Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784204 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

Aday olursa karşısına sağlam bir yönetim ve aday çıkmalı ki kaybetsin. Baştakinin kaybetmesi maalesef bu kongre yapılarıyla çok kolay değil. Öyle Fikret Ormanla falan çok zor kazanılması. Klasik Beşiktaş yapısı olarak gidenin iyi yanları hatırlanır genelde. Ancak son kongrede aday olan alakasız kişi bile iyi oy almıştı Fikret orman karşısında. 94 milyon avrolara çıktığı söylenen maaş bütçesi, Pepenin kulüp çalışanlarına giderken ödeme yapması, yerli sınırı kalkmışken yerlilerle yapılan saçma sözleşmeler, basketbol şubesinin bir sezon hariç yokları oynaması, amatör şubelerin genel kötülüğü, ödenmeyen maaşlar, o kadar gelire rağmen ( oyuncu satışı, iki defa şampiyonlar ligi geliri, vodafonedan gelen 150 m dolar civarı gelir vs) borcun artması. Tabiki iyi yaptığı işler de var ancak son yönetiminde gerçekten doğru düzgün kimse yoktu tıpkı şimdiki yönetim gibi. Yeni fikirler, yeni yüzler görelim artık. Sergen’i çok sevsem de uzun vadeye yönelik bir teknik direktör değil. Eskiyi bi kenara bırakalım mümkün olduğunca.
Ayrıca madem aday olacaksın doğru düzgün bir td getir takımı topla ve öyle gir seçime. Her maç tepki alacaksın belli bunun kulübe ne faydası olacak. Göz göre göre bu kadar zarar verilmez camiaya. Tribünün bu kadar işlerin içine dahil olması tabiki doğru değil ama bu kadar bağ kopmuşken de ısrar etmek çok zarar verecek.

Çevrimiçi hasankale

Yok abi benim kafam bir türlü almıyor.İnsan sevilmedigi, istenmediği yerde kalmak için neden bu kadar ısrarcı olur neden ya.Kongre kararı aldin madem efendi gibi bırak git işte kime neyi ispat edeceksin.

Çevrimiçi murat

Yok abi benim kafam bir türlü almıyor.İnsan sevilmedigi, istenmediği yerde kalmak için neden bu kadar ısrarcı olur neden ya.Kongre kararı aldin madem efendi gibi bırak git işte kime neyi ispat edeceksin.
Belki arpa için belkide görevlendirilmiştir ve görevinde gayet başarılı olduğu için devam etmesi isteniyordur.

Çevrimdışı levitate

ANÇ kesin adaymiş, via Bülent uslu

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
yine seçilirse bjkliliğe bir süre ara veririm...
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Kulübün bir kuruşunun hesabını yapıyorsun, maaş bütçesini yarı yarıya düşürdüğünü iddia ediyorsun,stad yapmadın çivi çakmadın geldiğinden beri borcu üçe katladın.Ahmet nur CEBİNDE mi paralar?

Çevrimiçi kartalizma190399

Aday olursa karşısına sağlam bir yönetim ve aday çıkmalı ki kaybetsin. Baştakinin kaybetmesi maalesef bu kongre yapılarıyla çok kolay değil. Öyle Fikret Ormanla falan çok zor kazanılması. Klasik Beşiktaş yapısı olarak gidenin iyi yanları hatırlanır genelde. Ancak son kongrede aday olan alakasız kişi bile iyi oy almıştı Fikret orman karşısında. 94 milyon avrolara çıktığı söylenen maaş bütçesi, Pepenin kulüp çalışanlarına giderken ödeme yapması, yerli sınırı kalkmışken yerlilerle yapılan saçma sözleşmeler, basketbol şubesinin bir sezon hariç yokları oynaması, amatör şubelerin genel kötülüğü, ödenmeyen maaşlar, o kadar gelire rağmen ( oyuncu satışı, iki defa şampiyonlar ligi geliri, vodafonedan gelen 150 m dolar civarı gelir vs) borcun artması. Tabiki iyi yaptığı işler de var ancak son yönetiminde gerçekten doğru düzgün kimse yoktu tıpkı şimdiki yönetim gibi. Yeni fikirler, yeni yüzler görelim artık. Sergen’i çok sevsem de uzun vadeye yönelik bir teknik direktör değil. Eskiyi bi kenara bırakalım mümkün olduğunca.
Ayrıca madem aday olacaksın doğru düzgün bir td getir takımı topla ve öyle gir seçime. Her maç tepki alacaksın belli bunun kulübe ne faydası olacak. Göz göre göre bu kadar zarar verilmez camiaya. Tribünün bu kadar işlerin içine dahil olması tabiki doğru değil ama bu kadar bağ kopmuşken de ısrar etmek çok zarar verecek.

Hocam birseyler soyluyorsun da hic iyi arastirmamissin bence.
94 milyon euro maas butcesi mi? 5 milyon euro alan 18 oyuncu toplamda olsa bile 90 milyon euro ediyor, yazdigin rakamin farkinda misin?
Muhalefetin sacma sapan uydurmalarina inanacaksak isimiz var, biraz da mantik kullanin yahu. Adam kac davadan beraat etti hala sacma sapan iftiralar uzerinden karalaniyor.

Yerli siniri kalkmisken yerlilere yapilan sacma sapan sozlesme mi? Benim aklinda M. Pektemek var, baska biri daha var mi? Ikinci bir isim varsa soyle, ama oldugunu zannetmem.

Amator subelerin kotulugunden bahsederken biraz da su son 3 seneki duruma bak. F. Orman doneminde en kotu play-off'lara kalip ceyrek final vs yapiyorduk, hic kume dusme hattinin yakinina bile yaklasmadik. Fenerbahce, Efes kadar olmasa da yarismaci takim kuruyorduk. Simdiki donem nasil? Mesela hentbol takimindan da bahset ve o donemle simdiyi kiyasla mesela? Veya voleybol?

Vodafone'dan gelen geliri adamlar nakit trink diye odemedi, 15 senelik sozlesmeydi yanlis hatirlamiyorsam. Yani o para'dan ANC de faydalandi. Asil tartisilmasi  gereken sey F.Orman nasil stat bile yokken feda doneminde Vodafone gibi bir devi sponsor olarak getiriyor da ANC yonetimi kac ay kapi kapi dolasip guc bela Tupras'la Trabzonspor'dan daha kotu bir anlasma anca yapiyor? Asil tartisma bu olmali.

O kadar gelire ragmen borcun artmasi demissin. Mesela basit bir sekilde bu adam geldiginde borc ne kadardi, gittiginde ne kadar birakti, geldiginde kur ne kadardi, gittiginde kur ne kadardi, stadin maliyeti ne kadardi, cok basit 6-7 denklem, bunu hic bir hesapladin mi mesela? Bu basit hesaba bir bak, sonra gerisi tartisilir.

F. Orman bence vizyonuyla apayri biriydi. Baskanligi da cok cok cok iyiydi. 1-2 ufak hata ve kotu gecmis son sene de bunu asla degistirmez. Ki bana gore A.Avci tercihi de yanlis degildi, tipki Lens ve Vagner Love transferleri gibi. Mac bittikten sonra konusmak elestirmek kolay. Bu transferler yapildigi anda taraftarin cogu memnundu. O zaman elestiri hakkin da yok bence. Her transferde, secimde yanilma payi vardir, hatalar da olacaktir. Hatasiz isler yapan zaten muneccim olur.

Sirf su secimdeki tavirlari bile F. Orman'in ne kadar klas, ANC'nin ne kadar yetersiz₁ biri oldugunu gosteriyor. Biri davalarin cogundan beraat edene kadar agzini bile acip cevap verme geregini gormedi. Baskanlik icin hazir ve istekli olmadigi icin ve zarar vermek istemedigi icin kendini aday gostermiyor, cekiliyor. Digeri istenmedigini bile bile sirf kongre dinozorlarina, derneklere guvenerek aday oluyor piskin piskin. Simdi bu adam kazansa bile her hafta taraftarin kendisine kufur edecegini bilmiyor mu? Bilip yine de aday oluyorsa sikinti buyuk, boyle sacma bir koltuk sevdasi olmaz, boyle koltuk sevdalisindan camia'ya fayda da gelmez. Ha, bilmiyorsa kendi camiasini tanimiyor, o daha da buyuk sikinti!
Bak, F. Orman acik acik canli yayina davet etti ANC'yi. ANC hakli oldugunu dusunuyorsa cikar catir catir konusur. Ne mi olacak? Iddialara yalandan sacma sapan cevap verecek, ya icerige cevap vermeyecek ya da alakasiz konulardan bahsedip konu'yu saptiracak, asla F. Orman'in karsisina cikmayacak. Bunu hepimiz biliyoruz degil mi?
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2023, 23:23:18 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Aynen

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/1903Digitale/status/1711752464695762984?t=kLa65tijMHeP81tMHT2dug&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçildiği ilk maç yine Yönetim İs tifa seslerini duyar durur.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Unnamed

Şu himmetsporu yenelim Yıldırım Demirören'e bile razıyım  :biggrinking:

Çevrimdışı zubeyirbaya

anç saçmalamaya başlamış.

Çevrimiçi Necmi

gerçekten ne dediğini bilerekmi konuşuyorsun yoksa birilerinin yalanlarının propagandasınımı yapıyorsun 94 m euro maaş demek 24 oyuncumuzun her birinin 4 m euro maaş alması demek alt yapıdan kadroya yazılmış oyuncularda dahil buna 94 m telafuz ederken düşündünmü bunu vodafone anlaşması peşin değildi her yıl ödeniyordu bu sene bitti yani 150 m yi fo almadı çebi yönetimide aldı üstelik fo alırken stadı yapıyordu nerde dediğin para stada gitti tesislere gitti bırak 94 m maaşı 30 m maaş ödesen 7 yılda 210 m eder 120 m da stad gideri 330 m eder her yıl 10 m da diğer giderler olsun personel gideri elektrik vs kiralar tesis giderleri 70 daha eklersen 400 m eder sen 150 m nerde derken bu kulübün harcamalarınıda hesaba koyuyormusun o rakamlara bonservis menejer parası vs koymadım daha başkasının ağzıyla düşünmeden konuşmayacaksın birşey duyuyorsan önce kafanda hesap yap mümkünmü diye kendine sor bu kulübün yıllık bütçesi 1 milyardı yani bugün çok daha fazla hiç kazanmasanda bu parayı harcıyorsun yarın seçimde gelecek olan başkanda harcayacak bu parayı vodafone un verdiği para yıllık 18-19 m dolar civarıydı birşeyle suçluyorsun ya fo ayrılırken lıcaların kirası bitmişdi isteseydi kiralardı onu yapmadı gelecek yönetim değerlendirsin diye bıraktı kombinede satardı öderdi maaşları kimseyede altı aylık maaşları ödememiş dedirtmezdi çebi ödedide cebindenmi ödedi fikret ormanın yarattığı gelirlerle ödedi kulüp üç yıldır neyle geçiniyor düşündünmü tek kuruş gelir sağlamadılar bu seneye kadar bu senede saçma sapan sponsorluk oluyor oda rahmi koçun teveccühü sayesinde bunların birşey yaptığı yok yani
Bazı şeyleri düşünüp konuşmak lazım fikret orman ayrılmadan çıktı kulübe adım attım şu şu giderleri yaptım bu gelirleri yaptım harcadığımdan fazla kazandırmışım eksi bakiyede değilim diye kongrede söyledi mahkemelerdemi fikret ormandan yanada bütün davaları kazanıyor
En kötü şey bilmeden başkalarının tetikçiliğini yapmaktır bunu bir sürü beşiktaşlı üç yıl önce yaptığı için bugün bu durumdayız aç mesajlarımı bak bu gün yaşadığımız şeyleri üç yıl önce söylemişim
Birşey daha çebi fikret orman yönetiminde altı yıl kasayı tuttu onun onayı olmayan tek kuruş harcanmadı stada demir falan o tedarik ediyordu cebinden verdiğide söyleniyordu ayrıldığı gün tek kuruş alacağı yoktu birçok şirketin alacağı vardı ama çebinin yoktu kasa ondaydı istifa etmeden bütün alacaklarını almış yani neden beşiktaşın ekonomisi bozuldu hakkıdır parası alır hibe edecek hali yok ama beşiktaşıda çok zorda bıraktı bu sefer gittiğindede olacak olan bu gelecek yönetimin elinde dolmuş ama gelir gelmeyecek sponsorluklar la bütün kaynaklar kapanmış olacak umarım nakit akışını sağlayacak paralı yöneticiler gelir
Yoksa işimiz çok zor şu anda en iyi ihtimalle minimum üç yıl belimizi doğrultamayız çebi eşinin dairesini rehin gösterip kredi çektiğini söylüyor ama fo nun kulübe aldığı 11 daireyi hiç ettiğini söylemiyor fo söylemese kimsenin haberi olmayacak fikret orman bilmiyormuydu satıp maaşları ödemeyi otopark kirası diye nara atıyorlardı üç yıl önce peki üç yıldır otoparka ne oldu

Çevrimiçi Necmi

Şu himmetsporu yenelim Yıldırım Demirören'e bile razıyım  :biggrinking:
sen yd dönemini biliyormusun

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

zihnini açmak için sorayım sen istenmediğin bir yerde neden kalmak için ısrar edersin hemde kaldığın sürece oraya büyük zarar veriyorsan güç zehirlenmesimi egomu menfaatmi yada birilerinemi hizmet ediyorsun da görevini tamamlamadığın için orda kalmanı istiyorlar
Neden önce seçimli kongre kararı alıyorsun sonra aday olacağım diyorsun zaten başkansın alma o zaman olağanüstü kongre kararını
Kendini koy onun yerine neden yaparım de

Çevrimiçi Necmi

beşiktaşlı olmak sence öyle birşeymi kibrit çak kampanyasını yaşadım renkliler karşımıza geçip kibrit çakıyorlardı
Çok eziciydi sonra yd dönemini yaşadım sonra fedayı yaşadım ama feda kibrit çak gibi değildi camianın onuru gururu vardı çok asil şekilde yapıldı feda tşortlarını taraftar gururla giydi şimdide çebi dönemini yaşıyoruz hepsi geçti buda geçer ama beşiktaşlılık bakidir kalır esas beşiktaşlılık böyle dönemlerde forma giyip sokaklarda gururla dolaşmaktır
Biz sevinmek için sevmedik lafı boşa söylenmiş bir slogan değildir o lafı biz bayağı üzülerek acı çekerek yarattık siz gençler beşiktaşın en zirvesini gördünüz ama zirvenin olduğu yerde birde zemin vardır ben kendimi bildiğim bileli beşiktaşlıyım kimse beni beşiktaşlı yapmadı doğuştan denen türdenim doğduğum sene beşiktaş şampiyon olmuş hatırlamıyorum 16 yaşıma kadar beşiktaşın şampiyonluğunu görmedim bilinçli dönemimde ama beşiktaş için kibrit çak kampanyasını yaşadım lise bitene kadar bütün okul hayatını düşünün zaten beşiktaşlı olmak müstesnadı
Beşiktaşlı olmakta kolay değildir bırakmakta kolay değildir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tutkalla yapıştırmışlar koltuğa. Bu ülkeyi koltuk sevdası bitirdi ve bitirmeye devam ediyor.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1711858587759190089

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

gerçekten ne dediğini bilerekmi konuşuyorsun yoksa birilerinin yalanlarının propagandasınımı yapıyorsun 94 m euro maaş demek 24 oyuncumuzun her birinin 4 m euro maaş alması demek alt yapıdan kadroya yazılmış oyuncularda dahil buna 94 m telafuz ederken düşündünmü bunu vodafone anlaşması peşin değildi her yıl ödeniyordu bu sene bitti yani 150 m yi fo almadı çebi yönetimide aldı üstelik fo alırken stadı yapıyordu nerde dediğin para stada gitti tesislere gitti bırak 94 m maaşı 30 m maaş ödesen 7 yılda 210 m eder 120 m da stad gideri 330 m eder her yıl 10 m da diğer giderler olsun personel gideri elektrik vs kiralar tesis giderleri 70 daha eklersen 400 m eder sen 150 m nerde derken bu kulübün harcamalarınıda hesaba koyuyormusun o rakamlara bonservis menejer parası vs koymadım daha başkasının ağzıyla düşünmeden konuşmayacaksın birşey duyuyorsan önce kafanda hesap yap mümkünmü diye kendine sor bu kulübün yıllık bütçesi 1 milyardı yani bugün çok daha fazla hiç kazanmasanda bu parayı harcıyorsun yarın seçimde gelecek olan başkanda harcayacak bu parayı vodafone un verdiği para yıllık 18-19 m dolar civarıydı birşeyle suçluyorsun ya fo ayrılırken lıcaların kirası bitmişdi isteseydi kiralardı onu yapmadı gelecek yönetim değerlendirsin diye bıraktı kombinede satardı öderdi maaşları kimseyede altı aylık maaşları ödememiş dedirtmezdi çebi ödedide cebindenmi ödedi fikret ormanın yarattığı gelirlerle ödedi kulüp üç yıldır neyle geçiniyor düşündünmü tek kuruş gelir sağlamadılar bu seneye kadar bu senede saçma sapan sponsorluk oluyor oda rahmi koçun teveccühü sayesinde bunların birşey yaptığı yok yani
Bazı şeyleri düşünüp konuşmak lazım fikret orman ayrılmadan çıktı kulübe adım attım şu şu giderleri yaptım bu gelirleri yaptım harcadığımdan fazla kazandırmışım eksi bakiyede değilim diye kongrede söyledi mahkemelerdemi fikret ormandan yanada bütün davaları kazanıyor
En kötü şey bilmeden başkalarının tetikçiliğini yapmaktır bunu bir sürü beşiktaşlı üç yıl önce yaptığı için bugün bu durumdayız aç mesajlarımı bak bu gün yaşadığımız şeyleri üç yıl önce söylemişim
Birşey daha çebi fikret orman yönetiminde altı yıl kasayı tuttu onun onayı olmayan tek kuruş harcanmadı stada demir falan o tedarik ediyordu cebinden verdiğide söyleniyordu ayrıldığı gün tek kuruş alacağı yoktu birçok şirketin alacağı vardı ama çebinin yoktu kasa ondaydı istifa etmeden bütün alacaklarını almış yani neden beşiktaşın ekonomisi bozuldu hakkıdır parası alır hibe edecek hali yok ama beşiktaşıda çok zorda bıraktı bu sefer gittiğindede olacak olan bu gelecek yönetimin elinde dolmuş ama gelir gelmeyecek sponsorluklar la bütün kaynaklar kapanmış olacak umarım nakit akışını sağlayacak paralı yöneticiler gelir
Yoksa işimiz çok zor şu anda en iyi ihtimalle minimum üç yıl belimizi doğrultamayız çebi eşinin dairesini rehin gösterip kredi çektiğini söylüyor ama fo nun kulübe aldığı 11 daireyi hiç ettiğini söylemiyor fo söylemese kimsenin haberi olmayacak fikret orman bilmiyormuydu satıp maaşları ödemeyi otopark kirası diye nara atıyorlardı üç yıl önce peki üç yıldır otoparka ne oldu
Sen kime tetikçi, başkalarının yalanlarının propogandasını yapıyor diyorsun? Üslubuna dikkat et. Haddini bil. Ben kimi suçlamışım. Yönetim tarzını eleştiremez miyiz? Söylenen demişim bak dikkat edersen. Fikret Ormanı savunacağım diye insanlara hakaret etme. Onurlu, dürüst çoluk çocuk sahibi, devletine hizmet eden insanları suçlarken dikkat et. Kamuya açık bir iş yapıyorsan eleştirilirsin. Beğenmek zorunda değil kimse kimseyi. Benim Anç’yi övdüğüm bir kelime var mı mesajda? Menajerlik ücreti, oyuncu maaşlarının vergisi, sgk primleri bunlar da maaş bütçesine dahil değil mi? Teknik direktör, kulüp personeli bunlar da dahil değil mi? Negredoya 4.5 milyon avroyu ben mi verdim. Lense o kadar parayı kim verdi? Bunlar da mı yalan. Fo ve Anç bunları birlikte eleştiremez miyiz? Yasak mı? Borç artmadı mı ikisinde de? Bak fbye oyuncu satışlarıyla 1 milyara yakın kar açıkladı. Sen de benzer satışları yaptın. Defalarca 100 milyon dolara düşüreceğiz borcu dedi Fikret orman düşürebildi mi? Aksine arttırdı. Fikret Ormanı savunacağım diye onun aşkıyla tanımadığın insanların kişiliklerine laf söyleme. Eleştirilmesini istemiyorsan site senin bildiğim kadarıyla ona göre düzenlemeni yap geç.

Çevrimiçi gokhans

Sen kime tetikçi, başkalarının yalanlarının propogandasını yapıyor diyorsun? Üslubuna dikkat et. Haddini bil. Ben kimi suçlamışım. Yönetim tarzını eleştiremez miyiz? Söylenen demişim bak dikkat edersen. Fikret Ormanı savunacağım diye insanlara hakaret etme. Onurlu, dürüst çoluk çocuk sahibi, devletine hizmet eden insanları suçlarken dikkat et. Kamuya açık bir iş yapıyorsan eleştirilirsin. Beğenmek zorunda değil kimse kimseyi. Benim Anç’yi övdüğüm bir kelime var mı mesajda? Menajerlik ücreti, oyuncu maaşlarının vergisi, sgk primleri bunlar da maaş bütçesine dahil değil mi? Teknik direktör, kulüp personeli bunlar da dahil değil mi? Negredoya 4.5 milyon avroyu ben mi verdim. Lense o kadar parayı kim verdi? Bunlar da mı yalan. Fo ve Anç bunları birlikte eleştiremez miyiz? Yasak mı? Borç artmadı mı ikisinde de? Bak fbye oyuncu satışlarıyla 1 milyara yakın kar açıkladı. Sen de benzer satışları yaptın. Defalarca 100 milyon dolara düşüreceğiz borcu dedi Fikret orman düşürebildi mi? Aksine arttırdı. Fikret Ormanı savunacağım diye onun aşkıyla tanımadığın insanların kişiliklerine laf söyleme. Eleştirilmesini istemiyorsan site senin bildiğim kadarıyla ona göre düzenlemeni yap geç.
Kendi özel servetinden 200milyon euro aktaran, tüm şirketlerinden sponsorluk adı altında para yağdıran Ali Koç'un kar ile bütçeyi kapaması normal değil mi? Bu arada transfer politikalarını ve menejer ilişkilerini çok başarılı buluyorum(bit yeniği yoksa eğer) adamlar napoli'ye, acun'a tonla adam sattılar. Ferdi, osai'ler, kim min jae, szalai falan acayip scout becerisidir. İstedikleri oyuncuları çatır çatır satıyorlar menejer bağlantıları çok iyi, ayrıca fenere para yağdıran, arazi-tesis hibe den murat ülker gibi tonla zengini var. Aynı kıstas ile değerlendiremeyiz. Bu arada negredo ve lens o dönem için efsane transferlerdi ve kur düşük-yayın geliri yüksekti. Şampiyonlar liginde gümbü gümbür gidip para kazanan, hayvan gibi sponsor geliri alan bir takım için normal o paralar. Lens türkiye ligini fb'de altüst etti aynı performansın yarısını bizde gösterse 5 yıl sirküle ederdik ligin.. Negredo'da fena patladık, ispanya'dan izledik adam hem teknik hem pivot santrafordu, o adamın ligi sallaması gerekirken olmadı abi.. Yani FO için bahsettiğin bu 2 transfer hatası öyle körü körüne yapılmış ihanetvari hatalar değillerdi, sebepleri ve mantığı vardı.. Hani göstere göstere yapılan bir onana, bir mehmet topal hatası değildi.
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2023, 10:25:26 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Tutkalla yapıştırmışlar koltuğa. Bu ülkeyi koltuk sevdası bitirdi ve bitirmeye devam ediyor.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1711858587759190089
Yok artık hepimizin sabrını daha nekadar zorlayacaklar, istenmiyorlar, haketmiyorlar, sayelerinde başımız önde geziyoruz düşsünler artık klubün yakasından

zihnini açmak için sorayım sen istenmediğin bir yerde neden kalmak için ısrar edersin hemde kaldığın sürece oraya büyük zarar veriyorsan güç zehirlenmesimi egomu menfaatmi yada birilerinemi hizmet ediyorsun da görevini tamamlamadığın için orda kalmanı istiyorlar
Neden önce seçimli kongre kararı alıyorsun sonra aday olacağım diyorsun zaten başkansın alma o zaman olağanüstü kongre kararını
Kendini koy onun yerine neden yaparım de
Tahsilatı yapamadı yapsa 2 gün durmaz.valla mayis fln erteleme olursa seyirci artık küfür etmeye başlar krali da buna engel olamaz.koskoca makamı yerle bir eder gider.Beşiktaş büyüktür,bir şey olmaz. Bugün kuyuya düşer,yarın Mısır'a sultan olur.Tarih kuyuya atanları da,kuyudan çıkaranları da  tek tek yazar
Camia hafızamız yok bu yapılanları bunu yapanları unutmamak lazım.100 yıllık TÜrkiyenin en büyük kulübüyüz Beşiktaş büyüklüğünden birsey kaybetmez.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Atkar

Orman 2-3 yılın ardından sportif olarak başarı sağlamıştır,ama bu Demirören-Orman-Çebi döngüsünün son bulması lazım. Negredo’ya 4.5m avro yıllık ücret veriyorduk,menejer al dedi aldılar,ki bonservis ödeyemiyorduk o zamanlar. Çebi zamanı bonservis ödeyebiliyoruz,aldığımız topçuları da gördük. Çebi menejerlerle işim yok gibi takıldı,adam gibi oyuncu bile satamadı. Larin satamadı. Bizim akıllı scout ağı kurup,menejerleri de komple küstürmeden ama kölesi de olmadan güzel bir futbol takımı kurmamız gerek.

VI ismi bence yanlıştı,Ceyhun Kazancı’yı tanımıyordum lakin Ondrejka,Barath,Hien,Velde gibi isimleri kadromuza katabilseydik gidişat eksi yazmazdı. Bize 4-3-2-1 oynatan,genç oynatmaktan korkmayan ve oyun kalitesi olan bir hoca bulmamız lazım. Malesef bu isimler Sergen vb değil. Şenol ile Sergen ile bir yıl şampiyon olup sonra taklaya gelmek yerine 2-3 yıl sabredeceğimiz ama birşeyler görebildiğimiz,oyun olarak bizi tatmin edebilen bir hoca ve güzel oyuncu grupları gerekiyor.

Bunda da başkan faktörü çok önemli,derdini taraftara iyi anlatması lazım. Feda vb yapıyoruz derlerse zaten olmaz,yapılanmaya gidiyoruz diyip Roco,Mitroviç,Nskala getirirlerse zaten olmaz.
Güzel kadroyu gençlerle harmanlarsak ve yanlarına 1-2 üst düzey oyuncu koyarsak zaten başarıda gelir oyuncu satışı da gelir.
Gerçekten emekli olmak istemiyorsa 1.5 yıllık anlaşma yapalım Lucescu çekelim. 1.5 yıl bizi toparlasın,oyuncu ağından bir iki birşeyler getirsin. 1.5 yıl sonra ister yardımcı hocaya ister o profilde oynatacak bir hocaya bıraksın SD olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

sen ne olduğunu gram düşünmeden fo ya istediğin gibi suçlama yapınca sıkıntı yoksana yapılıncamı varsenin aile sahibi olmanın vatanseverliğinin konumuzla ne ilgisi var anlamadım dürüstlüğüne gelince bak söylenti diyen sensin ve söylentiyle birini eleştirmek pek dürüstlük vasfı içermiyor onurlu insanlar başkalarınında onurunu düşünür duyduğu söylentilerle bunu zedelemez değilmi söylentiyle haraket etmek birinin sözüyle haraket etmek demek oluyor bunun adınada tetikçilik deniyor üstelik ben sana tetikçi demedim söylentileri yaymak evet başkalarının propagandasını yapmaktır bilerek yada bilmeyerek bunu yapıyorsun fikret ormanı kişisel olarak sevmem yolda görsem selam vereceğim biri değil ama tüm beşiktaşlılık hayatımda beşiktaşla alakalı en mutlu anlarımı yaşatan birinede saygısızlık yapmam yedi yıl başkanlık yapan birini vurmak için love negroda deme dışında birşey bulamıyorsunuz onlara karşılık iki isim söyleyeyim abu cenk şu an kadromuzda hala umut beklenen oyuncular ve onlarca başarılı transfer kaldıki love alındığında süperlig gol kralıydı şenol yanlış kullanınca kötü transfer oldu çünkü adama kafayla gol attırma sevdasına düştü negredo quaresmanın ego kurbanı ama sonuçta olmadı ama hatalı transfer falan değil o dönemin şartlarıylada bedava transferdi lens gökhan caner gibi transferler büyük takım refleksidir lafla büyük takım olunmaz büyük olmak sana bulaşana bedel ödetmektir o nedenle hiçte yanlış transfer değildi bu yönetimin yaptığı raşitsa gedson transferleride yanlış değil göründüğü gibi yanlış insanlarda doğru işler yapabiliyor doğru insanlarda yanlış işler yapabilir fikret ormanın son sezonu kötüydü ama bunu elde tutup altı yılı yok saymak dürüst davranış değil sebanın son yıllarını hatırlıyormusun sebayla kaç yıl feda ettik seba övülürken neden bunlar konuşulmaz o zaman yaptığı yanlış transferler neden konuşulmaz
Kötü yönetim eleştirilir elbet ama eleştiri ile suçlamayı birbirine karıştırmamak lazım o stad yapılırken yaşananları fetö soruşturmasında o tehdit telefonlarını beşiktaşa yapılan saldırıları hep birlikte takip ettik o şartlarda o stadı yapan adam hakkında konuşurken biraz daha saygılı olmak lazım çabuk unutuldu bunlar ben beşiktaşı zirveye taşıyan biri hakkında ileri geri konuşmam bilmediğim konularda ahkam kesmem söylentiyle dar ağacı kurmam bunları yapmamın onurlu ve dürüst davranış olmadığını düşünüyorum sen tersini düşünebilirsin
Beşiktaşın zenginleri neden beşiktaştan uzak duruyor diğer kulüpler gibi olmuyoruz biliyormusun beşiktaşta linç kültürü var başarılı olan herkes linç ediliyor sebada edildi beşiktaşa kırgın vefat etti
Bu linç kültüründen kurtulamazsak daha çok çebi gibilerini koltukta görürüz yıllardır düzgün aday bile göremiyoruz bu zihniyet beşiktaşı yalnızlaştırıyor sahipsiz bırakıyor sorun gördüğün gibi fo sorunu değil sorun camianın kendisi

Çevrimiçi Necmi

Tahsilatı yapamadı yapsa 2 gün durmaz.valla mayis fln erteleme olursa seyirci artık küfür etmeye başlar krali da buna engel olamaz.koskoca makamı yerle bir eder gider.Beşiktaş büyüktür,bir şey olmaz. Bugün kuyuya düşer,yarın Mısır'a sultan olur.Tarih kuyuya atanları da,kuyudan çıkaranları da  tek tek yazar
Camia hafızamız yok bu yapılanları bunu yapanları unutmamak lazım.100 yıllık TÜrkiyenin en büyük kulübüyüz Beşiktaş büyüklüğünden birsey kaybetmez.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen bu işde altın çamura düşmekle değer kaybetmez isimler gelir geçer asır devirmek pek güllük gülüstanlık içinde olmuyor zaten insanları güçlü kılan yediği darbelerdir biz bu noktaya tavında dövülerek geldik

Çevrimiçi Necmi

şimdi tekrar okudum acaba bilmeden hakaretmi ettim diye etmemişim soru sormuşum sadece ne dediğini bilerekmi konuşuyorsun diye birde bilmeden başkalarının tetikçiliğini yapmak yanlış demişim bunlar hakaret değil bir hata yaptığını söylüyorum sende değil bu benim fikrim dersin olur biter

Etiketler: