Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784272 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı zubeyirbaya

burak yılmaz'a takım teslim edecek kafalardaysak atiba gelsin.

Çevrimiçi gokhans

Rosier’i de kadro dışı bıraktılar sanırım. Sosyal medyadan tüm bjk fotolarını kaldırmış..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

Rosier’i de kadro dışı bıraktılar sanırım. Sosyal medyadan tüm bjk fotolarını kaldırmış..

çok oluyor o fotoğrafları kaldıralı

Çevrimdışı Sefa Kara

Burak şenoldan kadroyu almazsa bol bol rebici oynatır bol rebic izleriz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

her türlü geçici bir menajerle yola devam edeceğiz bu kesin. fakat yine de takım iyi kötü mücadelesini sürdürmeli. oynayacağımız derbi maçlar var. aynı zamanda bu süreci kendini göstermek için bir fırsata dönüştürebilecek dört kolla takıma sarılacak bir hocaya takımı teslim etmek daha doğru olur.

yeni hoca için yeni yönetimle birlikte çok başka şeyler konuşulur. bence yerli güvenilir hoca yok şu anda. aynı döngülere girmeden yeni bir süreç inşa edecek kendini kanıtlamış bir hocaya ihtiyaç olacak. onu ne şimdiden getirip yıpratmaya gerek var ne de zaten bu yönetimin işi.

takımı güvenle bu süreçten geçirecek, bu sürede belki kendi kariyeri için de sürpriz bir atılım gösterecek bir hocaya bu görevi vermeliyiz. normalde hiç umrumda olmaz ama bu görev için beşiktaşlı birini önceliğim yaparım. rıza hocayı bu anlamda doğru buluyorum.

Çevrimiçi gokhans

çok oluyor o fotoğrafları kaldıralı
yalnız çok büyük iş yaptı..
çakır için 6 mafya babasını bir gecede kesen polat alemdar gibi yolladı hocayıda, yönetimide..

Çevrimdışı zubeyirbaya

adalı girer mi bi bilgi dolaşıyor mu?

Çevrimdışı Sefa Kara

çakır için 6 mafya babasını bir gecede kesen polat alemdar gibi yolladı hocayıda, yönetimide..

Ben rosieride beğenmiyorum 1 sene ağzımıza bal caldı sonra sevgilisinden ayrıldı psikolojik çöküntüye mi girdi ne oldu 6. kırmızı kartı oldu diğer oynadıgı takımlarda hiç kırmızı gormemişti.

Sene sonu hangi oyuncuya teklif varsa değerlendirmeli hoca,yönetim değişikliğine oyuncularda eklenmeli ruhsuz oyuncu toplulugu olduk.

Çevrimdışı Sefa Kara

adalı girer mi bi bilgi dolaşıyor mu?

Herşey olabilir.

Sercan Dikme: "Tevfik Yamantürk Salı veya Çarşamba günü başkan adaylığını açıklayacak."

Ne kadar çok aday o kadar iyi.Şuana ki kadar adaylar ;

Hasan Arat
Tevfik yamantürk
İsmli lazım değil

Çevrimdışı ardiles

Burak Yılmazı td liğe nasıl yakıştırıyorsunız anlamıyorum. Geçici dahi olsa süper ligin sıradan kulüpleri bile cesaret edip takımı emanet etmez ona. Kalitesi kanıtlanmamış biri olacaksa kulüp içinde Önder Karaveli gibi insanlar var. Burak kim yahu.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Burak Yılmazı td liğe nasıl yakıştırıyorsunız anlamıyorum. Geçici dahi olsa süper ligin sıradan kulüpleri bile cesaret edip takımı emanet etmez ona. Kalitesi kanıtlanmamış biri olacaksa kulüp içinde Önder Karaveli gibi insanlar var. Burak kim yahu.

abi sen önder karaveli misin?  :) kusura bakma kendinden başka kimsenin aklına gelmez gibime geldi şu an

burak konusunda aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı Sefa Kara

Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısının 19 Kasım'da olması bekleniyor. (Sercan Dikme)

Çevrimiçi Necmi

hahahha
Şu sinirli halimde güldürdün beni

Çevrimiçi Necmi

biz değil onu bu yönetim yakıştırır yeni hoca getirip maaş ödermi bu saatten sonra tutki yaptı o zaman korkun çünkü yeniden seçime girecek demektir

Çevrimdışı 38life

Sanırım Beşiktaş'ın kendi sahasında 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiği son maç bu. Yıl: 1965
Başka bulabilen varsa yazsın.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım Beşiktaş'ın kendi sahasında 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiği son maç bu. Yıl: 1965

bu yönetim her kötü şeyde bize ilkleri yaşatıyor

Çevrimdışı ardiles

abi sen önder karaveli misin?  :) kusura bakma kendinden başka kimsenin aklına gelmez gibime geldi şu an

burak konusunda aynı fikirdeyim.
Bildiğim kadarıyla Karaveli şu an kulüpte değil ama aynı ekolden gelen birileri vardır. Benim için H.Tüzün harici kimsenin ismi önemli değil. Onun yetiştirdiği biri gelsin geçici veya kalıcı. Futbolu kulübü ülkeyi herşeyi bilir.

Yabancı hocaya karşıyım. Bizdeki teknik direktörlük tanımıyla uyuşmuyorlar. Ne zaman ki kulüp kültürü doğru zemine oturur ve felsefemize uygun hoca seçeriz ancak o zaman istisna.

Çevrimiçi gokhans

Valerenga maçı var.. Valerenga maçının travması üzerine hiç bir travma hatırlamıyorum. Hüngür hüngür ağlamıştım.. Bu arada Fikret Orman'da adaylığını koyabilirmiş.. Baya renkli bir seçim bizi bekliyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bi 3-0'dan 3-3 fb maçı vardı yakınlarda bu kadar dramatik olmasa da can sıkıcıydı.

başımızda da yine kurt bi hoca varken halbuki

Çevrimdışı 38life

Valerenga maçı var.. Valerenga maçının travması üzerine hiç bir travma hatırlamıyorum. Hüngür hüngür ağlamıştım.. Bu arada Fikret Orman'da adaylığını koyabilirmiş.. Baya renkli bir seçim bizi bekliyor.

O da 3-0'dan 3-3. Kupadan elenmesi mağlubiyet sayılır zaten ama 90 dakika olarak baktığımızda dün yaşadığımız şeyin başka bir örneği yok. Çünkü 80'de 2-0 öndeyken maçı 3-2 kaybediyorsun. 1965'deki yenilgi de hem rakip gs hemde maç 60'tan sonra dönüyor. Tarifi olmayan rezaletler yaşıyoruz ve bu adam hala aday olmayı düşünüyor. İnsanı şiddet yanlısı yapar bunlar.

Çok fazla aday çıkarsa ve oylar çok bölünür ve Çebi yeniden başkan olursa bu sefer kafayı gerçekten sıyırırım. Maçları akıl hastanesinden takip ederim.

Çevrimdışı Doğukan E.

CANDAŞ TOLGA IŞIK :Az önce Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman'la konuştum, "Aday olmayı düşünüyor musunuz?" diye sordum, "Ben sonradan Beşiktaşlı olmadım! Beşiktaşlı doğdum son nefesime kadar da Beşiktaşlı kalacağım. Beşiktaş'ın ne zaman bana ihtiyacı olursa orda olurum" dedi.

twitterda az önce paylaştı

Çevrimdışı ardiles

Kulüp kültürü ve oyun felsefesi Atibadır, yanında oynayan herkesi parlatır. Erik ten Hag Ajax ın doğru zemine oturmuş olan kulüp kültürü sayesinde başarılı oldu. Manu ya gider gitmez bütün falsoları açığa çıktı. Bize bu kulübün suyundan içmiş, inşası yarım kalmış olsa da Tüzün ekolünden gelen birileri lazım.

Çevrimdışı 38life

bi 3-0'dan 3-3 fb maçı vardı yakınlarda bu kadar dramatik olmasa da can sıkıcıydı.

başımızda da yine kurt bi hoca varken halbuki

O maçın aktörü de aynı. Şenol Güneşin son senesi.

Çevrimdışı Doğukan E.

Fikret Orman/Hasan Arat hangisini desteklersiniz?

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş istifasını verdi hayırlısı olsun bu sorun ortadan kalktığına göre taktik dehası hocalarınızı alalım sahneye Ox Cenk Rebic Onana Bahtiyar yeni dehayla uçar artık
Yapamayan gitti yapanı görelim madem kadro iyi hoca oynatamıyor ne demeye B17 ŞiFo Rıza hocayla uğraşalım daha lig uzun isim yazıyordu bazı arkadaşlar gelsin başlasınlar lig sonuna kadar bizde iyi futbol izleyelim
Yok öyle hoca gelmesin bu yönetimle olmazla felan

Etiketler: