Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784923 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

rotasyon oyuncusu olur anca şimdilik 20 dakikalık temposu var 11 haftada yeni kendine gelmiş adam güvenip yola çıkılmaz
Bunlarq güvenip transfer edip sezona başladık abi ona ne demeli?? Herbiri hoca onaylı yönetim transferi !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

Bu arada Ox sahadaki en kaliteli oyuncuydu. Sahadaki diger orta saha oyuncularindan cok daha iyi oldugunu net gosterdi ama onu ve rebic’i sezon basindan beri monte edemeyen, var olmayan teknik heyete selam olsun
cidden ya iyi oynuyor ben beğeniyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Eskiden olsa sinirden kendimi parçalardım ama o kadar kırdılar ki ümidimizi inanın üzülemiyorum bile.

Ekim ayındayız Yönetim yok, hoca yok. Takım laylay.

Yönetim kadrosu, teknik ekip kadrosu ve takım kadrosundan sadece Gedson kalsın. Gerisinin yolu açık olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hoca, transfer, maliye bunların hepsi çözülür ama adamlar milleti beşiktaş'tan soğuttu bu zararın telafisi olmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Bunlarq güvenip transfer edip sezona başladık abi ona ne demeli?? Herbiri hoca onaylı yönetim transferi !
kampa yek transfer getirmeyenler hocanın onayıyla transfer yapacak hiç inandırıcı değil aldılar işte hocada korudu bunları hatalı burada

Çevrimdışı Talisca1903

hoca, transfer, maliye bunların hepsi çözülür ama adamlar milleti beşiktaş'tan soğuttu bu zararın telafisi olmaz
Beliktaştan soğumayız mümkün değil de bende bu yönetim beni mezara koyacak kadar kalacak korkusunu yerleştirdiler bu kesin gitmez bunlar Anç gitse Kocadağ gelir

Çevrimdışı levitate

adam cidden derbiyi kazanırız bende aday olurum diye düşünmüş şaka gibi

aday olmayacakmış emre kocadağ olacakmış diyorlar, seni de yöneticini de istemiyoruz kardeşim neyi anlamıyorsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

tadice biraz daha fazla vermemek için (bence konu para değildi) saçma sapan oyunculara para dağıtıp kulübün içine eden tsli yönetim bu taraftar seni unutmayacak
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Anç başkan adaylarını davet edip, hepsi ile ortak karar bir hoca getirmeli takıma. Bielsa’mı olur, lucescu’mu, favre’mi bilmem ama net bir hoca olmalı. Ben beşiktaş kadrosunda tayfur görmek istemiyorum. Adamların beğenmeyip gönderdiği berkan, taylan antalyalı, emre akbaba falan bu tayfur’un, amir’in yanında messi kalır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

üç büyüklerin forvetlerini aralarında karıştır icardi-dzeko biz de üç ayda karşılıklı fesih ile yollanır abou hepsinde rahat gol kralı olur forveti besleyecek tek bir oyuncumuz yok...
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

tadice biraz daha fazla vermemek için (bence konu para değildi) saçma sapan oyunculara para dağıtıp kulübün içine eden tsli yönetim bu taraftar seni unutmayacak
o iş çok can sıkıcı fenerin aldığını bildikleri halde birde açıklama yaptılar istesek alırız uğraşıyoruz felan çıldırttılar o gün beni vallahi normal değil ya

Çevrimiçi Umutcan Kaya

oyuncular arasında da net problemler var ghezzal-rosi bile eskisi gibi değil ghezzal abouyla da eskisi gibi değil oyuncuların birbirlerinin ayağını kaydırmaya taraftarın önüne atmaya çalışıyor gibi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Fransa Portekiz Almanya liglerinde baş altı yada orta sıra takımlarındaki adamları almak yerine EPL ye dadandık durduk Bailly hariç net adam yok oda 2 maç var 3 maç yok
Bonucci kaça gitti ya Andre Gömes nordin seko fofana almadın tamam da oynamada alma yani
Çok hata yaptık bir Ernst bulmadın Fink demi yok

Çevrimiçi Umutcan Kaya

o iş çok can sıkıcı fenerin aldığını bildikleri halde birde açıklama yaptılar istesek alırız uğraşıyoruz felan çıldırttılar o gün beni vallahi normal değil ya
zırvalık resmen bal liginde takım böyle yönetilmez
not: tadic biz de olsa abunun gol sayısı x2 olurdu
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

oyuncular arasında da net problemler var ghezzal-rosi bile eskisi gibi değil ghezzal abouyla da eskisi gibi değil oyuncuların birbirlerinin ayağını kaydırmaya taraftarın önüne atmaya çalışıyor gibi
ghezzal eski ghezzal değil çok güçsüz kafa aynı klas aynı herşeyi yapmak istiyor vücut izin vermiyor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ghezzal eski ghezzal değil çok güçsüz kafa aynı klas aynı herşeyi yapmak istiyor vücut izin vermiyor
hocam ghezzalın bu durumu kendine çok güvenmesinden kaynaklı sakatlıktan sonra kendisini göstermek istiyor ama karşısında ki rakipler sağlam bunu anlamalı şampiyon olduğumuz sene karşısında fb maçında novak gs maçında sarrachi vardı onlara bile net üstünlük kurdu diyemeyiz. Daha stabil oynamalı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Bu kaos ortamında her hafta bir futbolcu yeriz Samet Aybaba’yı getirip bir geçiş dönemi yapalım oda çok saçmalar ama en azından başımızda bir TD olur
Bazı oyuncuları da dinlendirmek lazım Amir gibi iyice kayış atıyor onda bir nefes alsın Raşit de ha keza biraz daha güçlensin stresden uzak adamlarla oynayalım Cenk Masuaku Abou her maç koyalım Gökhan inler bile ortaya atılabilir değişik bir şeyler lazım

Çevrimdışı Talisca1903

hocam ghezzalın bu durumu kendine çok güvenmesinden kaynaklı sakatlıktan sonra kendisini göstermek istiyor ama karşısında ki rakipler sağlam bunu anlamalı şampiyon olduğumuz sene karşısında fb maçında novak gs maçında sarrachi vardı onlara bile net üstünlük kurdu diyemeyiz. Daha stabil oynamalı
artı orta sahadan hiç yardım yok kendisine yanına yaklaşmalı bir orta saha tosierle 3 genler yapmalılar ozzy kadar oynayacak oyuncu yok gedsın bu tarz değil amir zaten hiç değil egeyi yaklaştırmak lazım yanına

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim gitmeyecek Kocadağ aday olacakmış hiç sekmez ama bu sefer kazanamazlar inşallah
Koç ve Özyeğin açık açık Hasan Arat destekliyor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

artı orta sahadan hiç yardım yok kendisine yanına yaklaşmalı bir orta saha tosierle 3 genler yapmalılar ozzy kadar oynayacak oyuncu yok gedsın bu tarz değil amir zaten hiç değil egeyi yaklaştırmak lazım yanına
Oğuzhanı hep eleştirdiler ama Oğuzhan forvet arkasını şuan takımdaki herkesten daha iyi yapabilecek kapasitesi vardı taraftar ve etken faktörler çocuğu yediler
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Atiba gelse Amir'in içinden geçer. NET

Çevrimiçi Necmi

rotasyon oyuncusu olur anca şimdilik 20 dakikalık temposu var 11 haftada yeni kendine gelmiş adam güvenip yola çıkılmaz
11 hafta demek milli aralarla birlikte üç aydan fazla demek hocan hazırlasaydı insanlar kulübede oturarak hazır hale gelmiyor azıcık niyeti olsaydı ox da rebiçde şimdi çivi gibi olurdu ikiside kendini ispatlamış oyuncu ama sahada yürüyemeyen cenk dururken bunlar kulübede oturuyordu sanırım şenol yeni yöntem deniyordu kulübede kök saldırıp sulayıp büyütüp güçlendirecekti ama zaman yetmedi 🥺

Çevrimiçi Necmi

Atiba gelse Amir'in içinden geçer. NET
atiba herkesin içinden geçer sadece bizim takımdada değil o yüzden iyi benzetme olmamış 😂

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhanı hep eleştirdiler ama Oğuzhan forvet arkasını şuan takımdaki herkesten daha iyi yapabilecek kapasitesi vardı taraftar ve etken faktörler çocuğu yediler
oziyi kimse yemedi o kendi kendini yedi üç yıl aşk acısı çekmesini izledik orta yuvarlağın dışına çıkmamaya niyetliydi önemli olan kapasitenin olması değil onu sahada göstermek onca yılda ozi için iyi oynadı diyebileceğin beş maç sayamazsın necip bile düzünelerce iyi maç oynamıştır futbolun f siyle bile ilgisi olmayan adama yıllarca maaş ödedik

Çevrimiçi Samet Demir

Dijikuyu beğenmeyip Amarteyi tercih edene de selamlar olsun.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

oziyi kimse yemedi o kendi kendini yedi üç yıl aşk acısı çekmesini izledik orta yuvarlağın dışına çıkmamaya niyetliydi önemli olan kapasitenin olması değil onu sahada göstermek onca yılda ozi için iyi oynadı diyebileceğin beş maç sayamazsın necip bile düzünelerce iyi maç oynamıştır futbolun f siyle bile ilgisi olmayan adama yıllarca maaş ödedik
biraz abartı yorum olmuş Ozzy nin iyi oynadığı en az 20 maçı bir çırpıda sayarım kötü oynadığı maçlarda bile skora net katkısı olmuştur

Etiketler: