Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786664 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Bizim defansif ortasaha işini çözecek tek adama ihtiyacımız var ernst ,atiba veya josef gibi.o o bölgeyi amir ve salihin yardımıyla çözmeye çalışıyoruz ve beceremiyoruz da ve buradaki eksiklikle hucumda da zayıf kalıyoruz.örneğin orada bir josef önünde ox ve tabelsı olan bir 8 daha olsa takım hücumda da savunmada da daha başrılı.olur.Hacı salih ve ox savunmada yetersiz olduğu gibide hücumda da çok yetersiz kalıyor.öncelik hacıdan kurtulmak gerekir.belki baily bile olabilir orada.
Elinde ligin en iyi defansif orta saha oyuncusu, genç bir Atiba var zaten ama ondan ısrarla 10 numara yaratma çabası içerisindeyiz. Kullanmasını bilene

Çevrimiçi Necmi

Ben kesinlikle katılmıyorum. Özellikle ligin ikinci yarısında ligden kopmuş bir takımda taraftarın tolerasyonu daha yüksek olur. Geçen sezon Şenol Güneş ile gelen yükselişin sebebi de bu zaten. Baskı yok, stres yok. Sergenle yaşadığımız şampiyonlukta da aynı hikaye var. Taraftar yok, baskı yok.
ligin ikinci yarısı belki ama unutma ligin başındayız kopmuş falanda değiliz sadece ümidimiz yok ama oda bir gs galibiyetiyle değişir takımın iyi bir maç kazanmaya ihtiyacı var bu zamanlarda kaybedilecek puan sonrası ne genç görür taraftarın gözü nede başka birşey

Çevrimiçi Necmi

Elinde ligin en iyi defansif orta saha oyuncusu, genç bir Atiba var zaten ama ondan ısrarla 10 numara yaratma çabası içerisindeyiz. Kullanmasını bilene
kim o 🤔

Çevrimdışı sEuL

kim o 🤔

Uzun bir suredir Amir oyun kuruyor "masali" anlatiliyor. Amir'i dikkatle izliyorum, iki stoper arasina ne zaman girse en ufak bir baskida topu stoperlere geri oynuyor. Top bir sekilde donup dolasip Necip-Rosier yada diger stoperlerde biti veriyor ve onlar uzerinden oyun kurmaya calisiyoruz. Yani Amir ile oyun kurdugumuz falan yok bence.

Elimizdede cigersiz bir Gedson var ama gecen seneden beri biz ondan ince isler yapmasini bekliyoruz. Pres gucu zayif hatta hic olmayan ileri hattinda Gedson ile hucum presi yapmaya calisip Gedson'u saha boyunca kosturup enerjisini bosa harciyoruz. Rakipler uzun oynadiginda Gedson'dan hucum presini birakip bu seferde geri kosarak rakibi kovalamasini ve topu kazanmasini bekliyoruz. Gedson'u Amir'in yerine oynatirsak o bolgeyi cok daha rahat cekip cevirebilir. Durmadan butun sahayi kosmasinada gerek kalmaz ve enerjisini 90 dakikaya cok daha kolay yayabilir diye dusunuyorum.

Çevrimdışı 38life

ligin ikinci yarısı belki ama unutma ligin başındayız kopmuş falanda değiliz sadece ümidimiz yok ama oda bir gs galibiyetiyle değişir takımın iyi bir maç kazanmaya ihtiyacı var bu zamanlarda kaybedilecek puan sonrası ne genç görür taraftarın gözü nede başka birşey

İkinci yarı oynasınalr kâfi zaten, bana yeter. Puan farkı olarak kopmamış olabiliriz ama hem kadro kalitesi olarak hem de oyun olarak çok gerideyiz. O yüzden bu farkın kapanmasını bırak daha da açılacağını hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı mellfred

açıkçası bir td ile anlaşmanın tam zamanı
kısa vadede takımı kongreye kadar götürmeye ikna olacak en azından tecrübeli biri bulunabilir sanırım

Çevrimiçi Necmi

İkinci yarı oynasınalr kâfi zaten, bana yeter. Puan farkı olarak kopmamış olabiliriz ama hem kadro kalitesi olarak hem de oyun olarak çok gerideyiz. O yüzden bu farkın kapanmasını bırak daha da açılacağını hepimiz biliyoruz.
belki ama doğmamış bebeğe don biçilmez herkes sahaya 11 kişi çıkıyor biz ne zaman kadro olarak rakiplerimizden iyi olupda şampiyon olduk şampiyonluk kadrodan çok inanmışlığa bakar şampiyonluk maçları sadece renklilerle oynanmıyor sizin yaptığınız sanki kupa finaline çıkacağız ama kadro o kadar zayıfki o maçı almak mucizelere bağlı o iş öyle değil biz ligde şu andan itibaren ligde 30 maçımız var ve bunların dört tanesi renklilerle 26 sı anadolu takımlarıyla buda alınacak 78 puan demektir alınmışta 16 puan var bundan çok daha kötü kadrolarla renklileri çok yendik bize kaybettiren rakipler değil kabullenişimiz olur inançlı olduğumuzda ne zaman rakiplere şampiyonluk verdik

Çevrimiçi Necmi

Uzun bir suredir Amir oyun kuruyor "masali" anlatiliyor. Amir'i dikkatle izliyorum, iki stoper arasina ne zaman girse en ufak bir baskida topu stoperlere geri oynuyor. Top bir sekilde donup dolasip Necip-Rosier yada diger stoperlerde biti veriyor ve onlar uzerinden oyun kurmaya calisiyoruz. Yani Amir ile oyun kurdugumuz falan yok bence.

Elimizdede cigersiz bir Gedson var ama gecen seneden beri biz ondan ince isler yapmasini bekliyoruz. Pres gucu zayif hatta hic olmayan ileri hattinda Gedson ile hucum presi yapmaya calisip Gedson'u saha boyunca kosturup enerjisini bosa harciyoruz. Rakipler uzun oynadiginda Gedson'dan hucum presini birakip bu seferde geri kosarak rakibi kovalamasini ve topu kazanmasini bekliyoruz. Gedson'u Amir'in yerine oynatirsak o bolgeyi cok daha rahat cekip cevirebilir. Durmadan butun sahayi kosmasinada gerek kalmaz ve enerjisini 90 dakikaya cok daha kolay yayabilir diye dusunuyorum.
bende izliyorum bu saçma oyunla amir zaten başka birşey yapamazki topu aldı driplingle gitmesini bekleyemezsin orda kaptırma riski alınmaz yanınada stoperlerden başka kimse gelmiyorki beklerimiz bile bek gibi değilki bugün rosier bekti değilmi ama sağ açıkta ghezzalden daha fazla süre almış daha fazla topla buluşmuştur bahtiyara bak sol açıkta oynayan muleka onur vs kim oynadıysa onlardan fazla topla buluşmuş daha fazla hücuma katkı vermiştir bizim bekimiz yok aslında çift kanatla oynuyoruz biri hücumcu kanat diğeri savunma özellikleri olan kanat 😂
Yani amirin oyun kurmada yapacak çok fazla şeyi kalmıyor hem bugün öylede oynamadı stoperleriöiz bile rakip yarı alandaydı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım Ocak ayı falan açıklamazsınız. Transfer döneminin yeni gelen yönetime bırakılması lazım.

https://x.com/tevfikyamanturk/status/1711079025622302787

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Unnamed

Umarım Ocak ayı falan açıklamazsınız. Transfer döneminin yeni gelen yönetime bırakılması lazım.

https://twitter.com/tevfikyamanturk/status/1711079025622302787

Bu adam kulübü satar benden demesi   :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neyse bestesi hazır biri başkan olur en azından: "Yeter Demirören yeter!"  :ebebe:

https://x.com/sercan_dikme/status/1711094765792485485

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı zubeyirbaya

kongre sonrası hoca için galtier çok iyi olurdu burak asistan olarak devam ederdi ama sanırım katara gidiyormuş.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi gokhans

Fikret Orman: Beşiktaş başkanı kendini acındırır mı ya? Beşiktaş başkanı güçlü insandır, eğilmez, bükülmez, ağlamaz! Tipik üçüncü sınıf ikinci adam işleri bunlar. Hep bir mağduriyet var. Benim tarzım vardır. Arkadan kuyu kazmam. Trol hesap açma işlerini bilmem. Ahmet Nur Çebi ile karşılıklı canlı yayına çıkarım. Kupada bir Fenerbahçe maçımız oldu. Divan Kurulu kararıyla o maça çıkmadık biz. Bugün olsa yine çıkmam o maça. Biz olmayan para ile stadı yaptık. Tesisleri yaptık. Şampiyonluklar kazandık. Avrupa'da başarı elde ettik. Marka değerini yukarıya çıkardık. Benim zamanımda fenerbahçe ve galatasaray kardeş oldu. Üst üste 2 yıl şampiyonluktan sonra 3, 4, 5 gidecektik. Hatta Abdurrahim Albayrak "Biz Beşiktaş'ı durdurduk. Yoksa Beşiktaş gidiyordu' dedi. Sponsorluklarda her şeyde iyi gidecekken bir anda Beşiktaş'a operasyon başladı.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2023, 08:54:49 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

f.o dan haz etmem çok ama tsli anç'a güzel sapladı  :claps: :D

Çevrimdışı sEuL

bende izliyorum bu saçma oyunla amir zaten başka birşey yapamazki topu aldı driplingle gitmesini bekleyemezsin orda kaptırma riski alınmaz yanınada stoperlerden başka kimse gelmiyorki beklerimiz bile bek gibi değilki bugün rosier bekti değilmi ama sağ açıkta ghezzalden daha fazla süre almış daha fazla topla buluşmuştur bahtiyara bak sol açıkta oynayan muleka onur vs kim oynadıysa onlardan fazla topla buluşmuş daha fazla hücuma katkı vermiştir bizim bekimiz yok aslında çift kanatla oynuyoruz biri hücumcu kanat diğeri savunma özellikleri olan kanat
Yani amirin oyun kurmada yapacak çok fazla şeyi kalmıyor hem bugün öylede oynamadı stoperleriöiz bile rakip yarı alandaydı
Aynı seyleri söylüyoruz ağabey, oyunu geriden kuramiyoruz zaten Amir’i orada oynatmaya devam etmenin hiçbir mantığı yok.

Gedson’dan da 8-10 karisimi bir oyuncu cikartmaya uğraşmaktansa ondan defansif orta saha çıkartmaya çalışmanın bize daha faydalı olacağını söylüyorum.

Amir’i belkide 8-10 karışımı bir pozisyonda oynatıp hücumdaki kreatifligide arttirabiliriz. Dediğin gibi bugün ilk kez Amir’i rakip sahada görmeye başladık. Ox’a al da at dercesine atılan orta karışımı pasida Amir attı sanırım. Ghezzal yavaştan isiniyor ve Amir’i de hücumda değerlendirmeye başlarsak hücumdaki etkinliğimizi biraz da olsa arttirabiliriz.

Neyse, alinti yaptığım arkadaş keşke Atiba/Josef tarzı bir defansif orta saha oyuncumuz olsaydı minvalinde bir mesaj atmıştı. Ona istinaden Gedson’u kastederek elimizde onlar kadar hatta onlardan daha potansiyelli bir oyuncuya sahibiz demek istedim.

Çevrimiçi tolga1903

Bizim defansif ortasaha işini çözecek tek adama ihtiyacımız var ernst ,atiba veya josef gibi.o o bölgeyi amir ve salihin yardımıyla çözmeye çalışıyoruz ve beceremiyoruz da ve buradaki eksiklikle hucumda da zayıf kalıyoruz.örneğin orada bir josef önünde ox ve tabelsı olan bir 8 daha olsa takım hücumda da savunmada da daha başrılı.olur.Hacı salih ve ox savunmada yetersiz olduğu gibide hücumda da çok yetersiz kalıyor.öncelik hacıdan kurtulmak gerekir.belki baily bile olabilir orada.

E biz aldık oraya oyuncu kimse umursamıyor sormuyor nerede diye de 4.2 milyon euro bağladık biz o mevkiye daha 2 ay evvel. Bir kaç maçta salih'in mevkisinde kullanıp ıskartaya çıkardılar adamı biraz da taraftar linci falan bitti gitti kimse sormuyor niye yok bu onana kadroda diye. Lens'de oynadığı maçlara bakıyorum tamam her maç oynamamış ama fiziğiyle rakibi ezen sürekli top kazanıp hızlı oynayan ayak kalitesi çok iyi olmasa da bunu fiziki üstünlüğü ile kapatan bi oyuncu görüyorum.(ayrıca şutu da var elemanın) Tamam ilk maclarinda feci afalladı çok yavaştı vs ama hiç mi form tutmayacak 23 yaşında oyuncu böylesine acımasızca da harcanmaz ki hem de denedigin tek mevki 8 numarayken. Hadi gs maçında olmaz ama bu çocuğa artık şans verilmesi lazım kimsenin hakkı yok bu kulübün milyonlarını hiç etmeye satacaksan bile aldığın fiyata satman için çöp muamelesi yapmaktan vazgeçsin artık burak veya her kim gelecekse takımın başına.

Çevrimiçi gokhans

Aynı seyleri söylüyoruz ağabey, oyunu geriden kuramiyoruz zaten Amir’i orada oynatmaya devam etmenin hiçbir mantığı yok.

Gedson’dan da 8-10 karisimi bir oyuncu cikartmaya uğraşmaktansa ondan defansif orta saha çıkartmaya çalışmanın bize daha faydalı olacağını söylüyorum.

Amir’i belkide 8-10 karışımı bir pozisyonda oynatıp hücumdaki kreatifligide arttirabiliriz. Dediğin gibi bugün ilk kez Amir’i rakip sahada görmeye başladık. Ox’a al da at dercesine atılan orta karışımı pasida Amir attı sanırım. Ghezzal yavaştan isiniyor ve Amir’i de hücumda değerlendirmeye başlarsak hücumdaki etkinliğimizi biraz da olsa arttirabiliriz.

Neyse, alinti yaptığım arkadaş keşke Atiba/Josef tarzı bir defansif orta saha oyuncumuz olsaydı minvalinde bir mesaj atmıştı. Ona istinaden Gedson’u kastederek elimizde onlar kadar hatta onlardan daha potansiyelli bir oyuncuya sahibiz demek istedim.
Defansif ortasahalı bir dizilim yerine iki tane iki yönlü çift ortasaha oynatabilirsin. Gedson mükemmel bir çift yönlü ortasaha mesela. Dos'da harcanmamalı. Hem defansif hem ofansif aksiyonları başarı ile uygulayacak, boşlukları doldurarak, top çalıp adam kovalayacak, ofansta static değil tayfur gibi sürekli yer değiştirecek aksiyonlara girecek üçgenler kuracak, öldürücü paslar atacak, böyle 2 ortasaha kurmak yeni yapılanma ve modern futbol adına daha mantıklı. Önlerinede daha ofansif ve teknik ortasaha koyarsın yada, aboubakar'ın yanına buska, wego tarzı ilerde top tutacak, top dağıtacak, sırtı dönük oyun kurup, abou'yu pozisyona sokacak bir adam alırsın miss. Sorun gedson yanında böyle çift yönlü oynayabilecek adam yok işte, amir belki adapte edilebilir bu şekilde.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Konu dönüyor dolaşıyor Ox un 2013 deki haline inanılıp alınmasına geliyor
Ox mu kaldı öldü adam diye yazmıştım ismi ilk geçtiğinde hayata dönecek gibi de görüşmüyor bu kadar para nasıl verildi anlamış değiliucu da değil
Rebic içinde sakat değilse en iyisi yazdım ama sakat işte bu kadar bilinmezle yola çıkılmaz

Çevrimdışı Talisca1903

İncecilerden hayat emaresi veren tek adam Raşit o bile her an sakatlanacak hissi veriyor
Rashica felan kesinlikle bizim seviyemiz değil Tayfuru oynatırım onun yerine en azından safi Beşiktaşlılıkla savaşır sahada

Çevrimiçi Samet Demir

Sosyal medyadaki trollerin Ox ve Rosiere karşı başlattıları linç saldırıları etkisini göstermiş. Algı konusunda bizim taraftar kadar etkilenen başka bir topluluk yoktur.

Bir başka örnek de aşağıya bu sene ve geçen senenin kadrosunu bırakıyorum.  Geçen sene başı mükemmel olan kadro bu sene tamamen hatalı kurulmuştu. Bu da oluşan algının ve bizim verniş olduğumuz tepkiye güzel bir örnek.

Misal;

Geçen senenin kadrosunu hoca bu senenin kadrosunu yönetim kurmuş...

Geçen sene mükemmel olan bu kadronun hakkını takımın başındaki hoca veremiyorken, bu sene hocanın eline değersiz bir kadro verilmiş...

Bu tarz yorumlar çoğaltılabilir, herşeyde farklılık varken ortak payda sadece yönetimdi.

Geçen sene taraftara göre yönetimin pek bir suçu yokken bu sene sevgili hocamız sayesinde yönetimin defoları ortaya çıkmış oldu.

Bu liste böyle uzar gider...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Konu dönüyor dolaşıyor Ox un 2013 deki haline inanılıp alınmasına geliyor
Ox mu kaldı öldü adam diye yazmıştım ismi ilk geçtiğinde hayata dönecek gibi de görüşmüyor bu kadar para nasıl verildi anlamış değiliucu da değil
Rebic içinde sakat değilse en iyisi yazdım ama sakat işte bu kadar bilinmezle yola çıkılmaz
İlk fırsatta kaçan hocana söyleseydin de aldırmasaydı, alınmasına onay vermeseydi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Gecen seneki kadrodan eksilen oyuncular:

Weghorst
Dele Alli
N'Koudou
Redmond (gerci gec geldigi icin VI hic kullanamamisti)
Josef
Saiss
Wellinton

Eklenen oyuncular:

Colley
Bailly
Amartey
Onur Bulut
Amir Hadziahmetovic
Oxlade Chamberlan
Rashica
Rebic
Aboubakar

Tek tek kiyasa girmeyecegim, ama gecen sene basinda PL seviyesinde kadro denen kadro o kadar eklemeden sonra yetersiz olmus nedense.
GS ve FB'nin kadrosuyla niye kiyaslaniyor onu da anlamiyorum. Bizim puan kaybettigimiz takimlar GS ve FB degil. Pendikspor, Lugano, Adana Demirspor'un yedeginin yedegi kadrosu vs.
Anadolu takimlari ustelik bu sene cok daha zayif gecen seneye gore, GS ve FB'nin topladigi puanlardan belli oluyor zaten. Gecen seneki Sivas'la bu seneki Sivas'in alakasi yok. Gecen sene oynadigimiz Karagumruk Diagne'li Caner'li Musa'li takimken bu sene forvetinde Salih Dursun olan takimla oynadik.

VI super hoca dusuncesiyle yazmiyorum bunu, o da aradigimiz hoca degildi. Ama yapilan net ikiyuzluluk. VI doneminde ilk yarida 3/4 attigimiz maclarin ikinci yarisinda oyundan dusuyoruz diye hoca elestirilirken simdi millet Pendik Lugano facia'larina kilif bulmaya calisiyor. Kimse'nin adami olmayin. Hepimiz Besiktas'liyiz. O ayila bayila korudugunuz oyuncular, hocalar, hatta baskanlar sonucta para icin calisan profesyonel. Hepsi gidici, gidecek, kalici olan biz ve Besiktas. Biraz hakkaniyetli davranip Besiktas'i dusunmekte fayda var.

Çevrimiçi Monza

Atiba/Josef tarzı bir oyuncudan ben de bahsetmiştim galiba ilk mesajımda. Sergen 'ben 6 numara istemem' demişti ve taraftarın çok hoşuna gitmişti. Ne var ki şayet takım çok iyi stoperlere ve hepsi iki yönlü olan 3 orta sahaya sahip değilse vs iyi bir 6 numara elzem. 6 no derken de kazmanın kazması değil tabii. Mesela bir adamın peşine takılıp karşı taç çizgisine kadar kovalayan Gary Medel değil. Alan savunmasını bilen bir 6 no. Şimdi Giunti'nin 30 yaşındaki hali gelse stoperlerin önünde dursa kim hayır der.

Gedson ile ilgili fikrinize katılıyorum ama sıkıntı takımın en değerli oyuncusu olduğundan o pozisyona çekilmesi sıkıntı olabilir. Takımda ciddi bir toplam kalite sorunu var.

Bir seçenek Amartey orada denenebilir. O pozisyonda PL de oynamış. Onana'dan da bu kadar az denenerek vazgeçilmesi doğru değil. Gerçi takımın içinde bulunduğu durum bu tarz denemeleri yapmaya uygun değil. Bıçaksırtı bir ortam var. Bu denemeler vakt-i zamanında zaten yapılmış olmalıydı, hazırlık sürecinde.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2023, 11:25:16 Monza ]

Etiketler: