Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784372 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı 38life

5000 tl ama referans muhabbetin olursa anında onaylanır, yoksa biraz beklersin diye düşünüyorum. Niyetin varsa bence twitterda beğendiğin kongre üyelerine de yazabilirsen referans olabilirler. Forumda da yardımcı olacaklar çıkar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niyetliyim açıkçası. Çünkü kongre üyelerinin ne kadar atıl, ne kadar pasif, ne kadar basiret yoksunu olduğunu gördükçe kafayı yiyorum. Bizim gibi gençlerin sayısının çoğalması lazım. Valla şu aralar maddi durumum hiç iyi olmasa da üye olmayı düşünüyorum. Zaten son yıllardaki enflasyondan sonra 5000 TL artık ucuz bir ücret.

Çevrimiçi Ravenman

Şenol Güneş kendisi ayrılmış diyorlar.

Sön cümleleri böylemiş:

"Ben bu takıma zarar veriyorum ve gidiyorum. Fakat sizde yönetim olarak zarar veriyorsunuz, sizde gidin."

Helal olsun. Ayrılığımız böyle olmayacaktı. Milli Takımdan sonra gelmeseydin keşke.

Çevrimiçi Ravenman

Niyetliyim açıkçası. Çünkü kongre üyelerinin ne kadar atıl, ne kadar pasif, ne kadar basiret yoksunu olduğunu gördükçe kafayı yiyorum. Bizim gibi gençlerin sayısının çoğalması lazım. Valla şu aralar maddi durumum hiç iyi olmasa da üye olmayı düşünüyorum. Zaten son yıllardaki enflasyondan sonra 5000 TL artık ucuz bir ücret.

Bende düşüniyorum, lakin buranın kağıt kürek iṣlerinde hiç iyi değilim Hollandada doğduğum için.

Birisi yardımcı olursa hemen üye olurum.

Çevrimdışı Savaş

Hala aday olmaya calisiyo delirtecek bizi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Şu vakte kadar istifa silsilesi gelmemesi büyük bir ayıp, skandaldır.
Sonunda güzel haberler aldık.

Çevrimdışı Sefa Kara

Ne kadar çok aday çıkarsa seçilme şansı azalır.

Beşiktaşlılar vermez zaten ama bizim kongrede çok renkli var.

Çevrimdışı Karabay

https://twitter.com/yilmazburak17/status/1710254285433213332?t=VSrdKygi0EcUZ7jarEygzw&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heeh gelin hepiniz toplaşın panayır var. Neyin romantikliğiyse bu. Burak'ı Burak yapanı eksik yazmış fakat oraya ilk sıraya gsde kazandığı haksız penaltıları yazmalıydı.

Yahu sahaya bakıyorum berbat, kulübeye bakıyorum daha berbat. Kapıya kilit vurulmadan bi kurtulsaydık şunlardan.

Bu satırı yazmak zormuşmuş. Biz nelere kimlere tahammül ediyoruz farkında mısın acaba? Herkes Beşiktaş üzerinden pirim derdinde. Çok üzüldüysen yürü git yanına.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 14:52:30 Karabay ]

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş kendisi ayrılmış diyorlar.

Sön cümleleri böylemiş:

"Ben bu takıma zarar veriyorum ve gidiyorum. Fakat sizde yönetim olarak zarar veriyorsunuz, sizde gidin."

Helal olsun. Ayrılığımız böyle olmayacaktı. Milli Takımdan sonra gelmeseydin keşke.

Çok karmaşık bir şey değil benim bildiğim kadarıyla. Sadece referans olayı var.

Fakat şimdi başvuru formuna baktım, en altta yazan not hayal kırıklığına uğrattı beni. Seçme hakkı kazanmak için üye olduktan sonra 1 yıl geçmesi gerekiyormuş.

Çevrimiçi Necmi

artık bitti o iş
Şu anda istifa etmeleri gerekiyor bunlar kulübü seçime götürecek basirete sahip değiller bu iki ay ödemeler yapılmaz bu güne kadar yaptıklarına bakarak iki ayda yapabileceklerini düşünmek bile istemiyorum erken seçim kararı alan yönetim iki ay koltukta oturmamalı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2023, 14:53:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yeni güçlü bir yönetim seçilerek camia toparlanmalı. Hoca adayım da Vitor Pereira.

Güzel bir seçim olur. Aldırdığı adamlar da çok iyi çıkıyor.  :ok:

Çevrimiçi kartalizma190399

Haklı olabilirsin. Bu söylediklerini %90 oran da ben de söylüyorum zaten hep. Ama kulübün içinde bir şekilde taraftarların sıkı bağ kurabileceği birisinin olması "bu ülkede" bir artı değer. Bunu zaten bizler gibi taraftarlar için söylemiyorum. Biz daha teknik, daha bilimsel olsun isteriz her şeyi fakat Beşiktaşın milyonlarca taraftarı var ve burası Türkiye. Ceyhun Kazancı gibi, Önder Özen gibi kişilere bu ülkede neler yapılıyor hepimiz biliyoruz. Ama tabi ki teknik olarak söylediklerinde haklısın. Ne bilim bir başkan yardımcılığı olur bir şey olur. Bi şekilde "iyi Beşiktaşlı" dediğimiz birilerinin içeride olması bu ülkenin dinamiklerine göre faydalı olur diye düşünüyorum. Şimdi Şenol hoca istifa etti mesela hemen yine Sergen sesleri yükselmeye başladı. Böyle bir ülkede yaşıyoruz.

NE soylemek istedigini anliyorum ve katiliyorum, ama sportif direktor bence dogru rol olmaz, o fazla onemli boyle bir rol icin. Sinan Engin'in yaptigi menajerlik veya iletisimden sorumlu profesyonel gibi birsey olabilir (gerci iletisim icin bu isin egitimini almis olmak da gerekir). Zaten iletisim de su anki ana sorunlardan biri. Ulke'nin dinamiklerini dinlemek lazim mi emin degilim. Ulke'nin dinamikleri Senol Gunes de bagiriyordu, gorduk. Belki de ulke'nin dinamiklerini seyine takmayacak, kendi inandigi dogru'yu catir catir yapacak bir yapilanma gerekir.
Acikcasi taraftarin da en az ANC yonetimi kadar vizyonsuz ve bilgisiz oldugunu dusunuyorum (ortalama olarak, istisnalar her zaman vardir tabii).

Çevrimiçi Necmi

Çok karmaşık bir şey değil benim bildiğim kadarıyla. Sadece referans olayı var.

Fakat şimdi başvuru formuna baktım, en altta yazan not hayal kırıklığına uğrattı beni. Seçme hakkı kazanmak için üye olduktan sonra 1 yıl geçmesi gerekiyormuş.
ne olacaktı üye olup oy kullanmak demek bir sürü şaibe demek oluyor oy kullanılsa yönetim seçime girecekse istediğini onaylar istemediğini onaylamaz iki ayda yaptığı üyelerle seçim kazanır

Çevrimiçi Ravenman

Serdar Adalı:

"Ben hala dün gecedeyim. Federasyon başkanının makamına saygı var, ama heralde bunu şahsına sanıyor, farkında değil. Hatırlatmak lazım burası Beşiktaş, hayırdır ikide bir parmak salla, masaya yumruk vur, ne oluyor? Herkes aklını başını alsın, burası 120 yıllık bir kurum, herkes saygılı olacak. Sen bugün varsın yarın yoksun, Beşiktaş daimi kalacak, kime, nasıl parmak sallıyorsun.. O parmağını istediği başka yerde kullanabilir.”

Çevrimdışı 38life

ne olacaktı üye olup oy kullanmak demek bir sürü şaibe demek oluyor oy kullanılsa yönetim seçime girecekse istediğini onaylar istemediğini onaylamaz iki ayda yaptığı üyelerle seçim kazanır

Böyle olması gerekir zaten. Aksini söylemedim. Hatta 1 yıl bile az. Ben kendi durumum için üzülüyorum. Oy kullanma hayalim vardı.

Çevrimiçi tolga1903

Neden burak yılmaz hoca oluyor mesela? Burak yılmaz yardımcı olarak ne gösterdi nasıl etki etki şenol güneş'e de şimdi birinci adam olmak için ilk aday o oluyor? Adam 2018/19 oyununun aynısını oynattı bir gram eksik fazla yok. Oyuncu değişiklikleri yarattığı karmaşa desen yine aynı şenol güneş kafası. Burak yılmaz başındayken gs stadına çıkma fikri nerden geldi mesela nasıl ikna oldunuz takımı ona emanet etmeye? Önce yönetim gitmeliydi şenol'dan önce hala daha karar verici pozisyonda olmaları akıl alır şey değil.

Rıza Çalımbay:

Beşiktaş'ta umutsuzluk, karamsarlık diye bir şey olmaz. Beşiktaş'ın her zaman hedefi şampiyonluktur, başka bir şey olmaz.

O zaman kendisine gorev verildiginde sampiyon yapsaymis veya sampiyonluga oynatsaymis.
2005/2006 sezonunda ligde 2 galibiyet 3 beraberlik 3 maglubiyet alip 8 haftada havlu atmisti.
Ayinesi istir kisinin, lafa bakilmaz. Bol keseden konussun herkes anca.

Çevrimiçi sefaköykartali

2.21 rekor puan ortalamasıyla istifa etti hoca. Hala tazminat falan diye konuşanlar var çok yazık. Seçime kadar hiçkimseyi getirmesinler Burakla devam, yeni ve güçlü bi yönetimle iyi bi oluşum kurup Vitor’ u getiririm istediği oyuncularla güzel bir kadro kurarız.

Çevrimiçi sefaköykartali

Neden burak yılmaz hoca oluyor mesela? Burak yılmaz yardımcı olarak ne gösterdi nasıl etki etki şenol güneş'e de şimdi birinci adam olmak için ilk aday o oluyor? Adam 2018/19 oyununun aynısını oynattı bir gram eksik fazla yok. Oyuncu değişiklikleri yarattığı karmaşa desen yine aynı şenol güneş kafası. Burak yılmaz başındayken gs stadına çıkma fikri nerden geldi mesela nasıl ikna oldunuz takımı ona emanet etmeye? Önce yönetim gitmeliydi şenol'dan önce hala daha karar verici pozisyonda olmaları akıl alır şey değil.
Yeni hoca demek bi sezon daha planlama cart curt demek. Artık bu yönetim mümkünse otoparkı bile kimseye kiralamasın. Yönetim gelene kadar Burakla devam etmek mantıklı geliyor bana.

Vasatizm, romantizm, baska birsey degil. Eski oyuncunu teknik ekibe katarsin da, ufak bir rol verirsin tecrube kazansin diye.
Ki bunu yapacak olsan bile getirecegin adam Atiba olmali, Burak degil de neyse. Basyardimci olarak da teknik direktore fayda saglayacak, tecrubeli, liyakat sahibi birini alirsin.
Ama nereden tutsan elinde kaliyor zaten. Iletisim 0, scouting yok, sportif direktor veya futboldan sorumlu yonetici de yok (yani futbol akli 0). Yardimci antrenorun liyakatine gelene kadar 1000 tane sorun var.
Mesela G. Inler geldi belirli bir role burunecek dendi. Ne saha icinde ne saha disinda goremedik.

Çevrimdışı zubeyirbaya

hayırlı olsun olması gereken oldu. operasyonla gelen hocanın foyası beklediğimden erken çıktı. yüzünün gülmeyeceğini kestirmek geliş şeklini bildiğimizden zor değildi. olan yine bize oldu stres sinir dolu günler yaşadık. yönetimin de artık taraftara rağmen kalma şansını görmüyorum. adayları bekliyoruz.

bu sene bence artık çok şansımız yok. mucize olmazsa kayıp yıl. hocasızlıktan değil de yönetimsizlikten. geçici bir hocayla devam edilecektir. hocalığına pek bayılmasam da beşiktaşlılığı nedeniyle rıza hocaya bu şansın verilmesine itiraz etmem.

Çevrimdışı Sefa Kara

Yeni hoca demek bi sezon daha planlama cart curt demek. Artık bu yönetim mümkünse otoparkı bile kimseye kiralamasın. Yönetim gelene kadar Burakla devam etmek mantıklı geliyor bana.

yarım sezonluk rıza paketi fena olmaz burak hoca değil çok daha kötü durumlara geliriz.Sezon sonu yeni başkan yeni hoca yeni oyuncular tekrar bakılır.

Çevrimiçi sefaköykartali

yarım sezonluk rıza paketi fena olmaz burak hoca değil çok daha kötü durumlara geliriz.Sezon sonu yeni başkan yeni hoca yeni oyuncular tekrar bakılır.
O da olur da Rıza hocayı çok seven birisi olarak İsmail Kartal muamelesi yapılmasını da istemem. Kendisine saygısızlık olur.

Çevrimdışı zubeyirbaya

burak yılmaz takım filan çalıştıramaz henüz gereksiz iş olur. geçici menajer de olsa bir ağırlığı olması gerekir takımın başındaki hocanın. burak yılmaz rıza çalımbay türü bir hocanın yanında asistan olarak kalıyorsa kalabilir.

Çevrimdışı 38life

Burak Yılmazla mı devam edilir, Kulübün aşçısıyla mı devam edilir, kimle devam edilir bilmiyorum ama şu ortamda yeni hoca gelmemeli. En büyük hata o olur. Ha yarım sezonluğuna bir hoca ikna edebiliyorlarsa getirsinler.

Çevrimiçi gokhans

Yeni hoca, yeni yönetimle, huzurlu bir ortamda gelsin. Şu cehennemde, şu yönetimle pep, morinho'da gelse farketmez. En doğrusu oluyor şu an. Kongreye kadar kimseyle sözleşme yapmaya gerek yok. Başka hoca yakmaya gerek yok. Burak, Şenol Güneş'den daha kötü oynatamaz bu takımı zaten, hani oynadığımızın daha dibi yok, en dibi bu zaten.. Sıkın dişinizi, sabredin Aralık ayına kadar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: