problemi yok ya, biz kimlerle sinaniyoruz ya

Bunlar çok önemli meseleler değil, merak ettiğimiz sportif konularda bize neler taahhüt edecek? Vaadleri ne olacak? İnşallah Anç'de yapılan yanlış Hasan Arattada yapılmıyor.

Çevrimdışı ferdi1903

Işte Samet neyi bekliyor sayın hasan arat? Beşiktaş dibe vurmuş çok olaylar olmuş hasan arat dan tık yok. Ne projelerini açıklıyor, ne yönetimde olacak kişileri açıklıyor, Beşiktaş in problemleri nasıl çözecek mesela. Rüzgarı arkasına alabilecekken sus pus bekliyor öyle.

Çevrimiçi Samet Demir

Işte Samet neyi bekliyor sayın hasan arat? Beşiktaş dibe vurmuş çok olaylar olmuş hasan arat dan tık yok. Ne projelerini açıklıyor, ne yönetimde olacak kişileri açıklıyor, Beşiktaş in problemleri nasıl çözecek mesela. Rüzgarı arkasına alabilecekken sus pus bekliyor öyle.

Bende anlamıyorum abi, seçimi erkene almaya çalışıyor ama ne yapacaksın, yanında kimler olacak herşey muamma.

Etiketler: