Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784703 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Üslup sorunu üst seviyede bu kadar ağzı bozuk yazıp ban almamak bilemedim
Hakaret etmeden fikrini belirtemeyen ,  nick name karga olan biri milletin Beşiktaşlılığını sorguluyor
Bir de bunun taraftara gerizekalı diyen versiyonu var uzun zamandır yoktu piyasada ilk mağlubiyetde çıktı piyasaya
Bu tarz yazan bir başka kişi daha var o neden dikkatinizi çekmiyor. Savunmak için yazmıyorum da. O kişinin yazdıkları Şenol hocayı destekliyor olması nedeniyle mi dikkatinizi çekmiyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bu tarz yazan bir başka kişi daha var o neden dikkatinizi çekmiyor. Savunmak için yazmıyorum da. O kişinin yazdıkları Şenol hocayı destekliyor olması nedeniyle mi dikkatinizi çekmiyor.

kim olduğunu tahmin ediyorum ama bence onun ki yaşının verdiği heyecan diye yorumluyorum
Bir de sanırım yeni üye daha tam olarak foruma ve insanlara hakim değil diye düşünüyorum
Yoksa senle ben hiç orta yolda bulunamıyoruz ama forumda uzun süreli tartıştığımız için birbirimizi tanıyoruz
İkimizde birbirimizin takım sevdasını sorgulamayız

Çevrimdışı sEuL

bizim necibe olan tahammülümüz ts nin umut bozoka olan tahammülünden daha fazla. forvet transferi olmasa bile umutu ilk 11 de süremezdi çok tepki topladı.

kadrodan kastımı hala anlamamışsın takımın genelinden bahsediyorum, bire bir kıyaslamadan değil. omar tabi ki ts nin sol stoperinden daha iyi ama bana göre bizim seviyenin bir tık altında, kafa golüyle veya baskılı oynadığımı bir oyunda rakibin hücum yapamamasından dolyaı bu durum tam göze çarpmıyor.

pepe ile trezegeti yazma sebebim sen tüm kadroyu yazınca yazdım. ilk 11 çıkan kadroyu kıyaslarsak bizim kadrodan daha iyi olduğunu düşünüyorum. sen tüm kadro diyince ben de haliyle tüm kadrodan ekleme yaptım.

risk ile alakalı yorumuna saygı duyuyorum ama benim yorumum ve bakış açım mesajımdaki gibi. herkes kendi perspektifinden bakıyor.

şenol hoca daha önce bir çok kez ts yi bizle veya yönettiği başka takımlarla yendi. necmi abi avrupa maçına sakladı dedi bu mantıklı ama senin dediğin bana mantıklı gelmiyor. ben her ne kadar abou ile konuşup onun fikirlerini alıyormuşum ya o zaman sende şenol hoca ile geziyorsun, bizzat sana öyle mi dedi.

hoca transferler bittikten sonra istemiyorum demiş olabilir ama transfer sezonunun başında direk oyuncu ismi vererek taliscayı istiyorum demedi mi? sezon bitmiş istedikleri olmamış daha da mı kaosa soksun kulübü.

'onlarin oynamis oldugu kompakt ve organize futbolu ben bu teknik ekiple hicbir zaman gorebilecegimizi sanmiyorum' üstadım 2015-2016  ve 2016-2017 sezonlarını izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim aynı şenol hoca yönetiyordu takımı.

Ilahi Annoca, sen beni cok guldurdun Allah'ta seni guldursun ne diyeyim. Sirf hocanin hatalarini ortmek icin bizim 15 yillik Necip izdirabimizi bir senedir Ts'de bulunan Umut ile ayni kefeye koyuyorsun. Simdi cikip Necip'in iyi maclarida var yazarsin, ayni sekilde Umut'un da Ts formasi altinda iyi performans gosterdigi maclar var. Zaten Onuchua'nin yedegi olarak Enis'i alip Enis'i oynatiyorlardi. Onuchua cikincada yerine Umut degil Enis girdi. Neyse.

Halen 2015-2016 yillarindaki sampiyonluklardan bahsediyorsun guzel kardesim, mazide kaldi artik o yillar. 35 yillik teknik direktorluk kariyerinde Besiktas sayesinde ilk kez tatmis oldugu o sampiyonluklarin uzerinden 7-8 yil gecti artik.. O tarihten bu yana yine basarisiz bir Milli takim seruveni gecirdi bu teknik kadro.. Kendisini yenileyemeyen ve farkli kadrolarla surekli ayni futbolu oynatmaya calisan bu teknik ekiple maalesef olmuyor ve olmayacakta.

Çevrimdışı Talisca1903

Rebic sakat diye kadro dışı kalmış Şenol Güneş mobbing tam gaz devam ediyor gerçekten sakat olacak hali yok ya😎
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2023, 17:16:06 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Ravenman

kim mesela Anadolu ya bedava verip uçan kaçan altyapı oyuncumuz?
Bir isim alabilir miyiz?

Yahu sanki dün gece yumurtadan çıktın yeni dünyaya geldin. Sanki hiçbirşeyden haberin yokmuş gibi cahillik yapmayın.

Her sezon en az 10 tane oyuncu bedelsiz kiralık veriyoruz.

Mesela Abdullah Aydın, 2020 den beri her sezon kiralık veriyoruz. Yaş oldu 22. Bu nezaman oynacak acaba? İyi değilse şutlayın gitsin, Beşiktaş Anadolu'nun şeker babasımı?

Ahmet Gülay mesela, 20 yaşındaki solbek. Önce Alanyaspora bedava verdiler, sonra Ali Ağa Futbol Kulübüne. Senin solbekin Masuaku, onun yediğini milyonları alan ve ayağındaki top bile ona küfür eden Umut Meraş gibi kazma oğlu kazma. Umut Meraş'ın yerine alsana bu Ahmet Gülay'ı Masuaku'nun yedeği olarak. Her maç orda Onur Bulut'a veya Umut Meraş'a ana avrat küfür etmek mecburundamiyiz arkadaş?

Daha sayim mi? Başka isim istermisin? Saysam 5 sayfa dolur. Anadolunun Şeker babası Beşiktaş işte. Burası yetiştirme yurdu değil diyorsun bir taraftan, diğer taraftan Anadoluya oyuncu yetiṣtiriyon bedelsiz.

Betondan yapılmış beyinlere niye girmiyor anlamadım: Dışardan YERLI KAZMALAR alacağına (Umut, Onur, Kerem, Emrecan) bu altyapıdaki gençleri oynatsan ne kaybedersin?

Ne kaybedersin?

Ne kaybedersin?

Ne kaybedersin?

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2023, 17:24:31 Ravenman ]

Çevrimdışı Talisca1903

Yahu sanki dün gece yumurtadan çıktın yeni dünyaya geldin. Sanki hiçbirşeyden haberin yokmuş gibi cahillik yapmayın.

Her sezon en az 10 tane oyuncu bedelsiz kiralık veriyoruz.

Mesela Abdullah Aydın, 2020 den beri her sezon kiralık veriyoruz. Yaş oldu 22. Bu nezaman oynacak acaba? İyi değilse şutlayın gitsin, Beşiktaş Anadolu'nun şeker babasımı?

Ahmet Gülay mesela, 20 yaşındaki solbek. Önce Alanyaspora bedava verdiler, sonra Ali Ağa Futbol Kulübüne. Senin solbekin Masuaku, onun yediğini milyonları alan ve ayağındaki top bile ona küfür eden Umut Meraş gibi kazma oğlu kazma. Umut Meraş'ın yerine alsana bu Ahmet Gülay'ı Masuaku'nun yedeği olarak. Her maç orda Onur Bulut'a veya Umut Meraş'a ana avrat küfür etmek mecburundamiyiz arkadaş?

Daha sayim mi? Başka isim istermisin? Saysam 5 sayfa dolur. Anadolunun Şeker babası Beşiktaş işte. Burası yetiştirme yurdu değil diyorsun bir taraftan, diğer taraftan Anadoluya oyuncu yetiṣtiriyon bedelsiz.

Sizin betondan yapılmış beyninize ne girmiyor anlamadım: Dışardan YERLI KAZMALAR alacağına (Umut, Onur, Kerem, Emrecan) bu altyapıdaki gençlero oynatsan ne kaybedersin?

Ne kaybedersin?

Ne kaybedersin?

Ne kaybedersin?
yumurtadan çıkma felan aferin devam tam senden beklendiği gibi
Alanya’da oynayamamış adam Beşiktaşdamı oynayacak
İsim ver diyorum kim iyi oynamış verdiği isme bak Ahmet Gülay olaydan o kadar bihaber boş beleş sallıyorsun ki
Şunu Anadolu’ya verdik bedava büyük balık kaçırdık kim mesela 50 tane yazma 1 tane yaz demogoji yapma
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2023, 17:44:48 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic sakat diye kadro dışı kalmış Şenol Güneş mobbing tam gaz devam ediyor gerçekten sakat olacak hali yok ya
Cenk bu maç sakatlanırsa ve ya ghezzal bunun suçlusuda hoca o zaman.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rebic sakat diye kadro dışı kalmış Şenol Güneş mobbing tam gaz devam ediyor gerçekten sakat olacak hali yok ya😎
Çıkıp sakatlığını da söyleyelim ki kronik sakat denerek oyuncuya iyice yüklensinler. Bazı şeyler yeri, zamanı gelince telaffuz edilmeli. Konuyu mobbing yapılıyor gibi farklı yerlere götürmek yanlıştı. Senelik 2.5 milyon maaş alan sağlam bir Rebic'i Hoca neden oynatmasın?

Çevrimiçi Samet Demir

Çıkıp sakatlığını da söyleyelim ki kronik sakat denerek oyuncuya iyice yüklensinler. Bazı şeyler yeri, zamanı gelince telaffuz edilmeli. Konuyu mobbing yapılıyor gibi farklı yerlere götürmek yanlıştı. Senelik 2.5 milyon maaş alan sağlam bir Rebic'i Hoca neden oynatmasın?
Onu sorduk bizde şimdiye kadar neden oynatmadı? Mevzu form ise Cenk sahada yürüyor.

Yani burada sakatlanması hocayı aklamak için güzel bir neden oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

Yorum(suz) sizlerin

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2023, 18:09:45 Samet Demir ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Onu sorduk bizde şimdiye kadar neden oynatmadı? Mevzu form ise Cenk sahada yürüyor.

Yani burada sakatlanması hocayı aklamak için güzel bir neden oldu.

Sen mobbing yapıyor diye tutturdun Kayseri maçının mesajlarında ben de sana orada yazdım Hoca çıkıp açıklamak mı zorunda oyuncunun belinde sakatlık olduğunu, tam düzelmediğini diye. Oyuncusunu ateşin içine atıp kendini aklayacaksa kalsın aklamasın Hoca. Haksız olduğun konuda bile inat ediyorsun. Cenk oynuyorsa bu hazır olduğundan değil Rebic oynayacak durumda olmadığından olmasın sakın?

Çevrimiçi Samet Demir

Sen mobbing yapıyor diye tutturdun Kayseri maçının mesajlarında ben de sana orada yazdım Hoca çıkıp açıklamak mı zorunda oyuncunun belinde sakatlık olduğunu, tam düzelmediğini diye. Oyuncusunu ateşin içine atıp kendini aklayacaksa kalsın aklamasın Hoca. Haksız olduğun konuda bile inat ediyorsun. Cenk oynuyorsa bu hazır olduğundan değil Rebic oynayacak durumda olmadığından olmasın sakın?

Cenk hazır değilse Muleka oynasın o zaman. Cenk sakatlanırsa ne olacak hoca sorumluluğunu alacak mı?

Hayır tek soru soracağım geçen sene ve bu sene oynanan oyundan gerçekten memnun musun?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cenk hazır değilse Muleka oynasın o zaman. Cenk sakatlanırsa ne olacak hoca sorumluluğunu alacak mı?

Hayır tek soru soracağım geçen sene ve bu sene oynanan oyundan gerçekten memnun musun?

Cenk zaten oynamıyor yerine Muleka oynuyordu. Şimdi ise maç fikstüründen dolayı Cenk'e de ihtiyacımız var, maç kondisyonu kazanması lazım ve geçen seneki performansı , takım için kritik önemli bir futbolcu olduğu ortada. Aboubakar sakatlanıp sakatlıktan çıksa nasıl ki maçların son 10-15 dakikalarında girip yavaş yavaş form tutsun demeyeceksen Cenk için de aynısı geçerli.

Çevrimiçi Samet Demir

Cenk zaten oynamıyor yerine Muleka oynuyordu. Şimdi ise maç fikstüründen dolayı Cenk'e de ihtiyacımız var, maç kondisyonu kazanması lazım ve geçen seneki performansı , takım için kritik önemli bir futbolcu olduğu ortada. Aboubakar sakatlanıp sakatlıktan çıksa nasıl ki maçların son 10-15 dakikalarında girip yavaş yavaş form tutsun demeyeceksen Cenk için de aynısı geçerli.
Sene başından beri kendimi parçaladım burada bir oyuncunun form tutmasını istiyorsanız oynatmanız lazım diye. :) O zaman oyuncuyu oynatarak değil yedekte bekleterek form kazandırılır diyordunuz. Hoca bunu yaptığı için bunu savunuyordunuz. Şimdi tam tersi....

Siz bence samimi değilsiniz. Bu olanları X hoca yapsa karşı gelirsiniz Şenol hoca yapınca ses etmiyorsunuz. Aynı durum geçen sene de oldu. Takımın başında Şenol Güneş olmadığı için sadece hocayı eleştirdiniz, yönetim ve hakemlere tepki göstermediniz. Bu sene tepki yönetim, hakem, tff oyuncu grubu hepsine oldu. Sevgili hocamıza hiç bir zaman tepki vermediniz. Hatta savunmak için dün hayır dediğiniz şeye şimdi olduğu gibi evet diyorsunuz.

Bu arada benim derdim hocayla değil sizinle:) Dün karşı geldiğiniz şeyi bugün destekliyorsunuz çünkü :)

Çevrimdışı Talisca1903

Sene başından beri kendimi parçaladım burada bir oyuncunun form tutmasını istiyorsanız oynatmanız lazım diye. :) O zaman oyuncuyu oynatarak değil yedekte bekleterek form kazandırılır diyordunuz. Hoca bunu yaptığı için bunu savunuyordunuz. Şimdi tam tersi....

Siz bence samimi değilsiniz. Bu olanları X hoca yapsa karşı gelirsiniz Şenol hoca yapınca ses etmiyorsunuz. Aynı durum geçen sene de oldu. Takımın başında Şenol Güneş olmadığı için sadece hocayı eleştirdiniz, yönetim ve hakemlere tepki göstermediniz. Bu sene tepki yönetim, hakem, tff oyuncu grubu hepsine oldu. Sevgili hocamıza hiç bir zaman tepki vermediniz. Hatta savunmak için dün hayır dediğiniz şeye şimdi olduğu gibi evet diyorsunuz.

Bu arada benim derdim hocayla değil sizinle:) Dün karşı geldiğiniz şeyi bugün destekliyorsunuz çünkü :)

Rebic sakat kardeşim tek gerçek bu ötesi laf-ı güzaf

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sakatlığı tam geçmemiş yeniden nüksetme ihtimali olan oyuncuyu oynatarak sakatlığının düzeleceğini mi ima ediyorsun? Şimdi sana bel sakatlıklarının nüksetme durumunu mu anlatayım ya da Hoca çıkıp basın toplantısında anlatsın bunu.
Çıkıp  Rebic'e mobbing yapılıyor diyorsun. Ben, Talisca sana ispatın var mı diye soruyoruz sen de bizim gözümüzün kör olduğunu  şimdi de samimi olmadığımızı söylüyorsun.

Çevrimiçi murat

yazdıkların eleştiri bunları bende eleştiriyorum ama empati ile eleştiriyorum. cenk ve rebic önündeki topa yetişemiyor mulekayı görüyoruz yetenekleri ortada. ghezzala mecburuz sakatlanmazsa ritmini bulursa iyi işler izletecektir. şenol hocayı hem bizde hem de diğer takımlarda nasıl bir hoca olduğunu gördük oyuncudan maksimum verim alır ama sishirli değneği de yok. zaman alıyor bu işler. eldeki oyunculara göre sistemi kuracaktır daha önce bir çok kez yaptı yine yapacaktır. sene sonuna kadar yapamazsa da gönderilir burası Beşiktaş bu kadar basit. ama senin özelinde söylemiyorum şenol hocayı bazıları eleştirmiyor direk nefret ediyor. bu da olmaz. her şey kararınca olmalı
sihirli değneği yok ama 11 ay geçti.geçen sezon 5 bu sezon 10 oyuncu geldi.hazırlık kampı da yapıldı.bu kadar transfer bu kadar zamana rağmen bu oyun olmuyor

Çevrimiçi Samet Demir

Sakatlığı tam geçmemiş yeniden nüksetme ihtimali olan oyuncuyu oynatarak sakatlığının düzeleceğini mi ima ediyorsun? Şimdi sana bel sakatlıklarının nüksetme durumunu mu anlatayım ya da Hoca çıkıp basın toplantısında anlatsın bunu.
Çıkıp  Rebic'e mobbing yapılıyor diyorsun. Ben, Talisca sana ispatın var mı diye soruyoruz sen de bizim gözümüzün kör olduğunu  şimdi de samimi olmadığımızı söylüyorsun.

Mevzu risk almamaksa aynı durumda olan Cenk neden oynuyor diyorum? Sorumda, yazdıklarımda gayet açık. Ama buna cevap vermiyorsun.

Ben sana söyleyim Rebici de, Cenkde olduğu gibi yavaş yavaş oynatması lazımdı hocanın. Risk alınmayacak adam Ghezzaldı onu da şimdiye kadar neden oynatmıyor diye 1 defa sitem etmedim.

Bu adamlar geleli en az 2 ay oldu. Geldikleri zaman hiç biri sakat değildi. Teknik ekip bu adamları hala hazır hale getiremedi. Mevzu bu.

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic sakat kardeşim tek gerçek bu ötesi laf-ı güzaf
Hocayı takımdan önde tutuyorsunuz asıl gerçek bu. Şunu itiraf edin sizde, bende rahatlayalım. Söz rahat bırakıcam sonra sizi.

Çevrimdışı underworld

Başkan, her geçen gün gerçeklerle arasını açıyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mevzu risk almamaksa aynı durumda olan Cenk neden oynuyor diyorum? Sorumda, yazdıklarımda gayet açık. Ama buna cevap vermiyorsun.

Ben sana söyleyim Rebici de, Cenkde olduğu gibi yavaş yavaş oynatması lazımdı hocanın. Risk alınmayacak adam Ghezzaldı onu da şimdiye kadar neden oynatmıyor diye 1 defa sitem etmedim.

Bu adamlar geleli en az 2 ay oldu. Geldikleri zaman hiç biri sakat değildi. Teknik ekip bu adamları hala hazır hale getiremedi. Mevzu bu.

Soruna cevap vermiştim . Cenk ile Rebic'in sakatlıkları aynı mı? İkisini aynı kefeye koyman ilginç. Ghezzal'in durumu çok daha ayrı. Onun sakatlığı kötü zeminde oynadığında, sakat olan tabanına darbe aldığında her an nüksedebilir.
Rebic'in bel sakatlığı bize gelmeden önce de vardı. 

Çevrimiçi Samet Demir

Soruna cevap vermiştim . Cenk ile Rebic'in sakatlıkları aynı mı? İkisini aynı kefeye koyman ilginç. Ghezzal'in durumu çok daha ayrı. Onun sakatlığı kötü zeminde oynadığında, sakat olan tabanına darbe aldığında her an nüksedebilir.
Rebic'in bel sakatlığı bize gelmeden önce de vardı.
Neden anlamamakda ısrar ediyorsun ki? Geçen sene ikiside doğru düzgün top oynamadı. İkiside ağır sakatlıktan döndü. Tabikide aynı durumdalar.

Cenki izleyipde durumunu göremiyorsan diyecek sözüm yok. Ts maçında daha 10.dakika nefes nefese kalmış adamı bana savunuyorsun :)

Bu sene oyundan memnun musun bunu da söyler misin? Biz ne oynuyoruz mesela?

Çevrimdışı Talisca1903

Neden anlamamakda ısrar ediyorsun ki? Geçen sene ikiside doğru düzgün top oynamadı. İkiside ağır sakatlıktan döndü. Tabikide aynı durumdalar.

Cenki izleyipde durumunu göremiyorsan diyecek sözüm yok. Ts maçında daha 10.dakika nefes nefese kalmış adamı bana savunuyorsun :)

Kimin sakatlık durumu nasıl kim ne kadar oynayabiliri şu aşamada teknik heyet ve sağlık heyetinden başka kimse bilemez onlarda duruma göre oynatıyor işte
Senin bu Rebic takıntını anlayamadım ben
Oyun kötü  mü bir plan yok mu bir taktik yok mu sahaya bu oyunun süslemesini yapacak oyuncuların (inceciklerin) hepsinin sakatlıktan çıkmış temposunu bulmaya çalışan adamlardan dolayı mı bazı planlar saha içinde işlemiyor burayı bir görmek lazım
Ox Ghezzal Cenk gibi kreatif ve skorer adamların temposu takımın temposuna ulaştığında oyun daha efektif gözükecek mi Aslı soru bu

Çevrimdışı Talisca1903

yanlışın var Cenk geçen sene bayağı maç yapan Şenol Güneş den sonra takımın 11 oyuncusu Cenkin gen sene kaçırdığı sakatlığa bağlı maç sayısı 2 yada 3
Takımın oyun sistemine ve takımın uyumuna daha hakim bir oyuncu
Rebic geçen sene 11 çıktığı doğru düzgün maç yok iyi adam ama senesini boş geçirmiş
Oxlade gibibunlar farklı şeyler

Çevrimiçi Samet Demir

yanlışın var Cenk geçen sene bayağı maç yapan Şenol Güneş den sonra takımın 11 oyuncusu Cenkin gen sene kaçırdığı sakatlığa bağlı maç sayısı 2 yada 3
Takımın oyun sistemine ve takımın uyumuna daha hakim bir oyuncu
Rebic geçen sene 11 çıktığı doğru düzgün maç yok iyi adam ama senesini boş geçirmiş
Oxlade gibibunlar farklı şeyler
Yaz kampda cenk mi var dı Rebic mi?

Etiketler: