Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785201 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1710369688742420959?t=-OyYK6_jNwoWzSXSSafJkA&s=19
Ne yazmış kopyalar mısın, zamanında bu bebeye birşey söyledim ağır geldi beni engelledi :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Yerli oyuncuları sadece alt yapıdan kuracak,takımın bütçesini 27 yaşını geçmemiş  çok çok iyi 11 yabancıya harcayacak radikal başkan aranıyor!Hem genç,fişek gibi takım olacaksın,hemde alt yapından çıkan oyuncudan da para kazanacaksın,transfer ettiğin hiç bir yabancıdan da zarar etmeyeceksin,hatta para kazanacaksın.Bir nevi önceki seneşerdeki Ajax,günümüzdeki Leipzig modelide diyebiliriz.Bahtiyar,Salih,Mert,Tayfur gibi oyuncularla sahaya çıkacağımıza Emirhan,Ege,Rıdvan,Semih gibi oyuncularla sahaya çıkar ama yanlarınada üst düzey yabancı eklerim yaşını almamış.Elimde olsa kulübün yasasına eklerim ”BEŞİKTAŞ kulübünün branşlarında 20 yaş altı minumum 1 sene performans sergilememiş hiç bir oyuncu oynayamaz” diye.Bak o zaman futbolcu fabrikası nasıl olunuyor işte.Hem sen çok daha özverili çalışacaksın,heöde tüm gençler seni tercih edecek,hemde tüm ülkenin taktir ge sevgisini kazanacaksın Seba dönemi gibi.

Sizlere soruyorum;Bügün sahadaki mevcut yerli oyuncuları mı tercih edersiniz?Yoksa tamamı alt yapıdan olan oyuncuları mı?Veya hangisi sizleri stadyumda veya ekran başında heyecanlandırır? 1993 yılından beridir trübündeyim.Sahaya giren 18-20 yaşında genç oyuncu olduğunda trübünlerin her zaman dahada coşkuya kapıldıgına şahit olmuşumdır.

1903+

Bunu 100 defa anlatsan yine anlamazlar.

Milyonlar verdiğim ÇÖP yerliler yerine (Tayfur, Bahtiyar, Umut, Necip, Onur, Kerem, Emrecan) kendi altyapını oynat (Semih, Ege, Rıdvan, Emirhan, Serdar, Berkay, Kartal) daha karlısın.

Anadolu kulüplere milyonları ver ÇÖPleri al, Anadolu kulüp başkanlarını zengin et hepsininden birer Mehmet Büyükekşi gibi bir badem bıyıklı zebani yarat.

Beşiktaş bu borçların yarısı Anadolu kulüplere verdiği transfer bedellerine borçlu.

Çevrimdışı celiker1

eee iki aydır her maç gittin birşey olmadı ben akşam tek maça gittim hepsini süpürdüm arada tffyide paketledim 😂
Şaka bir yana küfürler hoş değildi yenilginin sebeplerinden biride taraftar aslında futboldan tamamen uzak son derece gergin bir tribün vardı oyuncular altlarına etmişdir
Direk hazıra kondun abi!😀 2-0 olan maçı şu rakibe taraftar ne yapsa vermezsin abi.Abou’yu çıkardığı an “Eyvah” dedim.Pendik maçında da 88 mi beydi gitti Abou’yu çıkardı golü yedik.Ayrıca Rosier kaynadı gitti arada ama umarım o da bir an önce gider₁.Her maç diken üstünde seyretmekten bıktım “Kırmızı görecek” diye. Pazar maça gelecek misin abi? Saat 16:00 daymış maç. Gelirim diyorsan öğlen ayranı(!) ısmarlayabilirim Taksim’de kısa mesafeli😀
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Operasyon başlatmışlar. Stadda küfür eden taraftar tek tek  göz altına alınıyormuş. Kulüpten tek açıklama, tek söz yok, yazıklar olsun.. Beşiktaşlı avukatlar derneği açıklama yapmış sadece..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

Ali Engin isimli bir başkan adayı varmış, önceki sayfada adı geçiyor, bahse girerim forumda tanıyan kimse yoktur. ANÇ daha önceki iki seçimde de apartman yöneticisi (teşbihte hata olmaz) denilen kişilerle yarışmıştı.

Bizim sıkıntımız şöyle kendisine kayıtsız şartsız güven duyulacak güçlü birisinin başkanlığa aday olmaması. Bizde sarışınlar gibi net adaylar çıkmıyor. Bugün ikisisinde başkanları bıraksa bir sürü isim kapıdadır. Bizde böyle değil.
ANÇ geldiği zaman, bence, o gün için en mantıklı aday idi ki klübü teslim edecek yönetici değil çalışan bile bulamadık, demişti. Ha şu var, ANÇ tahminlerin ötesinde beceriksiz çıktı, orası kesin. Ancak bu durum F. Orman'ın son zamanlarını unutmamız için yeterli sebep değil.

Göründüğü kadarıyla en ciddi aday H. Arat. Genç arkadaşlarımız hatırlamayabilirler, Hasan Arat Seba'dan sonra S. Bilgili ile yarışmış ve kaybetmişti. Rahmetli Seba kendisini desteklemesine rağmen. Ben o zaman kendisinin kazanmasını çok istemiştim. Hem çok düzgün bir 2. başkan duruşu vardı ve hem de, bence, Bilgili şaibeli bir kişiydi. Hala aynı fikirdeyim. 101. yılda dönen dolapların önemli bir köşesinde bu zatın olduğunu düşünüyorum. Tabii konu bu değil.

Konu şu ki adaylar gene sıkıntılı. 22 yıl sonra sahalara dönen Sn Arat ve diğerleri nasıl bir yönetim oluşturacak, nasıl bir proje ile çıkacaklar, bunlar önemli. Taraftar bunlar gitsin de kim gelirse gelsin düşüncesinde ama bu filmi daha önce seyrettik, sonuncusunu 4-5 sene önce.

Çevrimiçi Ravenman

2007-2008 Türkiye'nin en şaibeli sezonuydu.

Ahmet Çakar: "Beşiktaş bu sezon soykırıma uğradı"

79 puanla şampiyon olan Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe ve Sivassporla beraber 73 puan topladı.

Kurduğu kadroyla Mustafa Denizli şampiyon oldu.

Kendiside gitti Bursasporu şampiyon yaptı.

Has Beşiktaşlı olan, futbolcuyken hem stoper hem santrafor oynayan, derbilerde gol atan adam gibi adam Ertuğrul Sağlam!

Samsun Kartalı Ertuğrul geri dön yuvaya!

https://twitter.com/esaglamofficial/status/1670807756444401664?t=I7apwbaP2O13dvUkc26DqQ&s=19

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu arada bir çok kişi bana katılmayacak olsa da; cenk ve salih ile sözleşme uzatmam.
Cenk yerine semih,
Salih yerine demir ege oynasın,
Bunlarda sakat veya cezalıysa başka genç arkadaşlarımıza görev verilsin.

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu an konjonktür değişti ve bence çok sayıda aday çıkacak. bunların bazıları duruma göre birbirinin önüne çıkmaz istemez, duruma göre hareket ederler. hasan arat sempatik tarafları olan bir aday henüz projelerini görmesek de. ama bana aday olsa dahi ona kalmaz gibi gelmeye başladı.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Bu arada bir çok kişi bana katılmayacak olsa da; cenk ve salih ile sözleşme uzatmam.
Cenk yerine semih,

salih her türlü rotasyonda iş görecek bir oyuncu. ilk 11'de düşünmesen bile ya da demir ege'yi oynatsan bile back upa ihtiyaç var. salih anadolu takımında olsa az parlayıp 3-4 milyon çekilen oyuncu olur bence kaybetmeye gerek yok makul maaşa durabilir.

cenk bence de gitsin sahadaki rolünden çok papazlığından hiç hazetmiyorum. daha çok takım kimyası için böyle adımlar gerekebilir. salih bence takımı bozan, kişisel dertleri vs olan bir tip değil onun için onu ayırdım. kulübede filan oturtursun bi zararı dokunmaz. cenk kendinin kara delik olduğunu farkedip kulübeye çekecek hocayı direk yemeye kalkacak bir arkadaşa döndü.

Çevrimdışı Sefa Kara

Cenk yerine semih,

yoo ben katılıyorum cok doğru noktaya parmak bastınız.

Cenk,salih ile sözleşme uzatılmamalı kesinlikle

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2023, 23:42:53
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Ne yazmış kopyalar mısın, zamanında bu bebeye birşey söyledim ağır geldi beni engelledi :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amartey sosyal medyada Thank you Jesus ('Teşekkürler İsa)'  paylaşmış.

Hoca sanırım çoğu oyuncu ile iletişim kuramamış.

Çevrimdışı ferdi1903

Abi ben denenmiş kimseyi istemiyorum artık bu kulüpte, ne Sergen ne Fikret orman, ne Demirören, yaptıkları iyi şeyler hatırlanıyor ama ya sıvadıkları ?. Hasan arat olabilir, belki Serdal Adalı ikinci başkandı

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi gokhans

2007-2008 Türkiye'nin en şaibeli sezonuydu.

Ahmet Çakar: "Beşiktaş bu sezon soykırıma uğradı"
Kendiside gitti Bursasporu şampiyon yaptı.

Has Beşiktaşlı olan, futbolcuyken hem stoper hem santrafor oynayan, derbilerde gol atan adam gibi adam Ertuğrul Sağlam!

Samsun Kartalı Ertuğrul geri dön yuvaya!
Allah korusun. Çok iyi bir insan ama kötü bir hocadır. Juventus’lu italyan milli stoper gelicekken, ben onu yönetemem diyerek beşiktaş tarihinin en kötü stoperi diatta’yı aldıran hocadır kendisi. Ricardinho ve ibrahim akın gibi büyük potansiyelli oyunculardan verim alamayan, oynatmayan, burak yılmaz’ın parlamadan gidişini sağlayan, mehmet yozgatlı’yı isteyecek bir vizyona sahip kendisi. Dünya iyisidir, bjk tarihinin en iyi santraforlarındandır katılırım ama vasat bir hocadır. Liverpool faciası hala unutulmadı, her sene 9 farklı maç olsunda unutulalım diye dua ediyorum olmuyor. O maçdaki o çaresizliği, ne yapacağını bilemedeği anlar dün gibi aklımda.

Çevrimdışı Karabay

Allah korusun. Çok iyi bir insan ama kötü bir hocadır. Juventus’lu italyan milli stoper gelicekken, ben onu yönetemem diyerek beşiktaş tarihinin en kötü stoperi diatta’yı aldıran hocadır kendisi. Ricardinho ve ibrahim akın gibi büyük potansiyelli oyunculardan verim alamayan, oynatmayan, burak yılmaz’ın parlamadan gidişini sağlayan, mehmet yozgatlı’yı isteyecek bir vizyona sahip kendisi. Dünya iyisidir, bjk tarihinin en iyi santraforlarındandır katılırım ama vasat bir hocadır. Liverpool faciası hala unutulmadı, her sene 9 farklı maç olsunda unutulalım diye dua ediyorum olmuyor. O maçdaki o çaresizliği, ne yapacağını bilemedeği anlar dün gibi aklımda.
Yalnız şimdi isimleri ve olayları yazınca hatırladım da ne güzel günlerdi be. Yaşlandık anasını satayım.

Çevrimdışı ferdi1903

Aman aman Ertuğrul falan uzak Dursun bu kulüpden, 8-0 Liverpool rezilliği halen evlat acısı gibi içimde

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Direk hazıra kondun abi!😀 2-0 olan maçı şu rakibe taraftar ne yapsa vermezsin abi.Abou’yu çıkardığı an “Eyvah” dedim.Pendik maçında da 88 mi beydi gitti Abou’yu çıkardı golü yedik.Ayrıca Rosier kaynadı gitti arada ama umarım o da bir an önce gider₁.Her maç diken üstünde seyretmekten bıktım “Kırmızı görecek” diye. Pazar maça gelecek misin abi? Saat 16:00 daymış maç. Gelirim diyorsan öğlen ayranı(!) ısmarlayabilirim Taksim’de kısa mesafeli😀
hazıra falan konmadık
Aynı şeyi ben düşündüm abuyu çıkartmak intahar adamın ölüsü savunmayı kitliyor çıktığı an üstümüze aktılar forvet çıkarıp gol yemeyeceğini düşünen bir td kalmış
Yok büyük ihtimal gitmem maça stadda yeni bir puan kaybını yaşayamam dönmesi zor oluyor o sinirle

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene başarısızlıkta valerian suçluydu bu senede yönetim suçlu
Başarısız transferler yapıp hocayı yakmışlar
Birincisi yapılan transferlerden hoca hiçmi suçlu değil
İkincisi pendik ve luganoyu yenmek için bütün kadrosu eksik adanayı yenmek için dünya yıldızlarınamı ihtiyaç vardı
Bırakalım pozisyonu biz rakip kaleye şut atamıyoruz onuda geçtim artık biz kendi yarı sahamızdan topu çıkaramıyoruz bu kötü oyunun tek cevabı var
Hala sosyal medyada şenol güneşi aklama çabaları var tamam renkliler kadar geniş ve iyi kadromuz olmayabilir ama geri kalan bütün takımlardan iyi kadromuz vargruptada en iyi kadro bizim
Ve hala mağduriyet edebiyatı yapıyorlar şenolu aklayıp tekrar gelecekte sunma derdindeler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha önce transfer dönemindeyken de yazmıştım. Tekrar yazayım. ANÇ ve ekibi transferleri ile Beşiktaş'ın geleceğini ipotek altına almıştır. Şenol Güneş de saçma seçimleriyle en az yönetim kadar suçludur. Burada o daha fazla bu daha az suçlu diyemeyiz. Kadro planlaması konusunda 2000 li yıllarda bu kadar kötü bir dönemimiz olmadı. Bu kadrodan kurtulmak da o kadar kolay olmayacak. Arada (biz bilmesek de) menajerleri zengin edeceğiz yada sözleşmelerin bitişini bekleyeceğiz. Bu sezon çöp oldu aynı kadro ile devam edip birilerini parlatalım demek de bence çok şey kaybettirir. Gelen yönetim gelecek sezonu gelir gelmez planlamalı ve ona göre  hangi teknik direktörle anlaşacaksa seçime kadar bu işi ivedi şekilde halletmeli. Hatta transferleri ara transfer döneminde yapmaya başlamalı. Sezonu kaybedeceksek son kurşunumuzu sıkmadan kaybetmemeliyiz. Yoksa yine avrupadan uzak kalırız ve bu ekonomik koşullarda rakiplerimizin daha gerisine düşeriz. Bizim için lig avrupa anahtarı, avrupa para demek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Ravenman

TFF Başkanı Büyükekşi’ye edilen küfürlerin ardından PFDK bugün Beşiktaş seyircisinden adeta intikam aldı. Disiplin Kurulu, Konyaspor maçında yaşananlar nedeniyle kulübe 416 bin TL para cezası kesti. Misafir tribününe yer alan taraftarların kartlarını 2 maç için bloke etti.

TFF bizi hatta UEFA'ya şikayet etmiş. Tarihte bir ilk.

Çevrimdışı celiker1

hazıra falan konmadık
Aynı şeyi ben düşündüm abuyu çıkartmak intahar adamın ölüsü savunmayı kitliyor çıktığı an üstümüze aktılar forvet çıkarıp gol yemeyeceğini düşünen bir td kalmış
Yok büyük ihtimal gitmem maça stadda yeni bir puan kaybını yaşayamam dönmesi zor oluyor o sinirle
Tmm abi ama daha tehlike geçmedi;Bu tatlı su kurnazları istifa etmeyip,kongre kararı alıp güven tazeleme peşinde.Son senelerde kendi fabrikalarında kongre üyesi olanların kaçı Beşiktaş’lı araştırılmalı! Fabrika harici kongre üyesi yapılanların kaçı cebinden para vererek üye olmuş yine araştırılmalı!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

@Necmi Abi sende başkan adayı olsana. Valla ANÇ'den daha iyi işler yaparsın  :biggrinking:

Çevrimdışı celiker1

Telefonunda BYLOCK yüklü olduğu tespit edilen Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Büyükekşi’nin sahip olduğu şirketlerden ben kendi adıma katiyen alılveriş yapmama kararı aldım.Bu mağazalara denk geldiğimde de mağaza müdürlerine bizzat “Patronunuzun telefonunda BYLOCK yüklü olmasından ve BEŞİKTAŞ’a karşı haddini bilmemesinden dolayı mağazalarından alışveriş yapmayı sonlandırdım” diyeceğim.

POLARİS
FLO
KİNETİX
LUMBERJACK
INSTREET
WATERGARDEN
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Hayır.

Del Bosque'nın son maçı vardı, aralık 2005'te sanırım.

İnönüde Ankaraspora 2-3 kaybettik, 2-0 öndeyken.

Şimdi kontrol ettim. Yanlış hatırlıyorsun. O maçta ilk golü Ankaraspor atıyor. Biz 2-1 öne geçiyoruz. Sonra Ankaraspor 3-2 öne geçiyor.

Çevrimiçi gokhans

Fikret orman röportajı: "Konuşmaya niyetim yoktu ama konuşmanın zamanı geldi.

Kendimi en büyük suçladığım şeyler var.

Çok abilerimin, dostlarımın hatta yönetim kuruluna alınırken dahi çok ikaz edilmesine rağmen ben böyle bir karakter olduklarını konduramamıştım. Onlara göstermiş olduğum itibara pişmanım. Çünkü bana direkt kumpas kurdular.

Beşiktaş başkanı kendini acındırır mı ya? Beşiktaş başkanı güçlü insandır! Eğilmez, bükülmez, mağdur olmaz! Tipik üçüncü sınıf, ikinci sınıf adam işleri. Beşiktaş'ın öyle bir marka değeri varken, şu an ki yönetim ne yapıyor hiçbir şey yapmıyor.

Beşiktaş'ın bana ihtiyacı olduğu zaman her türlü Beşiktaş'ın yanında olurum ama acaip kırgınım herkese. Aday olurum demiyorum. Beşiktaş'ın bana ihtiyacı olduğu gün değerlendiririm.

Korkmuyorsa, yürekliyse gelsin beraber televizyona çıkalım."

Çevrimiçi gokhans

Bu arada hasan arat’ın listesinde netleşen ilk isim murat özyeğin’miş. Yönetimde yer alacakmış.

Etiketler: