Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785442 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

tazminat almadan istifa edip gittimi göreceğiz zaten dedikodulara göre istifa şüpheli sonuçta öyle derler
Zorla almasaydı kardeşim kendisi bile ben karar verdim derken yönetim rebiç hariç şenol seçti derken sen neye göre kamp görmemiş oyuncuyu verdiler diyorsun diyelim öyle bu oyuncular dün gelmedi armutmu topluyordu kamp süresi kadar elinde kaldı oyuncular ligin sekizinci haftası oynandı milli arada oldu sen aklamak için masal anlatıyorsun negredoya gelince şenol sevici gibi değilde beşiktaşlı gibi otur o maçları izle bak bakalım negredoya quaresma pas atıyormu en fazla topla buluşan bütün topları o alıyordu negredoya tek pas vermediği bir sürü maç göreceksin bütün sezon say bakalım kaç pas vermiş ben sadece şenol eleştirmiyorum yönetim şenol el ele beşiktaşın içine ettiler madem bu kadar kolaydı istifa etmek bu kadronun böyle olmasına neden izin verdi neden kabul etti posta koyuyordu tv de afrikalı oyuncular gidince ne yapacaksınız diye soru sorulunca soranlara
Şenol gelsin şampiyon olacağız derken yönetimide hesap edecektin boşa konuşmayacaktın o lafları söylerken yönetim aklıyordun şimdi şenolu korumak için yönetim suçluyorsun yok öyle birşey tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması vardır bizim şenolla ilgili söylediğimiz herşey doğru çıktı daha önce nasıl takımın içine ettiyse yine edecek dedik etti takım form tutamaz dedik sahada yürüyorlar taktik falan veremez takım başı kesik tavuk gibi dolanır dedik takım geçen sene vi nin yüklediği kondisyonla gitti seneye mahvolacağız dedik hepsi gerçekleşti şimdi kına yakalım hep birlikte
+1903
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Bir Abdullah Avcı faciası daha yaşayalım diye mi? Boşverin Fikret Orman'ı
bir abdullah avcı faciası içerdeki hainlerin yangın yapmasıyla yaşandı.ayrıca en fazla 1 sezon sürerdi kovardın giderdi.ajhmet nur beceriksizi  4 senemizi belki önümüzdeki 5 seneyi yedi.şampiyon olursun olamazsın ama türkiyenin en büyük takımı olarak kalırdın.şu an sıradan vasat anadolu takımı kadar top oynayamoyoruz daha da kötüsü itabarımız yerle bir edildi

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/1903Digitale/status/1711752464695762984?t=kLa65tijMHeP81tMHT2dug&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerçek olduğunu sanmıyorumama tabi ihtimal de var biraz para pulun çözemeyeceği şeyler değil.trollerle koltuğa gelen koltukta kalmak için neler yapmaz.bu arada f.o 11 tane daire aldım demiş.nerede o daireler.

Çevrimiçi Samet Demir

gerçek olduğunu sanmıyorumama tabi ihtimal de var biraz para pulun çözemeyeceği şeyler değil.trollerle koltuğa gelen koltukta kalmak için neler yapmaz.bu arada f.o 11 tane daire aldım demiş.nerede o daireler.
Twitterda gözüme çarpanları yazıyorum abi önümüzdeki günler bu haberleri ya doğrulayacak ya da tam tersi

Çevrimdışı ferdi1903

Fikret orman başkanlığın son senesini anlatsın hesabını versin, 6 ay boyunca kulüpte kimsenin maaşı ödenmemiş bu nasıl oldu? Nasıl bu duruma geldik bize anlatsın? Tüm sponsor gelirleri harcanmış ve 100 m Euro satış yaptık diyor noldu bu paralara bilelim. Tüm Beşiktaş lilari bilgilendirsin. Ben Fikret orman çok çok iyi giden başkanlığını son senesinde neler oldu bilmek isterim şahsen

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi murat

Fikret orman başkanlığın son senesini anlatsın hesabını versin, 6 ay boyunca kulüpte kimsenin maaşı ödenmemiş bu nasıl oldu? Nasıl bu duruma geldik bize anlatsın? Tüm sponsor gelirleri harcanmış ve 100 m Euro satış yaptık diyor noldu bu paralara bilelim. Tüm Beşiktaş lilari bilgilendirsin. Ben Fikret orman çok çok iyi giden başkanlığını son senesinde neler oldu bilmek isterim şahsen

ben ikna oldum çebi kalsın.maaşlar ödeniyor.1 haziran 31 ağstos arası 183 milyon daha zarar etmişiz ama maaşlar ödeniyor nasıl olsa.
Nasrettin hocanın desiği gibi kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz ama öldüğüne inanmıyorsunuz.

Çevrimiçi gokhans

12 tane dava açılmış. 10’undan aklanmış son 2 davada bitmek üzere onlardanda aklanınca konuşma yapıcam diyor zaten. İstersen sonuçlanan davanın mahkeme tutanak, iddia ve savunmalarınıda inceleyebilirsin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

Seçime kadar Burak Yılmaz ile devam kararı çıktı çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seçime kadar Burak Yılmaz ile devam kararı çıktı çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum
Bu yönetim normalde teknik direktör bulamıyor. Bu kadar kısa süre için mi bulacaklar  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Twitter'da birkac yorum okudum da, F. Orman'i elestirenler de zaten sacma sapan yerden vuruyor adami. Yok G.Suzen, Eneramo, Vagner Love  transferleri falan facia'ymis falan. Biri M. Akgun bile yazmis yahu. Bonservissis 300.000 euro maas 0 beklentiyle gelen adami facia diye yorumlamislar. Adamin 6-7 sene boyunca yaptigi butun tutmayan transferlerini komple toplasan zaten Cenk'in satisindan o facia transferlerin parasini cikarmis. Ki 100% transfer basarisi diye birsey zaten yok, olamaz da, dunyanin en iyi yonetimi en iyi scoutingiyle de olmaz.
Bu arada facia dedikleri bazi transferler kagit uzerinde facia falan da degildi. Vagner Love geldiginde gol krali olarak geldi ve maliyeti hicte fena degildi. Senin hocan 1.70 boyunda adami tek forvet kullanip Quaresma'nin ortalarina kafa vurmasini bekleyecek kadar beyinsizse adam ne yapsin.
Lens facia transfer olarak sayiliyor, ama adam rakibinin en iyi adamini tereyagindan kil ceker gibi aldi, hem de cok ucuk olmayan maliyetle. Alindiginda da herkes bayram ediyordu, 1 Besiktas'li da kotu transfer dememisti. Kimse birbirini yemesin.
Adamin kotu transferleri tabii ki oldu, ama skandal diyebilecegimiz 1 tane transferi yok bence. Ve adamin aldigi ve basari saglayan transferleri ortada, sattigi oyuncular da ortada. Cenk diye evvela baslarsin, liste Ba, Tosic diye uzar gider.
Bu seneki transfer donemi bence F. Orman'in 6 sene boyunca verdigi zarardan daha fazla zarar verdi bizi. Bunu simdi degil, devre arasinda ve sene sonunda Chamberlain, Bailly gibi oyuncular elimizde kalinca ve hala Zaynutdinov, Onana'nin taksitlerini odemeye devam ettigimizde anlayacagiz anca.

Çevrimiçi levitate

doğru karar bence, bu yönetim tekrar seçilmedikleri sürece kulübün geleceği hakkında hiçbir karar almamalı. rıza, samet, sergen gibi hocalarımızda bu yönetimle çalışarak kendilerine eksi yazmamalı

yeni başkan seçilir hoca hakkında istediği gibi karar alabilir. burak'ta yeni hoca gelirse ekibinde kalmak isterim tarzı bir şey demiş deniyor, uyum konusunda yardımcı olabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

ANÇ kesin adaymiş, via Bülent uslu

Çevrimiçi Necmi

çebi ayrılırken tüm alacaklarını tahsil etti kasada nakit bırakmadı son sene resmen kumpas kuruldu altı yıl iyi yöneten kulübü ffp den çıkaran iyi transfer yapmayı takımı zirvede tutmayı beceren başkana bir senede ne oldu da beşiktaş kitleniverdi giderayak o bankalar birliği anlaşmasını yapmasa tüm borçları tl ye döndürüp faizi dondurup borcu tl olarak sabitlemese şimdi halimiz ne olurdu üstelik enflasyon sayesinde sabitlenen borç kuşa dönmüştü gelir gelmez bankalar birliği anlaşmasını bozmaya çalıştılar çünkü fo nun yarattığı gelirlere ulaşamıyorlardı gelirde koyamıyorlardı buna ramen her yıl borcu ikiye katladılar fo o kadar kumpasa ramen son yıl beşiktaşın geleceğini kurtardı 350 m euro borcu o şekilde bıraksaydı ödemeyecekleri için o borç faiziyle 12-13 milyar olarak borç hanesinde duruyor olacaktı bunların yaptıklarıyla 18-20 milyar borç olurdu herhalde geldiklerinde kuduruyorlardı bankalar birliği diye şimdi neden gıkları çıkmıyor üstelik altı yıl başarılı olan stadsız takımla ffp ile mücadele edip üstüne başarı getiren stedı yapıp tesisleri yenileyen üstelik yd yüzünden beş yıl tüm gelirler ipotekliyken bunları başaran başkanın bir yıl kötü yönetme hakkı vardır üstelik yaratılan ortamda ortada

Çevrimdışı ferdi1903

ANÇ olurda seçilirse Beşiktaş taraftarlığı mi Çebi gidene kadar rafa kaldırırım, bu yaştan sonra sağlığımı tehlikeye atamam

Çevrimiçi Necmi

bilmek istiyorsan takip edeceksin son kongrede açıkladı fo dönemi bu kulüp hiç borçlanmadı harcadığı parayı koydu elde ettiği gelirleri koydu kulübü kendi dönemini artıda bıraktığını belgesiyle açıkladı üstelik yd borcu olarak görünmeyen del boscie ferdinant tazminatları ve geldikten sonraki yd dönemi hacizlerini ödediği halde bir başkan kendi döneminin gelir gider dengesinde artı yazıyorsa ona para nerde diyemezsin açılan bütün mahkemelerde temiz çıkan birine suçluda diyemezsin fikret ormanı bitirmek için gelmiş lanet okuyan yönetim bile tek açığını bulamamış budamı seni ikna edemiyor ikna olmak için daha nasıl bir kanıta ihtiyacın var bak yönetim artık fikret ormanın adını ağzına alamıyor bende başkan olsam bu kadar şey yapmışım hırsız damgası yemişim beni göndermek için kumpas kuruyorlar futbolcu maaşlarını cebimden ödemem bırakırım gelsin ödesinler diye bunlar maaş ödüyorda nasıl ödediklerini neden sormuyorsun sürekli borçlanıyorlar daha geçen sene 700 m kredi çektim ben kefil oldum demedimi başkan üstelik şl gelirleride vardı

Çevrimiçi Necmi

ANÇ olurda seçilirse Beşiktaş taraftarlığı mi Çebi gidene kadar rafa kaldırırım, bu yaştan sonra sağlığımı tehlikeye atamam

bu kongreyle seçilir

Çevrimiçi Necmi

Twitterda gözüme çarpanları yazıyorum abi önümüzdeki günler bu haberleri ya doğrulayacak ya da tam tersi

dünde dernekler yüz vermemiş çebiye diye yazılıyordu

Çevrimdışı İzmitlibjk

ANÇ'nin aday olması dünyanin en saçma olayı olur.

Çevrimiçi Samet Demir

dünde dernekler yüz vermemiş çebiye diye yazılıyordu
Onuda ben yazmış olabilirim abi, twitterdan yazılanları teyit etmeden atıyorum genelde.

Çevrimiçi Necmi

ANÇ'nin aday olması dünyanin en saçma olayı olur.
zaten başkansın madem aday olacaksın neden erken seçim kararı aldın

Çevrimiçi Necmi

Onuda ben yazmış olabilirim abi, twitterdan yazılanları teyit etmeden atıyorum genelde.

yok paylaş iyidir ben takip etmiyorum twitteri orda artık miğdem bulanıyor okudukça yazılanları

Çevrimiçi Samet Demir

yok paylaş iyidir ben takip etmiyorum twitteri orda artık miğdem bulanıyor okudukça yazılanları
Gece bazen space odalarına giriyorum da abi bize herşey müstehak. Bu yeni taraftar profilimizle anca 1 ileri 2 geri gideriz.

Etiketler: