Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786707 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

İncecilerden hayat emaresi veren tek adam Raşit o bile her an sakatlanacak hissi veriyor
Rashica felan kesinlikle bizim seviyemiz değil Tayfuru oynatırım onun yerine en azından safi Beşiktaşlılıkla savaşır sahada

Çevrimdışı Talisca1903

İlk fırsatta kaçan hocana söyleseydin de aldırmasaydı, alınmasına onay vermeseydi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istifa etmesini istersin eder ne yapacak yapamayan gider

Çevrimiçi kartalizma190399

Orta saha'yi maksimum verimle kullanacaksak bence ilk once Gedson'la ikili orta sahaya gecmeliyiz. Adamin ozelligi zaten 2 kisilik isi tek basina yapabilmesi.
Madem oyle bir oyuncun var yanina 1 tane defansif ozellikli adam koyacaksin, onu da serbest kosturacaksin, artan oyuncu'yu da hucumda kullanacaksin ki cogalabilesin.
2 tane B2B (arti bir onlibero) kagit uzerinde guzel gozukse ve Avrupa'da veya ayni seviyedeki takimlara karsi gerekli olsa da bizi ceza sahasi uzerinde karsilayan Anadolu takimlarina karsi gereksiz oluyor.

Bence denenmesi gereken sey Demir Ege-Gedson'lu 4-4-2. Topu takimda tutmak gerekince Amir veya Salih girer, Gedson yorulunca Ox girer ama boyle birseyi bu antrenorler nasil denemiyor anlamiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Gecen seneki kadrodan eksilen oyuncular:

Weghorst
Dele Alli
N'Koudou
Redmond (gerci gec geldigi icin VI hic kullanamamisti)
Josef
Saiss
Wellinton

Eklenen oyuncular:

Colley
Bailly
Amartey
Onur Bulut
Amir Hadziahmetovic
Oxlade Chamberlan
Rashica
Rebic
Aboubakar

Tek tek kiyasa girmeyecegim, ama gecen sene basinda PL seviyesinde kadro denen kadro o kadar eklemeden sonra yetersiz olmus nedense.
GS ve FB'nin kadrosuyla niye kiyaslaniyor onu da anlamiyorum. Bizim puan kaybettigimiz takimlar GS ve FB degil. Pendikspor, Lugano, Adana Demirspor'un yedeginin yedegi kadrosu vs.
Anadolu takimlari ustelik bu sene cok daha zayif gecen seneye gore, GS ve FB'nin topladigi puanlardan belli oluyor zaten. Gecen seneki Sivas'la bu seneki Sivas'in alakasi yok. Gecen sene oynadigimiz Karagumruk Diagne'li Caner'li Musa'li takimken bu sene forvetinde Salih Dursun olan takimla oynadik.

VI super hoca dusuncesiyle yazmiyorum bunu, o da aradigimiz hoca degildi. Ama yapilan net ikiyuzluluk. VI doneminde ilk yarida 3/4 attigimiz maclarin ikinci yarisinda oyundan dusuyoruz diye hoca elestirilirken simdi millet Pendik Lugano facia'larina kilif bulmaya calisiyor. Kimse'nin adami olmayin. Hepimiz Besiktas'liyiz. O ayila bayila korudugunuz oyuncular, hocalar, hatta baskanlar sonucta para icin calisan profesyonel. Hepsi gidici, gidecek, kalici olan biz ve Besiktas. Biraz hakkaniyetli davranip Besiktas'i dusunmekte fayda var.
Alttaki mesajda yazdıklarını destekler şeyler yazdım bende. Geçen sene bu durumu anlatmaya çalışırken vasat sever ve fmci ilan edildim. Bana karşı gelenlere göre Şenol Güneş gelince %100 şampiyon oluyorduk hatta yazın kendi kampını gören futbolcular ve kendi kurduğu takımı gördüğümüz zaman bu sene için ligin açık ara en iyi takımı olacaktık.

Ne oldu gemiyi ilk kendisi terk etti. Giderken de süslü süslü laflar etti taraftarımız şöyle büyük, böyle güçlü v.s. diyerek. Bizi düşünüyor gibi yaptı fakat tek derdi kendi prestiji, daha fazla rezil olmamak için kaçtı gitti. Bizde aldırdığı ve alınmasına onay verdiği oyuncularla bizbize kaldık.

Oyuncu grubuna gelince Amiri konyada sürekli dikine pas yapıyor diye aldık adamı öyle bir köreltti ki sağa sola stoperw pas vermekten öte gidemiyor. Oyuncuların pili dk 60'dan sonra bitiyor.

İşin yönetim kısmını yazmak dahi istemiyorum yeni gelecek yönetim ve teknik ekibin çok özverili çalışıp çok güçlü insanlar olması lazım. Yoksa bu enkaz zor kalkar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Orta saha'yi maksimum verimle kullanacaksak bence ilk once Gedson'la ikili orta sahaya gecmeliyiz. Adamin ozelligi zaten 2 kisilik isi tek basina yapabilmesi.
Madem oyle bir oyuncun var yanina 1 tane defansif ozellikli adam koyacaksin, onu da serbest kosturacaksin, artan oyuncu'yu da hucumda kullanacaksin ki cogalabilesin.
2 tane B2B (arti bir onlibero) kagit uzerinde guzel gozukse ve Avrupa'da veya ayni seviyedeki takimlara karsi gerekli olsa da bizi ceza sahasi uzerinde karsilayan Anadolu takimlarina karsi gereksiz oluyor.

Bence denenmesi gereken sey Demir Ege-Gedson'lu 4-4-2. Topu takimda tutmak gerekince Amir veya Salih girer, Gedson yorulunca Ox girer ama boyle birseyi bu antrenorler nasil denemiyor anlamiyorum.
Biz her maç Barca ile oynadığımız için 3 tane 8 numara ile oynuyoruz. 2 tane orta saha ile oyun başlarsak elek oluruz düşüncesi mevcut. Zaten oyunun büyük bölümü rakip sahada geçiyor, çift forvet 2 orta saha ile oynamanın nesi düşünülmüyor anlamıyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

istifa etmesini istersin eder ne yapacak yapamayan gider
gitmesi basit arkasında bıraktığı enkaz ne olacak bir yıldır şunu ölümüne savundunuz esefle kınıyorum

Çevrimiçi Necmi

Biz her maç Barca ile oynadığımız için 3 tane 8 numara ile oynuyoruz. 2 tane orta saha ile oyun başlarsak elek oluruz düşüncesi mevcut. Zaten oyunun büyük bölümü rakip sahada geçiyor, çift forvet 2 orta saha ile oynamanın nesi düşünülmüyor anlamıyorum.

şenol zaten çift forvetle oynuyordu cenk kanatmı oynuyor neden solda sürekli masuakudan birşey bekliyoruz neden kimse yorumlarda orda cenk diye bir kanat oyuncusundan bahsetmiyor savunma yapmayı bilmeyen bir takımda iki orta saha olursa maç rakip sahada geçmez zaten bizim maçlar rakip sahada geçmiyorki biz pendikten sahamızda pres yemiş takımız

Çevrimiçi gokhans

Bizim şu an net en büyük eksiğimiz pivot tip santrafor.. Wego sayesinde rakip sahaya yerleşiyorduk, havadan gelen her topu arkadaşlarına indiriyor, duvar oluyor, arkadaşlarına alan açıyordu. Havadan gelen her orta tehlike yaratıyor, sırtı dönük top tutup, ilerde oyun kuruyor, pas istasyonu oluyordu. Abou muhteşem bir sihirbaz ama sırtı dönük top tutamıyor anında kaybediyor, mücadele ve hırsı 0. top indiremiyor, hava hakimiyeti yok, pas istasyonu nispeten olabiliyor ama çoğunuda kaybediyor. O eski abou değil, eski gücü yok. Yanına buksa, wego tarzı biri şart. Çünkü malesef takım oyununda bir kişi eksiğiz abou ile, bizi rakip sahada tutacak bir pivot şart bu takıma. gedson amir ile 2li ortasaha ve çift forvetle bu kadro bence iş yapar. Birde saiss gibi oyun kurucu stoperimiz olsa tadından yenmezdi ama rezil bir kadro mühendisliği yaşadık bu yıl şenol hoca ile malesef..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

şenol zaten çift forvetle oynuyordu cenk kanatmı oynuyor neden solda sürekli masuakudan birşey bekliyoruz neden kimse yorumlarda orda cenk diye bir kanat oyuncusundan bahsetmiyor savunma yapmayı bilmeyen bir takımda iki orta saha olursa maç rakip sahada geçmez zaten bizim maçlar rakip sahada geçmiyorki biz pendikten sahamızda pres yemiş takımız
Çift forvet değil ama bu saçma sapan bir sistem. Forveti sol kanat ağırlıklı oynatıyor, amiri stoperlerin yanında ve ya ortasında, masuakuya komple aol tarafı bırakıyor takımda sonrasında baştan aşağıya eksik kalıyor..

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim şu an net en büyük eksiğimiz pivot tip santrafor.. Wego sayesinde rakip sahaya yerleşiyorduk, havadan gelen her topu arkadaşlarına indiriyor, duvar oluyor, arkadaşlarına alan açıyordu. Havadan gelen her orta tehlike yaratıyor, sırtı dönük top tutup, ilerde oyun kuruyor, pas istasyonu oluyordu. Abou muhteşem bir sihirbaz ama sırtı dönük top tutamıyor anında kaybediyor, mücadele ve hırsı 0. top indiremiyor, hava hakimiyeti yok, pas istasyonu nispeten olabiliyor ama çoğunuda kaybediyor. O eski abou değil, eski gücü yok. Yanına buksa, wego tarzı biri şart. Çünkü malesef takım oyununda bir kişi eksiğiz abou ile, bizi rakip sahada tutacak bir pivot şart bu takıma. gedson amir ile 2li ortasaha ve çift forvetle bu kadro bence iş yapar. Birde saiss gibi oyun kurucu stoperimiz olsa tadından yenmezdi ama rezil bir kadro mühendisliği yaşadık bu yıl şenol hoca ile malesef..
Bizim pivota ihtiyacımız yok, oyunumuzu daha çok Abuya uygun hala dönüştürmeye ihtiyacımız var.

Çevrimiçi gokhans

Bizim pivota ihtiyacımız yok, oyunumuzu daha çok Abuya uygun hala dönüştürmeye ihtiyacımız var.

Abou'ya uygun hale dönüştürebileceğin bir sistem yok. Statik, mücadele etmeyen, top tutamayan bir abou'ya boş alan açabileceğin oyun planında pivot şart oğlu şart. Yada pivot santrafor işi yapabilecek güçlü ofansif ortasahan olması lazım milinkovic savic tarzı topu ilerde tutup oyunu sırtı dönük kurabilecek. Başka türlü bir sistemi bu kadro kaldırmaz malesef. Savic tarzı bi 10 numara yerine wego gibi bi pivot getirmek daha kolay maddi olarak. Wego pirana gibi rakip stoperlere press yapıp boğuşuyor, rakip stoperleri mahfediyordu. Onun sayesinde nkoudu, muleka bile gol atıyordu. Wego nun yanında abou hayvan gibi gol olur yağar...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Muleka'yi alip sol kanada hapsetmek baska yer cift forvette adami surekli ceza sahasinda kullanmak baska sey. Savunma elek falan olmaz, gormuyor musunuz Anadolu takimlarini, 2 pas yapacak mecalleri yok adamlarin. Bunlara karsi tek orta sahayla ciksan ne olur. Goren de ligimizde tek onlibero Siopis, Saidou, Aurelio'yla sampiyon olan takim olmadi zanneder.

Aboubakar'in yanina bir de pivot koyarsan inanilmaz statiklesir takim. Demek istedigini anliyorum ve katiliyorum, bence de Aboubakar bu pivot islerini beceremiyor, ama niye pivot forvete ihtiyac doguyor ona bakmak lazim. Her takim pivotla mi oynuyor? GS'nin pivot santrforu kim mesela? Pivot santrfor kolay takim isidir. Isin icinden cikamazsin sisirirsin topu.
Sen geriden oyun kuramazsan oyun kurucu stoper almadigin icin, takima antrenmanda set ezlerbetmezsen, oyunculari maksimum verim alacagin sekilde secip konumlandirmazsan elbette topu sisirirsin Aboubakar da kaybeder topu.
Aboubakar bence oyuna hic karismamali. Kendisine ceza sahasindan cikma bitirici ol talimati verilmeli. Ama bunu Aboubakar'a soylemekle bitmiyor is. Aboubakar'a top sisirmeyi gerektirmeyecek duzeni kurmak sart, gerisi kolay zaten. Bence Aboubakar'in yaninda Cenk de olur, Rebic de Muleka da. Ama dibinde. 30 metre solunda kanada hapsedilmis sekilde degil.

-----------------------------------------Mert------------------------------------------------

Rosier------------------------Bailly-------------Colley-------------------------Masuaku

Ghezzal---------------------Demir Ege----------Gedson---------------------Zaynutdinov

------------------------------Aboubakar--------Muleka-----------------------------------

Bence en ideali bu. Rosier-Ghezzal ikilisini bozmuyorsun. Gedson icin bol bol alan kaliyor. Kanatlarda ayagi duzgun 4 oyuncu var, kanatlardan cok rahat oyun kurarsin. Cift forvetle cogalma sorunun da olmaz. Kenarda oyuna atabilecegin orta saha ve forvet de var bolca. Duruma gore Rashica-Cenk de yapabilirsin Zaynutdinov-Muleka yerine.
Is sonuc olarka orta sahada bitiyor. Bence Amir-Salih-Gedson olurdu hucumdaki 3'lu birbirini tamamlayan formda 3'lu olsa, ama o tren kacti bence. O zaman sartlara uyum saglayacaksin ve oyunu degistireceksin.

Çevrimdışı KartalınGücü

Abou'ya uygun hale dönüştürebileceğin bir sistem yok. Statik, mücadele etmeyen, top tutamayan bir abou'ya boş alan açabileceğin oyun planında pivot şart oğlu şart. Yada pivot santrafor işi yapabilecek güçlü ofansif ortasahan olması lazım milinkovic savic tarzı topu ilerde tutup oyunu sırtı dönük kurabilecek. Başka türlü bir sistemi bu kadro kaldırmaz malesef. Savic tarzı bi 10 numara yerine wego gibi bi pivot getirmek daha kolay maddi olarak. Wego pirana gibi rakip stoperlere press yapıp boğuşuyor, rakip stoperleri mahfediyordu. Onun sayesinde nkoudu, muleka bile gol atıyordu. Wego nun yanında abou hayvan gibi gol olur yağar...

Katılıyorum. Weghorst bizden sonra başarısız olmuş olabilir ama burada her türlü iş yapıyordu, gene yapacağını düşünüyorum. Yanında kim oynarsa oynasın performansını artırır. Kendi de gelmek ister diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

f.o dinlemek isteyenler için.

Çevrimiçi Samet Demir

f.o dinlemek isteyenler için.

Anç yi canlı yayına davet etmiş :)

Çevrimiçi Necmi

Anç yi canlı yayına davet etmiş :)

çebi bana kumpas kurdu demiş beşiktaşa kumpas kurmuş sana kursa ne olur sana bir zarar veremedi ama beşiktaşın içinden geçti

Çevrimiçi Samet Demir

çebi bana kumpas kurdu demiş beşiktaşa kumpas kurmuş sana kursa ne olur sana bir zarar veremedi ama beşiktaşın içinden geçti
Fikret Ormanda Anç'nin içinden geçmiş yalnız. Yıllardır bende bunu anlamıyordum sen bunca yıl Fikret Ormanın yanında yöneticiydin. Fo suçlu da sen nasıö değilsin diye.

Bir an önce şu seçim olsunda kurtulalım şunlardan ya.

Çevrimdışı 38life

Orman Çebi'nin tabutuna son çiviyi çakmış. Bu saatten sonra hala da o kongre Çebi'yi seçerse hepsinin Allah belasını versin.

Çevrimiçi Samet Demir

Salih Uçan sakatlığı nedeniyle gs maçında forma giyemeyecekmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Fikret Orman: Süleyman Seba abi bu Ahmet nur Çebi’yi tanımaz bile ya. Neymiş bana benziyorsun demiş hadi oradan ya Süleyman Abi seni hayatında 2 kere görmüştür seni nereden bilecek be adam. Bu tam İstanbul’un fethindeki Kenan komutan olayıdır. Ahmet nur Çebi güzel sallıyor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Salih Uçan sakatlığı nedeniyle gs maçında forma giyemeyecekmiş.

gedsonda olmayacak orta sahada tayfuru görürüz.

Çevrimiçi Samet Demir

gedsonda olmayacak orta sahada tayfuru görürüz.
Demir ege oynar. Salihi kayıp olarak görmüyorum ben ama Gedson olsa iyi olurdu.

Çevrimdışı Sefa Kara

Demir ege oynar. Salihi kayıp olarak görmüyorum ben ama Gedson olsa iyi olurdu.

demir ege böylesine bir maçta oynatılmaz büyük hatalar yapar ve oyuncuyu kaybederiz.Tayfur oynar.

Çevrimiçi Samet Demir

demir ege böylesine bir maçta oynatılmaz büyük hatalar yapar ve oyuncuyu kaybederiz.Tayfur oynar.
Neden oynamıyormuş club bruge de oynayan gs maçında 50 kere oynar.

Etiketler: