Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784771 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

luce beşiktaş’ı da 3’lü savunmaydı. Ronaldo zago ahmet, üstelik ronaldo ve ahmet ağırdı. Namağlup şampiyon oluyorduk az daha, samsunda operasyon çekilmese, en az 5 yılı kapatırdık. Kısacası doğru taktik, doğru mentalite ve doğru oyuncularla 3’lü çok güzel oynanır. Şu türkiye’de 3’lü olmaz kafasından çıkın bence..

şahsen üçlüye karşı değilim hatta mevcut takımın 3-5-2 dizilmesi gerektiğine inanıyorum, hatta sene başı böyle diziliyorduk ve gayet verim alıyorduk

3-4-3 eğlenceli taktik ama dandun uzun vurmak gerekiyor, 3-5-2 daha esnek gibi maç içi farklı şekillerde dizilebiliyorsun. inter ve atletico en büyük örnekleri

tudor kendince esnetiyor dizilişi, sağ stoper mbemba/bailly bek gibi topla falan ileri çıkıyorlardı. gerçi gelmiyormuş yalanmış ama olsun xd
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2023, 00:14:14 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

anç olduğunu yeni farkettim. Ali eren’e daha çok benziyor :))
valla ben ali eren diye baktım hep komik olan ne diye düşünüyorum 😳

Çevrimiçi kartalizma190399

Son gunlerde de moda GS macini belirleyici faktor olarak gostermek moda oldu. Yok aday olup olmamasi GS macina bagliymis falan da. Bir kisi de 1 macin sonucu ne alaka diyemiyor. Ne yani, GS macini alirsak ANC yonetimi basarili mi olmus oluyor yani? 1000 tane degiskene bagli tek mac sonucu mu yonetimi basarili veya basarisiz yapacak? Sacmaligin daniskasi.
Sen kulubu kotu yonettin ve taraftari karsina bir kere aldin zaten. Hadi liyakat sahibi degilsin eyvallah, ama en azindan gurur ve seref sahibi ol, birak git. Senol Gunes ve Sergen Yalcin'i hic sevmem, ama en azindan adam gibi istifa edip gittiler. O da birsey. Bu kadari artik yuzsuzluk oluyor. Bu adama ayri, medya'daki saksakci muhabirlerine ayri sinir oluyorum. Zaten Valerien Ismail'in (veya herhangi bir yabanci hoca'nin) basini yakan da tam olarak o muhabirler iste. Bu pislikleri temizleyecek, kulube girisini yasaklayacak babayigit bir baskan adayi yok mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son gunlerde de moda GS macini belirleyici faktor olarak gostermek moda oldu. Yok aday olup olmamasi GS macina bagliymis falan da. Bir kisi de 1 macin sonucu ne alaka diyemiyor. Ne yani, GS macini alirsak ANC yonetimi basarili mi olmus oluyor yani? 1000 tane degiskene bagli tek mac sonucu mu yonetimi basarili veya basarisiz yapacak? Sacmaligin daniskasi.
Sen kulubu kotu yonettin ve taraftari karsina bir kere aldin zaten. Hadi liyakat sahibi degilsin eyvallah, ama en azindan gurur ve seref sahibi ol, birak git. Senol Gunes ve Sergen Yalcin'i hic sevmem, ama en azindan adam gibi istifa edip gittiler. O da birsey. Bu kadari artik yuzsuzluk oluyor. Bu adama ayri, medya'daki saksakci muhabirlerine ayri sinir oluyorum. Zaten Valerien Ismail'in (veya herhangi bir yabanci hoca'nin) basini yakan da tam olarak o muhabirler iste. Bu pislikleri temizleyecek, kulube girisini yasaklayacak babayigit bir baskan adayi yok mu?
Sezon başında GS maçının yönetimin kaderini belirleyeceği belliydi. Ama kazansak bile yönetim kalamaz bu saatten sonra.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İzmitlibjk

Futbol basit oyun. Oynatmasını bilmek lazım. Evet çok iyi defans yapamayabilirsiniz, gol veya goller yiyebilirsiniz ama her zaman daha fazlasini atmak için oynamak lazım. Beşiktaş gibi bir kulübün korkak bir teknik direktör ile sahaya çıkması kabul edilemez. Oyuncu isimlerini çok önemsemiyorum, beşiktaşımın sahaya 11 tane zımba gibi oyuncuyla çıkıp rakip kaleyi parçalamasını istiyorum. Mücadele görmek istiyorum. Milli takımda kısa süredeki büyük değişim ortada, biz bu kadar kısa sürede yapamasak da dogru planlama yapmalıyız. Bu sene ilk 3 sırayı, önümüzdeki sene liderliği hedeflemeliyiz. Tüm bunlar için futbol aklı lazım, futbol aklı olmayan yoneticilerden kurtuluruz umarim. Bu secim besiktasin kurtulus savasidir. Diger takimların sadece mevcut durumlari degil onumuzdeki transfer donemlerindeki oyuncu satma potansiyelleride sıkıntı...

Çevrimiçi Necmi

Önce kongre tarihini açıklayın.

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1713657264450515441
gs maçını alırsak bunlar kongreyi yıl sonuna atarlar o yüzden bekliyorlardır tarih açıklamayı

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Rosier - Necip - Colley - Masuaku
Gedson-Hadzi
Rachica
Ghezzal - Cenk
Abu

Yavaş yavaş bu formasyona geçiş yapmalıyız. 3 adet 8 li korkak futbolundan vazgeçmeliyiz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

gs maçını alırsak bunlar kongreyi yıl sonuna atarlar o yüzden bekliyorlardır tarih açıklamayı
Zaten dertleri kongreyi mayısa bırakmak, çünkü başkana göre %99 şampiyonuz ve bu başarıyı kimseye kaptırmak istemiyorlar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Zaten dertleri kongreyi mayısa bırakmak, çünkü başkana göre %99 şampiyonuz ve bu başarıyı kimseye kaptırmak istemiyorlar.

nasıl bir kafa var bunlarda ne içiyorlarsa söylesinlerde bizde alalım aynı kafayı yaşamak için ben bunların şampiyonluk düşündüklerini hiç sanmıyorum nakit akışını toplayıp alacaklarını tahsil etme derdindedirler dertleri şampiyonluk olsa şimdi deli gibi hoca arıyor olurlardı hoş bunların hoca arama kapasiteside defterleri açıp eskiden kimle çalışmışız bakmadan ibarettir bizim defterde bulamazlarsa diğer takımlarınkine bakarlar içlerinde en yetersizini bulup getirirler yeterki ucuz olsun

Çevrimiçi Samet Demir

nasıl bir kafa var bunlarda ne içiyorlarsa söylesinlerde bizde alalım aynı kafayı yaşamak için ben bunların şampiyonluk düşündüklerini hiç sanmıyorum nakit akışını toplayıp alacaklarını tahsil etme derdindedirler dertleri şampiyonluk olsa şimdi deli gibi hoca arıyor olurlardı hoş bunların hoca arama kapasiteside defterleri açıp eskiden kimle çalışmışız bakmadan ibarettir bizim defterde bulamazlarsa diğer takımlarınkine bakarlar içlerinde en yetersizini bulup getirirler yeterki ucuz olsun
Bunlarda ne gurur, ne iş ahlakı ne sportif anlayış, bilgi birikim hiç bir şey yok. Hayır anlamadığım Anç'nin aile bireylerinden birisi olsam önünde yatar kulübe başkan olmasına engel olurdum. Bizi öyle bir hale getirdi ki FO zamanı çizdiğimiz büyün takım imajını yerle bir etti. Tam tersi algıyı rakiplere aşıladı bile. Hiç bir anadolu takımı bizden korkmuyor. Ne günlere kaldık yemin ederim. Hafta sonu maç olduğu zaman maç öncesi sıfır heyecan duyuyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

anç seçim kararını açıklamak için gs maçını bekliyormuş bir şey dicem olmayacak.Bu adamda yüz diye bir şey kalmamış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mert
Rosier - Necip - Colley - Masuaku
Gedson-Hadzi
Rachica
Ghezzal - Cenk
Abu

Yavaş yavaş bu formasyona geçiş yapmalıyız. 3 adet 8 li korkak futbolundan vazgeçmeliyiz.

Aynı anda Ghezzal, Cenk, Abu için orta sahada 3 tane Gedson lazım.
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2023, 15:56:09 Özgür Gültekin ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Rakiplerimiz 3-4 hucumcuyla oynarken biz altimiza yapip bir ekstra hucumcuyla cikmaya korkuyoruz.
Madem ki yaraticilik gol bekledigimiz oyuncular Aboubakar haric performans vermiyor, 1 ekstra hucumcu koyarim, orta sahada da is yapmayan yarim adam yerine tamamen defansif birilerini koyarim daha iyi.
Bundan bagimsiz bence Gedson-Amir ikilisi orta sahada Anadolu takimlarina karsi ligde bu isi gayet kotarir. Gedson-Demir Ege hayli hayli kotarir.

Çevrimiçi Samet Demir

Katılmıyorum karşımızda avrupa takımı yok. Böyle diye diye pasif futbola alıştık. Anadolu takımlarıyla böyle oynayamayacaksak hedef, kupa falan beklemeyelim.

Çevrimiçi murat

Katılmıyorum karşımızda avrupa takımı yok. Böyle diye diye pasif futbola alıştık. Anadolu takımlarıyla böyle oynayamayacaksak hedef, kupa falan beklemeyelim.

hedef zaten 5. Lik

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rakiplerimiz 3-4 hucumcuyla oynarken biz altimiza yapip bir ekstra hucumcuyla cikmaya korkuyoruz.
Madem ki yaraticilik gol bekledigimiz oyuncular Aboubakar haric performans vermiyor, 1 ekstra hucumcu koyarim, orta sahada da is yapmayan yarim adam yerine tamamen defansif birilerini koyarim daha iyi.
Bundan bagimsiz bence Gedson-Amir ikilisi orta sahada Anadolu takimlarina karsi ligde bu isi gayet kotarir. Gedson-Demir Ege hayli hayli kotarir.

Elindeki hucumcunun kim olduğuna bağlı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben demiyorum ki 5 tane hucumcu ile çıkmayalım
Varsa elinde zımba gibi hucumcular çıkarsın.

Abu Cenk Ghezzal ile de çıkarsın ama bu 3 lü yediğinden çok atacağını vadetmeli  Zira defansif katkıları yok denecek kadar az.

Çevrimdışı Kenan000

4-4-2 denemeliyiz diye düşünüyorum. Sağda ghezzal solda rashica ortada ox gedson ilerde aboubakar cenk

Çevrimdışı ferdi1903

anç seçim kararını açıklamak için gs maçını bekliyormuş bir şey dicem olmayacak.Bu adamda yüz diye bir şey kalmamış.
Niye bekliyor o maç yüzde 99,9% mağlub olacaz

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı zubeyirbaya

burak'ın aslında başarılı olmak için geçmişinden alabileceği çok şey var. ama onları süzebilecek ve pratiğe dökebilecek kapasitesi var mı bilemiyorum. futbolcuların entelektüel kapasitesi normalde çok fazla değildir daha doğrusu yüksek zihinsel değerleri olan az futbolcu bulunur. burak kariyerinde uzun yıllar taktiksel açıdan öne çıkan bir oyuncu değildi hatta bir tür kara delikti akan oyunda. bu olumsuz, genelde taktik oyunlara yatkın futbolcuların teknik direktör olarak başarılı olabildiğini görüyoruz. ama son yıllarında ciddi bir karakter ve anlayış değiştirdiğine dair izler de vardı özellikle ligue 1 deneyimi kendisine çok yaradı. saha içinde olsun karakter olarak olsun futbolla ilişkisini daha iyi kuran bir isim gördük.

genç teknik direktörlerin hiç çekinmeden yapması gereken şey bence taklitçiliktir. en önemli teknik adamlar bile önce belli hocaların ve oyun anlayışlarının sıkı sıkıya savunucusu olmuşlar, izinden gittikleri yolda uzmanlaştıktan sonra yavaş yavaş kendi kişisel dokunuşlarını yapmaya başlamışlardır. burak becerebilir mi bilmem ama bence şu an yapması gereken temel şey bir şeyler öğrendiğini ve etkilendiğini anladığım galtier'i taklit etmektir. ne şenol güneşçilik yapacak lobisi var ne fatih terimcilik oynayabilir. bu şekilde kongreyi bile göremeden tekmeyi vuralım diyenler çoğunluğa geçer. onun beklenmedik bir taktik deha göstermesi gerekiyor şu an. tüm gücüyle en önemli 442 uzmanlarından galtier'i taklit etmeye çalışsın. yanındaki yeni gelen personele de görevleri doğru dağıtsın. uluslararası oyuncularla ilkel şenol güneş yöntemlerinden daha doğru bir ilişki kurup güven aşılasın. sürpriz bir şeyler çıkarabilir. elimizdeki kadronun kötü ama 442 ve türevleriyle daha doğru sonuç alınabilecek durumda olduğunu düşünüyorum. mesela elimizde gedson fernandes var temposu bu ligin fersah fersah üstünde. ama klasik 433 türevlerinde tam bir yere oturmuyor. bu oyuncunun yarattığı konforla merkezde iki yönlü iki oyuncu kullanıp ilerde çoğalmak mümkün olabilir. aboubakar özel bir adam ama tek santraforda kolay marke ediliyor. artık eski fiziksel kapasitesi yok. çevresinde ikinci forvet karakterli dinamik oyuncu kullanmak işleri iyileştirebilir. bahtiyar, rashica gibi çok teknik olamayan tempolarıyla 442de kimi rollere iyi oturabilecek oyuncular görüyorum. 3lü orta sahayı oturtacak malzeme de zaten göremiyorum.

Etiketler: