Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785479 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

4 büyüklerin Eylül 2023 itibariyle borç durumu.

Beşiktaş: 5.27 Milyar TL
Galatasaray: 4.99 Milyar TL
Fenerbahçe: 4.37 Milyar TL
Trabzonspor: 2.86 Milyar TL

ANÇ: Ben bir ekonomistim..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Yıldırım demirören Ahmet nur Cebi aday polmazsa aday olacak diye bir söylenti var.tıldırım demirören nereye yakın hepimiz biliyoruz.Cebi aforoz edilşrse yıldırım yedekte demekki?anlaşılan o ki beşiktaş kongre üyeleri içinde sağlam bir yapılanma var.bu yapılanma beşiktaşı yok etmeye çalışıyor.

Çevrimdışı Savaş

Gelip biri alsa da adam gibi yönetilse şu kulüp. En yeni örnek Newcastle.

Gerci linç yerim şimdi Beşiktaş halkın takımıdır diye.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İzmitlibjk

Profesyonel kişiler tarafından yönetilen, kâr amacı olan bir şirket yoluna gidilse de olur. Dernekçi kafa ile olmuyor.

Çevrimiçi gokhans

Yıldırım demirören Ahmet nur Cebi aday polmazsa aday olacak diye bir söylenti var.tıldırım demirören nereye yakın hepimiz biliyoruz.Cebi aforoz edilşrse yıldırım yedekte demekki?anlaşılan o ki beşiktaş kongre üyeleri içinde sağlam bir yapılanma var.bu yapılanma beşiktaşı yok etmeye çalışıyor.
şu haber bile, anç’ın birileri tarafından kayyum göreviyle atandığını, tepkiler çoğalınca yerine başka bir kayyum(yd) aday olacağını gösterir. Fo gibi bahçelinin baskılarına rağmen takımı maça çıkarmayan, sözüm ona dik başlıları operasyonla indiriyorlar. Eskiden bu kurumlara sızıp ele geçirme olaylarını himmetçiler₁ yapardı. Allah sonumuzu hayır etsin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Ravenman

Yanlış bilgi veriyorsun.

Borçlar daha yüksek.

Senin verdiğin rakamlar, alacakların kesildikten sonraki borçlar.

Beşiktaş 7.05 milyar - 1.78 = 5.27 milyar
Galatasaray 9.59 milyar - 4.6 = 4.99 milyar

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlış bilgi veriyorsun.

Borçlar daha yüksek.

Senin verdiğin rakamlar, alacakların kesildikten sonraki borçlar.

Beşiktaş 7.05 milyar - 1.78 = 5.27 milyar
Galatasaray 9.59 milyar - 4.6 = 4.99 milyar

Neti bu sonuçta :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Fikret orman dönemi maaş bütçesi konusu belki şöyle olabilir.futbolculara ödenecek toplam yükümlülükler olabilir.kimisinin 2 sene kimisinin 4 sene sözleşmesi var.örneğin lens 4 sene sözleşmesi var 10 milyon toplam pepe q yıl sözleşmesi var 5 milyon ,ozinin 3 yıl sözleşmesi var 4.5 milyon gibi.yani 1 sezonda 95 milyon olması pek olası değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Fırat Günayer: Ahmet Nur Çebi cephesi seçime girdikleri takdirde seçimi %100 kazanacaklarını düşünüyorlar.

Çevrimdışı ferdi1903

Bana kalsa hemen

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Sefa Kara

Fırat Günayer: Ahmet Nur Çebi cephesi seçime girdikleri takdirde seçimi %100 kazanacaklarını düşünüyorlar.

aday olacak yine bu yine başkan seçilecek bir şey yapmak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Kendisi bırakmadığı sürece bu düzende kazanaması imkansız gibi bir şey. Bakalım basın Tevfik Yamantürk'le de toplantı yapmışlar. Basın açıklamasını yapsınlar orada az çok ne olacağını kestirebiliriz.

Çevrimdışı mellfred

sanmıyorum tribünler istemiyor
esasında tribünlerin yönetim değil de anç istifa demesi gerekiyor
sanırım anlamıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Aday olursa seçilir seçilmeme ihtimali yok

Çevrimdışı mellfred

mert masuaku amertey baily gedson salih sakat
ve bu adamların sakatlıklarının aşağı yukarı dönüş tarihine dair hiçbir yerde hiçbir şey yazılmıyor
siteler hesaplar
kimsenin haberi yok fikri yok
kafayı yedirir bu kulüp

Çevrimiçi Samet Demir

sanmıyorum tribünler istemiyor
esasında tribünlerin yönetim değil de anç istifa demesi gerekiyor
sanırım anlamıyor
İyide oyu taraftar kullanmayacak, kongre üyeleri kullanacak.

Çevrimiçi Necmi

İyide oyu taraftar kullanmayacak, kongre üyeleri kullanacak.

yinede taraftarın istemediği birinin o koltukta kalması zor taraftar git dediği için olağanüstü kongre kararı alıyorsun sonrada aday oluyorsun komedi gibi birşey bu kara mizah
Seçimi kazanıp başkan olarak çıktığı ilk maç olacaklarıda hesaplıyormu acaba

Çevrimiçi Samet Demir

yinede taraftarın istemediği birinin o koltukta kalması zor taraftar git dediği için olağanüstü kongre kararı alıyorsun sonrada aday oluyorsun komedi gibi birşey bu kara mizah
Seçimi kazanıp başkan olarak çıktığı ilk maç olacaklarıda hesaplıyormu acaba
Nasıl bir kafa yapıları var, olayları nasıl sentezliyor anlaşılır değil. Bu ANÇ FO'nın dediği kadar var. Hatta fazlası da var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasıl bir kafa yapıları var, olayları nasıl sentezliyor anlaşılır değil. Bu ANÇ FO'nın dediği kadar var. Hatta fazlası da var.

Mantıklı düşünüp analiz yapabiliyor olsalardı çoktan gitmişlerdi. Şimdi her şeyin üstünü kapatıyorlar. Asıl gittiklerinde rezilliklerini öğreneceğiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Irakleio

Seçime tekrar favori olarak girme olasılığına istinaden yazıyorum. Yazıp paylaşıp sinirimi hafifletmek ve rahatlamak istiyorum çünkü dünden beri kafamın içinde bu haberlerden başka bir şey dönmüyor.

Bu başkanlık koltuğunu işgal eden zat, amasız fakatsız bir Beşiktaş düşmanıdır. Ekim 2019 - Ekim 2023 arası tüm yapılanlara bakın, şampiyonluk sezonu da dahil yapılanlara bakın bu adamın geliş amacı Beşiktaş'ı küçültüp itibarsızlaştırmak. Çünkü bu adam Beşiktaş düşmanı bir Trabzonsporlu. 4 senede para kazanılan tek oyuncuların 3 kuruşa elden kaçırılan ve kaçarlarken hiçbir şey yapılmayan genç yetenekler olmasından tutun; koskoca kulübü basında, TFF'ye karşı, rakiplere karşı ağzını bile açmaktan konuşmaktan aciz bir hale bile isteye getirdiler.

En büyük Beşiktaş diyemeyen, şampiyon Beşiktaş diye tezahürat yapılırken oradan kaçan, 120 yıllık Beşiktaş'a ''Beşiktaşspor'' diyen bir adam hala Beşiktaş başkanıysa bu takımın derneklerine de taraftarlarına da yazıklar olsun. Bunu destekleyen değil tepki göstermeyen herkes de Beşiktaş düşmanıdır.

Bu zat tekrar seçimi kazanıp Beşiktaş'a son darbeyi vurmak istiyor. Bakın ilk 10'a zor girecek bir kadro kurup sözleşmelerle Beşiktaş'ın yıllarını bu adamlara bağladı. Gelebilecek yeni yönetimin de elini kolunu bağladı. Bunları bilerek yapıyor anlatmak için üzerimize benzin döküp köprüye mi çıkalım? Son olarak sosyal medyada yıllardır Beşiktaş üzerinden etkileşimle hayatta kalan, Beşiktaşlı değil etkileşim delisi olan bütün müptezeller de bu adamın arkasında Beşiktaş düşmanıdır benim gözümde.

Umarım bu günleri atlatırız.
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Ravenman

Seçime tekrar favori olarak girme olasılığına istinaden yazıyorum. Yazıp paylaşıp sinirimi hafifletmek ve rahatlamak istiyorum çünkü dünden beri kafamın içinde bu haberlerden başka bir şey dönmüyor.

Bu başkanlık koltuğunu işgal eden zat, amasız fakatsız bir Beşiktaş düşmanıdır. Ekim 2019 - Ekim 2023 arası tüm yapılanlara bakın, şampiyonluk sezonu da dahil yapılanlara bakın bu adamın geliş amacı Beşiktaş'ı küçültüp itibarsızlaştırmak. Çünkü bu adam Beşiktaş düşmanı bir Trabzonsporlu. 4 senede para kazanılan tek oyuncuların 3 kuruşa elden kaçırılan ve kaçarlarken hiçbir şey yapılmayan genç yetenekler olmasından tutun; koskoca kulübü basında, TFF'ye karşı, rakiplere karşı ağzını bile açmaktan konuşmaktan aciz bir hale bile isteye getirdiler.

En büyük Beşiktaş diyemeyen, şampiyon Beşiktaş diye tezahürat yapılırken oradan kaçan, 120 yıllık Beşiktaş'a ''Beşiktaşspor'' diyen bir adam hala Beşiktaş başkanıysa bu takımın derneklerine de taraftarlarına da yazıklar olsun. Bunu destekleyen değil tepki göstermeyen herkes de Beşiktaş düşmanıdır.

Bu zat tekrar seçimi kazanıp Beşiktaş'a son darbeyi vurmak istiyor. Bakın ilk 10'a zor girecek bir kadro kurup sözleşmelerle Beşiktaş'ın yıllarını bu adamlara bağladı. Gelebilecek yeni yönetimin de elini kolunu bağladı. Bunları bilerek yapıyor anlatmak için üzerimize benzin döküp köprüye mi çıkalım? Son olarak sosyal medyada yıllardır Beşiktaş üzerinden etkileşimle hayatta kalan, Beşiktaşlı değil etkileşim delisi olan bütün müptezeller de bu adamın arkasında Beşiktaş düşmanıdır benim gözümde.

Umarım bu günleri atlatırız.

+1903

Çevrimiçi kartalizma190399

Liyakatsizlik birsey de, yuzsuzluk apayri birsey. Delegeler ve kongre'nin carpik duzeni sayesinde kazanabilirsin de, eyvallah. Kagit uzerinde hukuksal olarak YK baskani olabilirsin, ama bu kulup spor kulubu. Dinamikleri normal bir sirketten farkli. Taraftarin ve camia'nin guclu kisilerin destegini almadan nasil baskanlik yapacaksin? Taraftar her mac sana git diyince nasil o stada geleceksin utanmadan? Bunlarin olacagini dusunememis olamaz herhalde? Bildigin yuzsuzluk oluyor artik bu.

Camia niye birlesemiyor onu da anlamiyorum. Herkes birbirine kin besliyor, zenginler desen konsensus kuramiyor. FB'de de bazi kisiler arasinda kirginlik var, ama Acun Ilicali, S. Saran, Ferit Sahenk gibi adamlar disaridan da olsa her zaman destek veriyor. Bizde tamamen tirt.

GS desen onlarda baskan kim olursa olsun destek veriliyor. Ama baskan basarisiz oldugu an istifa etmesini de biliyor. Adamlarda net bir kayitsiz sartsiz basari kulturu olusmus.

Bizde kagit uzerinde Rahmi Koc, Tuncay Ozilhan, Mubariz Mansimov, Husnu Ozyegin, Turgay Ciner gibi adamlar var. Ama ne baskanliga aday oluyorlar, ne camia'ya destek oluyorlar, hem maddi hem manevi olarak. Rahmi Koc pohpohlaniyor, kendi oglunun kulubune verdigi katki yaninda kus mamasi kadar sponsor destegi veriyor anca. Tuncay Ozilhan desen bos, birakin Efes'le birlesmeyi, basketbol subesini kalkindirmaya bile yeltenmiyor. M. Mansimov reklamini yapti, gerisini gormedik. Turgay Ciner FB'ye bedava oyuncu verirken bize en ufak katki'yi saglamiyor. Bu tur isimlerin birlesip liyakat sahibi birini secip destek vermesi cok mu utopik, zor?

Çevrimiçi tolga1903

mert masuaku amertey baily gedson salih sakat
ve bu adamların sakatlıklarının aşağı yukarı dönüş tarihine dair hiçbir yerde hiçbir şey yazılmıyor
siteler hesaplar
kimsenin haberi yok fikri yok
kafayı yedirir bu kulüp

Şenol gedson için "omzunda hafif sıkıntı vardı tedbir amaçlı dinlendirdik" dediğinden beri herif sakat. Bu kulüpte biri tedbir amaçlı oynamıyorsa korkacaksın ghezzal için falan da söyleniyordu geçen sene. Gedson döndü tekrar sakatlandı sanırım ama dönmesi bile 2 hafta sürdü tedbir dendikten sonra. Saydığın oyunculardan bir tek bailly oynar muhtemelen gs maçında o yüzden işimiz çok zor.

Çevrimiçi Necmi

Şenol gedson için "omzunda hafif sıkıntı vardı tedbir amaçlı dinlendirdik" dediğinden beri herif sakat. Bu kulüpte biri tedbir amaçlı oynamıyorsa korkacaksın ghezzal için falan da söyleniyordu geçen sene. Gedson döndü tekrar sakatlandı sanırım ama dönmesi bile 2 hafta sürdü tedbir dendikten sonra. Saydığın oyunculardan bir tek bailly oynar muhtemelen gs maçında o yüzden işimiz çok zor.
oyuncular sakatlanıyor ama sanki kolları bacakları koptu dönmeleri çok uzun sürüyor bu normal geliyormu
Ben artık hiç bir şeye iyi niyetli bakamıyorum ne açıklama yapılıyor ne kimse ne oluyor diye soruyor sağlık ekibiyle alakalı tek kelime konuşulmuyor taraftardada boş vermişlik var

Çevrimiçi Necmi

Liyakatsizlik birsey de, yuzsuzluk apayri birsey. Delegeler ve kongre'nin carpik duzeni sayesinde kazanabilirsin de, eyvallah. Kagit uzerinde hukuksal olarak YK baskani olabilirsin, ama bu kulup spor kulubu. Dinamikleri normal bir sirketten farkli. Taraftarin ve camia'nin guclu kisilerin destegini almadan nasil baskanlik yapacaksin? Taraftar her mac sana git diyince nasil o stada geleceksin utanmadan? Bunlarin olacagini dusunememis olamaz herhalde? Bildigin yuzsuzluk oluyor artik bu.

Camia niye birlesemiyor onu da anlamiyorum. Herkes birbirine kin besliyor, zenginler desen konsensus kuramiyor. FB'de de bazi kisiler arasinda kirginlik var, ama Acun Ilicali, S. Saran, Ferit Sahenk gibi adamlar disaridan da olsa her zaman destek veriyor. Bizde tamamen tirt.

GS desen onlarda baskan kim olursa olsun destek veriliyor. Ama baskan basarisiz oldugu an istifa etmesini de biliyor. Adamlarda net bir kayitsiz sartsiz basari kulturu olusmus.

Bizde kagit uzerinde Rahmi Koc, Tuncay Ozilhan, Mubariz Mansimov, Husnu Ozyegin, Turgay Ciner gibi adamlar var. Ama ne baskanliga aday oluyorlar, ne camia'ya destek oluyorlar, hem maddi hem manevi olarak. Rahmi Koc pohpohlaniyor, kendi oglunun kulubune verdigi katki yaninda kus mamasi kadar sponsor destegi veriyor anca. Tuncay Ozilhan desen bos, birakin Efes'le birlesmeyi, basketbol subesini kalkindirmaya bile yeltenmiyor. M. Mansimov reklamini yapti, gerisini gormedik. Turgay Ciner FB'ye bedava oyuncu verirken bize en ufak katki'yi saglamiyor. Bu tur isimlerin birlesip liyakat sahibi birini secip destek vermesi cok mu utopik, zor?
dedim ya camiada linç kültürü varken o makama oturacak adam gibi birini bulmak çok zor makam sahibi olmasınada gerek yok linç yemek için kulübe yakın durması yeterli oluyor

Etiketler: