Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784042 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/FaikDogan1903/status/1715075519576760351?t=fd14Fgjud30nwyBxEqHLGw&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmayacak olsa seçim tarihi 100 defa açıklanırdi.
Hala cincon maç sonucuna göre hareket edeceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi sozkul

biri trabzonsporumuz diyor, diğeri fenerbahçemiz diyordu. ayrıca demirören'in federasyon başkanlığına da şahidiz; beceriksizliği konusuna hak veriyorum, o sayede iki şampiyonluk kazandık.

güzel  hatırlatma, anı yaşamaya o kadar alıştık ki genellemelerimiz bile son 3 yıllık ya da 3 aylık hafızaya bağlı.

Çevrimiçi Necmi

güzel  hatırlatma, anı yaşamaya o kadar alıştık ki genellemelerimiz bile son 3 yıllık ya da 3 aylık hafızaya bağlı.
hatırlatılması için önce unutmak lazım ama her yanlış aynı terazide tartılmaz aradaki farkı görmek lazım yd nin yanlışları elbet konuşulur ama konuşulmayacak şey beşiktaşlılığıdır bunun aksini düşünecek tek beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum fo içinde aynı şey geçerli peki çebi için bu geçerlimi yaptıklarının beceriksiz işler olduğu gerçekten düşünülüyormu mesela son olayı ele alalum gerçekten tudorun maç izlemek için geldiğine inanan varmı binlerce hoca varken tudor adının gündeme gelmesi iyi niyetlimi bunların attığı her adım beşiktaşı bir basamak daha aşağıya çekmek için bu beceriksizlik değil tersine oldukçada becerikliler fo nun son yılından başla şu ana kadar attıkları her adıma bak tek doğru hamle bulamazsın sergen bile yanlıştı yanlış adımdan doğru eylem çıktı zaten kupa gelincede çok pişman oldular aslında fikrimce sergen gibi ters birini getirip kaos a davetiye çıkaracaklardı herkese gider yapabilecek kapasiteye sahip birini getirmek için ya kafayı yemek yada kötü niyetli olmak gerekiyordu beklenen olmadı sonrada göndermek için özel çaba sarfedildi
Tek maçlık şl elemesine alt yapı oyuncularıyla çıkmayı hemde yunanistanda asla bana kimse mantıklı açıklamasını bulamaz geldiklerinden beri her gelir kapımızı kapattılar
Yd kendisine mahkum beşiktaş yaratmak istiyordu bunlar beşiktaşı yok ediyor bunlar hiç birimizin hafife alacağı şeyler değil dişimizi sıkalım çekip gittiklerinde düzeltiriz diyebileceğimiz şeyler değil
Çebi ile yd yi mukayese etmek gerçekten bunları hafife almaktır yapsın yapacağını yd de yaptı fo çıktı düzeltti bunların arkasındanda gelen düzeltir demek gerçekten yaşananları hafifletmektir yd yapmak istediklerini kötü yaptığı için başarısızdık bunlar yapmak istediklerini iyi yaptıkları için dibe vurduk benim hafızam iyidir o yüzden zaten bunları herkes alkışlarken ben burda tepki veriyordum şimdide unutmadığım için yd ile mukayeseye tepki veriyorum olayı sulandırma olarak görüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kenan000

Bu akşam bence bahtiyar'ın 10 numarada oynaması lazım.

Mert
Rosier
Necip
Colley
Masuaku
Amir
Gedson
Ghezzal
Bahtiyar
Rashica
Aboubakar

Rosier'i kesemedim Ghezzal'la iyi anlaşıyor masuaku'yu hiç kesemem amir desen onsuz orta saha olmuyor cenk desen tete ve boey'le mücadele edecek güçte değil mecburen necip'i yazdım 3.türk olarak

Çevrimiçi murat

Şakası bile komik değil...

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1715647643781669295
hemen gitmesi için nasıl bir sonuç gerekiyor,?bence seçime kadar başımızda bir yönetim olmamaması olmasından daha hayırlı

Çevrimiçi Samet Demir

Bu akşam bence bahtiyar'ın 10 numarada oynaması lazım.

Mert
Rosier
Necip
Colley
Masuaku
Amir
Gedson
Ghezzal
Bahtiyar
Rashica
Aboubakar

Rosier'i kesemedim Ghezzal'la iyi anlaşıyor masuaku'yu hiç kesemem amir desen onsuz orta saha olmuyor cenk desen tete ve boey'le mücadele edecek güçte değil mecburen necip'i yazdım 3.türk olarak
Kesinlikle Tayfur sol tarafı kurtarır ve ya sağ bek rosier yerine onur oynayabilir. Bahtiyar orta sahada denenmeli.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı aunt minnie

Şakası bile komik değil...

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1715647643781669295
Şu derbiyi es kaza tek golle kazansak birkaç sene daha bu belayı çekeceğiz yani.Adam sanki apartman yöneticiliğine devam edecekmiş gibi konuşuyor,karaktersiz herif açıkça dalga geçiyor klüple.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şu oyuncu grubuna dünyanın en iyi teknik direktörünü en iyi kalecini koy onu da rezil eder
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bize bu defans tandemi izleten teknik ekibinde yönetiminde allah belasnı versin 40 yaşındaki atiba vidayı defansa koy bunlardan daha iyi performans verir
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

vida bu amartey'in yanında nesta kalırdı valla

Çevrimiçi Umutcan Kaya

vidanın 40 yaşındaki hali bu tandemi tokatlar daha ileri gidiyorum necip daha iyi en azından sırıtmıyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Beğenmediğimiz necip yıldız oldu takımda.bazı futbolcuların oynamak için üste para vermesi lazım.

Çevrimdışı sEuL

Ya ne Vida'si Allah askina, ben bile daha iyi oynarim bu vasifsiz heriften.

Topcu diye iyi kakalamislar

Çevrimiçi murat

Yüzde 99 şampiyonuz sıkmayın canınızı.

Çevrimiçi Mehmet57

Bu arada Ox sahadaki en kaliteli oyuncuydu. Sahadaki diger orta saha oyuncularindan cok daha iyi oldugunu net gosterdi ama onu ve rebic’i sezon basindan beri monte edemeyen, var olmayan teknik heyete selam olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yüzde 99 şampiyonuz sıkmayın canınızı.
Malum kişi bunu dediğinden beri yüzde 99 sezon bitti diyorum. Umarım bir an önce giderler de önümüzü görürüz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Eskiden olsa sinirden kendimi parçalardım ama o kadar kırdılar ki ümidimizi inanın üzülemiyorum bile.

Ekim ayındayız Yönetim yok, hoca yok. Takım laylay.

Yönetim kadrosu, teknik ekip kadrosu ve takım kadrosundan sadece Gedson kalsın. Gerisinin yolu açık olsun.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Şenol’undan anç’ına sizin kuracağınız kadronunda, tayfur’a, amartey’e, baily’e, onana’ya hepsinede lanet olsun. Bu ne iğrenç bir takım mühendisliğidir. Ulan pasoligci ceyhun ile beden hocası bile en azından beşiktaş’ın çapında kadro kurmuştu. İçine edip, mahfettiniz canım kadroyuda.. geçen senenin kadrosu olsa bugün en az 3 farkla koyar geçerdi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Şenol’undan anç’ına sizin kuracağınız kadronunda, tayfur’a, amartey’e, baily’e, onana’ya hepsinede lanet olsun. Bu ne iğrenç bir takım mühendisliğidir. Ulan pasoligci ceyhun ile beden hocası bile en azından beşiktaş’ın çapında kadro kurmuştu. İçine edip, mahfettiniz canım kadroyuda.. geçen senenin kadrosu olsa bugün en az 3 farkla koyar geçerdi..
bide fo'ya laf ediyolrlardı onların kurdugu kadroya bak bide bunların kadroya.

Çevrimdışı Talisca1903

Amartey neden forvetten kaçıyor adam hep 1 metre uzaklıkta

Çevrimdışı Talisca1903

Bu arada Ox sahadaki en kaliteli oyuncuydu. Sahadaki diger orta saha oyuncularindan cok daha iyi oldugunu net gosterdi ama onu ve rebic’i sezon basindan beri monte edemeyen, var olmayan teknik heyete selam olsun
rotasyon oyuncusu olur anca şimdilik 20 dakikalık temposu var 11 haftada yeni kendine gelmiş adam güvenip yola çıkılmaz

Etiketler: