Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784777 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

burak'ın aslında başarılı olmak için geçmişinden alabileceği çok şey var. ama onları süzebilecek ve pratiğe dökebilecek kapasitesi var mı bilemiyorum. futbolcuların entelektüel kapasitesi normalde çok fazla değildir daha doğrusu yüksek zihinsel değerleri olan az futbolcu bulunur. burak kariyerinde uzun yıllar taktiksel açıdan öne çıkan bir oyuncu değildi hatta bir tür kara delikti akan oyunda. bu olumsuz, genelde taktik oyunlara yatkın futbolcuların teknik direktör olarak başarılı olabildiğini görüyoruz. ama son yıllarında ciddi bir karakter ve anlayış değiştirdiğine dair izler de vardı özellikle ligue 1 deneyimi kendisine çok yaradı. saha içinde olsun karakter olarak olsun futbolla ilişkisini daha iyi kuran bir isim gördük.

genç teknik direktörlerin hiç çekinmeden yapması gereken şey bence taklitçiliktir. en önemli teknik adamlar bile önce belli hocaların ve oyun anlayışlarının sıkı sıkıya savunucusu olmuşlar, izinden gittikleri yolda uzmanlaştıktan sonra yavaş yavaş kendi kişisel dokunuşlarını yapmaya başlamışlardır. burak becerebilir mi bilmem ama bence şu an yapması gereken temel şey bir şeyler öğrendiğini ve etkilendiğini anladığım galtier'i taklit etmektir. ne şenol güneşçilik yapacak lobisi var ne fatih terimcilik oynayabilir. bu şekilde kongreyi bile göremeden tekmeyi vuralım diyenler çoğunluğa geçer. onun beklenmedik bir taktik deha göstermesi gerekiyor şu an. tüm gücüyle en önemli 442 uzmanlarından galtier'i taklit etmeye çalışsın. yanındaki yeni gelen personele de görevleri doğru dağıtsın. uluslararası oyuncularla ilkel şenol güneş yöntemlerinden daha doğru bir ilişki kurup güven aşılasın. sürpriz bir şeyler çıkarabilir. elimizdeki kadronun kötü ama 442 ve türevleriyle daha doğru sonuç alınabilecek durumda olduğunu düşünüyorum. mesela elimizde gedson fernandes var temposu bu ligin fersah fersah üstünde. ama klasik 433 türevlerinde tam bir yere oturmuyor. bu oyuncunun yarattığı konforla merkezde iki yönlü iki oyuncu kullanıp ilerde çoğalmak mümkün olabilir. aboubakar özel bir adam ama tek santraforda kolay marke ediliyor. artık eski fiziksel kapasitesi yok. çevresinde ikinci forvet karakterli dinamik oyuncu kullanmak işleri iyileştirebilir. bahtiyar, rashica gibi çok teknik olamayan tempolarıyla 442de kimi rollere iyi oturabilecek oyuncular görüyorum. 3lü orta sahayı oturtacak malzeme de zaten göremiyorum.
4-4-2 de abou’nun yanına rakip stoperleri bütün maç dövüp nefes aldırmayacak bir wego lazım çünkü abou çok statik. Gedson’un yanına amir olmaz, ernst-sosa-giunti tarzı çift yönlü alan bilgisi üst düzey bir oyuncu lazım. Kanatları rashica ve ghezzal rahat taşır ama geride marcelo, saiss, g.ronaldo tarzı oyunu en geriden kuracak bir stoperde lazım, masuaku yada ortasaha oyuncularını savunmaya çağırıp oyun kurmak akıl işi değil, sonra takım ilerde çoğalamıyor, ön ve arkanın bağlantısı kopuyor, ne oynadığı belli olmayan bir takıma dönüşüyoruz. Ahh ulan bu kadar kötü bir transfer politikasını 40senelik hayatımda görmedim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

Niye bekliyor o maç yüzde 99,9% mağlub olacaz

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Sahaya 11 kişi çıkacak iki takımda ve kazanan sahada terinin son damlası na kadar akıtan olacak inşallah biz olacağız
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Akil Emre

Yönetimin bu hafta seçim tarihi kararını bekliyorduk ama herzamanki gibi sessiz kalmayı tercih ediyorlar, futbolcular memnunmuş dernekler arkalarındaymış tadında haberlerle manipulasyona devam ediyorlar. Malesef ilk kez alacağımız gs mağlubiyeti hayırlı olacak yoksa bunların koltuğu bırakacağı yok, es kaza galip gelirsek seçime bile gitmezler.

Çevrimiçi Ravenman

Futbolculardan Çebi'ye baskı! "Seçimi Mayıs'ta yap"
Beşiktaş'ta seçim Mayıs'a kalacak gibi duruyor! Şimdi de futbolcular Başkan Ahmet Nur Çebi'ye bastırıyor.

17.10.2023 - 08:55

Futbolculardan Çebiye baskı! "Seçimi Mayıs'ta yap"
Beşiktaş'ta geri dönüş yok... Kasım sonu Aralık başı seçim var. Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi'ye seçimi Mayıs'a bırakma baskısı var. Camianın bir kesimi ve yöneticilerden sonra futbolcular da seçimin sezon sonuna bırakması konusunda ısrarcı.

FUTBOLCULARDAN ÇEBİ'YE GALATASARAY SÖZÜ

Pek çok futbolcu Başkan Çebi'yi aradı. "Bizi bırakma başkan" dedi. Hatta son günlerde çıkan, "Çebi Galatasaray derbisini bekliyor" açıklamasının arkasında da kendisine, "seni bırakmayız Başkan. Galatasaray'ı yeneceğiz" haberlerinin arkasında da bu söz var.

FUTBOLCULAR DÜZENİN DEĞİŞMESİNİ İSTEMİYOR

Futbolcuların korkusu Başkan Çebi'nin getirdiği düzenin değişmesi. Kulübün kurumsal işleyiş açısından, futbol takımının yönetilme açısından yakaladığı düzenin bozulması.

ÇEBİ SİSTEMİ KURDU, HER ŞEY TIKIT TIKIR İŞLİYOR

Bu düzen içerisinde futbolcuların maaşları zamanında ödeniyor. Tesislerin durumu ortada. Seyahatlarda sıkıntı yaşanmıyor.  Oyuncuların saha dışındaki günlük hayatı da yine Çebi'nin kurduğu profesyonel ekip tarafından takip ediliyor. Bu ekip oyuncuların ev kirasına kadar tüm işlerde sorunları hallediyor.

YABANCILAR HUZURSUZ

Özellikle yabancı oyuncular bu durumdan memnun. Seçim sürecinin ve yeni gelecek yönetimin nasıl bir tavır takınacağı konusunda kafalarında soru işaretleri var.

SEÇİM MAYIS'TA YAPILSIN İSTİYORLAR

Daha önce Fikret Orman döneminde Beşiktaş'ta seçimleri sezon ortasından sezon sonuna alınmıştı. Bu yüzden pek çok yönetici gibi futbolcular da seçimin Mayıs ayında yapılmasını istiyor.

kaynak: Fotospor

Bu ne biçim haber arkadaş? Bunu yazan apacık Beşiktaş düşmanıdır. Net.

Çevrimiçi gokhans

Futbolculardan Çebi'ye baskı! "Seçimi Mayıs'ta yap"
Beşiktaş'ta seçim Mayıs'a kalacak gibi duruyor! Şimdi de futbolcular Başkan Ahmet Nur Çebi'ye bastırıyor.

17.10.2023 - 08:55

Futbolculardan Çebiye baskı! "Seçimi Mayıs'ta yap"
Beşiktaş'ta geri dönüş yok... Kasım sonu Aralık başı seçim var. Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi'ye seçimi Mayıs'a bırakma baskısı var. Camianın bir kesimi ve yöneticilerden sonra futbolcular da seçimin sezon sonuna bırakması konusunda ısrarcı.

FUTBOLCULARDAN ÇEBİ'YE GALATASARAY SÖZÜ

Pek çok futbolcu Başkan Çebi'yi aradı. "Bizi bırakma başkan" dedi. Hatta son günlerde çıkan, "Çebi Galatasaray derbisini bekliyor" açıklamasının arkasında da kendisine, "seni bırakmayız Başkan. Galatasaray'ı yeneceğiz" haberlerinin arkasında da bu söz var.

FUTBOLCULAR DÜZENİN DEĞİŞMESİNİ İSTEMİYOR

Futbolcuların korkusu Başkan Çebi'nin getirdiği düzenin değişmesi. Kulübün kurumsal işleyiş açısından, futbol takımının yönetilme açısından yakaladığı düzenin bozulması.

ÇEBİ SİSTEMİ KURDU, HER ŞEY TIKIT TIKIR İŞLİYOR

Bu düzen içerisinde futbolcuların maaşları zamanında ödeniyor. Tesislerin durumu ortada. Seyahatlarda sıkıntı yaşanmıyor.  Oyuncuların saha dışındaki günlük hayatı da yine Çebi'nin kurduğu profesyonel ekip tarafından takip ediliyor. Bu ekip oyuncuların ev kirasına kadar tüm işlerde sorunları hallediyor.

YABANCILAR HUZURSUZ

Özellikle yabancı oyuncular bu durumdan memnun. Seçim sürecinin ve yeni gelecek yönetimin nasıl bir tavır takınacağı konusunda kafalarında soru işaretleri var.

SEÇİM MAYIS'TA YAPILSIN İSTİYORLAR

Daha önce Fikret Orman döneminde Beşiktaş'ta seçimleri sezon ortasından sezon sonuna alınmıştı. Bu yüzden pek çok yönetici gibi futbolcular da seçimin Mayıs ayında yapılmasını istiyor.

kaynak: Fotospor

Bu ne biçim haber arkadaş? Bunu yazan apacık Beşiktaş düşmanıdır. Net.
Demek maaşlar&primler tıkır tıkır işleyince de bir poh olmuyormuş. Şu düzenden memnun olan futbolcularıda yeni gelen yönetim bir zahmet satsın, yollasın. Düzenli maaş gelirine razılar değil, Beşiktaş'ın başarısı için savaşanlar giysin formayı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Fotospor haberini ciddiyemi alıyorsunuz 😂

Çevrimiçi murat

Fotospor haberini ciddiyemi alıyorsunuz 😂
mesele bizim alıp almamamız değil sayın beşiktaşspor başkanı ciddiye alıyor belli ki.hatta futbolcular beni aramış telefonum kapalıydı daa demiştir janum evladum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ANÇ tarihin en kötüsünü geçmeye kararlı. Demirören bunlar yanında nur nimet kalacak bu gidişle. Hala devre arasına şu kadar bütçe, seçim mayısta diye haber bastırıyorlar. Diyecek söz bırakmadılar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

ANÇ tarihin en kötüsünü geçmeye kararlı. Demirören bunlar yanında nur nimet kalacak bu gidişle. Hala devre arasına şu kadar bütçe, seçim mayısta diye haber bastırıyorlar. Diyecek söz bırakmadılar...
yd yi çoktan geçtiler o en azından şampiyon olduğumuzda sevinçten ağlıyordu  hiç kimse yd nin beşiktaşlı olmadığını söyleyemez bilerek beşiktaşa zararda vermez onunki beceriksizlikti
Çebi başka bir boyutta üç yılda yd nin yedi yılda verdiği zararın kaç misli fazlasını verdi birde yedi yıl başkanlık yapma olasılığını bir düşünün isterseniz sonra yd ile mukayese edin 😎

Çevrimdışı Egos

yd yi çoktan geçtiler o en azından şampiyon olduğumuzda sevinçten ağlıyordu  hiç kimse yd nin beşiktaşlı olmadığını söyleyemez bilerek beşiktaşa zararda vermez onunki beceriksizlikti
Çebi başka bir boyutta üç yılda yd nin yedi yılda verdiği zararın kaç misli fazlasını verdi birde yedi yıl başkanlık yapma olasılığını bir düşünün isterseniz sonra yd ile mukayese edin 😎

biri trabzonsporumuz diyor, diğeri fenerbahçemiz diyordu. ayrıca demirören'in federasyon başkanlığına da şahidiz; beceriksizliği konusuna hak veriyorum, o sayede iki şampiyonluk kazandık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çebi başka bir boyutta üç yılda yd nin yedi yılda verdiği zararın kaç misli fazlasını verdi birde yedi yıl başkanlık yapma olasılığını bir düşünün isterseniz sonra yd ile mukayese edin
Daha gerçekleri görmedik. Onun için sadece tahmin üstünden gidiyoruz. Bu gördüklerimiz sadece buz dağının görünen kısmı. Yarın gelecek yeni yönetim mevcut yönetimin pisliklerini ortaya dökünce ve insanlara acı tabloyu gösterince değerlnedirme bile yapmadan en kötüsü diyeceğiz. Olay sadece sportif başarısızlıktan ibaret değil. Finansal ve marka değeri olarak çöküş daha büyük problem.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

biri trabzonsporumuz diyor, diğeri fenerbahçemiz diyordu. ayrıca demirören'in federasyon başkanlığına da şahidiz; beceriksizliği konusuna hak veriyorum, o sayede iki şampiyonluk kazandık.

Demiroren yanliz o kelimeyi federasyon baskani rolunde soyledi. Tamamen baska bir durum.

Çevrimdışı Egos

Demiroren yanliz o kelimeyi federasyon baskani rolunde soyledi. Tamamen baska bir durum.

hayır, ama "ahmet nur çebi'nin 'trabzonsporumuz' diye açıklaması yok." dersen söylediğin bir miktar doğru olabilir.

demirören beşiktaş'ın başındaydı, çebi trabzonspor hakkında konuşurken "taraftarımız" demişti.

Çevrimiçi kartalizma190399

hayır, ama "ahmet nur çebi'nin 'trabzonsporumuz' diye açıklaması yok." dersen söylediğin bir miktar doğru olabilir.

demirören beşiktaş'ın başındaydı, çebi trabzonspor hakkında konuşurken "taraftarımız" demişti.

Yanlis hatirlamisim, TFF baskani degildi ama Kulupler Birligi baskaniydi. O lafi da KB baskani olarak soylemistir (butun kuluplerin ortak baskani bir yerde).
Hedefim Demiroren'i korumak vs degil, geri gelmesini de istemem, ama lugata bu kadar takilmamak lazim.
ANC'nin durumu farkli. Trabzonspor'umuz aciklamasi yok, ama Besiktasspor demisligi var. Ve gazete'ye Trabzonspor'lu olarak vermis oldugu roportaj var.

Çevrimdışı Egos

Yanlis hatirlamisim, TFF baskani degildi ama Kulupler Birligi baskaniydi. O lafi da KB baskani olarak soylemistir (butun kuluplerin ortak baskani bir yerde).
Hedefim Demiroren'i korumak vs degil, geri gelmesini de istemem, ama lugata bu kadar takilmamak lazim.
ANC'nin durumu farkli. Trabzonspor'umuz aciklamasi yok, ama Besiktasspor demisligi var. Ve gazete'ye Trabzonspor'lu olarak vermis oldugu roportaj var.

zaten fenerbahçe'yi aklamaya meyilli olduğu için kulüpler birliği başkanlığına getirildi, federasyon başkanlığı için onay bekliyordu. lüzumu olsa o kürsüde "trabzonsporumuz" da derdi, "beşiktaşspor" da... yani lügat mesele değil, niyet ortada.

ahmet nur çebi için sabır gösterdik, artık sabretmenin anlamı yok; yalnız aynı şeyler demirören için de geçerli, ben fikret orman'ı da bu gruba katıyorum. eski başkanlardan, eski teknik direktörlerden, eski futbolculardan medet umma döngüsünden çıkmamız şart. bazıları daha yakışıklıydı, fakat hiçbiri badem gözlü değildi. kiminin başkanlık bile aklını başına getiremedi, kiminin başkanlık nedeniyle aklı başından gitti.

camia düzgün bir aday çıkaramıyorsa dahi eskinin ceremesini çekmeyelim.

Çevrimdışı Unnamed

Böyle bir adamın Beşiktaş'ın teknik direktörü olmasını iclerine sindirebilen varsa eyvallah. Hic sevemedim bu oğlanı. Ve derbiden zerre umudum yok.

https://twitter.com/PanenkaSport/status/1080548181321105408

Çevrimiçi Samet Demir

Böyle bir adamın Beşiktaş'ın teknik direktörü olmasını iclerine sindirebilen varsa eyvallah. Hic sevemedim bu oğlanı. Ve derbiden zerre umudum yok.

İyide şuan bunları hortlatmanın kime faydası var?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Ona bakarsak Sergende 4 büyükleri gezdi :) Hatta bir maçı var inönüde oynuyoruz 3-2 yakalamışız sergende top hop geriye dönüyor sergen :)

Ama bakacak olursak bizi şampiyon yaptı sergen :)

Bunlar basit şeyler takılmamak lazım.

Çevrimdışı Kenan000

Hocam sergen yalçın'da zamanında fenerbahçeliyim demiş taraftara el hareketi yapmış o yüzden salla geç

Çevrimdışı Talisca1903

Ona bakarsak Sergende 4 büyükleri gezdi :) Hatta bir maçı var inönüde oynuyoruz 3-2 yakalamışız sergende top hop geriye dönüyor sergen :)

Ama bakacak olursak bizi şampiyon yaptı sergen :)

Bunlar basit şeyler takılmamak lazım.
Beşiktaş kongre üyesi adam neyin peşindesiniz anlamadım takımın başındaki  adamı kötüleyecek şey mi bulamadık oynattığı oyuna göre eleştir de buradan yürümek saçma

Çevrimdışı Sefa Kara

Igor Tudor, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde konaklayacak. Temsilcisiyle birlikte geldi.

📰 Yağız Sabuncuoğlu

Bunlar ciddi ciddi beden hocasını takımın başına getirecekler gitmeden son kazık atmak istiyorlar taraftara.

Çevrimdışı Sefa Kara

Igor Tudor, Beşiktaşlı eski futbolcu Seriç ile birlikte İstanbul'a geldi.

İki isim görüşmelerde bulunup, Galatasaray - Beşiktaş derbisini de izleyecek. (DHA)

bu yetersizler₁ gitmecek herhalde Beşiktaşın başından.

Çevrimdışı blackeagle35

Saçmalık ya. Tudor’un yetersizliği, kongre olması her şey bi yana yarın maç var. Takımın, teknik direktörün motivasyonu ne olacak. Eğer tabiki bizim için geldiyse bu söylediklerimiz.

Çevrimdışı Kenan000

Tudor'u yalanladı kulüp. Derbiyi izlemeye gelmiş

Çevrimiçi Samet Demir

Igor Tudor, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde konaklayacak. Temsilcisiyle birlikte geldi.

Yağız Sabuncuoğlu

Bunlar ciddi ciddi beden hocasını takımın başına getirecekler gitmeden son kazık atmak istiyorlar taraftara.

Yağız, Sercan Dikme v.s. takip etmiyorum artık ben. Yağızı zaten etmiyordum da, özellikle Sportsdigitale'dekileri. Çoğusu maksatlı haber yazıyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: